Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
amugy kipróbáltam már a cf-et csak nem tudom megnyitni a 3d marknak azt a 3rd fájlát de amugy devil may cry 4-et próbáltam még abban faszául majdnem kétszeres a teljesítmény kivéve a teszt utolsó pályáját nemtom miért de valamiért ott az átlag 72 lett a többinél pedig megvolt a 90 a legmagasabb 180 fps lett igaz nem tuttuk normálisan tesztelni a kártyákat mert a monitor csak 1024X768-at birt de szűrők nélkül minden maxon hozta ezt a teljesítményt még a medal of honor airbornet néztük hát két kártyával nagyon gyors volt a játék(fegyverujratöltés,fegyvertüzelés,futás,stb.)de viszont volt egyszer egy olyan hiba hogy lefagyott a játék full pixelhibás lett a gép ujraindult és utána már jó volt nem tom mi baja lehetett akkor
-
r9550
senior tag
hali most fogok rendelni cf-es lapot és haver proját meg az enyémet összeizzaztomigaz nem lesz semmi értelme de azért ökörködésnek meg arra megfelel hogy megnézzem mi is valójában a crossfire
-
r9550
senior tag
jó lessz az a pro játékokban igaz nem egy sebességbajnok de mongyuk akinek ctr mocsija van az ugyse nagyon jáccik 1280 felett azokra a felbontásra meg elég a pro vagy az xt én is csak 1152-ben szoktam használni arra meg bőven elég nekem játékokban meg minden medium árnyékok off ha olyan játékokrol van szó aa max 2X-es motion blour+hdr-kell még és ennyi tuningba meg a pro gpuja 50% hoy megy xt órajeleken ram órajelben meg el lehet érni egy 6600gt-jét 512mb-ossal sztem 256-ossal más a helyzet(többet megy)
-
r9550
senior tag
melyik ati toolst kell használni hd2600-hoz most próbáltam a 0.27 b-t és azzal nem volt jó emlékszem hogy valamelyik jó volt csak nem tudom hogy melyik volt az
-
r9550
senior tag
válasz
modern5 #11317 üzenetére
hallod amugy nforszos driver fent vagn mer ha nincs akkor lehet hogy a gart driver hílyán gyengélkedik a kártya a kártyához kapott telepítőcdket el lehet felejteni valahol keresd meg vagy még egy ujj driver talán agp-s kártyákra 8.valahanyas de asszem ez csak hotfix és ha utána se lesz jó akkor nemtom mi lehet a baj
-
r9550
senior tag
köszönöm mindenkinek már megoldódott amugy 8.4-es driver van fent riva tunerrel tuningolgatok most elég szépen mennek azért a ddrII-es pro-k is alap 600/400-rol 770/460-ig tornásztam fel amivel egymás után 2 3d mark is lefutott de ez még nem a vége az biztos
-
r9550
senior tag
hali az lenne a kérdésem hogy asus hd2600pro-m van most 512mb ddrII-es és azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom tuningolni ati toolsal próbáltam az nem állította be az álltalam megadott órajeleket utánna megpróbáltam find max core-vel az nem is csinált semmit csak tesztelgette a kártyát utánna megpróbáltam catalystbe épített overdrive-vel és az sem állított be semmilyen értéket valakinek ötlet?
-
r9550
senior tag
válasz
adam_454 #6945 üzenetére
és ezt mé ide kellett irni
mind1 ha arra akarsz kilyukadni hogy ajánlom/juk-e ezt a kártyát akkor én bátran ajánlom mer 20k-ért elég szép teljesítménye van minden game majdnem higho-n fut vele 1024X768 esetleg 1152X864-ben kivéve crysis de nekem az nem játék hanem tesztelőprogi
ha hd-zni is akarsz vele akkor ne sapphire-t vegyél mer valami olyat mondtak hogy annak a biosábol kifelejtették vagy valami ilyesmi mind1 de ajánlott márka sztem gygabite msi sapphire(a fentivel felsoroltak szembe nagyon kiválóan húzható mem akár 1ghz)
MOD:sztem a géped azé nem olyan rossz ki bírná hajtani monnyuk még annyit tehetsz max hogy veszel egy p4d805-öt oszt perfekt minden itt a ph-n használtan 8-10k -
r9550
senior tag
válasz
passatgt #6853 üzenetére
ezt nem értem mindenki nyavajog a pro street miatt én tuningolva jáccok vele a kezdetek óta mindnen stabil tuning (10,5X245 850/960) a graf-t is belőttem 1024X768 85hz 4Xaa aprosponic filtering minden max és gond nélkül 25-30fps egyszer nem volt nekem vele gond nem értem holott meg mindenkinek hibás de amugy nincs miért nyavajogni mer naon fos game
-
r9550
senior tag
ez télleg jó ez a 440Ghz ja azt szeretném kérdezni tőletek hátha tuttok segíteni hogy ati tray tools mé 14/14mhz-re irja ki a karim és ha tuningolni akarok vele vagy rámegyek hogy def-be nyomja a karit elmegy a kép oszt kékhalál ezt nemértem amugy fasza mer 3 progival toom elérni a fasza teljesítményt att-vel nyomom hogy a d3d és az open gl performance-re legyen állítva ati toollal a ramot húzom riva tunerrel a gpu-t mer ati tool nem engedi 850 fölé szal tök jó ja ráadásul a procit is windowsbol húzom ntune-vel szal ha az ember először csinálja és tuningolni akar akkor néha el se jut odáig hogy elindítsa a markokat
-
r9550
senior tag
válasz
barnam_ #6679 üzenetére
cpu limit volt megnéztem belőttem a proccot 10,5X240-re a vga-t meg 850/950-re és 10XXX-et dobott csak az a gond hogy a procit vissza akartam állítani gyorsba def-re oszt görgőztem az egérrel közbe oszt betolta a 10,5X300-at
kifagyott oszt nem mentettem le a képet
MOD:asszem 10162 volt sztem még messze nem a végekövibe merész leszek procc 10,5X250 vga:880/1000
-
r9550
senior tag
nemértem mér nem hoz normális eredményt a tuning? alapon 84XX 05-ben tuning 850/950 87XX 05-ben a procihoz nem nyúltam ezt nem értem ati toll-al tuningolok
-
r9550
senior tag
-
r9550
senior tag
tuningoltam most eggyet kicsit magamnak ez jött ki belőle:860/980 de sztem visszább fogom venni a ramokat oszt tolok még a gpu-n mer itt a gpu a gyengécske mondom az lessz h veszek s1 rev2-t és azzal kell majd a 900 csak vmoddal érhető el?
-
r9550
senior tag
nemtom mé de én control centert nem is szoktam felrakni egy csomó gond van vele nem engedi a tuningot valamelyik játék iszonyatosan beszaggat tőle minek az csak felrakom a drivert oszt jóvan teszek mellé riva tunert meg ati tool-t oszt ennyi csak annyi a gond igy h nem took markokat tesztelni maximális teljesítményen
MOD: nemtom majd most akarok rá venni accelero s1 rev2-t a rev1 nemjó mer az vagy 2cm-vel kissebb -
r9550
senior tag
de most valaki világosítson lécci fel a tesztekböl nem toom eldönteni hogy most a 8600gt-e a gyorsabb vagy a hd2600xt mer a fogyatékos weboldalakon a radeon mellé vagy galaxy ge-t raknak vagy msi oc-t (a két legemeltebb órajelű 8600gt) egyszer láttam normális tesztet de akkor meg a radeon vagy 4-5 fps-t vert a 8600-ra majdnem mindenhol
-
r9550
senior tag
hali ti melyik ati tray toolsot használjátok mer nekem az eggyiknél az órajelekre kemény 13,5/13,5-öt ír ki és no tuning meg semmi
-
r9550
senior tag
vista alatt tapasztaltatok olyan problémát hogy a menüben kockás a kép kajak lassan tölti be az egészet betöltés után kb 2 perc után jön be csak a játék és néha kilép a catalist control center???
-
-
r9550
senior tag
nem-e lehet az a baj hogy amikor hoztad haza akkor bepárásodott a kari oszt kaffe memhiba nem lehet mer az a biosba nem jelentkezik egyszerűen lehetetlen esetleg még pci-e spread specurmot kapcsold ki az abiton mer nekem crysis alatt csinálta az ilyen hibákat de nekem csak középen egy sávba kb 5cm szélességbe
-
r9550
senior tag
válasz
LALA_kiraly #6051 üzenetére
már a legujjabb van fent
-
r9550
senior tag
vga-t cseréltem és íme a 7200gs-emmel is csak 8X-os
[link]
az abit ezt irja a weboldalán az alaplapomnak:Expansion Slots
1 x PCI-E X16 (PCI-E X 8 bandwidth)
1 x PCI-E X1
2 x PCI
Csak 8X-os lenne a pci-e buszomnak a szélessége? -
r9550
senior tag
feldobtam a vistát és sajna azzal se jó ugyanugy 8X-osnak ismer fel sőt néha ez képet sem ad csak ki-be kapcsol a monitor egyfolytába minnyá vga-t cserélek a 2 gép között oszt majd kiderül az mit hoz
-
r9550
senior tag
sztem kevés neki a x2 4000+ meg az egy giga ram de lehet hogy csak a ram mind1 kicsit tuningoltam ntune-vel sajna biosba men lehet nekem tuningolni feldobtam 10,5*230-ra és kajak erőre kapott az egész gép pedig csak 300mhz-vel emelkedett a proci valós órajele de a ram még mindig nem megy így se 800-on mind1 jah és felraktam sima xp-t nem oldódott meg a gondom ugyan ugy pci-e 8X-osnak látja a gép a kareszt és a 7.12-es driver bugjai nekem is előjöttek
-
r9550
senior tag
válasz
cudar07 #5827 üzenetére
minek szórakozni a vga biosával semmi értelme nem lessz nagyobb a tuning a karinak na jó talán 2-3%-ot ad akkor sincs semmi értelme főleg akkor szopod be ha a gyártó gyárt ilyen karit másmilyen ramokkal (amit persze erősen kétlek) és azt a biost ráteszed akkor kampó
MOD: az enyém 08/01/07 -
r9550
senior tag
jaja nem lenne rossz ha a legujjap chipset drivert felraknád amibe van gart driver is sajna én is ezzel küzdök eddig egy jo nforce drivert se találtam és pci-e 16X-os helyett pci-e 8X-osnak ismeri fel a gép a vga-m sőt amikor drivert teszek fel ujjat akkor néha kép sincs
,
MOD:NF2-höz nem rossz -
r9550
senior tag
válasz
barnam_ #5755 üzenetére
hogyne lehetne én tuttam annó amikor váltottam pci-e re az alaplapoman elcseréltem egy k8ne-re procim volt egy sempi 64 2800+-om megvolt az 1 giga ramom és a gainward 6600gt agp vivo karimat is lecseréltem ingyen egy inno pci-e-s re szal nekem csak 2 postát kellett álnom ami kb 4500ft volt a kettő
-
r9550
senior tag
hali mindenkinek a 84XX pont kevés 05-ben mert én rohattul keveslem
tuti amiatt a pci-e16X@8X szar minden nekem de nem találtam normális nforce drivert nf405-höz ami gart-ot is tartalmaz ilyen nincs
-
r9550
senior tag
ez nem dx10 hanem csak felül irod a fileokat oszt a dx9-ed tudni fogja a dx10-es utasításokat én kipróbálom fasza lehet egy friss telepítést már megér mer ugyis ráfér a gépre
-
r9550
senior tag
nem értem 7.11-es driverrel semmi gond nincs 7.12-essel pedig a gears of war szaggat vagyis nem szaggat hanem akad a kép 1X 2X megáll a kép kb fél másodpercre oszt utána megy tovább a game és ezt kajak sokszor csinálja
-
r9550
senior tag
nemtom mé nem tuttam megoldani a problémámat frissítettem drivert (11.09) bios-t is frissítettem 2007.06.11. és ugyanugy pci-e8X-osnak irja ki a kareszt minden game faszául megy meg minden csak annyi baj van vele hogy a 3dmarkok lefagynak betöltéskor csak a 7.11-es driver működik normálisan ha felteszek ujjabbat vagy régebbit akkor 800X600 4bites színmélység és ez a max meg hát azért zavar mer olyan mintha minden ok lenne de közbe mégse mer nem minden ok
lehet hogy másik alaplapot kellene hogy vegyek? vagy mi a megoldás felejtsem el az xp-t(mer xp-re ez a legfrisseb driver közbe vistára már van jóval frisseb is)oszt tegyem fel a vistát?
-
r9550
senior tag
hali toom hogy nem ide tartozik ez a kérdés de hogy lehet dos indító cd-t csinálni mer ami van itthon flopi az az összes rossz
sorry az offért -
-
r9550
senior tag
hali ma vettem egy sapphire hd2600xt 256mb pci-e-t a 7.12.es driver nem jó valamiért mer felrakom és csak 800X600 4bites színmélységet lehet használni mát választok ki akkor visszaugrik a fent említettre nemtom nem-e lehet az a baj hogy az alaplapom nem ismeri fel normálisan a kareszt és pci-e 8X-osra irja ki?
-
r9550
senior tag
hali lehet hogy én is ilyen karit néztem ki magamnak mer sajna a mamár kicsit öreges 6600gt-m nem a megfelelő az elvárásaimnak azt szeretném kérdezni tőletek hogy érdemes gddr4-eset vennem vagy azt haggyam a francba meghogy érdemes-e az én gépembe venni ilyen karit(giga k8ne sempi 2800+(néha 8X245-ön) 2X256mb super talent (most lesz még a héten plusszba 1gb 400-as elixir)) ha nem érdemes ilyet vennem mer nem hajtaná ki a gépem akkor megirnátok lécci hogy milyet vegyek ami jobb a 6600gt-nél?thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest