- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
MMSZoli #14144 üzenetére
" Nem ismerem nagyon a P4-eket, mert AMD vonalon nyomulok 1996 óta, "- szép, én akkor mit mondjak, aki a 2.4 Cel, 2.6 Cel után P4-gyel folytatva az általam említett gondokat végig is éltem a gyakorlatban!?
AMD A64 3800+ X2 volt, amikor 2600 PRO-val szántottam a játékokban és több P4-es kolléga nem volt észnél, amikor C2D-re cserélt, mert megtáltosodott a gépe a játékokban!
Mi ezt itt átéltük és megbeszéltük itt a topikban. Nekem a két PCI-E-s konfig mellett van két AGP-s rendszerem, az egyiket a fiam használja és szeretem őket a mai napig. Nem vagyok elvakult és elkötelezett egyik vonalon sem, de a 2.4GHz-es Cel-t / Northwood mag / az átlagos felhasználónak már csak a net-re ajánlanám. -
person
senior tag
válasz
MMSZoli #14142 üzenetére
Üdv
Kösz a tanácsot. Nagyából az illető tisztában van a tényekkel és az ő döntése,hogy melyiket válassza. Lehet csereberélgetni totózgatni de ha elkölt 10-15k-t és nem azt kapja amit várt akkor nagyon csalódott és dühös lesz. Ezért nem is akarok helyette dönteni mivel nem garantálhatok semmit. Ha jól tudom csak két memória slot van a lapban. De most ez nem is annyira lényeg. Én személy szerint már nem fektetnék abba a lapba egy forintot sem.
Előbb utóbb muszáj lesz váltania. Ahogy elnéztem azt a lapot már jó pár kondi elkezdett benn púposodni de a korára való tekintettel ez nem csoda. Persze ezeket is lehetne cserélgetni de elgondolkoztató, hogy érdemes e vele foglalkozni. Nekem nem is annyira az agp-vel van a gondom hanem az egy magos procival. Valljuk be,hogy ez már sokáig nem nagyon fér bele egy gépbe amivel nem csak netezni akarnak. (És szerintem a GTA IV-re is fáj a foga.)
Tudom,hogy az integrált HD3200-től mit lehet várni hisz nekem is az van így volt lehetőségem kipróbálni. De játék alatt akkor is többet nyújtana a gép Pl: egy Athlon II X2 240 társaságában mint a jelenlegi a cellel. Később ha lesz rá pénze akkor meg vesz bele rendes vga-t. És ha beletette nem győz kapaszkodni.15-20k körül már elég szép választék van. De mire oda kerül még lejjebb mennek az árak és elérhetővé válnak még jobb karik.
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz
MMSZoli #14144 üzenetére
Hy!
Kollégának szereztem anno tavaly egy PCI-E HD3670-et, és egy héttel később alatt a cerkát is lecseréltük PentiumD 3GHz-re (S775-ös lapba került 2x2GB DDR2 800-as rammal). Ugyanolyan sz@r volt, mint a cerkával, a P4-es proci miatt minden akadt, mert nem bírt el a játékokkal. -
MMSZoli
tag
válasz
MMSZoli #14144 üzenetére
Megyek is HL2-zni, parttalan vita...
Akik ki akarják gyilkolni az AGP-s gépeket, azoknál ez hitbéli elkötelezettség, szívük szerint már bevetették volna az Inkvizíciót is, hogy írmagját is kiírtsák az ilyen szégyenteleneknek, akik nem restellnek 2009-ben is AGP-s gépekkel játszani, szórakozni, dolgozni...
Fújjjj -
fagy53
nagyúr
válasz
MMSZoli #14142 üzenetére
Igaz, én is foglalkozom a gondolattal, hogy eladom a Renault-t és veszek egy Trabant-ot elvégre az is elvisz ugyanoda, ráadásul marad pénzem is a csere után.
A 2.4GHz-es Cel-al vágtál videót, ha nem ne is próbáld meg. Ugyanígy nem ajánlom TV műsor felvételét vagy VHS archiválását. A full HD filmek nézését meg a VGA támogatásával tudom csak elképzelni, különben akadozni fog rendesen! Nemcsak játék van a világon, a gépen sokféle alkalmazást lehet futtatni, melynek jórészére a kis Cel / Northwood magos / alkalmatlan.
Ahhoz a bizonyos fejlesztésre szánt 15k-hoz még 10k-t kell hozzátenni, valamint eladni a jelenlegi konfigot és van egy a mai igényeket kielégítő gép, amely a legtöbb paramétereiben több mint kétszer gyorsabb a jelenleginél, a játékokban zongorázni nem lehet a különbséget. A bővíthetőség meg csak hab a tortán. -
tildy
nagyúr
válasz
MMSZoli #5832 üzenetére
agp 8x-ra/512MB-val van állítva.
Eddig ezt találtam:
Error Message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER (Q293078)Follow these steps to solve the problem with a video device driver
You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
Solution
There are two options you can use to try to fix the problem. If the first option doesn't work, then try the second.
Option 1: Install the most current device driver for your video card
Option 2: Manually decrease Hardware Acceleration for your video adapter -
tildy
nagyúr
válasz
MMSZoli #5804 üzenetére
Amit leirsz azon mar reg tul vagyok.
"Szerintem szedd le a teljes mostani driver cuccot, amit felraktál, tégy egy próbát a GYÁRI driverrel, automatikus módan.
Azzal mennie kell, nekem is megy, atomstabil"Leszedtem. Teljesen.
MEg ati clenert is hasznaltam.
Feltettem az ujat,amit az ati oldalarol szedtem le, vagyis csak tettem volna, de a telepites kozben azt irta, hogy nincs supported hardver. Nos???De ha gondolod idemasolom az ati supporttal folytatott teljes levelezesem.
Az uj driver nekem megy sehogy, mivel fel se telepul!!! -
t.tomi
tag
válasz
MMSZoli #5804 üzenetére
Itt 1 külföldi faszi,aki azt állítja, h nem is a driver a hibás hanem az alaplapgyártók AGP támogatása:
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=90982&enterthread=y
Most fogok átállni 1 Asrock 4coredual-sata2 lapra.
Ez támogatja a PCIe és AGP csatlakozókat.
Kíváncsi vagyok, hogy fog muzsikálni benne az AGPs kártyám. -
nesh20
aktív tag
válasz
MMSZoli #5719 üzenetére
Sziasztok.
Ismerősöm tegnap vett egy ATI 2600XT AGP-s változatot.
Probléma a következő lenne - Feltettük a driver-t. A windows felismeri a kártyát. Az Everest is. De....
Játszani nem lehet vele. FIFA 08 ezt írja - hardver acceleration disabled ( lehet nem pont ezt de hardver acceleration v.mi ).
NFS - Pro street csak annyit hír hogy a hibát okozott ezért leáll.
Asus alaplapja van. Nforce-os. Pontos tipust sajnos nem tudok de ha kell akkor megkérdezem, és egy amd-s proci asszem 2500+.
Windows XP SP2 van fent. Legelőször egy ATI 9800PRO volt benne azzal tökéletesen ment.
Aztán egy nvidia 7900 gt ezzel sem volt gond. Most az nvidia kari lett kiszedve és helyére betéve a 2600XT. Ezzel viszont a fentebb írt probléma adódott.Ha v.kinek van ötlete kérem írja meg mert sajnálom a srácot.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest