- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor nem mozog a kocka
nálam legalábbbis
de mondjuk úgyis jáccok oszt kijön majd ott a probléma ha van
-
nem csak nem ellenőrzi úgy a kockával olyan sokszor (összesen 1X). És azért akartam volna hogy kevesebben legyen. Amúgy837/882-őn stabil. 3dmark05-ben 9897pont. eddig meg 9100 körül volt. viszont a 3dmark06 nem fut le csak alap órajelen.
-
válasz
VaniliásRönk #3794 üzenetére
és akkor hogy állítsam be hogy ne 10Mhz-s lépésekben menjen?
-
detroitrw
addikt
válasz
VaniliásRönk #3794 üzenetére
kártyahiba?
-
válasz
phallos #3783 üzenetére
Nincs véletlenül kiterjesztett asztal beállítva? Mert akkor előfodul (pl: Hellgate), hogy kimész a játékból az egérrel és leteszi.
wiggen: a Sapphire nem hangos , max csak akkor, ha nincs más venti a gépedben
Create: AtiTool ezen a téren még nem tökéletes, manuálisan kell emelni az órajeleket.
-
Valaki le tudná írni hogy hogy lehet az atitool-ban beállítani hogy ha rányomok a find max core/mem.re ne 10MHz-vel emelje meg. mert így elég hamar csontrafagy
-
wiggen123
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3782 üzenetére
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy könnyen el lehet érni, hogy ez a videókártya legyen a leghangosabb részegység a konfigurációban.
Én szives örömest eladnám a sajátom, hogy vehessek egy passzivat. -
belaazallat
addikt
válasz
efegyke #3784 üzenetére
Hali!
tuninggal nő a hőmérséklet is! Ez mindenkinél másképp jelenik meg, függ mennyire melegszenek a többi alkatrészek(CPU, chipset, stb), mennyire szellőzik jól a házad. Pl nálam a legmelegebb alkatrész a chipset(35fok 25fokos szobában) passzív vízzel van a rendszer hűtve, jó szellős házam van.
Sokat jelenthet az a +256K cash is. Meg nekem a ramok is 480-MHz-n mennek, duál chanel, az is gyorsabb, meg nem midegy mennyi és milyen progi fut a háttérben a 3dmark alatt.
-
spiercell
aktív tag
Egyik barátomnak van egy Sapphire 2600Pro kártyája, gddr3-as. A kérdés az, hogy vinné a gddr3-as XT órajeleit?
-
efegyke
tag
válasz
belaazallat #3687 üzenetére
Sziasztok!Tuningoltam a kártyátmat(sapphire 2600XT AGP)most 830/880on megy(nekem sikerült használni a beta 3mas atitoolt
Viszont a hőmérséklete megugrott eléggé.Eddig max 50-51fokos volt,most viszont terhelés nélkül is 60 terhelésnél pedig 66-67fok.Reális ez az eredmény ennyi tuningnál?
A másik:Tudom hogy nem ezzel játszom de 3dmark 2005ben az eredmény 8900pont körül alakult most.Amit nem értek,hogy belaazallat-nak 2400as procival alapon majdnem annyi eredménye van mint nekem 2700assal VGAtuningolva.Ennyi különbség van a +256kb L2 és PCIExpress között az agp-hez és a 256KB-os sempronhoz képest?
-
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."
Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren)
-
wiggen123
senior tag
Ha jót akarsz a hugodnak, akkor passzivat veszel. Gigabyte vagy Sapphire is jó. Persze nem lehet őket nagyon tuningolni, de nem lesz porszívó hangja a gépnek az tuti
ipon itt jók az árak is ;) -
Osynho
addikt
Szevasztok!
Hugomnak rakok össze egy gépet és egy 2600XT-t tervezek bele tenni. Az lenne a kérdésem, hogy a passzív fajták mennyire melegszenek (MSI, Gigabyte). Vagy ne szarakodjak, és vegyek egy aktivat? Ha én ülök majd a gépe elé akkor sztem húznék is rajta, ezért is érdekel a hűtés -
Geza26
senior tag
Nekem Xpertvision2600XT DDR3 van! Alapon 36-40 °C szokott lenni, játéknál nem ment feljebb 55 °C-nál! Mindezt 49% ventillátor fordulattal éri el a videokártya (ekkor alig van hangja)!
Rivatunerrel manuálisan feljebb vettem a ventillátor fordulatot, 60 % felett valóban kezd hangja lenni)3DMark2005 (850/900, AMD4200+ (2400MHz-re húzva), 2 GB RAM, ATI CCC Optimail Performance): 10345 pont
-
t1
veterán
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Szerintem az a kártya lesz amelyik lesz raktáron éppen
persze a szívem jobban húz a Sapphire után de végülis már az a lényeg h legyen vmi mert ez az X300SE kicsit gyenge
[link] szóval már csak várom a 24.-ét.
Amúgy Sapphire hűtöje milyen illetve milyen más hűtési megoldások léteznek rá?
Mennyire melegednek ezek a kártyák? -
Locutus
veterán
Lehet hogy hülye kérdés, de ha extended desktopot használok, secondaryként a TV, az befolyásolja a 3D-s teljesítményemet? (persze a monitoron játszok)
Vagy jobb ha az extended desktopot kikapcsolom amikor nem nézek filmet a tv-n?
Most végre sikerült életet lehelni a tvoutba... kiderült hogy a svideo-scart átalakítómat nem komálta a radeon. Bedugtam a tv-be csak úgy simán svideo-ba, és igy már megy (csak ez meg a tv elején van, mindig ki fogja piszkálni a gyerek
)
Ja és az milyen dolog már, hogy extended desktop módban nincs aero vista alatt? normális?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2600XT-vel jol döntesz. 8600GT már 20-25K-t bukott negjelenése óta...
Xpertvision hűtése nem túl jó, addig elvan, míg ottvan rajta a kis venti, de az meg hangos, zavaróan sivítós fajta. Kiszedni ugyan könnyen ki lehet, de pl. a sugár irányú lamllák miatt nehéz értelmessen rátenni valami más nagy ventit. A gari matricát meg ugye pont úgy teszik rá, hogy ne tudd a hűtést leszedni. Persze erre léteznek megoldások... De az nem fórumtáma.
Ehh Vaniliásfagyi, már megint beelőztél...
-
éN79
addikt
Nem tudom mennyiért veszed, de pl. a Lord-ban (Bp) van asus ddr4-es elvileg olcsóbban mint pl. a sapphire ddr3-as.
Szerintem itt több embernek van sapphire-ja, az experten lévő hűtő mintha nem lenne olyan jó, de ez nem saját tapasztalat, én a sapphirerral messzemenőkig elégedett vagyok minden téren. -
t1
veterán
Hali!
8600GT-n gondolkozom de láttam vkinek a logout-os tesztjét a HD 2600 XT-ről és elgondlokodtam hogy jobb lenne a 2600XT.
Ezek jöhetnek szóba:
Sapphire HD 2600XT 256 DDR3
Xpertvision HD 2600XT 256 DDR3Vélemények? Az Xpertvision valamennyivel olcsóbb illetve van raktáron-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3757 üzenetére
6gb ram miatt muszaj voltam feltenni.. Olcso volt na
Amugy egesz kellemes ennyi rammal -
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #3753 üzenetére
Nem úgy van hogy felrakom a 7.10-et majd az omegát ami arra épül? Mert ha nemkell a 2 egymásnak akkor most csak felrakom az omegát. Sorry, de ezen e drivertéren mi, hogy mindig lamer voltm
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mi csináltál? Minek telepítetted a sima 7.10-et, ha utána feltoltad az Omegát?
Szerk.: Az OmegaDriver egy módosított Catalyst, a 7.10-eset felesleges volt feltelepíteni. Szedj lemindent, DriverCleaner, aztán vissza az Omega.
DeadMeat: A beta 3-mal már megy az OC is, csak a GPU áll meg 857-nél.
-
Tomate
veterán
Felraktam a 7.10-es Catalystot, mellé a 7.10hez való Omegát, majd mikor indítani akartam az ATT-t EZ a hibaüzenet fogadott. Mi a p*csa van már?
Ezek így nemkomálják egymást vagy mi? (ha ezt már 100x leírtátok és nemtudtam leszűrni BOCS)
-
wwenigma
Jómunkásember
Nincsmit srácok.
Egyébként tudom miért borul a kari 857,25-nél. ez egészen pontosan 127*6.75MHz....
7 biten definiálják valószínűleg a szorzót, azzal pedig max 127-et lehet kifejezni... -
wwenigma
Jómunkásember
If there's an updated bios that fixes certain bugs, sapphire will put it on
their website for download. You may expect a new bios in near future released by sapphire.Kindest regards
Your technicianSapphire Technology
English Speaking European Technical SupportTel. +44 08701 288320
eutech at sapphiretech.com
www.sapphiretech.com-----Original Message-----
From: Mihók Sándor [mailto:wwenigma at hotmail.com]
Sent: 30 November 2007 13:09
To: eutech at sapphiretech.com
Subject: Fw: Support Ticket Request ResponseHello!
Some days ago, i opened a support ticket on Sapphire's support page (link
below). I got this email address for my question.I have a Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3 card. I know, if i overclock my card,i loose warranty. Everybody know, but everybody overclocking to get more fps in games, to get more visual elements. And if one brand is more
overclockable than other, the peoples buy it with pleasure...There is a bios bug on ATi HD2xxx and 3xxx series, over 857,25MHz the GPU
PLLVCO can not able to set higher frequency, overflowed. This is observable
with Rivatuner 2.06, if is set 864MHz, i got 6,75MHz GPU frequency.
According to the news, ATi some days ago released a new 3xxx BIOS, without
this bug. Maybe 2xxx series bios is correctable?And the other, new question. This card why not use DPM (lowered frequencies
in 2D)? The GPU is ready for this, but no bios entry, only 2 same frequency
profile available. Or in 2D, there are not so much active SP?Best Regards: Sandor.
Yeah.
Sikernek könyvelem, bár azt írják, lényegében ATi-tól függenek, de várható esetleg sapphire bios update...
-
RazoR_45
tag
egyébként a Crysis-ból DX9 alatt is kilehet hozni a VEry HIGH-t csak pötyöngd be ezt a konfog fájlba->
CVarGroups és itt áűt kell írnod a HIG-t very HIG-ra és voálá máris Very HIHG lesz a játékban
-
válasz
Komplikato #3741 üzenetére
Igen, de csak a kérdésre válaszoltam
-
Komplikato
veterán
Azért fentartással kezelendő a lista, pl. Crysisnél aztán tudjuk mennyire DX10-es ;), a többi is ilyen "nem szebb, de lasabb" jellegű átgányolt DX9 szutyok, au UE3 motoros játékokban halál minimális a difi, talána Call of Juarez az egyetlen amiben van difi, de annak is a fele a jobb textúrák miatt van, Alane Wake meg mire kijön addigra DX11 lesz.
Talán a World in Conflict ... cserébe nem is megy semmin. -
-
barnam_
nagyúr
válasz
wwenigma #3735 üzenetére
Jó lesz, csak kicsit javítani kellene rajta:
I have a Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3 card. I know, if i overclock my card, i loose warranty. Everybody know, but everybody overclocking to get more fps in games, to get more visual elements. And if one brand is more overclockable than other, the peoples buy it with pleasure...De meglehetne kerülni a rizsát, ha az Ati supportjának írsz (van ilyen?
).
-
RazoR_45
tag
Nekem AMD GCT-vel könnyen tudtam, huzni csak felmeltem az értéket erre elinditom a 3dMARk06-ot és ugyanazta az értéket írja ki mint ami alapból van
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh, nehogy félreinformáljunk.
AMDGCT:
Simán lehet vele 857MHz felé húzni a magfrekit is.Registryből indítva nincs probléma, így használom:
"C:\Program Files\AMDGPUClockTool\AMDGPUClockTool.exe" -eng=857.25 -mem=900 -3dclock -dpm=on -clklogÍgy a gép indulásától megvan a magasabb órajel. A 2600as szériában nincs DPM (ennek ellenére hátha van valami minimális így bekapcsoltatom), az aktív SP-k számát csökkenti állítólag a kártya. Egyedül ezzel a programmal lehet 857+ órajeleket beallitani jelenleg.
Rivatuner:
857,25MHz-ig állítólag működik(nekem nem ment, maradt a freki, másnak is...), felette viszont egy hibás BIOS kód miatt átbillen a PLLVCO vagy mi , ezért a következő órajel amit e felett beallit , 6,75MHz.... na ezért csak monitorozásra lehet használni... sőt így még dob a lightsmark eredményen is!!! A programozója mereven elutasítja, hogy időt és energiát fektessen a bios bug megkerülésébe, (ezért szívjon gázt) no comment. (csak bele kellene nezni az AMDGCT dll filejaiba, na de én nem értek ilyenhez....)
Más: mivel tegnap aludtam, elötte meg dolgoztam, igy csak ma megy a levél Sapphire-nak. Ez szerintetek jol hangzik?
I have a Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3 card. I know, if i overclock my card, i loose warranty. Everybody know, but everybody overclocking to get more fps in games, more visual elements. And if one brand is more overclockable than other, the peoples buy it with pleasure...
Van egy Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3-as kártyám. Tudom, hogyha túlhúzom, elvesztem a garanciát. Mindenki tudja, de mindenki túlhúzza hogy magasabb fps-t kapjon a játékokban, szebb legyen. És ha egy márka jobban huzható mint a másik, az emberek szívesebben vásárolják azt...
Csak hogy ertsek, hogy nekik is jó lenne ha... ezután irom a tuneteket...
-
Jon Mathias
senior tag
Van 1 pár
-
válasz
Jon Mathias #3732 üzenetére
csak néhány "jelentéktelen"
* Crysis
* Shadowrun
* World in Conflict
* Alan Wake
* Flight Simulator X: Adrenaline
* Unreal Tournament 3
* Hellgate: London
* Age of Conan
* Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts
* Bioshock
* Eve Online
* Call of Juarez (with patch)
* Lost Planet: Extreme Condition -
Jon Mathias
senior tag
Van már Dx10 es game?
-
Nah, a nagy tuningműhelyem a szoftverek sorának végére ért és persze, hogy az utolsó megoldás jött be....
Összefoglalom:
AMDGCT:
Nekem azonnal standby-ba lökte a monitort, amint húztam rajta. Itt kapott tippek alapján külön-külön kell húzni a GPU és a mem órajelét. Így ment és az a bizonyos 857-es korlát elég szigorú korlátnak bizonyult. Standby és következménye, a reset miatt nem értékelem túl a progit. A húzott értékeket természetesen nálam nem tartotta meg, így nálam nem ment a dolog.
AtiTool 0.27 beta 3:
Felmegy, simán belép, elhiteti velem, hogy a kártyát látja, mert a default értékeket mutatja, de bármit állítok, rá se hederít. Default és kész. Kis kutakodás után egy 312MHz-es ismeretlen kártyának ismerte fel... Egyelőre nálam használhatatlan, lomtár.
Rivatuner:
Simán látja a kártyát, a húzást alkalmazni is tudtam - először a sok progi közül - és nincs fagyás, se standby. 3DMark05-ben több száz pontos javulás. Kis Windows-os optimalizálás után még jó pár pontocska beesett. Bár a 10.000 nem lett meg (ezer kis futó szál, alkalmazás lassította - csak gyorsteszt volt
), azért meg vagyok elégedve a kártya rugalmasságával.
800/1100 -ról 853/1140 is elég jó növekedést eredményezett a pontokban. NYolcezer végéről kilencezer végére ugrott az eredmény.
Amikor megvettem a kártyát, már biztos voltam abban, hogy ebben az árban hosszú távon jól döntöttem. Az, hogy az 1-2 éves játékok nem mennek max élsimítással, meg iylesmikkel, nem foglalkoztat. Dx10 és HD teljesítménye elegendő ütőkártya ahhoz, hogy nem kellett sokat gondolkodnom a vásárlásnál.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
shewy89 #3727 üzenetére
Mert azt kelett volna választani, hogy
-Telepítés listából v. adottt helyrő
aztán
-Ne legyen keresés, magam válaszom ki a telepítendő meghajtóprogit
aztán
-Saját lemez
aztán
-Tallózás
aztán megkeresed:
C:\ATI\Support\7-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_54435\driver\driver\XP_inf\CX_54435.inf
aztán oké, és feltepeíti. -
shewy89
csendes tag
tehat letoltottem az Omega Drivert, feltettem, ezek utan illesztoprogram frissitessel probalkozva megnyitottam, de rovid kereses utan azt irta ki, hogy: "Nem lehet telepíteni ezt a hardvert. A Hardver nem lett telepítve, mert nem találta meg a szükséges szoftvert."
-
barnam_
nagyúr
válasz
shewy89 #3723 üzenetére
Manuálisan kell feltelepítened az omega drivert:
jobb klikk sajátgépre, tulajdonságok, hardver, eszközkezelő, kiválasztod a vga-t, driver frissítése.Kiválasztod az omega drivert, és feltelepül.
(#3722) VaniliásRönk: én is azt hittem eddig, de úgy látszik nem vagyok egyedül
-
RexpecT
addikt
válasz
VaniliásRönk #3722 üzenetére
Ok latom mar.Kicsit késő van
.
Először activeATI-t irtam be, aztan activateati és végül activateATI-val müszik.
Köszi szépen.
-
-
RexpecT
addikt
válasz
VaniliásRönk #3719 üzenetére
Azon a kártyán amit adtak megvan adva a link: http://steamgames.com/activateATI (itt lehetne letölteni) de sajnos nem muxik
.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3719 üzenetére
Aha. Az a vicc, hogy egyre többen privátban kérnek segítséget... főleg újoncok
Szívesen segítek, de ne az legyen az általános, hogy privátban nyaggatjuk az embereket. -
barnam_
nagyúr
válasz
shewy89 #3711 üzenetére
Nem olyan hatalmas az a probléma.
Az első hozzászólásban 2 megoldás is van rá, illetve van még egy, de azt nem találom.Meg nem kell egyből privátot írni, ha nem válaszolnak 5 percen belül... nem vagyok privát help desk
(#3713) VaniliásRönk: Akkor majd megpróbálom felbarkácsolni... vettem egy VF700 AlCu-t, elég jó árban, így nem hagyhattam ki
-
RexpecT
addikt
Leakartam tölteni a Black Boxot Steamről de már nem él a link(2600 XT hez adtak keyt).
Valakinek esetleg ötlete? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #3712 üzenetére
Csak fejtegeti hogy a GPU alacsony hőtermelése miatt a VF700 is sok lenne rá, nincs leírva hogy valaki fel is szerelte. Gyárit biztos nem lehet, de amit pl. HIS-nek készít a Zalman az gondolom módosítva van hogy fel lehessen szerelni.
6600GT-n a külső két felfogatási pontba passzol, amit a gyári hűtők is használnak, a négy belsőnek túl kicsi a távolsága, 2600-on meg csak a 4 kisebb távolságú furat van. -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3710 üzenetére
Akkor ezekszerint van még mit javítani a programokon (nem csak a bios bugot)
Ezen az oldalon azt írják, hogy felmegy a HD2600-ra a VF700. Igaz ez?
-
shewy89
csendes tag
Hello!
hatalmas problemam van:
Sapphire HD 2600 PRO 512MB AGP videokarit vettem a minap.
Hiaba toltom le a drivert az ATI honlapjarol (Catalyst 7.10), nem rakja fel, mert azt irja hogy nem talal megfelelő kompatibilis illesztoprogramot a hardverrel vagy az operacios rendszerrel.
a CD-n levo drivert fel lehet rakni, de ekkor a monitor frissitesi teljesitmenyet veszi vissza valamiert...1024x768ban 100hz-n tudtam frissiteni a GF TI-4200-vel...ezzel visszaveszi 60hz-ra. Nem talalok semmilyen megoldast, pedig biztos vagyok benne hogy kell legyen, a GF TI-4200-nal sokszor jobbnak kellene lennie!
Van valami otleted? -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3708 üzenetére
AMGCT-vel nem ment 950Mhz-en a ram?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #3706 üzenetére
Az ATiTool oldalán csak Beta 3-van... valószínüleg elírták a HWT-n.
(#3705) CPT.Pirk: Ezt megnézem. Nem úgy volt hogy az X1950Pro gyorsabb?
-
http://www.hwt.hu/letoltesek/fajl/atitool.html
Ati tool 2.07 Beta 4
-
-
TasiA
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3699 üzenetére
Hát na kb így frankó! A kolega szépen leírta.
8600Gt és 2600XT ~ egyforma telejsítmény, de 8600GT KICSIT jobban bírja az élsímítást, amit "régebbi" illetve nem a legdurvább gépigényű gamékkal tudsz élvezni, de ott jól teljesít az XT-is. Ahol meg már karcsú az XT, oda a GT hangyafasznyi előnye sem elég az élsímításhoz.Viszont DX10, illetve a jövendőbeli gamék jobban kedveznek az XT-nek. Az 1950 az meg veri mind a kettőt, de csak DX9-ben tud virítani. Remélem nem írtam hülyeségeket!
Viszont 2600XT vs 1950 akármi között csak az ár a lényeg.XT-már van újonan 23-ért 1 év garival, 1950 meg minimum 30-35ezer, vagy használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest