- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3596 üzenetére
A kérdő jel neked nem elég? Ne légy má telhetetlen!
-
RazoR_45
tag
A másik érdekes dolgo az hogy AMD-s tuningoloó programmal felhuzom az órajelet éls beállitom majd elindtiom a 3dmark-ot és az alap órajelet jelzi
-
RazoR_45
tag
Na nekem az a baj hogy a Ctalystban miért nemtudod állitani aza órajelet
Pedig beállitom és visszaugrik
-
-
Dead_slow
tag
válasz
Komplikato #1682 üzenetére
"[Sapphire HD2600XT AGP!!! 19.000 jen az Akiban!]
Tegnaptól kapni."Azt szeretném kérdezni hogy milyen bolt ez az Akiba, mert nekem a linken a kártya képe jön be meg vmi bla-bla, de semmi olyan hogy megtudnám rendelni
Lehet hülye vagyok -
cudar07
senior tag
egy kis problemám van
feltetem a DOOM3
de 10 másotperc után kifagy az egész gép!
itt is van valami hotfix?
vagymi? -
barnam_
nagyúr
válasz
Bridgedale #3579 üzenetére
Nincs semmi gond a vga HD audio hangkártyájával, csak a megfelelő drivert kell feltenni:
Realtek ATI HDMI Audio Device -
Bridgedale
csendes tag
válasz
Bridgedale #3494 üzenetére
Arra jutottam h a KB888111 HD Audio Driver okozza a problámát - telepítése közben meghal a gép, és utána már az XP logo után csak fekete képernyő fogad, csak csökkentett módban hajlandó indulni.
Azt hittem h megoldottam a problémát h csökkentett módban leszedtem ezt a drivert, működött is rendesen, de akkor jött h felrakom a hangkártya (alaplapi Realtek) driverét, ami nem volt hajlandó működni a saját HD audió driver nélkül.
Három napig küzdöttem h életet leheljek a kártyába, de már összerezdülök a HD Audio szavak láttán
Feladtam, vissza viszem a kártyát, és rossz emlékem marad a HD audio dolgokról.
Majd ha veszek új alaplapot, akkor veszek bele új, csilivili videokártyát...Ennyi, köszi a tanácsokat.
-
aya
addikt
Viszont nekem is lenne egy kérdésem: nálatok is forró egy két alkatrész a karin a bal fenti oldali résznél?
Két kondi szerü valami.
Ha találok képet akkor bekarikázom hogy miröl van szó.
Pár óra játék után az egész nyák átforrósodik, és utánna szokott géprestart lenni. -
Mankó
veterán
válasz
RexpecT #3561 üzenetére
Hát az remek, ha tényleg 256-ot elcsíp a rendszer memből. Mennyi gyorsulást hozhat az? Biztos nem akkorát mintha ténylegesen is 512-es lenne. Végülis mindegy, a lényeg az, hgoy gyorsabb legyen. Legfeljebb veszünk még 2 gb ramot.
Kitudja mikorra várható, hogy lemennek a ddr3 árak? Ezekkel a ddr3 árakkal akár 2010ig is elleszek a ddr2-vel.
-
éN79
addikt
A Rivávaban valóban működik is az órajel emelés, azaz a teljesítmény mérhetően változik, vagy csak a program jelzi ki hogy emelt, de a valóságban nem történt meg ez? Azért kérdem mert korábban sajnos így működött ezekkel a kártyákkal, és tudtommal nem is tervezték javítani a hibát.
-
Az AMD GCT nálam valahogy nem az igazi. Gondolom az üzemszerű működés az lenne, hogy beállítok valamit, kicsit teszteli és megy.
Ha feljebb veszem a GPU-t néhány MHz-cel,, akkor elfogadásnál elmegy a képernyő és vagy visszajön ctrl+alt+del-re vagy reset oldja csak meg
RivaTunert ezek után ki se mertem próbálni... -
aya
addikt
Megoldodott a kifagyás+ gépreset problémám, visszaraktam a 7.10-es drivert és azzal okés a pro street és a test drive is.
Söt az 1.4ns hynix memoriák is simán felmentek 1800mhz-re fagyás nélkül
Uj tuning eredmény 5600+x2 +2600xt 850/1800 3dmark 2005: 10532 pont -
AMD Power
titán
Szerintetek a processzorom X2 4000+ (2525Mhz-re húzva) "elég" a HD2600XT meghajtására?
-
Mankó
veterán
Vettem egy Asus hd 2600xt-t (br. 25.200, hangja tényleg piszok halk, halkabb mint a Zalman vf700alcu 5V-on). Everest azt írja ki, hogy 512Mb-s.
Bementem a CCC-be ott azt írja, hogy Core Clock: 800 Mhz, Memory Clock: 700 Mhz, Memory Size: 512Mb, Memory Type: HyperMemory.A dobozra 256 Mb van írva. Most mi az igazság? Mert PCI-E-nél nem tudok olyat, mint az AGP-nél volt, hogy lehetett BIOS-ból adni neki plusz memoriát. Másra nem tudok gondolni, illetve arra, hogy tényleg az. De nem is hallottam még 512-es DDR3-as 2600xt-ről.
Valakinek 5lete?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #3553 üzenetére
A Catalyst 7.11-t nem ismeri, de attól még használható.
RivaTuner beállítások -
és a rivatunert hogy kell használni
mert nekem azt írja nem ismeri (v2.06)
-
Geza26
senior tag
Ha minden jól megy, belépek a klubba!
xpertvision 2600 xt 256MB lesz! Erről a gyártóról keveset olvastam a fórumban, van tapasztalata valakinek? Hűtőventi hangja, hatásfoka?
-
TasiA
senior tag
Ok!
Ha téged ez izgat, akkor jó 3DMARK03-azást és egyébb 4-5 éves tesztprogramozgatást.Te érzed! Csak egyszerűen nem vágom mi értelme van??? Tegyük fel ez a kártya lök valamennyi pontot, meg lök valamennyit egy 9800PRO, vagy X800XL. Ezeket, hogy hasonlítod össze, mikor egyik DX10-es, a másik meg még SM3-at sem ismeri?? Nálam itt akadt össze, ez az elmélet.
-
Piet_
tag
Nem tud segíteni senki?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Toltam most kis CoD2-őt, a 7.11 dobott a sebességen, a 7.10 crysis hotfixhez képest +10-40FPS, szal neten simán megvan 60-160FPS 1280*720 DX7, minden maxon, 4XAA-val!
-
tom-neo
csendes tag
Kőszőnőm,megvan,minden ok
űdv -
sevcsenko
csendes tag
Hali Szisaztok!
Az lenne a kérdése, hogy melyik videókártya jobb játékhoz laptopban? NVidia GeForce 8600M-GS ATI Mobility™ Radeon® HD 2400-XT
Előre is köszi
Sevcsenko -
tom-neo
csendes tag
Sziasztok ,mielőtt megvettem volna egy Hd 2600 Pro karit sokat olvasgattam ezt a fórumot meg a tőbbit is ,valahol olvastam a 3Dmark fagyásról ami ezeken a kártyákon lép fel.
Valaki segitene hogy hol találnám a megoldást?
űdv -
Piet_
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy fel lehet valahogy applikálni egy AGP -s Shapphire HD2600XT-re egy AC Accelero S1 vagy S2 hűtőt? -
-
fanat1kal
csendes tag
Cs all
Annyi volna a kérdésem hogy a sapphire 2600pro oc-val kinek milyen tapasztalata van?
Amd 3800x2 2600pro oc 700/700 2.5gb ram 667mhz 3d mark 2005: 8200pont, viszont ahogy tesztbe láttam 10000felett adnak ki a 2600xt-k. Nos 800/800ra tettem de így is csak 9100pont lett .
Gyenge lenne a 3800x2? (más tesztekben 10000felett van a 2600xt 800/700al nekem meg 800/800al messze van a 10000től.)
Átlag kb mennyit mennek a 2600pro oc-k stabilan? -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Játszik vlki 2600XT karival NFS Pro Street-et? Nekem most a 7.11es driver van fent, de állandóan lefagy a futamok közötti töltés közben és ati2dvag.dll hibát ír...
-
Mankó
veterán
Beléptem a klubba. Asus 2600Xt GDDR3.
Egy kérdésem lenne ha feteszem a 711esdrivert, akkor fel kell-e rakni a 7.10es hotfixet? Merthogy néhány lapon azt írák, hogy nem árt?
Szerintetek? -
Bocsi, nem rég még más konfig volt hozzád írva, azért írtam, de akkor ez a rész tárgytalan.
Elég szerencsétlen helyzet, hogy agp-s aljzatot építenek egy lapra X2 és 800Mhz-es RAM-ok melléFurcsa
Azért ha már úgyis mindegy a rendszernek, akkor próbáld ki azt a régi drivert, ami agp-s támogatott, aztán kiderül. Esetleg próbálj ki egy Omega 7.10-et Olvastam, hogy csak húzni nem tudták ezzel, de alapon kezelte rendesen.... egy misét megér.
-
Buldex
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3510 üzenetére
Köszi, Rönk, én is nagyon bírlak téged!
-
Buldex
csendes tag
válasz
Create. #3498 üzenetére
Csatlakozom. Nemrég nekem is voltak hasonló problémáim egy másik alaplappal. A BIOS-frissítés csodát tett a géppel.
Valaki már írta, hogy talán nem szereti ezt a kártyát az alaplapod. Ez is előfordulhat.Nekem egyszer volt egy ECS K7S5A alaplapom. Az állandóan fagyott az ATI kártyákkal. Mivel akkoriban csak egy gépem volt itthon, azt hittem, minden ATI kártya ilyen problémás. Pedig csak az alaplap nem szerette valamiért. Aztán vettem egy másik gépet használtan, abban is K7S5A volt, de már egy újabb BIOS verzióval, és láss csudát, gyönyörűen szuperált benne a Radeon 9600XT!
Szóval hajrá!
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje.
-
Ha 1080-ra fáj a fogad, akkor ahoz már egy kétmagos CPU illik és ugye akkor már PCI-E. Mindenesetre azt azért jó, ha szem előtt tartod, hogy az ATI az AGP-s HD26000-at már elég gyengén támogatja.
a 2500+ konfom nekem is csak képregényben vitte az 1080p-t
Frissíts egy BIOS-t, rakj újra mindent, hátha... (jobb ötletem nincs, vaktában lövöldözök, de hátha
)
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3501 üzenetére
felraktam ac97et, igy az egyeb eszkozokben mar nincs felkialtojeles.
ati driver un-, majd felinstall, bootolas utan kovetkezo ablak:
nincs ati grafikus illeszto telepitve, vagy az ati illeszto nem mukodik megfeleloen.
telepitsen az ati hardvernek megfelelo ati illesztoprogramot.
eszkozkezeloben meg mindig felkialtojeles a vga. komolyan mondom, mindjart felrobbanok.fejlesztes az ugy jott, hogy lett tv, gondoltam egy uj vgaval meg tudom hajtani hd-vel, ezert lett agp-s 2600. aztan 1080hoz keves volt igy, lett a mostani felallas, amivel jelen pillanatban meg annyit sem erek, mint 2500+ bartonnal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ASUS ROG 3070
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest