- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
phallos
tag
Az eszközkezelőben találtam egy ilyet:Audio Device On High Definition Audio Bus, ehhez pedig nem talál drivert. Letiltottam. Talán ez lesz a ludas?
-
phallos
tag
válasz
barnam_ #4446 üzenetére
Aggregátor: Az XP SP2-vel van fent közel 5 napja + 7.10, ami tegnapig bírta, hogy ne tegye el a tálcára. Automatikus frissítés bekapcsolva, az alaplapi driverek pedig gyári cd-ről mennek fel. 7.11-gyel is ezt csinálja, tegnap óta az Omega Driver van fent, de ez is szintén zenész...
Wwenigma: most az Omega Driver van fent, itt ivan ATI Hotkey opció? Ha igen, hol keressem, sehol nem találom.
-
-
phallos
tag
-
phallos
tag
Hali!
Használ itt valaki közületek 2600XT alatt huzamosabb ideje Vista-t? Esetleg Vista+Service Pack1?
Kíváncsi lennék, hogy produkál-e hülyeségeket a kari a pistával játékok alatt.Vagy csak a gépet gyilkolom fölöslegesen ezzel az op. rendszerrel?
Gondoltam majd kipróbálom, mert XP alatt megint előjött a tálcára letevős dolog, egyik driver sem segít.
-
phallos
tag
Hali!
[link] Az itt látható kép bal felső sarkában látható infókat melyik program képes megjeleníteni?
-
phallos
tag
válasz
cudar07 #4122 üzenetére
Hát felerőszakoltam, de a helyzet változatlan: ugyanúgy leteszi a tálcára a programokat. Telepítés közben viszont nem írt nekem felül semmilyen fájlokat.
Mikor új Win-t raktam fel és rá a gyári drivert, akkor nem volt gond. Lehet megpróbálom az új wint megint, meg egy újabb drivert, hátha jobb belátásra térne.
Alapvetően nem a driver teljesítményével van baj, én elégedett vagyok a karival, csak ez a tálcás dolog borít ki...
Azért köszi a fáradozásaidat!
-
phallos
tag
Erre valakinek valami ötlet? [link]
-
phallos
tag
Stevee: Gyakorlatilag az összes programnál ezt csinálja (akár játék (pl. NFS, Stalker, CS Source stb.), vagy akár netezés közben is). TV nincs a gépre kötve.
Amúgy ez a "kiterjesztett asztal" mit jelent?
Kapott már új Win-t is a masina, de egy-két nap, és újra előjön ez a probléma. Lehet, hogy tényleg valami folyamat lesz a bibi, de hogy melyik... Vagy valami driver-hiba? Mert a CCC-t abszolút nem tudom használni.
Valakinek valami más ötlet esetleg?
-
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren ) -
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."
Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren)
-
phallos
tag
Helló-belló!
Szerintetek jelenleg melyiket érdemesebb megvenni:
SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE ~ 25k vagy
SAPPHIRE - X1950GT 256MB DDR3 HTD Full PCIE ~ 27k
?
Köszi előre is!
p -
phallos
tag
Hali!
Lehet, hogy nagyon tanonc a kérdésem, de a Sapphire kártyáknál mi a különbség a FULL és az ULTIMATE között? Az utóbbihoz csak több körítés járna? (mivel az drágább párszáz forinttal)
Kösz!
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest