- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
xtmod
senior tag
lcd-n még a normál kisbetűs szöveg is elvolt színeződve helyenként. sajnos még a 7.12-re épülő omegával is. eddig szinte csak omegát használtam. most viszont feldobtam az új 8.1-es catalystot, és a hotfixet, és láss csodát, semmi színes betű. stabil a meghajtó. (agp-s karim van) és az eddigiekhez képest, a legnagyobbak az fps-eim is. nem olyan "ideges" a grafika. egyszóval jó. igaz ezt is csak kézileg lehet felrakni agp-re, de annyi baj legyen.
-
barnam_
nagyúr
-
-
Csokibácsi
tag
-
Dead_slow
tag
Nem osztottam vissza 2500+-os Barcim van 333FSB-vel és ezért a ramokat is ennyin járattam, felhúztam 3200+-ra és így az FSB400 tehát a ramok is ennyin mennek, azért mondtam hogy a ramokat nem húztam mert elvileg ezek ddr400-as ramok.
De próbáltam már mindent vissza is osztottam 3200+ a proci és 333 a ram, de így sem megy, nem tudom mi lehet a gond, valahol olvastam hasonló problémát, de már nem emlékszem se a megoldásra, se arra hogy melyik topikban volt. -
-
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje.
-
Whitee
csendes tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt a multis izét kipróbáltam, egybéknt távolról sem hasonlít cod2-re, de szerintem is vacak. Viszont a rendes HL2 játékok igen jók, és max beállításon viszi őket a kari. (1280...) Persze az is igaz, hogy illegális úton elérhető az összes game, amiért pluszpénzt fizet az ember, csak steamel kényelmesebb... Bár időnként vannak telepítési problémái, és nem támogat wifis routert...
-
Matamata
aktív tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azz kb. rendben van bazz.
Már öreg vagyok ilyen a "kríziszekhez" (atya ég, nemrég megtudtam, hogy így kell ejteni:"krájzisz"), ehm na jó, meg előbb megvárom hogy legyen egy ilyen kétmagvas anyámkínyja érted. Nem? Áhh mindig ez van...
Szal előfordúl, hogy faszán tolom az lcdtv-men a transport tycoont v. settlers4-et, esetleg az eredeti UT-t a magyar beszólásokkal, mert úgy a fasza...
Vaniliásrönk: na jólvan, set defaultsnál már nálam is fagyott. De csak 1x. Mert többször nem nyomtam meg.
áááá mindig valami hasonló post lesz az eredménye, mikor ittassan állok neki fórumozni, vagy megnézem (mint most) a view askew filmjeit vagy mindakettő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Phantom 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest