- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
adult_l #12011 üzenetére
Ez függ mivel akarsz játszani, és milyen felbontásban, mennyit szánsz rá?
Ha atinál maradunk 14000FT környékén, HD3650 GDDR3-mal(mindegy melyik gyártó csak aktív hűtésű), most nekem is az van. Te géped már ki tudja hajtani.
18000Ft környéke: HD3850 kétszer gyorsabb a HD3650/2600XT-nélEgyébként 7600GSben is van GDDR3as. (7300GT óta csak GDDR3as rammal szerelt karit érdemes venni).
-
belaazallat
addikt
válasz
adult_l #12009 üzenetére
Pár hsz-szel lejjebb írták hogy szintén agp-s karihoz van egy jó driver, egyébként a gyárit nem érdemes felrakni. Próbáld ki ezzel: [link]
Jól látom, hogy passzív és GDDR2-es ram van rajta???
Ha igen akkor ne csodálkozz! Akkor tényleg igazat kell adnom, az egy fos. GDDR2 es rammal nem szabad már venni karit. Csak GDDR3-sal. Azért fut gyengébben a 7600-nál, a csíkozás meg a passzív hűtés miatt lehet.
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
csaszi93 #11988 üzenetére
A táp lát el minden elektromos eszközt árammal, ha az nem jól működik nagyon "szép" dolgokat tud csinálni. Tönkretehet alkatrészeket. Amit leírtál hibajelenség, azt okozhatja vga memória hiba, ami adódhat túlmelegedésből, áramellátási problémából. Viszont a leírt hőfokok nem utalnak túlmelegedésre. Gép húzva van? Cím az adataimnál.
szerk: pontosítás
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #10453 üzenetére
itt vettem PH!-n egy bazárastól, de csak akkor küldeném fel neki, ha biztosra veszem hogy rossz, a haver gépe nem 100-as, néha eldobja a vinyókat, nem látja a gép. Szóval még egy gépben ki kellene próbálni, de nincs több ismim Kaposváron.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10429 üzenetére
Haver gépe nem indul a karival! Havernak 1950proja van, azzal megy a gép, de az én 2600XT-mel nem indult. Itthon, megy 2d ben, de 3d-ben szétesik a kép, nem értem miért.
-
belaazallat
addikt
válasz
greatchaos #10426 üzenetére
Még garis, tavaly augban vetem 2 év garival, 4 után viszem tesztelni másik gépbe.
-
belaazallat
addikt
válasz
greatchaos #10423 üzenetére
levettem 450re, effektív 900Mhzre, ugyan úgy szétesik.
szerk: rivatuner, everesttel ellenőrizve, valóban 900on megy 1400 helyett.
-
belaazallat
addikt
válasz
greatchaos #10417 üzenetére
700MHzről 500MHz-re elég lesz?
hosszában becsíkozódott a képernyő, majd kikapcsolt, gép lefagyott amd GPU clock tool-lal.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10413 üzenetére
Ma reggel meg volt a reinstall, XP sp2, alaplapi driverek, 8.4-es cata. Nincs javulás, megint/még mindig szétesik a kép 3d-ben.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10411 üzenetére
Fagy!
Újratelepítés megvolt, semmi változás! Semmi humorom nincs újra telepíteni az xp-t. Vista-nak hány giga kell?Nah megyek alszok! Reggelre ha tudtok ötöljeteki ki légyszi vmit! Köszi!
Üdv!
Májsztró: asszem inkább átviszem holnap haverhoz a karit letesztelni az ő gépében.
Köszi!
Üdv!
-
belaazallat
addikt
[link] erre valaki?
Egy másik fórumba mondták próbáljam ki sp3 nélkül az xpt. Van itt valaki aki XP-t használ sp3-al és jól mükszik neki a kari?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10387 üzenetére
erre valaki? csak 3d alatt hullik szét a kép, 3 drivert próbáltam többször. Valakinek ötlete?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10389 üzenetére
8.3-assal játszottam korábban, visszaraktam és ugyan az a szitu.
-
belaazallat
addikt
válasz
Vadgalamb #4168 üzenetére
Hali!
Az első hozzászólást ajánlom figyelmedbe. Ami a pci-os cuccost illeti, az a HDMI audio, ahhoz van külön driver, csak ha telepíted automatikusan a HD2600-ot állítja be hangkarinak, tehát vissza kell állítani az alapértelmezet audióeszközt(alaplapi hangkari, vagy ha van külön, akkor azt) a vezérlőpultban.
-
belaazallat
addikt
válasz
hakos1987 #4026 üzenetére
Hali!
Mit hűtesz még vízzel(CPU, NB,)? Milyen blokkok vannak rajtuk,milyen szivattyúd van, mi a hőleadód(aktív/passzív)?
Nekem az adataimnál lévő konfig van hűtve passzív vízzel(CPU,Chipset,VGA), de a GPU nem megy 30 fok fölé.
kézzel nézd meg a blokkot, ha meleg, akkor valszeg jók a kiírt adatok, akkor vlami nem jó a rendszerben
-
belaazallat
addikt
válasz
Titok Levi #3881 üzenetére
Amd dual core optimized driver fent van? Haver 3800+ X2, 2*512Ram X1650 Pro folyamatos, szaggatás mentes, médium felbontásban.
Mod: nem tok írni
-
belaazallat
addikt
válasz
efegyke #3784 üzenetére
Hali!
tuninggal nő a hőmérséklet is! Ez mindenkinél másképp jelenik meg, függ mennyire melegszenek a többi alkatrészek(CPU, chipset, stb), mennyire szellőzik jól a házad. Pl nálam a legmelegebb alkatrész a chipset(35fok 25fokos szobában) passzív vízzel van a rendszer hűtve, jó szellős házam van.
Sokat jelenthet az a +256K cash is. Meg nekem a ramok is 480-MHz-n mennek, duál chanel, az is gyorsabb, meg nem midegy mennyi és milyen progi fut a háttérben a 3dmark alatt.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3687 üzenetére
858Mhz-n csontra kifagy, 880Mhz-n visszadobja13Mhz-ra a frekit, 933MHz-ról 202Mhzre dobja vissza. érdekes. mondjuk én azt se tudom, h mennyi a vga-m maximuma. igy kicsit nehéz belőni.
mod: RazoR_45 nekem írtad?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3684 üzenetére
nah, 3dmark2005pro 1.1-es
Alap: 8740pont 2*512Mb ram 480Mhz-n, A643200+@2400Mhz, Vga alap: 800/700
Tuning: 9389pont Vga: 857/909MHzszóval valszeg "nem" mükszik a tuning!
mod, megnézem azt a 857-es korlátot
-
belaazallat
addikt
akkor kerítek vhonnan egy 3dmarkot, mert én nem azzal jáccok!
-
-
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
Hack3er #2971 üzenetére
hali!
azért 85mega mert benne van a HDMI audió driver, meg SB600-as telepítő csomag+ a .NET 2.0 keretrendszer.egyébként a verzió száma kissebb,(8.42), a crysis hot fix viszont már 8.43-as. CoH opposing fronts-ba teszteltemnincs jelentős változás, átlagfps-ben 1-2 pont különbség, eltérés van.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #2830 üzenetére
elvileg újra működik a letöltés. Megnézné vki a cuccot? köszi!
-
belaazallat
addikt
Hali!
új catalyst ezt próbálja már ki vki legyenszíves, én nem tudom, mert kezdődik az éjszakai műszak. Kösz! Üdv!
-
-
belaazallat
addikt
válasz
barnam_ #1865 üzenetére
"Az érdekelne még, hogy a Sapphire 2600XT DDR3 gyári hűtőjét mennyire könnyű leszedni? A ramokon lévő hőátadó cucc ragadni fog még, ha egyszer leszedem a hűtőt?"
Hali!
A hűtő könnyen leszedhető, a hővezetők is könnyen visszaragadnak, ami problémá lehet a ventilátor csatlakozó, azt csak segítséggel tudtam kiszedni a helyéből.
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
Hali!
Másodjára fordul elő, h bekapcsolom a gépet és nem kapcsolódik be a monitor, a gép elindult, win betölt, de nincs kép. Vkinél már valami hasonló előfordult, de most nem találom azt a hszt, kereső meg nincs. Vki emlékszik volt-e megoldás a dologra?
Köszi!
Üdv!
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #906 üzenetére
Csatlakozom, szerintem is halk! Passzív víz mellett meg kellett néznem, h megy-e a venti, mert nem hallottam. Sapphire HD2600XT
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #631 üzenetére
[L:http://kepfeltoltes.hu/view/070927/793153396tuning_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L] vmi ilyesmi???
eh nem megy ez a linkesítés izé
-
belaazallat
addikt
válasz
AMD Power #621 üzenetére
Nekem is ilyen karim van, de az enyémen van. Korábban bekérdeztem h mire szolgál, akkor tudtam meg, de nem értem még mindig h miért van egyes kártyákon és miért nincs. Miért jó ha van, vagy miért jó ha nincs?
Netes képeken is csak ezen a karin találtam:
[L:http://images.dailytech.com/nimage/4969_large_HD2600_4layer.jpg][/L]#623#-ra:
nekem is halk volt, de lecserétem vizesblokkra, most még halkabb. Korábban írtam h ellenőriznem kellett, h forog-e mert a passzív vízhűtés mellett nem hallottam hangját. Venti vezérlést meg nem tudtam semmilyen progival megoldani, meg nem is akartam nagyon vele szórakozni, úgy is ment rá a víz, de kiváncsi lettm volna mekkora a max hangerő, amit ki lehet csiholni belőle. -
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #552 üzenetére
Kösz az infót!
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #536 üzenetére
Erre valaki?
-
belaazallat
addikt
Hali!
A Sapphire HD2600XTmen van egy jumper, mint a képen a 2600Pron. Tudja vki mi célt szolgál?
[link] -
belaazallat
addikt
válasz
szatyi85 #415 üzenetére
Hali!
Nekem egy Sapphire 2600XT-m van, a gépbe egy db 12cm-es ventillátor van 800-as fordulaton, mindent passzív vízzel hűtök. Amikor beraktam az XT meg kellett néznem a ventit h forog-e, mert nem hallottam a hangját, persze forgott. Ennyit a ''hangos'' Sapphire hűtőről. -
belaazallat
addikt
HAli!
Tudsz kölcsön kérni egy minőségibb tápot? Vagy át kéne rakni egy másik konfigba a kártyát és ott kipróbálni. (Emlékeim szerint AGP-s kártyáknál kell állítani a Fast Write-ot) Esetleg szedjél le minden ati drivert(driver cleener, registri takarítás),és ragd föl a 7.9-es drivert,CCC nélkül.
Más ötletem nncs.
Üdv! -
belaazallat
addikt
Köszi! Mükszik minden!
Lehet h én hallucinálok, de mintha jobb lenne a hangzás!
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
risingtide #256 üzenetére
Hali!
Köszi. Érdekes. Nekem is ugyanolyan tv-tunerem van, viszont kapásból összevesztek.
Igaz, nálam semmi nem úgy működik, mint másnál.
Akkor felrakom a HDAudio drivert, megnézem mi történik.
Thx
Üdv -
belaazallat
addikt
Hali!
Tegnap beraktam a kátyát, felraktam csak a drivert. Telepítés után restart, betölt Win, kép jó, de vmi ismeretlen PCI hardvert érzékel, és a TVtunerem szoftvere meghülyült. Le kellett tiltani az indításból. FElraktam a magyar CCC, más valamit kéne még feltenni?? Korábban írták h valami WDM drivert kell feltenni. Erről lehetne vmi bővebbet?
Köszi!
Üdv! -
belaazallat
addikt
Hali!
Beléptem én is végre a klubba! Sapphire HD2600XT 256MB. Mikor beraktam meg kellett néznem megy e a venti, mert olyan halk volt. (csak a vidkari megy léggel(még), máson víz van).
Kicsi, aranyos kéknyákos kari. -
belaazallat
addikt
válasz
Komplikato #59 üzenetére
utána kérdezett az eladó, tényleg nincs benne a Black Box.
Kénytelen vebáruházból rendelni. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv!
Gbors: elvégre képzett kereskedő vok, tudom motiválni az embereket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest