Új hozzászólás Aktív témák

• wwenigma

Jómunkásember

válasz stevve #3730 üzenetére

Nahh, nehogy félreinformáljunk.

AMDGCT:

Simán lehet vele 857MHz felé húzni a magfrekit is.Registryből indítva nincs probléma, így használom:
    "C:\Program Files\AMDGPUClockTool\AMDGPUClockTool.exe" -eng=857.25 -mem=900 -3dclock -dpm=on -clklog

Így a gép indulásától megvan a magasabb órajel. A 2600as szériában nincs DPM (ennek ellenére hátha van valami minimális így bekapcsoltatom), az aktív SP-k számát csökkenti állítólag a kártya. Egyedül ezzel a programmal lehet 857+ órajeleket beallitani jelenleg.

Rivatuner:

857,25MHz-ig állítólag működik(nekem nem ment, maradt a freki, másnak is...), felette viszont egy hibás BIOS kód miatt átbillen a PLLVCO vagy mi , ezért a következő órajel amit e felett beallit , 6,75MHz.... na ezért csak monitorozásra lehet használni... sőt így még dob a lightsmark eredményen is!!! A programozója mereven elutasítja, hogy időt és energiát fektessen a bios bug megkerülésébe, (ezért szívjon gázt) no comment. (csak bele kellene nezni az AMDGCT dll filejaiba, na de én nem értek ilyenhez....)

Más: mivel tegnap aludtam, elötte meg dolgoztam, igy csak ma megy a levél Sapphire-nak. Ez szerintetek jol hangzik?

I have a Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3 card. I know, if i overclock my card, i loose warranty. Everybody know, but everybody overclocking to get more fps in games, more visual elements. And if one brand is more overclockable than other, the peoples buy it with pleasure...

Van egy Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3-as kártyám. Tudom, hogyha túlhúzom, elvesztem a garanciát. Mindenki tudja, de mindenki túlhúzza hogy magasabb fps-t kapjon a játékokban, szebb legyen. És ha egy márka jobban huzható mint a másik, az emberek szívesebben vásárolják azt...

Csak hogy ertsek, hogy nekik is jó lenne ha... ezután irom a tuneteket... :)

Új hozzászólás Aktív témák