Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
efegyke #9295 üzenetére
Na most aztán lehet hogy nagyon meg leszek dobálva tojással
de biztos hogy jó erre a karira ez a VF700 ALCU? mert nekem ugy rémlik VF700 CU van otthon valamelyik "varázsdobozkámba" mert megmaradt valahonnan, de azt asszem kétszer is próbáltam felrakni a zsugára, de mintha másol lennének a furatok! Mindemellet a Zalman honlapján sem szerepel a kártya a kompatibilitási listában! Igaz ugyan az inkompatibilitásiban sem!
A segitséget köszönöm,,,,nem kötekszem, pusztán érdeklődöm...
Thx
Üdv -
Robinhofan
csendes tag
válasz
efegyke #7502 üzenetére
P4P800 SE alap, I.P 4, 3ghz, 400W-os Chieftec, 2gb ddr ram. és most a HD 2600 XT ha meg lehet oldani a drivereket, és ha lehet vele játszani Cod2-őt. Mert még mindig az a legjobb játék! És ezért nem akarok belerakni 150 ezret a gépbe. Minek ha csak cod2-4, Cs, és még egy pár játékkal játszok? Sztem bőven elég egy ilyen gép, nem muszály a PCI-e. Ha van rá normális driver, akkor sztem azt fogom megvenni.
Szoval ha megveszem, akkor ujra kellesz rakni az xp-t, és csak utánna a drivert? A 8.2es driver nem a pci-e hez valo? -
Joci??
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
efegyke #7274 üzenetére
efegyke: Volt mikor nekem 4 napon át ment a gép. (letöltés
) Szval nekem nem robbant fel
Igaz kicsit fostam a suliba h mire haza érek mi fog várni.... De no problem.
Én is szeretném tesztelni, mit is bír a kicsike
. Felteszem a 3D mark06-tot és uccu neki? Vagy kell vmit beáll vmit a biosba ill. a progiba?
Nekem is kell a rivába állítanom? Mekkora ennek a kártányak a gyári hűtővel való tunningolási %-ka? Érdemes letölteni a 8.2-es catalystot? És az ati toolst?
Előre is kösz a válaszokat! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
efegyke #7264 üzenetére
Most mondjam, h. "olcsón" vetted? Itt mifelénk nem átalnak 9k-t is elkérni érte, GDDR3-as XT-t meg már láttam 19k árban, szal az arányok stimmelnek... Egyébként meg amíg 80 fok alatt van a kari, nincs gáz.
Tuja1: AMD Gpu Clock Tool szépen kezeli 857 fölött is.
fagy: Még jó, hogy egy órája raktam újra 8.1-et vidkari csere miatt, mert a pro-m ra nem raktak analog tv-hez kimenetet...
-
kovy79
őstag
válasz
efegyke #4539 üzenetére
Nem akarok nagyon offolni, de csak egy példa a sok közül:
Egyik ismerősöm kb 1 hónapja rájött, h kellene a COD4-hez egy kicsit erősebb gép, mint az övé (NF7, 2200+, Ti4200, DVD rom, a gép többi része maradt /512-mb memó is/ ).
S939 Biostar (NF4U) lap 7-8K, A64 3000+ 3K hűtővel, 7300GT GDDR3 10K, DVD RW 3,5K.
10K-t kértem tőle, úgy, h még kerestem is kemény 1-1,5K-t!
Szvsz jól járt.
AM2-vel sem lett volna sokkal hosszabb (+3-4K), csak most az olcsó prociból hiány van. -
válasz
efegyke #4539 üzenetére
Egyetértek CPT.Pirk-kel, mert azért egy X2 "picivel" többet ér és tud, mint egy végsőkig kihajtott egy magos.
Abban viszont azzal nem értek egyet, aki ilyeneket mond, hogy egy AGP-s kártya áráért kapni lehet procit, alaplapot, VGA-t és memóriát egyben.
"Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem." - Épp előtte írtad, hogy nem szereted a garancia nélküli gépeket.
Ráadásul nagyon jó ismerősödnek kell lennie, ha megvesz egy halálra hajtott gépet... de ha meg olyan jó ismerősöd, akkor miért vágod át?
-
efegyke
tag
válasz
efegyke #3970 üzenetére
Itt van,ennyit tud a gépem minden teljesen ki van hajtva.A feladatkezelő azért van a képen hogy lássátok teljesen "lebutított" windowson futott a teszt,bekapcsolás után minössze 20 folyamat fut és a rendszerben másfél giga memóriából 1350mega rendelkezésre áll.
http://kepfeltoltes.hu/071203/9111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az atitool másodjára telepítéskor már a hőmérsékletet is kiírja helyesen,a memória 999nél nem megy többet mert a csúszka mindig visszaugrik 999re.A gpu-t meg ha 857re állítom akkor 850re áll be automatikusan,(fölötte fagy ez nem meglepő
)Egy gddr3mas kártyától szép teljesítmény ez az érték,meghajlok a sapphire előtt
Nem lett rekord de AGP-s rendszerben mindenképp figyelemreméltó eredmény szerintem...
Várom a véleményeteket.
-
belaazallat
addikt
válasz
efegyke #3784 üzenetére
Hali!
tuninggal nő a hőmérséklet is! Ez mindenkinél másképp jelenik meg, függ mennyire melegszenek a többi alkatrészek(CPU, chipset, stb), mennyire szellőzik jól a házad. Pl nálam a legmelegebb alkatrész a chipset(35fok 25fokos szobában) passzív vízzel van a rendszer hűtve, jó szellős házam van.
Sokat jelenthet az a +256K cash is. Meg nekem a ramok is 480-MHz-n mennek, duál chanel, az is gyorsabb, meg nem midegy mennyi és milyen progi fut a háttérben a 3dmark alatt.
-
athomi
veterán
válasz
efegyke #3313 üzenetére
Legalább tedd off-ba.
Ráadásul mikor írtam hogyan kell feltenni a drivert, leírtam hogy nem biztos a hibátlan működés. Gondolom, ha véletlen nem működött volna rentgeteg idődet felemésztette volna a régi visszatétele. Ha folytatni akarod a gondolatmeneted akkor priviben tedd, ne szemeteljük szét a topikot! Egyébként senki nem kényszerített a 7.11-es feltételére. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
efegyke #3116 üzenetére
Próbáld meg a "hivatalos" ATi-s 7.11 Hotfixet.
-
Matamata
aktív tag
válasz
efegyke #2308 üzenetére
Még e-mailt is küldtek hogy feladták már futárszolgálattal.
Hát érdekes dolgok vannak. Hol van nekik hol nincs.
Azt hittem azért komolyabbak. De írtam is nekik a fórumukra hogy tök vicces amit csinálnak.iPON fórum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged