Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Komolyan mondom nincs semmifele szinhiba,mint amit emlegettek.Egyedul a friss telepites utan csoppet homalyosak a betuk,de a monitor kalibralasa utan semmi hiba nincs.Vagy en vagyok vak,de akkor nemcsak en,direkt megkertem acconyt sasolja meg...
Es igen vistat hasznalok. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Menthirist #5163 üzenetére
Attol meg szophatsz a rosz feszek miatt,hogy te nem akarsz emleni
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Menthirist #5159 üzenetére
Szar elrendezes,rosz minosegu alkatreszek,rosz helyre rakva,gyenge hutessel,ect ect.Sorolhatnam meg.Regen jo volt anus,k8 korszakban romlott le ,bar volt akor is nehany fellangolasuk.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
killer1203 #4929 üzenetére
Adnak nyugi
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4915 üzenetére
Hát
Valamit muszaj vele kezdenie...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Menthirist #4828 üzenetére
Az uj kartyakhoz az uj driver dukal
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4806 üzenetére
Hat nemtudom...
gjoe Nem kimondott ati fan,van nv-s cucca is,csak nemigazan bejovos a srac hozaalasa.Azert mert o kifogott egy hibas kartyat esetleg,(bar szvsz a hibrid lapjaval lesz ott a gond) attol nem a szeria szar.En sem mondanam anusra hogy szar egy rosz cucc utan.Tobb rosz cucc utan mondom h szar
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4800 üzenetére
Attol meg lehet hogy szar a kartya,nembiztos hogy o bena
Amugy egy kep szetesos vgan mit tudsz beallitani? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Pietrosz #4789 üzenetére
Pedig szerintem sem humoros,h a sokpenzert vett kartyad nemsoklofaszt er egy adott jatekban.Mondjuk abban egyetertek,hogy tenyleg egy fos a jatek.Nem is ertem en ezeket a nextgen jatekokat,miert szeretik varjak annyira a nepek... semmi story,semmi jatekelmeny.Hat ezert vegyek en 80K-s vgat?Komolyan mondom a warcraft 2 vagy a Hom2 nagyobb jatekelmenyt ad mint a mostani szarok.Vagyakar a doom1-2
De ez mar masteszta -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4529 üzenetére
3100mhz-es optinak boven eleg volt 400mhz cl2.Arrol nem is beszelve,hogy amd vonalon,legalabbis 939-ig (bar szvsz am2 is)az lacsony kesleltetesbol sokkal jobban profital mint a magasabb orajelbol.
De hogy olcsobb addr2 abban igazad van. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4475 üzenetére
Dehonnem azok a legtobbet
Persze csak az a nehany
-
DeadMeat
nagyúr
Erdekes ez a 7.11-es driver.Amit amd honlaprol szedtem le 64bites vistara fol sem ment,ill ha folment fekete kep fogadott a bootkepernyo utan.Leszedtem mashonnan,azzal mukodott normalisan.A 2 fajl kozott kb 2mb elteres van.
subaruwrc:nembaj csinald ujra,vagy a 7,10-et is utana,ha nem oldodna mög.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #3906 üzenetére
bioszt frissits eloszor is.A feladatkezelo meg jobbklikk a talcan ---->feladatkezel,ott a teljesitmeny fulet kivalsztod.
megmeg -
DeadMeat
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #3903 üzenetére
feladatkezeloben nezd mar meg hany magot lat a win pls.Tudod a teljesitmeny fulon.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #3829 üzenetére
eloszor torolj,aztan uj particio
amugy az xp topikba legyen szives atfaradni az ilyen jellegu kerdesekkel,oda valo.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Titok Levi #3817 üzenetére
Teljesen mind1,hulyeseget beszelt a haverod.Nemsok koze van a vga memoriahoz az oprendszernek
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3757 üzenetére
6gb ram miatt muszaj voltam feltenni.. Olcso volt na
Amugy egesz kellemes ennyi rammal -
DeadMeat
nagyúr
válasz
belaazallat #3680 üzenetére
xp alatt hasznalod?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
belaazallat #3670 üzenetére
Nekem egyik sem csinal semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest