Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus2000
csendes tag
válasz
shewy89 #3711 üzenetére
Üdv!
én is ilyen problémákkal küzdötem a kártya vásárlásakor, de miután megtaláltam eme web címet ez a probléma megoldódott:http://www.sapphiretech.com/en/support/drivers_viewlistsource.php?newglobal_prod_id=21
A kártya Overdrive-ja még mindig nem megoldott, ill bootoláskor elveszti a beállitásokat.
Kártyám: Sapphire Ati HD2600 Pro 512 Mb DDR2
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
shewy89 #3727 üzenetére
Mert azt kelett volna választani, hogy
-Telepítés listából v. adottt helyrő
aztán
-Ne legyen keresés, magam válaszom ki a telepítendő meghajtóprogit
aztán
-Saját lemez
aztán
-Tallózás
aztán megkeresed:
C:\ATI\Support\7-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_54435\driver\driver\XP_inf\CX_54435.inf
aztán oké, és feltepeíti. -
barnam_
nagyúr
válasz
shewy89 #3723 üzenetére
Manuálisan kell feltelepítened az omega drivert:
jobb klikk sajátgépre, tulajdonságok, hardver, eszközkezelő, kiválasztod a vga-t, driver frissítése.Kiválasztod az omega drivert, és feltelepül.
(#3722) VaniliásRönk: én is azt hittem eddig, de úgy látszik nem vagyok egyedül
-
barnam_
nagyúr
válasz
shewy89 #3711 üzenetére
Nem olyan hatalmas az a probléma.
Az első hozzászólásban 2 megoldás is van rá, illetve van még egy, de azt nem találom.Meg nem kell egyből privátot írni, ha nem válaszolnak 5 percen belül... nem vagyok privát help desk
(#3713) VaniliásRönk: Akkor majd megpróbálom felbarkácsolni... vettem egy VF700 AlCu-t, elég jó árban, így nem hagyhattam ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest