Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Locutus #1938 üzenetére
Az. TV-out csak akkor megy, ha a monitorod a dvi->hdmi képes csatiban van, egyébként nem. Én is morogtam 10-20 percet, mig rajottem.
Aggregator: mar beraktam registrybe az AGCT-t, nem fagy mikor indulasnal beallitja az orajeleket. -3dclock kapcsolot is beletettem, igy elmeletileg a 3d orajeleket allitja. Hatha nem szol bele a 2d-s cuccokba. (amikor a kari lekapcsol nehany SP-t a fogyasztas miatt.)
-
Genius007
őstag
válasz
Locutus #1602 üzenetére
Hülye kérdés :
" Szintén ahogy te állítottad be, csak 16xAF még -> VST 138FPS. Ingame 80-150fps (de_rushon). "
VST ??? az meg mi ? VISTA ?
Amugy most css-ztem, italy-n betoltam minden szüröt meg mindent ami csak létezik maxra 1280x1024 90fps (minden very high szürök stb nélkül 200fps xD )
-
Zolee11
senior tag
válasz
Locutus #1448 üzenetére
Azt veszed amelyiket akarod
"Egyébként nem értem mire ez a nagy sávszélesség, meg gddr3 hisztéria itt, amikor a 8500gt-t is megkapom ennyiért, és azon gddr3-van, mégis élből le lettem beszélve róla. Akkor most mégsem számít annyit?"
Na ja csakhogy a 8500 és a 2600 GPU egy kicsit másként épül fel, ez olyan mintha egy terepjárót és egy személygk.-t hasonlítanál össze, a kettő kicsit másra lett tervezve...
Csak mosolyogni tudok azon, ahogyan vitáznak hozzánemértő emberek olyanon amihez gőzük sincs(csakmert most XY játékban nem lassabb sőt gyorsabb is, ja és vannak DX10-es tesztek is...)
A 8500GT DX10 alatt valószinűleg alacsony teljesítményt fog produkálni. Jelenleg nincs DX10-es játék csak kompatibilisek vele!!! A kettő nem ugyanaz! A Crysis lesz az első ha minden igaz. Azért mert néhány utasítást tartalmaznak ami DX10 alatt elérhető az nem azt jelenti, h DX10-es, csak abban az üzemmódban fut, de pl. nem használják a 40-60% (DX9) helyett a 20-80%(DX10) kommunikáció-hasznos adat arányt sem ha jól tudom, ami az egyik fő újítás. És ezek a kártyák nem 8-10 fps-t fognak produkálni remélhetőleg. A 8500 esélyes rá, de a 2600-os 2,5x teljesítményfölénye (DX10 alatt, mivel erre lett tervezve) már kielégítő fps-t produkálhat, sőt valószinüleg produkálni is fog. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1442 üzenetére
Húúú vazze. Megmondták. Mekkora arcok. Akkor már ajándékozom is el a gépem, mert biztosan nemfogok tudni semmit játszani 8fps felett, amire ráírják h. dx10...
igaz még nem valódi DX10-es játék, de:
Átraktam CoH-t DX10 megjelenítési módra, érdekes hogy nem esett le 8 fps-re... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1439 üzenetére
"Vagy a dx10-re gondolsz, ahol a pro 5, az xt meg 8 fps-re képes? huha..."
Csak tudnám ki terjeszti ezt a sztereotípiát, csak elkell olvasni, akkora baromság hogy ilyan nincs még egy. Magyarázandó szavaimat: Ha az olcsó karikon nem lehetne játszani, akkor szerinted ki tartaná életben a játékipart? Mert ahoz a 2900/8800 tulajok kevesen vannak...
"Konkrétan szerinted mi az ami miatt a pro pénzkidobás, az xt meg nem?" -mert GDDR2 alapossan visszafogja, azé. Egyébként csak neked akartunk jobbat, de azt veszel amit akarsz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1437 üzenetére
Vazz, itt pont hogy te fogod elverni a pénzed, mert nem tudsz egy kicsit várni... Áhh de mindegy, ha neked ez kell, vedd meg a gddr2-est bánomisén.
De ha azt nézem: GF2MX400 kerül kb. 2k pénzbe, és elmegy rajta doom3, hát azis ugyanilyen jó ár/teljesítmény viszony, ergo aztis megveheted...
mod: egyébként úgy nézünk itt ki ebben a fórumban, mint aki a gépre veri el az összes pénzét? Vagy akkora dolog, hogy 3 hónapig használt alaplapi integrált vidkari után kiadtam 18690FT-ot egy vidkarira?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1400 üzenetére
Dehogyisnem lehet kapni, ittvan pl. ipon webáruházában:
SAPPHIRE HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE -20856Ft
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE -24132FtEllington: a driverben kell túrkálni, a videós résznél egyik beállítás felelős érte, de fejből nem vágom, nézz ott körül.
adcsyka: előfordúl, hogy kézzel kell megmutatni a windóznak a kari driverjét, ezt az eszközkezelőből megteheted, a drivert meg alapesetben a c:/ATI mappába csomagolja ki az installer...
DeadMeat: probáltam az omega drivert, csak XP alá létezik, és igazából nem voltam hasraesve tőle, régebben jobb volt. Teljesítményben sem hozott előrelépést...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1347 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, megtalálod a HL2 Lost Coast tesztjeim eredményeit 7.8 és 7.9 (7.10) eredményeit.
Stabilitásra azt tudom mondani, hogy időnként előjön egy kékhalál "ati2dvag" hibával, de játék alatt semmi baj, bár a 7.10-es driver óta asszem még nem volt kékhalál. Valamint a CCC auto recovery tud meggajdulni, de mióta kikapcsoltam, azóta jó...
-
elit_hun
őstag
válasz
Locutus #1328 üzenetére
neee, 8500GT-t ne
itt van szerintem HD2600pro GDDR3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest