Új hozzászólás Aktív témák
-
adult_l
csendes tag
válasz
belaazallat #12012 üzenetére
-
adult_l
csendes tag
válasz
belaazallat #12010 üzenetére
A 7600 GS az nem GDDR2-es rammal működik?
Nem tudom, nekem az eladó gyerek az egekbe dicsérte.Gyanús is volt hogy így fel magasztalja,de nem hittem magamnak.
Szóval a passzív hűtés miatt van a csíkozás?Kuvaannyát ennek a videókártyának....
Vissza megyek és kicseréltetem valami másra.Vagy feldugom a gyerek.......-be
Tudnál ajánlani valami normális karit? -
adult_l
csendes tag
válasz
belaazallat #12008 üzenetére
P4 Intel Core Duo 2.0
ASRock 865 Pe
2 GB DDR Ram
250 GB HDD
A másik kártya amit kölcsönbe kaptam:Gigabyte Geforce 7600 Gs 256 mb
Most a kártya eredeti driverje van fent.
Amugy MSI gyártmány.2600Pro-T2D512Z -
adult_l
csendes tag
válasz
belaazallat #12006 üzenetére
A hiba kérlek úgy jelentkezik,hogy elindítok egy játékot és nem lehet élvezni a játékot, folyamatosan akadozik, becsíkoz.Még alacsony grafikus beállításoknál is akadozik és csíkoz,sőt csinált olyat is hogy lefagyott a gép.Volt már fent az eredeti drivertől kezdve az omega driverig minden.De semmi nem hat rá, újra húztam az xp-t, directx-et is frissíthetem,de
nem hagyja magát.Beleraktam egy másik karit az nagyon szépen vitte a játékokat...Elkeserít ez a helyzet -
csaszi93
csendes tag
válasz
belaazallat #11999 üzenetére
Igen ö nagyon korrekt rendes tag
-
passatgt
aktív tag
válasz
belaazallat #11999 üzenetére
nem az s-videora kötöttem a másik monitort, hanem a másik hdmi kimenetre egy vga átalakítóval
-
csaszi93
csendes tag
válasz
belaazallat #11996 üzenetére
Planar.hu-ról
-
csaszi93
csendes tag
válasz
belaazallat #11992 üzenetére
Az mit jelent?
Gariztatni -
csaszi93
csendes tag
válasz
belaazallat #11990 üzenetére
a gépet még nem húztam 2 hetes.
El is küldtem az e-mailt -
csaszi93
csendes tag
válasz
belaazallat #11987 üzenetére
Ati Radeon,Sapphire HD2600XT 256MB DDR4 45-60fok között
A ház az egy XG Sidewider elég jól szellőzik, hát nemtudom megnézni másik gépben
Tápot?nemtudom hogy miért kellene egy másik táp az nem hiszem hogy befolyásolná a vkarit. -
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10457 üzenetére
értem én , csak a számtechbolt az mégis egy biztosabb pont
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10454 üzenetére
Nincs egy számtech bolt ? mond meg hogy adsz nekik zsebbe 1-2 ezret , nézzék meg , ha nincs más út akkor ezt próba ....
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #10452 üzenetére
Gariztatni próbáltad már?
#10450 BabLeWeS: Ilyesmit inkább privátban kérdezz olyantól, akit már ismersz valamilyen szinten (legalább pár hsz-t váltottatok), nem nézik jó szemmel az ilyesmit a modok, és ebben maradéktalanul egyet is értek velük.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10429 üzenetére
Haver gépe nem indul a karival! Havernak 1950proja van, azzal megy a gép, de az én 2600XT-mel nem indult. Itthon, megy 2d ben, de 3d-ben szétesik a kép, nem értem miért.
-
greatchaos
addikt
válasz
belaazallat #10424 üzenetére
ha garis, akkor vidd vissza, ha nem, akko egy másik gépben is nézd meg. esetleg valami pice órajel nem magas?
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
belaazallat #10424 üzenetére
vidd vissza a karit memo hiba miatt mert nekem is ezt csinálja igaz csak 830MHz-fölött, vibrál a kép, elfolyik stb...
amúgy meg nem tudom hogy mi van velül 1400-töl kezdődik a ddr3 órajele ezek meg halnak meg 900MHz-n??
-
greatchaos
addikt
válasz
belaazallat #10418 üzenetére
rivatunerrel próbálkoznék. 500-ra elég (úgyis duplán meg), vagy még alacsonyabbra
-
wiggen123
senior tag
válasz
belaazallat #10387 üzenetére
Szia!
Húzva volt a kártya? Ventilátor megy e a hűtőn? Nem mozdult e el a hűtés? Everestben nézd meg a hőmérsékletét.Driver hibát a lentebbiek alapján kizárhatjuk. Ha húztad, lehet megsérült a memória, akkor szokott kockásodni a kép. De ez nem egyértelmű kockásodás, elsőre én is driver hibát mondtam volna rá.
Biost nem bűvölted esetleg?Az első képen melyik játék az?
-
greatchaos
addikt
válasz
belaazallat #10416 üzenetére
egy kicsit a ram órajeleiből vegyél vissza, nem -e a memória a hiba oka
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10413 üzenetére
Ma reggel meg volt a reinstall, XP sp2, alaplapi driverek, 8.4-es cata. Nincs javulás, megint/még mindig szétesik a kép 3d-ben.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10411 üzenetére
Fagy!
Újratelepítés megvolt, semmi változás! Semmi humorom nincs újra telepíteni az xp-t. Vista-nak hány giga kell?Nah megyek alszok! Reggelre ha tudtok ötöljeteki ki légyszi vmit! Köszi!
Üdv!
Májsztró: asszem inkább átviszem holnap haverhoz a karit letesztelni az ő gépében.
Köszi!
Üdv!
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10411 üzenetére
érdekes ... akkor marad az utolsó kettő lehetőség .... vagy új xp sp2-vel , vagy rossz a kártya
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10408 üzenetére
csökkentett módban volt a driver cleaner ?
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #10408 üzenetére
Lehet, hogy az a "vírus" hiányzik neki?
Az alaplapi chipset drivert rendesen felraktad az install után? -
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #10404 üzenetére
Mivel az új XP után kezdte a disznóságait a VGA, lehet, hogy nálad az SP3 hülyiti be a drivert. Töröld le az SP3-at, én is azt tettem.
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10393 üzenetére
Próbáld meg hogy leszeded a drivert , újraindulsz csökkentett módba , leszeded az összes atis drivermaradékot driver cleanerrel , indulsz normál módban , felteszed a drivert és újraindulsz , ha ez sem akkor vagy teljes win install , ha az sem akkor menyekkent a kari
-
belaazallat
addikt
válasz
erre valaki? csak 3d alatt hullik szét a kép, 3 drivert próbáltam többször. Valakinek ötlete?
-
marcias
őstag
válasz
Nekem a telepítésnél sz@rakodott... nem ismerte fel rendesen a kártyát. 8.5 uninstall, majd megint, és jó
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #10389 üzenetére
8.3-assal játszottam korábban, visszaraktam és ugyan az a szitu.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
8.5 szerintem kicsit elcseszett lett. Nálam 8.5-el nem lehetett 50HZ-et beállítani, mindig 60-al ment az LcdTV-m, valamint pl. uninstall ablakban nem volt szöveg. Szerintem egyszerűen tedd vissza a 8.4-et, és majd a 8.6-al próbálkozunk újra...
-
@Pirate@
tag
válasz
belaazallat #9281 üzenetére
szia
nem próbáltam .... -
Polllen
nagyúr
válasz
belaazallat #8220 üzenetére
Erre van állítva alapból egy hotkey...az érdekesség az, hogy ha kikapcsolod a hotkey használatot, vagy átállítod másra, akkor sem fogja engedni az '&' jel használatát...bár lehet egy restart után menne....
-
TasiA
senior tag
válasz
belaazallat #6524 üzenetére
nem mert eddig mindennel jó volt, csak 7.12-től szar?? Ha visszarakom 7.11-et akkor megint jó. Na meg a TV-m is szar lenne? Nem tom mi van, de már nem érdekel.
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #6460 üzenetére
Lehet, hogy CCC a bűnös? Kipróbálom.
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #6458 üzenetére
A 7.12-nél jelentkezett először az XP-ken, hogy a win ÜDVÖZÖLJÜK felirata kapott egy piros betűárnyékot, de más feliratok más színű kontúrral is megjelennek.
Az új 8.1-es ezt a hibát nem javítja ki, bennemaradt. -
kovy79
őstag
válasz
belaazallat #4422 üzenetére
Szvsz -10-15%. Ám aki most vett 29-30K-ért, az olcsóbban nem fog januárban venni.
-
efegyke
tag
válasz
belaazallat #3687 üzenetére
Sziasztok!Tuningoltam a kártyátmat(sapphire 2600XT AGP)most 830/880on megy(nekem sikerült használni a beta 3mas atitoolt
Viszont a hőmérséklete megugrott eléggé.Eddig max 50-51fokos volt,most viszont terhelés nélkül is 60 terhelésnél pedig 66-67fok.Reális ez az eredmény ennyi tuningnál?
A másik:Tudom hogy nem ezzel játszom de 3dmark 2005ben az eredmény 8900pont körül alakult most.Amit nem értek,hogy belaazallat-nak 2400as procival alapon majdnem annyi eredménye van mint nekem 2700assal VGAtuningolva.Ennyi különbség van a +256kb L2 és PCIExpress között az agp-hez és a 256KB-os sempronhoz képest?
-
válasz
belaazallat #3694 üzenetére
7.11 CCC van fent. jeee, olyan karim van, ami ~300MHz-en játszik 1080p-t
-
válasz
belaazallat #3692 üzenetére
persze, felismerte, de felhúzom és amint elváltok az ablakból vagy Set Clock, azonnal visszaáll
Mod: jaa, nem ismeri fel mégsem:
Def clock: 312 MHz
mem: 38 MHz -
válasz
belaazallat #3689 üzenetére
Nekem visszaáll default-ra ATiTool-ban, akármit csinálok, akárhová húzom. Valamit ki kell kapcsolni hozzá, hogy húzni lehessen?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3687 üzenetére
858Mhz-n csontra kifagy, 880Mhz-n visszadobja13Mhz-ra a frekit, 933MHz-ról 202Mhzre dobja vissza. érdekes. mondjuk én azt se tudom, h mennyi a vga-m maximuma. igy kicsit nehéz belőni.
mod: RazoR_45 nekem írtad?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3684 üzenetére
nah, 3dmark2005pro 1.1-es
Alap: 8740pont 2*512Mb ram 480Mhz-n, A643200+@2400Mhz, Vga alap: 800/700
Tuning: 9389pont Vga: 857/909MHzszóval valszeg "nem" mükszik a tuning!
mod, megnézem azt a 857-es korlátot
-
barnam_
nagyúr
válasz
belaazallat #3682 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, csak Rivatunerral. Tuningoltam vele 857/828-ra, és 3DM06-ban többet kaptam, mint alapon... pedig az Everest 800/700-t írt.
Nézd meg 3DM-al, hogy nő-e a pontszám, ha Atitool-al húzod. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
belaazallat #3680 üzenetére
xp alatt hasznalod?
-
barnam_
nagyúr
válasz
belaazallat #3675 üzenetére
Akkor van esély rá, hogy végre lesz egy normálisan működő program a 2600XT-hez.
(#3674) stevve: Azt eddig is lehetett tudni hogy a bios miatt lehet csak 857 Mhz-ig húzni... viszont AMGCT-ben megoldották, lehet akár 880 MHz-en is hajtani.
Számomra inkább ez az érdekes:
Unfortunately AMD left out the software voltage control mechanism, even though a chip is in place which could control the voltage.
Vagyis hogy az AMD kihagyta a szoftvres fesz. emelést, pedig a chip támogatná ()
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
belaazallat #3670 üzenetére
Nekem egyik sem csinal semmit
-
válasz
belaazallat #3675 üzenetére
ja, ATITOOL-ra értettem, bocs. Csak nem jól írtam be
Abban úgy tűnik, az érték fölött elhal.
-
válasz
belaazallat #3672 üzenetére
Ezek szerint maga a kártya BIOS-a sem tökéletes...857/1143 lenne a max?
-
barnam_
nagyúr
válasz
belaazallat #3672 üzenetére
Tehát akkor nem is lehet vele 857Mhz fölé menni?
-
barnam_
nagyúr
válasz
belaazallat #3670 üzenetére
Ha default-ra rakod, akkor nem fagy?
-
cudar07
senior tag
válasz
belaazallat #3143 üzenetére
szia
köszi, mégpróbálomköszönöm
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #2830 üzenetére
elvileg újra működik a letöltés. Megnézné vki a cuccot? köszi!
-
barnam_
nagyúr
válasz
belaazallat #2830 üzenetére
Ez a 7.11-es Catalyst beta verziója?
MOD: nem is lehet letölteni, azt írja: file not found
-
Onton
csendes tag
válasz
belaazallat #1960 üzenetére
ez komoly,hogy ennyi mindent kell vele bajlódni? meg az mind szép és jó,hogy működik vele,de jelent-e ez valami hátrányt a PCIE-es változat "eredeti" driverjéhez képest? elég gáz,hogy már ennyire leszarja az ATI a driver támogatást...gondolkodtam,hogy veszek az AGP-s lapomba egy 2600XT-t,de lehet,hogy e miatt inkább leteszek róla...
u.i.:Az AGP-s 1950PRO-val is van ilyen gond,vagy csak a 2600-asokkal?
-
válasz
belaazallat #1958 üzenetére
Azt hallottam, hogy pl. az AGP-s HD2600XT nem feltétlenül támogatott driver szinten a legújabb driverekkel.
Valakinek AGP-s tapasztalat, tudás erről? esetleg javaslat driver-re?
Köszi -
barnam_
nagyúr
válasz
belaazallat #1904 üzenetére
Köszi!
A venticsatlakozóval én is szenvedtem egy kicsit, mire letudtam szedni... arra gondoltam, hogy Fanmate 2-vel szabályozom, de csak egyben jött le (az egész, a tüskéről), és kiderült hogy nem is megy bele a Fanmate csatlakozójába -
RazoR_45
tag
válasz
belaazallat #1723 üzenetére
Nekem is Sapphire HD2600XT van és egykét teszeredmény->
Crysis MP BETA 1024x768
min: 70-80FPS
köz: 45-55FPS
max: 28-35
Ugyhogy szerintem megy simén HIgh-on azért nem azt mondom hogy minden full de ezt hozta ki nekem persze FRAPS-el mértem az értékekeket
Crysis SP Demo
min: 75-85FPS
köz:50-60FPS
max: 32-40FPS...
Hát ugye SP ezért ennyi
COD4 Demo
min: 80-120FPS ezen röhögtem xD
köz: 60-76FPS
max: 45-55FPS
UT3 BETA DEMO (na itt a vicc nagyon király a Midway)
min: 75-90FPS
köz: 60-70FPS ezen is röhögtem a sok különbségen
max: 45-57-58FPS
és akkor egy régi kedvenc Counter Strike Source
min: 140-160FPS hát ez sajnos így van
köz: 100-120FPS
max: 60-90 ezen senki sem döbbenjen vissza eléggé jó mérés volt
The Witcher (csunya bácsi voltam és letöltöttem)
min: 60-70FPS
köz: 53-61FPS
max: 26-35FPS eléggé jó a grafFolytatás következik a kártya 3 napos egy ki huzás van rajta
-
RazoR_45
tag
válasz
belaazallat #1050 üzenetére
Na nekem is holnap jön meg a HD2600XT-m Sapphires reméelm jó fog emnni Crysis-hoz
-
ellington
tag
válasz
belaazallat #1176 üzenetére
na most felraktam a 7.10-est, hogy tudom kiszedni alóla a régit?
-
sutyi^
senior tag
válasz
Próbáld ki másik DVI csatival, esetleg a képernyő időzítés módját változtasd meg. Hátha.
-
somé
őstag
válasz
belaazallat #1047 üzenetére
A probléma nálam is hasonló,lásd itt. Van ill lesz kép,de nagysokára.Csak ha DVi-vel van összekötve a tft-vel,driverrel és nélküle is.
-
Zolee11
senior tag
válasz
Sajnos énse találkoztam még ilyennel, ha igen akkor halott volt a kari.
Azt azért hadd kérdezzem meg, h milyen kártyád van? Szintén ASUS? -
Zolee11
senior tag
válasz
belaazallat #1047 üzenetére
Szia.
Nekem fordult elő egy ASUS kártyával. Átnéztem a karit és a kimenetnél érdekes lerakódást találatam, ami elért a kimeneti jelekre kötött ellenállásokig. Ezt letakarítottam. Ha vezette az áramot (nem jutott eszembe, h ellenállást mérjek rajta), akkor megtaláltam a hiba okát ellenben nem ez okozta a gondot...
Azóta nem jelentkezett a hiba, de előtte se gyakran. 3 hét alatt 2x fordult elő...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #941 üzenetére
Igen, Sapphire 2600XT Fullhoz BlackBox jár (Day of Defeat is van benne), 2-3k-val drágább általában.
-
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #907 üzenetére
Nekem is ez volt az elején. Meg kellett néznem ,hogy megy-e a ventije a VGA-nak.
-
Olasza
aktív tag
válasz
belaazallat #632 üzenetére
És mennyit ér neked az a 4% mag túlhajtás memóriahúzás nélkül?
Ha megnézed a linked, észreveszed, hogy az egyik kapcsosjel rossz helyen van -
Sdi
addikt
válasz
Linkelést így csináljátok:
1. beírod amit szeretnél, hogy megjelenjen a link szövegeként
2. kijelölöd
3. rákatt a link gombra alul
4. beír urlPompi leírása.
-
AMD Power
titán
válasz
Semmi nekem sajnos. Talán ha nem Trial Version lenne.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #631 üzenetére
[L:http://kepfeltoltes.hu/view/070927/793153396tuning_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L] vmi ilyesmi???
eh nem megy ez a linkesítés izé
-
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #624 üzenetére
Nekem a CPU "húzást" írja.
-
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #622 üzenetére
Érdekes. Mind1 engem nem zavar. Neked is baromi halk?
Tud valaki valami jó progit ami az aktuális GPU/Memory "állapotát" ki írja. Everest nem csinál semmit. Se a 3DMarkok.
-
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #620 üzenetére
Én nem láttam rajta. Bár nem is kerestem.
-
Sdi
addikt
válasz
belaazallat #560 üzenetére
Akkor még érdekesebb
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #550 üzenetére
Az én kártyámon van NTSC/PAL jumper, de rendesen oda is van festve.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
belaazallat #550 üzenetére
Az xpertvisionomon sincs ilyen...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
belaazallat #548 üzenetére
Mivel nem látszik a felirat, kb. arra tippelnék, hogy PAL/NTSC váltó a tv kimenethez. De találkoztam már olyannal, hogy jumperrel +0.1V -t lehetett adni a gpunak...
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #536 üzenetére
Erre valaki?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
belaazallat #482 üzenetére
Esetleg egy újabb Everest? [link]
-
éN79
addikt
válasz
belaazallat #443 üzenetére
Elvileg a Launcher/ ''add'' ami egy zöld kereszt/ Riva Tuner Module activation item/ Modul type: driver level, Modul name: system settings, Tab name: overclocking. Ha ezzel megvagy a riva asztali ikonján jobb gomb-> overclocking, és ott láthatod a túlhajtási és a venti vezérlési paramétereket, ha minden igaz.
-
c41r0^
őstag
válasz
belaazallat #424 üzenetére
igen, de a hűtője 30%on pörög (legalábbis az XpertVision és ASUS kártyámon is ez volt/van defaultban), és én úgy látom, hogy Catalyst alól ezt az értéket nem lehet állítani (hacsak nem a CCC dinamikusan szabályozza, de ezt kétlem), de 3rd party szoftverrel lehetséges - pl. az ASUS kártyámhoz mellékeltek egy gyári szoftvert, ami tuningra (850/850...szóval nem sok haszna van...), monitorozásra és venti-állításra szolgál, de ugyanilyen jó (hanem jobb) a RivaTuner 2.04. Ebben be lehet állítani, hogy 2D, low3D és hard 3D-ben milyen százalékban pörögjön a ventije.
más: tegnap a Reasont tanulmányoztam, tehát meg volt nyitva a program, mellette stream-tutorialt néztem hozzá FireFox 2.0.0.6-ban, és mindannyiszor a VPU recover alaphelyzetbe állította a kártyát, mert '' az illesztőprogram nem tudta a kellő információkat elküldeni az alkalmazásnak'', vagy vmi hasonló volt a hibaüzi. Ez sztem vmi CCC-bug lehet, és csak akkor jött elő, ha a streamet néztem FF-ban. IE7 alatt nem jött elő érdekes módon. De lehet, hogy kikapcsolom a VPU-recovert, mivel se nem tuningolok, se nem nagyon játszom, tehát elvileg nem szabadna minek kifektetni aktív használat közben a GPU-t, nem kell nekem a bugokkal szívnom, ha nem muszáj...
talán az új Catalysttal javul ez -
Dolby
senior tag
válasz
belaazallat #424 üzenetére
Itt sokan mondták hogy jó a sapphire hűtője, azzal nincs is gond, de ahogy olvastam a fórumot a problémák legalább fele sapphire kártyával volt.
Nem tudom miért van ilyen nagy hiba%uk, de ezért nem mertem sapphire-t venni. Az is lehet hogy a többivel is van ennyi, csak azok csöndben vannak
No meg az is igaz hogy elég nagy arányban vettek itt a fórumon sapphire kártyát.
-
risingtide
csendes tag
válasz
belaazallat #250 üzenetére
Ismeretlen hardver: szerintem a HDaudio-drivert nem telepítetted ( a driver cd-n a HDAudioDrv mappa ). Utánna a Vezérlőpul--->Hangok és audioeszközöknél válaszd ki hogy melyik hangkártyát akarod használni.
TV: nálan egy Leadtek Expert tuner mellé letett berakva egy ugyan olyan kártya mint amilyen neked van, és eddig nem veszekedtek -
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #218 üzenetére
Akkor jó. Nem csak az enyémnek nincs hangja.
-
válasz
belaazallat #58 üzenetére
ez tetszik - elérted, hogy neki legyen fontos a kérdés
-
Komplikato
veterán
válasz
belaazallat #58 üzenetére
Öööö, nem állítom, hogy minden gyártót végignéztem, de jelenleg a Sapphire az egyetlen, aki ilyen ''kicsi'' karihoz ad black Boxot, és ő is a Full-hoz. A többiek vagy nema dnak játékot mellé, vagy másikat. Például van aki Dungeon Siege II-t nyomatja ... Ha az MSI oldalán nincs fent, hogy ad ilyet bizonyos csomagolásokhoz, akkor biztosan nem ad.
-
diegho
nagyúr
válasz
belaazallat #54 üzenetére
kérdés kinek mi a fullos... ugyebár. és hol van leírva hogy az eladó foglalkozik azzal amit kérdezel? csak mondott valamit azt kész. nincs hozzá semmi játék ez a lényeg. ott a kártya a gépemben.
-
válasz
belaazallat #42 üzenetére
MSI 27500-ért gyanús, hogy nem full. Mondjuk a praktikus az lenne, ha az eladó utánakérdezne, mondjuk bekérne egy fényképet a dobozról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- NBA és kosárlabda topic
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged