Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Hello!
Jó lenne tudni a géped többi alkatrészét hogy a Vistás kérdésedre tudjunk válaszolni.Ha lassabb géped van alapból nem is érdemes Vistát használnod mert a játékoknak nem marad eléd proci/RAM kapacitás.Omega driver szerintem nem jobb mint az eredeti(én 8.2est használok)lassulnak a játékok tőle(nálam)
Tedd fel manuálisan a 8.2es drivert és ahhoz valami CCC-t ami szimpatikus neked!
-
efegyke
tag
válasz
bolcsodal #7717 üzenetére
Figy sztem ha az ár felől közelítjük meg akkor egy 2600pro/xt olcsóbb mint egy 1650XT nem?Miért nem veszel olcsón egy X800ast?Vagy ha shader 3 kell vegyél egy 256megás 7300GT-t és húzzad(nekem is volt 7300GT-m és minden megerőltetés nélkül ment 550/700 helyett 650/920at
-
efegyke
tag
válasz
Robinhofan #7499 üzenetére
Sztem írdd le milyen konfigod van és akkor meg tudjuk mondani vegyél-e.Amúgy sokkal jobb mint egy 7600GT márcsak azért is mert olcsóbb de gyorsabb.A driverrel meg nincs sok baj simán meg lehet csinálni elsőre is jól.Nekem is 8.2 van fent és szuper.
Én pl úgy csináltam mindig hogy felraktam a windowst és a drivereket, KIVÉVE A VGA-ét(mert az változott legsűrűbben).Ezek után leghostoltam bootit-tel az egész meghajtót és mikor jött az új kari ghost vissza és minden elölről mintha benne se lett volna a régi kártya.Ezzel fél napokat lehet nyerni
-
efegyke
tag
Hello!
Szerintem 2 féle hűtőt érdemes megvenni hozzá:Zalman VF-700 vagy VF-900.A VF-900 rámegy simán(nekem is az van)
VF-700asból 2 féle van Van egy amelyik félig réz félig alumínium és van egy teljes rézből készült is.Mindkettőnek reszelgetni kell a felfogatóit hogy a kártya lyukaihoz illeszkedjenek mert eredetileg nem jó rá.Ezen kívül a VF -700hoz jár egy ellenállásos ventikábel amivel fixen lecsökkentheted a fordulatszámot.A VF-900ashoz viszont fokozatmentes külső állítóbigyó van.
ár szempontjából az olcsóbbik VF700 4500ft a drágábbik 5400ft a VF900 pedig 7500ftba kerül.Vannak ledes(világítós)változatok is ezek 2-300 forinttal drágábbak.
Én vagy a 4500as VF700at vagy a 900ast venném.ha reszelgetni kell ne a drágát kelljen már
Remélem sikerült kimerítő választ adnom!
-
efegyke
tag
válasz
CPT.Pirk #7262 üzenetére
Hát azért 26000nek a fele nem 7500
Vmoddolni meg nem akarom mert nem érzem magaménak a tudást amivel megcsinálhatnám és a procim így is kicsit kevés a karinak.hangos volt a gyári hűtés(Sapphire) meg féltem hogyha most 65fok loadon akkor mi lesz nyáron...és pont jött a jegyzettám
-
efegyke
tag
hello! Ma vettem egy VF-900a a kártyámra(2600XT agp 256MB)20 fokot csökkent a hőmérséklete idle és load állapotban is.Így most 857/980on 45-50 között változik a hőmérséklet legalacsonyabb fordulatszám mellett.
-
efegyke
tag
Azért van 1,5 giga RAM a gépemben mert az alaplapomon 3 memóriafoglalat van.Dualt nem tud amikor vettem a lapot akkor ddr1es memóriákkal a dual channel max 5% többlettel járt még csak uh. nem azt választottam.Amúgy meg Vistám volt majdnem 1 évig(bétákat is beleértve)és visszatértem XPre videókártya okok miatt(amikor megvettem az előző 7300GTmet annak az Xps driverje nem hajtotta ki a kártyát csak kb 30%os teljesítménnyel a Vistással meg minden ok volt.2 hónapja meg úgy gondoltam kipróbálom mit feljődtek az XPs nvidia driverek minden jó volt uh. maradt az XP.2600XTvel meg még nem néztem a Vistát de majd talán...)Amúgy azért 2x512 Ram sztem nem gyorsabb duálban sem mint 3*512 nem duálban vagy tévednék kedves többiek?
-
efegyke
tag
Gyorsít a plusz ram én a Most Wantednál éreztem meg lejobban mert nem akadt be a játék mikor átmentem egyik városrészből a másikba.A Pro Street nálam is nagyon gáz.végig 100%on van a proci játék közben éa kb 10fpsel megy.pedig egy 2700Mhz sempron nem igaz hogy nem elég neki.Majd kipróbálom Vista alatt is a játékot lehet hogy ott jó lesz.
-
efegyke
tag
válasz
VaniliásRönk #4614 üzenetére
egyértelműen 2600XT hűséges társ a mindennapokra
-
efegyke
tag
Mikorra eladom,még lesz gari gépen mert 1 éve vettem(azért ilyet vettem mert csak erre volt pénzem tudom hogy akkoriban voltak sokkal jobbak is már) és sok alkatrészére van 3év gari.Nem vágom át nyugi,nap mint nap találkozunk.30-40rugót meg bárki adni fog még másfél év múlva is egy ilyen gépért(szerintem)
-
efegyke
tag
Hello!
Beszállnék én is ebbe az "add el az AGP-t és vegyél PCI Expresst majdnem ugyanannyiért" eszmefuttatásba.Én is egy hónapja vettem AGP-s 2600XT-t de az én esetemben szerintem így dönttem jól,ugyanis:van egy procim amit simán felhúztam addig,hogy most egy egymagos 4000+ szintjén van,a ramok is jól bírják az iramot(433Mhz CL2.5-3-3-7).A kártya pedig szerintem kivételesen jól húzható(857/1000).Ha ezt lecserélném valami 939cuccra,a kétcsatrnás memóriavezérlésen felül(+5-6%)nem kapnék semmit,pláne úgy hogy látatlanba lehet hogy semi tuningot nem fog bírni.A másik:Szerintem saját garis cuccokat,használt adott esetben gari nélkülire nem jó üzlet lecserélni.A harmadik:Ezt a gépet szerintem bármikor el tudom adni,ugyanis több ismerősöm is van aki nem játékra használja a gépét és kb 2 év múlva az ő gépeik már nem biztos hogy élni fognak(700Mhz-2000Celeronnal bezárólag)azt nem is említve hogy addigra talán már lesz nagyobb Vista dominancia, és ezen a gépen az gond nélkül elfut(1 évig volt rajta játékra is)Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem.
-
efegyke
tag
Hi!
Nekem rommá húzott 2700mhzes Sempronom van és minden játékom procilimites.Kipróbáltam 2200as procival is a kártyát,ég és föld a különbség,500mhzen simán eldől hogy fut e egy játék játszható sebességen vagy sem(pl Colin Mcrae DIRT).Ha tudsz mindenképp vegyél majd egy jobb procit én is vennék,ha megtehetném,de S754re nem hiszem hogy találok ennél jobbat mint ami most van.
MOD:Az 512 RAModhoz is vegyél még 1 gigát hogy jó legyen a gép
-
efegyke
tag
válasz
efegyke #3970 üzenetére
Itt van,ennyit tud a gépem minden teljesen ki van hajtva.A feladatkezelő azért van a képen hogy lássátok teljesen "lebutított" windowson futott a teszt,bekapcsolás után minössze 20 folyamat fut és a rendszerben másfél giga memóriából 1350mega rendelkezésre áll.
http://kepfeltoltes.hu/071203/9111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az atitool másodjára telepítéskor már a hőmérsékletet is kiírja helyesen,a memória 999nél nem megy többet mert a csúszka mindig visszaugrik 999re.A gpu-t meg ha 857re állítom akkor 850re áll be automatikusan,(fölötte fagy ez nem meglepő
)Egy gddr3mas kártyától szép teljesítmény ez az érték,meghajlok a sapphire előtt
Nem lett rekord de AGP-s rendszerben mindenképp figyelemreméltó eredmény szerintem...
Várom a véleményeteket.
-
efegyke
tag
hello!
Igencsak nekiestem a tuningnak.Épp 850/999en fut a 3dmark 2005 teszt,már csak a procitesztek vannak hátra.Nem hiszem el,mennyire jól tuningolható ez a kártya.Képek jönnek!
-
efegyke
tag
válasz
belaazallat #3687 üzenetére
Sziasztok!Tuningoltam a kártyátmat(sapphire 2600XT AGP)most 830/880on megy(nekem sikerült használni a beta 3mas atitoolt
Viszont a hőmérséklete megugrott eléggé.Eddig max 50-51fokos volt,most viszont terhelés nélkül is 60 terhelésnél pedig 66-67fok.Reális ez az eredmény ennyi tuningnál?
A másik:Tudom hogy nem ezzel játszom de 3dmark 2005ben az eredmény 8900pont körül alakult most.Amit nem értek,hogy belaazallat-nak 2400as procival alapon majdnem annyi eredménye van mint nekem 2700assal VGAtuningolva.Ennyi különbség van a +256kb L2 és PCIExpress között az agp-hez és a 256KB-os sempronhoz képest?
-
efegyke
tag
Hát srácok,ez a 7.11 nem megy fel az AGP-s 2066XTmre.Bek*phatják
-
efegyke
tag
válasz
VaniliásRönk #3118 üzenetére
próbáltam azt is de fel se települ mert nem ismeri fel a kártyámat...
-
efegyke
tag
válasz
VaniliásRönk #3114 üzenetére
A sapphire féle november 4.ei AGP-hez kiadott nemtomhanyas driver.control Center nélkül mert úgy em kavarja be a crysist
-
efegyke
tag
Hello!
Már megint gondom van.Felraktam a Pro Streetet a gépemre és mikor indítanám lemegy a video és a főmenüből újraindul a gép(a demonál is ezt csinálta).Aztán ráöttem hogyha a biosban az "AGP Aperture Size"-t feljebb veszem 32MBról akkor nem lép ki és fut.A következő gondom akkor támadt mikor elindítottam eg versenyt.2-3másodpercenként akad a játék(a demo is akadt de az még jobban
)Namost ezen feldühödve elezdtem monitorozni a gépet kderült hogy a proci 100%on van.Aztán levettem 640be is ott is ugyanez volt.nem akarom elhinni hogy procilimites mert a procim megfelel egy felezett gyorsítótáras A64 3000+-nak,így húzva meg egy 3500+ szintjén van simán.haverom 3ghzes Northwoodjával 1 giga rammal egy X800GTOn gyönyörűen fut maxon,akkor nálam is mennie kéne.
Ugye igazam van és várjam az új Drivert nyugtassatok meg
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Mint már párszor leírtam,a 2066XT(AGP)megvásárlása óta procilimites lett a gépem.Ezzel nekem személy szerint nem sok bajom van de szeretném azt megkérdezni,hogy tudtok e olyan látványjavítókat mondani bármely játékhoz(AF,AA,HDR és hasonlók)amik nem a procit hanem aGPUt terhelik és így a procilimit ellenére jobban ki lenne használva a kártya.
Köszi!
-
-
efegyke
tag
Megvan a kártya!Már csak haza kell vinnem a gépbe.Jövő héten majd tesztelek én is.
-
efegyke
tag
Hi!
Bocs nem türelmetlen akarok lenni,de 2104-re valaki?
Köszi
-
efegyke
tag
Hello!
1 héten belül venni fogok egy AGPs 2600XT-t.Átolvastam a topic utolsó 10oldalát és láttam többféle AGP driver problémát.Olvastam a manuális átprogramozós javítást is de az csak a PROra vonatkozott.A kérdésem:Melyik az a driver ami rendesen fog működni a 2600XT AGP kártyámmal?
-
efegyke
tag
Hali srácok!
Lenne egy kérdésem.Nemsoká váltok agp-s VGA-t és vacillálok az 1950Pro/GT köszt meg a 2600 DDR3mas között.Szerintetek melyiket tudná kihajtani a gépem:Sempron 3400+2000@2600Mhz(kb. olyan gyors mint egy Athlon64 3700+)és van mellette 1.5 giga RAM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest