Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Most vissza akartam rakni a sapphire 2600xt gyári hűtőjét, és az Istennek se akar normálisan felmenni
Baromi meleg lesz a gpu, ha elkezdem az ati tray tools tesztjét futtatni meg is fagy (110+ fokon). Mit ronthatok el? A ramokon a hővezető szivacs ottvan a helyén, újra is pasztáztam a gput. Help me pls!
-
wiggen123
senior tag
Most próbáltam ki a Day of Defeat Source-ot és nagyon ott van a szeren. Örülök, hogy sapphiret vettem
-
wiggen123
senior tag
válasz
belaazallat #10387 üzenetére
Szia!
Húzva volt a kártya? Ventilátor megy e a hűtőn? Nem mozdult e el a hűtés? Everestben nézd meg a hőmérsékletét.Driver hibát a lentebbiek alapján kizárhatjuk. Ha húztad, lehet megsérült a memória, akkor szokott kockásodni a kép. De ez nem egyértelmű kockásodás, elsőre én is driver hibát mondtam volna rá.
Biost nem bűvölted esetleg?Az első képen melyik játék az?
-
wiggen123
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #3870 üzenetére
Ati Try Tools-t kell használni. Sokkal átláthatóbb, mint a CCC vagy mi a túró volt anno. Nem láttam már rég, azóta lehet fejlődött
innen szedhetőmod: Túlhajtás nem megy ezzel a kárgyával, de minden mást tud amit ccc, ha nem többet.
-
wiggen123
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3782 üzenetére
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy könnyen el lehet érni, hogy ez a videókártya legyen a leghangosabb részegység a konfigurációban.
Én szives örömest eladnám a sajátom, hogy vehessek egy passzivat. -
wiggen123
senior tag
Ha jót akarsz a hugodnak, akkor passzivat veszel. Gigabyte vagy Sapphire is jó. Persze nem lehet őket nagyon tuningolni, de nem lesz porszívó hangja a gépnek az tuti
ipon itt jók az árak is ;) -
wiggen123
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2827 üzenetére
-
wiggen123
senior tag
válasz
asadasad22 #2145 üzenetére
Nem lehet, hogy a lejátszó program nem túl acélos? Próbád ki a magyar fejlesztésű Mplayert, sebességben az egyik legjobb.
-
wiggen123
senior tag
Ez vegyed! Ez a tuti
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok én is csatlakozom a Sapphire hűtését szidók sorába
Nemrég szereltem ösze az új konfigomat, és erre már sikerűlt feltennem a TT Big Typhoont. Mit ne mondjak kicsit csalódott voltam, mikor rájöttem, hogy a videókártyám produkálja messze a legnagyobb zajt a házban. Sapphire 2600XT-m van, kék nyákos, hogy pontosítsak.Milyen halk, esetleg passzív hűtőt lehet egy ilyenre applikálni?
-
wiggen123
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest