- Epson nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Volt valaki akinek vmi 2800+ Sempron mellett volt a vga, úgy persze hogy cpu limites.
Bőven elég a procidhoz, szerény véleményem szerint. Sőt, vélhetően hamarabb űtközöl majd proci limitbe, mint vga-ba.
Ez a 2 mondat ellent mond egymásnakHelyesen: Sőt, vélhetően hamarabb űtközöl majd vga limitbe, mint proci-ba.
-
Mzero
csendes tag
Berakom azt az írást
"De azert ez eleg elszomorito, hogy a majd 4 eves 6600GT-nel nem hoz tobbet ez a 2600XT sot meg neha ugy erzem lasabb is. Es egy 2006-os jatekrol van szo. HL2- engines DoD:S -rol. Masik ami meg zavar, hogy sotetebb a "kep". Ez is mitol lehet?""Hát a 2800-as sempronnal ne is várj mást. Írták már a srácok korábban is, hogy az édeskevés neki. Ugyanez a szitu nálam is. A 3200+ Bartonom nem tudja kiszolgálni a kártyát.
Töröm a fejem egy S939 X2-es lapon, csak nem tudom van-e ebből AGP-s."Szóval csak ezért bizonytalanodtam el
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azok az FSP tényleg tudnak annyit, de ez egy probléma is velük, többbel találkoztam, ami sípolt, ciripelt a terheléstől függően, mikor a gép nem csinált semmit. Tápot kelett cserélnem deltára, mert még külső ellenállással terhelve sem tudtam elég nagy terhelést jelenteni fsp számára, hiába kétmagos proc, stb. nem eszik 200W-ot sem a komplett gép.
-
barnam_
nagyúr
Nagyon egyszerű. Még a 7.11-es megjelenése előtt felbukkant egy Crysis_hotfix nevű driver, ami 7.11-es volt (de nem hivatalos). Ezt kipróbáltam, és a Crysis-ben megszűntek a bugok, de a CCC azt írta hogy 7.11-es a diver.
Linkel nem tudok szolgálni (én is kerestem), de ebben a topicban linkelték november 10-15.-e körül. -
Buldex
csendes tag
Az a műanyag fedél nem véletlenül van ám rajta. ;) Így most szerinted merre fújja a levegőt a ventillátor? Csak ott pirickázik a borda mellett. Ez most olyan lett, mintha egy centrifugál szivattyúnak szétverted volna a házát. Mindenfelé csapná a vizet, csak arra nem menne, amerre kellene.
Ha ennek ellenére azt tapasztalod, hogy jobb lett a hűtés, akkor megvan a véleményem a gyártóról. ;) Úgy lenne tényleg hatásosabb, ha tennél a borda tetejére egy nagyobb axiál ventillátort. -
VaniliásRönk
nagyúr
Egyre kevésbbé érdekes bemászni egy 30x50cm-es lyukba a gép mellett, kihúzogatni a kábeleket lámpával a számban...
Sajnos még mindig ez a helyzet, a PowerStrip lástólag módosítja az órajeleket, Everest is azt hiszi, de a teljesítmény nem változik, AT meg ATT azóta sem frissült (utóbbi nem is fog 2600-hoz), AMD GCT meg továbbra is állandóan reseteli a gépem...
-
barnam_
nagyúr
Nem jól fogalmaztam, bocs. Tehát a műanyag burkolatot szedtem le, ami a bordát és a ventit takarja
Könnyű leszedni, csak elég hegyes csavarhúzó kell hozzá (pici csavarok). Leszedtem a ventit is, de nem volt egyszerű visszarakni (még kisebb csavarok).
Igazából egy 8cm-s ventit akartam rátenni a hűtésre, de sehogy se akart összejönni, így inkább kipróbáltam milyen a borítás nélkül. -
VaniliásRönk
nagyúr
Őszintén szólva nem voltam alapos, ugyanis állandóan fagy a gépem ha tuningolom, de 770 felett kérdés nélkül elszállt a rendszer minden alkalommal, tulajdonképpen annyira beletörődtem az egészbe hogy azt se néztem meg milyen memória van rajta mielőtt rányomtam a süniket...
-
-
a crysis-ben brutális mennyiségű poligon és még brutálisabb mennyiségű shader van, szerintem nem nagy csoda, hogy lassú. amúgy én teszteltem úgy 10x7-ben, hogy a fizikán kívül minden high-ban volt, 15fps lett az eredmény, úgyhogy egy erősebb kétmagos procival és egy GTX-szel nem igaz, hogy nem lehet vele játszani.
-
barnam_
nagyúr
Én ma felraktam egy XP-t, hogy megnézzem azzal hogyan megy a Crysis
Még Vista volt fenn, és több órán át ment a vga 870/1000 Mhz-en CrysisbenPróbálgattam az AGCT-t, mostmár nem fekete képernyő fogad, ha egyből 900/1000-et állítok be. Viszont 857 MHz-en túl mindig fekete képernyő lesz, és nem áll vissza a driver.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
1280*720 a natív felbontása az LCD-TV-nek, ott 50Hz a jó, 60HZ-en keretes, összenyomott lesz a kép, nem használhatatlan, csak kicsitt mososttabb...
XP alatt nézed a CCC-t, akkor van olyan, hogy 3d refresh rate override, de vista alatt csak a hült helye. Bár gondolom előbb-utóbb valaki megoldja ezeket a dolgokat, mert elég sok embert érint hátrányossan.
Csak tudnám, hogy 7300GT, és integrált X300 -al miért nem jött elő ez a gond, azoknál 1280*720-ban mindig 50Hz-et kapott a TV...
-
barnam_
nagyúr
Ez sajnos "normális"
Nálam is ezt csinálja.
Race07-el mentem pár kört, 800/1100-on egyből visszarakta alapórajelre, de 800/1000-en ment. Utána AGCT-ben rányomtam GPU: 880 Mhz-re, és fekete képernyő... elég bugos még az AGCT a 2600XT-vel.(#1820) wwenigma: Szép
Az SM2 és SM3 pontokból látszik, hogy csak a ram (-100 MHz) miatt kapsz kevesebbet.
Nem próbálod ki, CCC nélküli 7.10-es Catalyst-al? Kiváncsi lennék lenne-e különbség. (Én nem tudom kipróbálni, mert megy a buszom)
-
gaborbol
őstag
Hogy teljesen konkrét legyek, xp, nem csinál semmit csak megy a gép, gpu alaphelyzetben,jelen pillanatban 60 fok gyári 800/700 -on.(ház oldalfalai le vannak szedve)
Most újratelepítem az egész gépet, felrakom a gép oldalát nyomok pár kör 3dmarkot és meglátjuk, hogy akkor mennyi....
A doboza szerint heatpipe 2 technológiának köszönhetően a mag körül 70 C a borda széle 28 C fok.Aki ezt leírta, az szeretném ha megfogná a bordát ott ahol ő akarja 1 percre,nem kell többre.....
-
barnam_
nagyúr
Jó kis program, de szvsz még messze van a tökéletestől és a használhatótól.
CPT.Pirk: Hát igen "csak" az kellene még bele
de ez az egyedüli, ami még használható a 2600XT-vel. ATT olyan szép kék halált dobott - mikor tuningolni akartam - hogy az csak na
(#1501) phallos: Én mindkettőt próbáltam már, és én a 1950GT-t javasolnám (bár nekem Pro-m volt). Saját tapasztalat, ahol a 1950Pro AA+AF-el maxon ment, ott a 2600XT csak AA nélkül megy.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Hát igen, a VF900 sem halkabb mint a Sapphire saját hűtője, ha nem számítana nekem az a pár 10MHz tuning amit nyerek vele, akkor úgy sem lett volna érteleme felszerelni hogy itt állt a polcon...
Passzív cuccokat valahogy sose szerettem, még a HDD kerregését is szeretem hallani.
Az ASUS-nak állítólag szintén halk a hűtője. (de én nem veszek ANUS-t<- ezt a napokban olvastam, hatalmas
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged