- HP notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, a nagy tuningműhelyem a szoftverek sorának végére ért és persze, hogy az utolsó megoldás jött be....
Összefoglalom:
AMDGCT:
Nekem azonnal standby-ba lökte a monitort, amint húztam rajta. Itt kapott tippek alapján külön-külön kell húzni a GPU és a mem órajelét. Így ment és az a bizonyos 857-es korlát elég szigorú korlátnak bizonyult. Standby és következménye, a reset miatt nem értékelem túl a progit. A húzott értékeket természetesen nálam nem tartotta meg, így nálam nem ment a dolog.
AtiTool 0.27 beta 3:
Felmegy, simán belép, elhiteti velem, hogy a kártyát látja, mert a default értékeket mutatja, de bármit állítok, rá se hederít. Default és kész. Kis kutakodás után egy 312MHz-es ismeretlen kártyának ismerte fel... Egyelőre nálam használhatatlan, lomtár.
Rivatuner:
Simán látja a kártyát, a húzást alkalmazni is tudtam - először a sok progi közül - és nincs fagyás, se standby. 3DMark05-ben több száz pontos javulás. Kis Windows-os optimalizálás után még jó pár pontocska beesett. Bár a 10.000 nem lett meg (ezer kis futó szál, alkalmazás lassította - csak gyorsteszt volt
), azért meg vagyok elégedve a kártya rugalmasságával.
800/1100 -ról 853/1140 is elég jó növekedést eredményezett a pontokban. NYolcezer végéről kilencezer végére ugrott az eredmény.
Amikor megvettem a kártyát, már biztos voltam abban, hogy ebben az árban hosszú távon jól döntöttem. Az, hogy az 1-2 éves játékok nem mennek max élsimítással, meg iylesmikkel, nem foglalkoztat. Dx10 és HD teljesítménye elegendő ütőkártya ahhoz, hogy nem kellett sokat gondolkodnom a vásárlásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest