Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

Nah, a nagy tuningműhelyem a szoftverek sorának végére ért és persze, hogy az utolsó megoldás jött be.... :DDD

Összefoglalom:

AMDGCT:

Nekem azonnal standby-ba lökte a monitort, amint húztam rajta. Itt kapott tippek alapján külön-külön kell húzni a GPU és a mem órajelét. Így ment és az a bizonyos 857-es korlát elég szigorú korlátnak bizonyult. Standby és következménye, a reset miatt nem értékelem túl a progit. A húzott értékeket természetesen nálam nem tartotta meg, így nálam nem ment a dolog.

AtiTool 0.27 beta 3:

Felmegy, simán belép, elhiteti velem, hogy a kártyát látja, mert a default értékeket mutatja, de bármit állítok, rá se hederít. Default és kész. Kis kutakodás után egy 312MHz-es ismeretlen kártyának ismerte fel... Egyelőre nálam használhatatlan, lomtár.

Rivatuner:

Simán látja a kártyát, a húzást alkalmazni is tudtam - először a sok progi közül - és nincs fagyás, se standby. 3DMark05-ben több száz pontos javulás. Kis Windows-os optimalizálás után még jó pár pontocska beesett. Bár a 10.000 nem lett meg (ezer kis futó szál, alkalmazás lassította - csak gyorsteszt volt :) ), azért meg vagyok elégedve a kártya rugalmasságával.

800/1100 -ról 853/1140 is elég jó növekedést eredményezett a pontokban. NYolcezer végéről kilencezer végére ugrott az eredmény. :C

Amikor megvettem a kártyát, már biztos voltam abban, hogy ebben az árban hosszú távon jól döntöttem. Az, hogy az 1-2 éves játékok nem mennek max élsimítással, meg iylesmikkel, nem foglalkoztat. Dx10 és HD teljesítménye elegendő ütőkártya ahhoz, hogy nem kellett sokat gondolkodnom a vásárlásnál. :K

Új hozzászólás Aktív témák