- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatek1987
csendes tag
Hali
Miért van az hogy az Everest nem látja a HD 2600 XT et ? -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Látom él a topik, ez jó.
Megjött végre a gépem, összeraktuk, kicsit finomhangoltuk és 3dmark06-ban 5001-pont lett a vége és a karin nem húztam...
Jó ez a HD2600XT DD3-as C2D párosítás.
- Alex -
-
barnam_
nagyúr
válasz
Create. #2195 üzenetére
Ha nem érdekel a DX10/vagy nem használsz Vista-t, akkor a 1950GT-t, ha kiakarod próbálni a DX10-et, akkor a 2600XT-t. Nekem volt X1950Pro-m, 675/777 Mhz-en ment, és hát az jobb volt DX9-ben... simán ment minden AA-val... ennél meg nem nagyon lehet élsimítást bekapcsolni. Ha érdekel miért, olvass vissza pár oldalt, gbors linkelte korábban az írását
-
Hello! Ti melyiket ajánlanátok:
sapphire 1950gt
sapphire 2600xt (ddr3)
asus 8600gtA plafon 30.000Huf. Legyetek szívesek a választ indokolni is. Ja meg egy 4200x2-es proci kihajtja?
-
beneszilo
tag
űja egyébként tényleg egész szépen játszható. Mondjuk dx10-ben nem próbáltam. -
Sdi
addikt
válasz
VaniliásRönk #2192 üzenetére
Amúgy ezzel a karesszal is játszható egész szépen.
-
beneszilo
tag
kösz
Már azt hittem a karimmal van a baj. -
beneszilo
tag
hello
Szerintetek mitől vannak ilyen hibák játék alatt?
szerk.:link javítva -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2179 üzenetére
Pongyola voltam, X1950GT-re és HD2600XT-re vonatkozik amit írtam.
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2181 üzenetére
Soká éljen a GDDR3-as HD2600XT !!!
-
Matamata
aktív tag
A GDDR4-es HD2600XT-t meddig lehet túlhúzni ?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 22k
Sapphire Radeon HD2600XT 256MB GDDR4 30k
Utóbbi max. 10%-kal gyorsabb, ezért mindössze 40% felérat kell fizetned...
Szerk.: Konkrétan erre gondoltam mint ökörségre, hogy X1950 vagy 2600XT az meg izlés dolga, AA nélkül a 2600 gyorsabb, viszont nem (nagyon) lehet tuningolni és a második DX10 generációhoz már biztos kevés lesz.
-
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #2176 üzenetére
Nah, ökörséget vagy nem ökörséget félretéve, aki valmennyire ért is hozzá kérem indokolja is meg melyiket miért és melyik a jobb. Előre is kösz!
-
Matamata
aktív tag
Tényleg ha leszedem a gyári hűtőt az automatikus garanciavesztés még ha utána viszarakom akkor is?
Azért 10-15fok nem jelentéktelen dolog
-
Tomate
veterán
Még egy kérdés.
Igazából játszani szeretnék.Sapphire X1950GT-t VAGY
Sapphire HD 2600XT-t vegyek? PLS Help! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2169 üzenetére
Sokkal jobban hut,es csendeseb is a vf900 szvsz.Pedig a gyar venti adda.Nekem kb loadban 15 fokot ver a zalmi a gyarira 5V-on a gyari maradek pasztaval :S
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2169 üzenetére
Nekem a gári optikailag nem jön be.
Ezért gondolkozok egy Zalman VNF100 jövőbeli beszerzésén is esetleg. -
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2164 üzenetére
A VF900 jobb mint a gyári Sapphire ?
-
AMD Power
titán
Úgy néz ki ,hogy eladom a picit. A helyét egy szintén ATi X1250 veszi majd át.
Nekem ez a kártya Túl jó!! Király nagyon.
-
LK
addikt
Sziasztok! Jövő héten veszek Sapphire 2600xt-t. Külföldi tesztoldalakat is megnézve 8600gt körüli teljesítményt nyújt.Viszont,ha nem kapcsolja be valaki az élsimítást,akkor megtáltosodik. A javuló driverekkel tovább nő a különbség.Szóval mindezzel együtt olcsóbb 3ezerrel mint a 8600gt.Szerintem megéri 21900-ért! Típushibáról, rossz széráról tud valaki?
-
varga911
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #200 üzenetére
Homályos képet rossz analóg kábel eredményez, VGA-hoz nem sok köze van.
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2161 üzenetére
Milyen hűtést raktál rá?
Asszem ha túl hangos lesz akkor Zalmanosítom vagy valami hasonló. -
VaniliásRönk
nagyúr
Őszintén szólva nem voltam alapos, ugyanis állandóan fagy a gépem ha tuningolom, de 770 felett kérdés nélkül elszállt a rendszer minden alkalommal, tulajdonképpen annyira beletörődtem az egészbe hogy azt se néztem meg milyen memória van rajta mielőtt rányomtam a süniket...
-
neti
csendes tag
Akkor jó
így jár az aki mindenre gondol
ugye
Köszi
-
éN79
addikt
neit: Van benne. Egész pontosan egy dvi-hdmi és egy dvi-analog van benne átalakítóból.
Módosítom: az AGPshez is kell lennie.Aggregátor: ööööö, izé, nekem nincs is multiméterem.
VaniliásRönk: hmmm, fura az a ramod dolog nálad, bár sejtem hogy te nem nyugodtál bele és alaposan megízzasztottad hogy ezt a következtetést levond, azaz hogy a tied nem megy többet.
-
neti
csendes tag
Hát AGP-s lesz
-
barnam_
nagyúr
Ha PCI-E-s, akkor biztos, mert nekem is volt/van benne, sőt van még: dvi-hdmi, s-video-rca adapter, és hdtv kábel is.
#2157: Akkor csak valószínű
de sztem az alap, nem hiszem hogy kispórolják.
(#2153) éN79: Mérd meg lécci hogy mennyi feszt kapnak a ramok
#2158: Kár, pedig kiváncsi lettem volna -
neti
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudja e hogy a Shapphire 2600XT TD Lite dobozában lesz e DVI-VGA átalakító?
Csak VGA-s monitorom van és ahogy néztem csak DVI van rajta kettő db. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
asadasad22 #2145 üzenetére
A szabvány filmekkel nem lesz baj, mkv-vel viszont nem tudom működik-e.
-
wiggen123
senior tag
Ez vegyed! Ez a tuti
-
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #2022 üzenetére
Erre vki?
-
éN79
addikt
-
Bikkrom
senior tag
Szevasztok!
1. Sapphire HD2600PRO 256MB DDR2 TV/2xDVI L 17,6e
2. Sapphire HD2600PRO 512MB DDR2 TV/2xDVI L 19,5e
3. Sapphire HD2600PRO 256MB GDDR3 OC 20,3e
4. Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3 (L) 22,2e
Az érdekelne, hogyha az elsőt vesszük 100%-os teljesítménynek akkor a többi hozzá képest mennyi? Azért érdekel, mert a legjobb ár/teljesítmény párost keresem. Jah és tuning is szempont, tehát ha az első tuningban veri a 3.-at akkor simán az első -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
barnam_ #2137 üzenetére
Igen. Magyarul a Rivatuner xar, de nem miatta, hanem az ATi miatt xar... nem értek hozzá, de ha belekukkantana az AGCT-be, illetve a használt dll-ekbe, szvsz 1 ora es kijöhetne a 2.07-es...
VaniliásRönk: ATi nem az órajelekkel, hanem az aktiv sp-vel jatszik, 2d-ben lekapcsol néhányat. Riva ezt is xarul kezeli...
A RaBit hamarosan jon frissitve rv630-cal , azzal majd biosba tudunk turkálni. Azert mindenki tankoljon be egy pci-os karival, ha elflashelné, ne vakon kelljen visszaflashelni...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #2137 üzenetére
Én úgy szerettem volna megoldani, hogy 2D-ben mondjuk 600/600-on menjen, 3D-ben meg alkalmazástól függően amennyit bír/szükséges. (ATT tökéletes lett volna, de akkor ez nem mostanában fog összejönni)
wwenigma: Ettől én még szeretném az órajelet is visszavenni, szerintem meghálálná.
PCI-os VGA van, csak az alaplapom nem szereti. -
vizipok8
csendes tag
Sziasztok!
Én ma rendeltem egy asust (2600xt gddr4), kb. egy hét múlva jön meg. Több kérdésem is lenne. A topicban elhangzott hogy jövö játékai inkább az AMD kártyáinak kedveznek. Igaz ez
az RTS/RPG játékokra is? Én 1024-ben szűrők nélkül szeretném használni DX 9-ben. Így elviszi szerintetek a starcraft 2-őt, sacred 2-őt. Valami hír a HD3xxx széria középkatról specifikációk, megjelenés? Kb. meddig lesznek párhuzamosan DX9/10-ben használhatók a játékok, ergo mikor leszek kénytelen (hasta la) vistát felrakni? -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2135 üzenetére
Ha jól értettem, akkor Rivatuner-el tuningolva 857 Mhz felett "átesik a ló túloldalára" a vga
De érdekes hogy AGCT-ben simán megy 880 Mhz-en, úgy hogy a Rivatuner OSD 13 Mhz-esnek írja a GPU-t. Állítani nem tud rajta, mert levan tiltva a tuning.(#2136) DeadMeat: Az bizony jól jönne... beállítanám 880/1000-re, és nem lenne gond a tuningprogramokkal
Tegnap óta ezen az órajelen megy, és - kopp-kopp - semmi gond.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2135 üzenetére
lehet azt csak nem rivaval.Arra varok,hogy kijojjon egy progi amivel modosithatom a biosat...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
wwenigma #2131 üzenetére
Én azért bemásolnám a lényeget.
"Thank AMD BIOS/driver developers for that. Wrong clock calculation for the clocks above 857 MHz on RV630 is their issue, not mine."
"I’m sorry but I’m absolutely not gonna add dozens of workarounds for ATI’s bugs like it is done in AMDGPUClockTool. That is not RT’s issue and and that’s ATI’s job to fix that, not mine."
Magyarán a tuningot buktuk ezekkel a VGA-kkal.
-
wwenigma
Jómunkásember
Rivatunerrel kapcsolatos hírek itt, nem részletezném..
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2066 üzenetére
Na mégiscsak dolgoznak a softosok !
[link]
Főleg a vége érdekes !Habár inkább jobb drivert csinálnának !
-
válasz
VaniliásRönk #2118 üzenetére
jól van, akkor Te nyerted az absztrakciós játékot
-
efegyke
tag
Hi!
Bocs nem türelmetlen akarok lenni,de 2104-re valaki?
Köszi
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2096 üzenetére
biztos haver neked is Murphy
-
GuMipOkE
senior tag
Nemtom mi a nyavajgás a crysis-al. A 2600XT-m egész jól viszi 1024-ben medium beállítás mellet. Főleg ahhoz képest, hogy milyen reumás procim van, és lassan a 1GB ram is kevés.
Arra lennék kiváncsi, hogy egy 8600GT mit produkál ugyanilyen beállítások mellett...
-
AMD Power
titán
Dirt
1024*768 High Multi AA nélkül!!
Átlag: 23.399FPS
-
-
válasz
Matamata #2094 üzenetére
VaniliásRönk, Matamata:
OK, egy minimálbérből tényleg elég nehéz összespórolni egy GTX-SLI konfigot, de azért sok ember van, aki csak nominálisan kap min.bért, a gyakorlatban ennél jóval többet. Lehet, hogy ennek érdekében pár hónapig le kell mondani 1-2 dologról, de megcsinálni meg lehet. Most akkor fontos a Crysis very high-on, vagy csak hiszti, hogy az egy éves kártyán a vadonatúj játék nem hasít 1000-rel max. beállításon?
A másik lehetőség persze, hogy valaki sokat keres. Azért az IT ipar környékén tevékenykedők között ilyen is bőven van. -
efegyke
tag
Hello!
1 héten belül venni fogok egy AGPs 2600XT-t.Átolvastam a topic utolsó 10oldalát és láttam többféle AGP driver problémát.Olvastam a manuális átprogramozós javítást is de az csak a PROra vonatkozott.A kérdésem:Melyik az a driver ami rendesen fog működni a 2600XT AGP kártyámmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest