Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
master(én)
tag
én úgy oldottam meg h találtam itthon olyan vastag tollbetétel ami a borda közé és a venti csavarhelyébe nehezen belecsúszik.. és felnyomtam rá.. leolvadni nem fog
és tartja.. már kb 5napja van úgy feltéve.. először csavarral próbálkoztam de az tényleg szedi a festéket..ezért inkább elvetettem..
-
gaborbol
őstag
Nekem az eladó mondta,hogy, ha ők raknak össze koplett gépet akkor ők,felcsavarozzák rá. Ezt követően én is simán rácsavaroztam .Nem kötelező,akár 140-es gyorskötözővel is lehúzhatod a rácshoz.
(Ha szólank azért mert, egy darab vasról lejött a festék 1-2 miliméteren, és ezért nem garis,jól körberöhögöm őket.Kb olyan,veszek egy autót motorhibás lesz,de nem javítják mert karcos a motorgépháztető....
De menj bizosra,gyorskötöző
-
athomi
veterán
Joggal mondhatják, hogy a kártyát nem küldik garira, mert felületi sérülések érték.
FreeZer25: Kiegészíteném előző mondókám azzal, hogy a 7600GT-t inkább hagyjad, mert elég drágán lehet hozzájutni az AGP-s verzióhoz, a 2600XT meg sokkal erősebb nála, de még a 2600pro is jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest