Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."
Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest