Új hozzászólás Aktív témák
-
neti
csendes tag
Sziasztok
Na megvettem a Sapphire 2600XT VGA-t de van egykis gondom amire biztos van magyarázat.
A kártyán lévő venti csak a winXP működéséig forog de addig mint a gép. Utána meg megáll amit a gépem leállással honorál.Mi lehet a bibi? S.O.S köszi
-
athomi
veterán
válasz
Jon Mathias #2493 üzenetére
Köszönöm a segítséget, tényleg így kellett megoldani!
Azért még így is volt vele egy kis kínlódás, ezt egy átlagember otthon magában biztos, hogy nem oldja meg!
A többieknek is köszönöm a segítőkészségett!Aggregátor: Szerencséd, mert tényleg jó volt a 7.10-es omega!
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2497 üzenetére
Bocs , gondoltam megkérdem !
De micsoda geciség mán , AMD bácsi húzzon bele .....
Ezek szerint csak PowerStrip-el megy , mert azzal tudom hogy megy -
Májsztró
addikt
Nektek megy a karival az AtiTool 0.26 ? Nekem valami oknál fogva baszik indulni ...
-
Jon Mathias
senior tag
Én próbálkoztamaz omegával nekem is ugyan ez volt. egyszerű a megoldás: az eszközkezelőben lesz egy !szabv. vga rákatt. kép: [link]ez nem az én gépem csak példa. katt ujratelepítés megadod neki a mappát programfiles/omegadrivers/driver innen már menni fog ha nem írj vissza csinálok néhány képet.
-
athomi
veterán
Felraktam a 7.10-es Omega Drivert a gépre a 2600pro AGP mellé. Fel is települt, de ez sem tud róla, hogy van VGA a gépben.
Omega Driver v3.8.421-et tettem fel!
Aki megoldotta a problémát vagy tud segíteni az segítsen.Lesz egyáltalán driver AGP-s HD kártyákhoz?
-
opel8v
tag
Sziasztok
vettem a egy sapphire 2600xt-t ddr4 el, megy rendesen de kibasz hangos a ventije. vettem rá egy halk hűtőt de ez az alaplapra csatlakozik és igy nem indul a zsuga van rá valami megoldás? ha gyári hűtő felmegy a kari csatijára akkor műxik a kártya rendesen ha rárakom amit vettem akkor bejón a post és eltunik a kép. nem értem mi van tegyek a kari csatijára valami ellenállást?
-
Miti83
tag
Sziasztok!
Holnap mindenképpen veszek egy ilyen karit. Az lenne a kérdésem hogy tapasztalatok szerint melyiket lehet jobban húzni, melyik éri meg jobban?
2k a különbség Asus VS. Sapphire?!
-
mestery
csendes tag
a drivert kiprobalom majd ahogy mondtad, de nem hinném hogy az ujraindítas lenne a gond mer akko nem ezt az üzenetet dobnaá ki?szerintem.de ha hazamegyek kiprobalom.
no de szerintetek 1 ilyen géppel mennyit kéne elérnem?a dll dolgot meg én is könnyen megtaláltam.google:" 3d mark nem indul el" el és kész
-
AMD Power
titán
Eladó lett ez kis szépség....
-
detroitrw
addikt
F.E.A.R. Perseus Mandate /beépített mark
/
1280*1024 full max /aa-af is/ [link], [link], [link], [link], [link]
eredmények: [alap], [cpu_3150_vga_855-970], [cpu_3300 vga alap], [cpu_3300_vga_858-970]
(#2475) Aggregátor: jaja új rész
majd minnyá teszek fel képeket is akkor -
Jon Mathias
senior tag
Nos este megnéztem a ramokat és hynix chipes. agct vel 900/800 toltam így stabil (omega driver van fent) 3d05 ben 9...pötty. mégis csak tuningolható. vmodot felejtős nekem. késöbb teszek fel képet is.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2465 üzenetére
Kicsit idegesito hogy minden 100 hszben legalabb 3szor elhangzik ugyanez a kerdes,es legalabb 3x a valasz is.Es mindenki ugyanevvel a kifogassal jon,hogy nem akar atolvasni 2xxx hozzaszolast,holott csak abba a nyomorult keresobe kellene beirnia a 3dmark
szot es egybol kidob vagy 30 megoldast a gondjara..... -
Zé_Mester
őstag
hali mindenkinek.
lenne egy problémám. (lehet hogy már volt említve korábbanm de 24xx hozzászóláshoz valahogy most nincs türelmem, ígyis felbosszant most ez a szar.)
namost az a helyzet, hogy Vista Ultimate van fent, HD2600XT kari van a gépbe.
felraktam a 3dmark03-at, és nem indul el
megáll a kis képernyőnél még az elején és utána egyszerűen fehér kép. és kakukk.miért csinálja ezt???
valami rémlik hogy valami dll-t kell babrálni, de nem tiszta.
lécci segítsetek, köszi előre is -
athomi
veterán
Az normális, hogy betettem a gépbe a 2600pro-t, még fel sem raktam drivert, de az asztalon egy-két mappa hibásan jelenik meg (mintha ramhiba lenne). A többivel viszont semmi gond sincs. Ja és bárhogy húgálok bármit nem csíkosodik a képernyő, tehát nem ramhiba.
Olvastam, hogy vkinek volt hasonló hibája, csak kíváncsi vagyok ugyanez volt e. -
dragonfx
veterán
-
Komplikato
veterán
válasz
mestery #2458 üzenetére
El kéne felejteni az ATT-t egyenlőre ilyen kártyákhoz. Egyrészt normálisan nem is támogatja, másrészt egy halom program kifagy az ATT-től.
Próbálj meg úgy friss drivert telepíteni, hogy leszedsz minden ATI drivert (esetleg ha volt elötte más a gépben, akkor azt is!) a drivercleaner vagy a driversweeper progikkal, utána 2x újra kell indítani a gépet, mert elsőre megtalálja ismeretlen VGA-nak, másodikra meg standard VGA-nak. A friss driver csak itóbbi esetben megy fel!
Utána felteszel friss DX9-et, azt hiszem novemberi az utolsó, a .Net-et ha használsz CCC-t (persze lehet nem használni, de akkor sok minden nem állítható!) és végül a friss driver + CCC. Meg ha használni akarod HDMI-n a hangot, akkor még annak a driverét fel kell tenni. -
mestery
csendes tag
hali!
msi 2600 (agp)prot vettem nemreg olyan problemam van hogy:
-nem tok mas drivert felrakni mint ami gyari ceden van.
-a pro street demo meg mindig ujrainditja a gepet ha allitom a grafikat kapasbol
ha nem akkor elindul ajatek megyek benne kb 200 mert ujraindul. nem ertem
az ati try toll meg szinten ujrainditja a gepet ha arra megyek keresse meg a max frekit
az ati tool meg nyomja frekiyt 100 asavval kb ha akad ma akkor is tovabb tolta. amint eszrevettem leallitottam 600 rol ma 900 fele jart
nem tom mit rakjak fel amivel megnezhetnem mit tud?
a gzari driver 600/400 rol engedi 660/460ra de az everest akkor is az alap orajellet mutatja
pff.
az atitoollal manualisan tudtam felhuzni kb 720/ 520ra
meg 3d markban is keveset er el szerintem 1 picit 5500 kornyeke 3d05ben -
B2man
tag
Sziasztok!
Vettem 1 Sapphire 2600XT AGP kártyát. Gyári cd fel. CCC-ben auto overclock. Na, innentől kezdve nem ment a ventillátor. 75 foknál inkább újraindítottam a gépem. Amint CCC elindul, vetillátor leáll és elkezd melegedni! Valakinek volt már ilyen? -
barnam_
nagyúr
Ez is meglett már válaszolva korábban... de leírom még1x:
Az ATT nem támogatja a tuningot HD2600 szériánál. Ezért ha használni akarod, telepítéskor szedd ki a pipát az "enable overclock" feliratnál.3DMark patch, vagy egy dll fájl letörlése után elindul a 3DM05, mindkét megoldás le lett írva már nem is egyszer.
-
GuMipOkE
senior tag
Havernak vettem egy Sapphire 2600XT GDDR3 Ultimate kártyát. Kérdésemre az eladó nem tudta elmondani, hogy mi a különbség a Full retail és az Ultimate között. Hazavittük aztán kiderült: az ultimate ugyanazt tartalmazza, mint a full, csak egy szép nagy heatpipe-os passzív hűtő van a kártyán...
Bár mondjuk van a ház oldalán egy kb 30cm-es venti, ami elég szép szelet hajt a gépbe, és asszem terhelve sem éri el a kártya az 50 fokot, úgyhogy no para.
-
Tomate
veterán
Felraktam az Ati Tray Tools-t. Megakartam nyitni és fagyott kékhalálozozz, újraindult meg minden. Ahányszor újraindult a gép beakarta tölteni és újraindította magát, csökkentett módban kellett uninstallálnom. Mi a sz*r baja van? Amúgy mióta ez a kártya van a gépben a 3DMark 05 Nem nyílik meg, hanem lefagy. (újratelepítés is volt már!)
-
Jon Mathias
senior tag
AGCT ja nekem is meg van de a gpu 865nél halál vagy vpu rec. a mem 780nál szemcsés a kép. nem egy tuningbarát kártya de így is elégedett vagyok vele. Pl a Carbon 1024ben full graf 4xAA elmosódás kiapcs. hibátlan. az1650 pro-m ezt nem tudta én hülye meg eladtam az x850xt pe -met.1000szer jobb kártya. de ez nem ide tartozik.
-
barnam_
nagyúr
Én ki se nyitottam még
#2447) MatyeeAM2: [link]
Mielőtt hozzálátnál a vmodnak, nézd át alaposan a kártyát, hogy ugyanaz-e a nyák, mint a Sapphire-é. Az én leírásomban csak pencil mod van, de a hozzászólások között megtalálod az orosz oldalon lévő vmodot, abban van forrasztós mod is. -
Jon Mathias
senior tag
Honnan tudom leszedni ezt az AGCT? Ja és van valami módja win 2000 alatt müködésre bírjam a kártyát? tudom hogy régi rendszer de játszom régebbi gaméval is ezért kell. probátam több drivert is. 1650pro volt elötte azzal müködött. Forrasztani tudok multiméterem is van de nem esek neki ha nem muszály. holnap kiveszem a gépből megnézem milyen ram van rajta.
-
barnam_
nagyúr
The Omega Drivers v3.8.421 are ready!
They are based on the Official ATI Catalyst 7.10 drivers, but unlike them, these will work with AGP cards just fine, plus added support for a lot of other cards that where not present in my drivers before (like the x1950 AGP, Mobility HD2600 and many more).
If the drivers never installed in your card before try them now, if they still don't install please email me and I will gladly add support for it in my next release. [link]Szóval ha nem menne, megvan kin kell számonkérni
-
éN79
addikt
válasz
meridaharcos #2440 üzenetére
AMD GPU Clock Tool
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Kártya megvan, driver meg nem megy fel rá! Vmi kompatibilitási hibát lök ki. Kicsit viszább olvastam, hogy AGP-s karira nem megy fel a driver. Láttam, hogy EZZEL meg lehet oldani a problémát! Az a baj, hogy én ebből egy szót sem értek!
Ha vki megmondaná, hogyan lehet felrakni drivert a gépre a kártyához azt megköszönném! -
Tomate
veterán
Ugyan olyan karim van mint neked, de nem ilyen szép és 30 FPS sincs meg legalább mindig. Vagy ez a demo hibája? Miket toljak fullra és mit ne eröltessek a grafikai beállításoknál??
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jon Mathias #2433 üzenetére
Elméletileg Samu ramok vannak rajta, talan azoknak is menni kellene 800-at alapon, de nem biztos. Ramsünik azért nem ártanának rájuk.
AGCT-vel kell pöcsölni, eleg sok restart volt itt sokmindenkinek, amig meglett a végső stabil beállítás... azert nezd meg egy 860-as (857,25-lesz) GPU sebesseget, viszi-e stabilan. Sakkozni kell vele, ez az ára, fentebb olvashattad, Rivatuner talan sohase fogja kezelni rendesen.
Vmod-ba csak akkor kezdj, ha van némi elektronikai érzéked, illetve multiméter, etc... logouton Aggregátor kollegának van leirasa hozza. Emelt feszekkel valószínűleg lehet még gyúrni rá.
-
Jon Mathias
senior tag
wwenigma Asus2600xt ddr3.[link]
-
LK
addikt
Milyen demóban? Én holnap már játszok is a fullll játékkallll,de nem azért mert a fejlesztőgárda egyik tagjának a rokona vagyok
Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jon Mathias #2425 üzenetére
Milyen karid van?
más: COD4 - eszméletlenül tép
Gyönyörű grafika!N em lassul nagy jeleneteknél sem, 1024x768, minden max. Qrvajó!
Kicsit Black Hawk Dawn feeling pedig úgy odaver, hogy csak na!
-
Jon Mathias
senior tag
Hali tuning terén lenne kérdésem. melyik progit használjátok? Én próbáltam : atitool nem rivaturner nem amd gputurner nem igazán a catalystba lévő overdrive szintén nem ér semmit. a vmod fizikálisan vagy soft. lehetséges? Az amd gputurner-el nekem 850/750 a max.
-
sgergi
veterán
2600 xt, 256 mb, gddr3-as karit milyen márkából érdemes venni? Van valami eltérés közöttük? Melyiknek jobb/ halkabb a hűtése?
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Most szeretnék 2600XT kártyát venni, a kérdésem:
Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR3/128b,DL-DVI,fan ~22000 Ft
Sapphire HD 2600XT,512MB GDDR3/128b,DL-DVI,fan ~26500 FtMennyire érezhető a több memória, illetve megéri megvenni az 512Mb-al szerelt változatot?
-
Tomate
veterán
Hello!
Sapphire HD 2600XT hűtését megér i lecserélni erre: Zalmann
Zalmann VF 700AlCu A gyári nekem kicsit hangos főleg mikor belendül. Mint egy hajszárító -
Bikkrom
senior tag
XT tuningokat már láttam itt szép számmal, valakinek van ddr3-as proja? Érdekelnének a tuning eredményei!
-
Matamata
aktív tag
ATI HD2600 tulajoknak lehetősége van segíteni a tudomány és ezzel az emberiség előrrehaladását !!!
Itt tölthető le a program amivel segíthetsz !!! -
Ja meg akinek ilyenje van mi a tapasztalata róla? Előre is köszi a válaszokat!
-
Na én is beszálltam egy asus 2600xt-vel csak még péntekig nem lesz beszerelve mert a többi cucc még nem jött meg. A kérdésem az lenne hogy mennyire lehet jól tuningolni ahogy elnéztem samsung ramok vannak rajta (talán 1.4)
-
athomi
veterán
Exper Tool-al sztem vissza lehet venni a venti fordulatából.
2D-ben amúgy nem hiszem, hogy különösebben rákapcsolna, 3D-ben meg fülesen át úgy sem hallani. -
-
sgergi
veterán
válasz
VaniliásRönk #2402 üzenetére
Új gép lesz, ez csak internetezésre van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Régi Celeronnal biztos nem, abba az alaplapba ami az adatlapodon megvan adva meg még 478-ból sem lehet épkézláb procit rakni, szóval ha abba szánod a kártyát akkor felejtsd el, ha új konfigot veszel, akkor meg egy nagyobb vagy húzott Celeron 4x0 is rendesen meghajtja. (kihajtani meg a dolgozó nép lelkét kell
)
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
A 2600XT-t milyen Intel procival lehet kjihajtani?
Kereső nem dobott ki semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged