- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
Melyik most a legjobb driver? a 8.3 ast sokan szidták
-
Jon Mathias
senior tag
Van 1 pár
-
Jon Mathias
senior tag
Van már Dx10 es game?
-
Jon Mathias
senior tag
nekem 850/900 a max stabil. jöhetne már az új AtiTool!
-
Jon Mathias
senior tag
Érdemes felrakni az új drivert? van különbség a 7.10 hez képest?
-
Jon Mathias
senior tag
Jól néz ki az ultimate
up!
-
Jon Mathias
senior tag
Szerintetek ha 2 2600xt cf ben akarok hajtani a márkának is 1eznie kell? vagy elég ha az órajelek 1eznek?
-
Jon Mathias
senior tag
Én próbálkoztamaz omegával nekem is ugyan ez volt. egyszerű a megoldás: az eszközkezelőben lesz egy !szabv. vga rákatt. kép: [link]ez nem az én gépem csak példa. katt ujratelepítés megadod neki a mappát programfiles/omegadrivers/driver innen már menni fog ha nem írj vissza csinálok néhány képet.
-
Jon Mathias
senior tag
Nos este megnéztem a ramokat és hynix chipes. agct vel 900/800 toltam így stabil (omega driver van fent) 3d05 ben 9...pötty. mégis csak tuningolható. vmodot felejtős nekem. késöbb teszek fel képet is.
-
Jon Mathias
senior tag
AGCT ja nekem is meg van de a gpu 865nél halál vagy vpu rec. a mem 780nál szemcsés a kép. nem egy tuningbarát kártya de így is elégedett vagyok vele. Pl a Carbon 1024ben full graf 4xAA elmosódás kiapcs. hibátlan. az1650 pro-m ezt nem tudta én hülye meg eladtam az x850xt pe -met.1000szer jobb kártya. de ez nem ide tartozik.
-
Jon Mathias
senior tag
Honnan tudom leszedni ezt az AGCT? Ja és van valami módja win 2000 alatt müködésre bírjam a kártyát? tudom hogy régi rendszer de játszom régebbi gaméval is ezért kell. probátam több drivert is. 1650pro volt elötte azzal müködött. Forrasztani tudok multiméterem is van de nem esek neki ha nem muszály. holnap kiveszem a gépből megnézem milyen ram van rajta.
-
Jon Mathias
senior tag
wwenigma Asus2600xt ddr3.[link]
-
Jon Mathias
senior tag
Hali tuning terén lenne kérdésem. melyik progit használjátok? Én próbáltam : atitool nem rivaturner nem amd gputurner nem igazán a catalystba lévő overdrive szintén nem ér semmit. a vmod fizikálisan vagy soft. lehetséges? Az amd gputurner-el nekem 850/750 a max.
-
Jon Mathias
senior tag
Valaki használ ilyet crossfire-ban?
-
Jon Mathias
senior tag
Ja és alex123nak köszönöm a 3dm hotfix linket!
-
Jon Mathias
senior tag
Nekem soka tegített a 3dmark hotfix. végre lefutott xp alatt is. szerintem 1950pro szintjén van a kártya. + - A prostreet-et honnan szerezted? ugytudom csa xbox-on van és az is demo. nekem az is elég ha már van. Amúgy baro kártya javasolni tudom mindenkinek. Crossfire-ban kiváncsi lennék mit tud. Májsztro sztem kevés nézd vissza a hozzászólásomat. 3D06 ba még nem néztem
-
Jon Mathias
senior tag
Kösz a segítséget! az AtiTool tényleg xart sem ér. mutatja a hőfokot de tuning forget it. Amd gpu tuner tuningol valamit de nem nagy segítség. Ezt tudtam összehozni:[link] kipróbálom xp alatt is a hotfix-el.
-
Jon Mathias
senior tag
Valaki tud megoldást a 3dmark-ra xp alatt beirtam a keresőbe 500e találat volt hagy ne bogozzam ki.nem a mániám csak kiváncsi vagyok.2008 server alatt ezt kaptam:[link]
-
Jon Mathias
senior tag
Visszaolvastam a fórumban és van atitool 0.27b2 kipróbálom és beszámolok róla. köszi a választ. szerintetek melyik most a legjobb driver? nekem 7.10 van fenn. xp alatt kissé beszaggat a TestDrive 2003 server alatt meg hibátlan.ua. driver van fent. a vistát meg hagyuk.
-
Jon Mathias
senior tag
Hali! Nekem is 2600xt-m van és az lenne a kérdés mivel lehet tuningolni? Atitool nem belefagy catalyst overdrive men nem csinál vele semmit beállítom neki pl 850/750 el is fogadja de ennyi. megnézem gpu-z vel minden alapon van a rivaturner-el ugyaneg a helyzet. amúgy jó kártya az enyém legalább is csendes.x1650 után meg főleg! nektek sem megy a 3dmark xp alatt? csak vistán hajlandó. ha nem tudom tuningolni továbbra sem akkor veszek még 1 öszze eresztem crossfire-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- LTE frekvenciák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged