- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
Menthirist #4735 üzenetére
Én kb 3 hónapja használom, eddig semmit hibát nem tapasztaltam.
Bár én elég elővigyázatos vagyok ha jön új driver akkor előtte újrahúzom a wint és csak akkor teszem fel.Így nem szoktak meglepetések érni.
-
RexpecT
addikt
Hmm elég érdekes dologra lettem figyelmes, Mozilla Firefoxban ha a az oldalsó görgetősávot húzom akkor a vidkari (Hd2600XT Sapphire) fentebb veszi a hűtő teljesítményét.Olyan mintha egy játékot indítanék el
.
-
RexpecT
addikt
válasz
killer1203 #3842 üzenetére
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz.Most a legolcsóbb hely Debrecenben Chesterfield.
Rendes garanciapiapapírral hozza a cuccokat(én is tőlle rendeltem a gépemet). -
RexpecT
addikt
válasz
VaniliásRönk #3722 üzenetére
Ok latom mar.Kicsit késő van
.
Először activeATI-t irtam be, aztan activateati és végül activateATI-val müszik.
Köszi szépen.
-
RexpecT
addikt
válasz
VaniliásRönk #3719 üzenetére
Azon a kártyán amit adtak megvan adva a link: http://steamgames.com/activateATI (itt lehetne letölteni) de sajnos nem muxik
.
-
RexpecT
addikt
Leakartam tölteni a Black Boxot Steamről de már nem él a link(2600 XT hez adtak keyt).
Valakinek esetleg ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest