- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz
DeadMeat #5639 üzenetére
Pedig nem hülyeség... és pont a midtown madness-nél kaptam rá, hogy így irányítsam.
A GTR2-t és a Race07-t is így irányítom. Azért jobb mint a billentyűzet, mert pontosabban lehet kanyarodni, míg billentyűzetnél folyamatosan nyomkodni kell.(#5644) Create.: Ha a crysis-t vista alatt indítom akkor egyből dx10ben megy?
Igen. -
Tigi
őstag
válasz
DeadMeat #5087 üzenetére
Hali
Gondoltam rá, de csak 1.5 év múlva kapja meg a lányom a mostani gépemet és addig is szeretném ha 1 viszonylag jó gépe lenne mivel most kapott rá az autóversenyekre (Pro Street).
Mondjuk meglepő módon tökjól megy a gépén a Pro Street 800*600-ban.
Szóval szerintem megér + 10-et. -
válasz
DeadMeat #4829 üzenetére
de pl végigolvastam a 7.6-tól a 7.12-ig a release note-okat, és a 7.12-ben XP-re főként crossfire cuccokat javítottak ki, meg kb 5 %-t gyorsult 3D mark alatt, AA mellett jobban fut a Call of Juarez (AA-hoz nem lesz szerintem elég erős a gépem), Dirt megint crossfire és 2560x1600-as felbontás mellett javítás... Szóval ilyen javulásokért nekem nem érné meg spec a 7.12-őt feltenni...
-
-
th zoli
csendes tag
válasz
DeadMeat #4709 üzenetére
Kártya típus:Sapphire HD2600XT DDR3 256MB
A CCC bekapcsoláskor 50 fokot mutat, megfogtam a karit de hideg volt. kb. 30 perc játszás után kimegy a játékból - fekete a képernyő, majd 4 sec. múlva kék lesz és: Check your new hardware or software.... Check your video adapter. Dump psychical memory..
Dump complete......stb. -
th zoli
csendes tag
válasz
DeadMeat #4709 üzenetére
Kártya típus:Sapphire HD2600XT DDR3 256MB
A CCC bekapcsoláskor 50 fokot mutat, megfogtam a karit de hideg volt. kb. 30 perc játszás után kimegy a játékból - fekete a képernyő, majd 4 sec. múlva kék lesz és: Check your new hardware or software.... Check your [B]video adapter[B]. Dump psychical memory..
Dump complete......stb. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
DeadMeat #4535 üzenetére
Ciklusokban mérve a késleltetés ugyanannyi DDR és DDR2 esetében is, az meg nem mérvadó hogy az Everest mit mér ns-ban, a CPU ciklusokban dolgozik.
A másik kedvenc a WinRAR "benchmarkja", 2000MHz-es 754-es Sempron CL2.5-ben 400-on hajtott RAM-okkal agyonverte a 2400MHz-es AM2-es Athlonomat, ami CL4 800-as RAM-okkal volt megtámogatva, no comment...CPT.Pirk: Már többször leírtam, egy jól felrántott egymagos A64 is bőven elég ezek mellé a kártyák mellé, kivéve ha kell plussz 500-1000 CPU Score 3DMarkban...
-
belaazallat
addikt
-
cudar07
senior tag
válasz
DeadMeat #3640 üzenetére
"A meleglevego folfele szall,ergo ha a borda lent van,a meleg hova megy?Sehova,ott marad.Ha a meleget elvezeted a kartya hatoldalara,ahonnan folfele tud tavozni,mar jobb helyzetben vagy nem?"
ja az lehet de
MSI 2600pro raktam össze és az giga lap hűtője mellett alig fért el, egy lap hütő csere már szóba se jühet pl zalmanra!!!a VGA hideg lesz de a lap pedig megsül ,
kapja a meleget a vga-tól meg a procitól is egykupacon mindenki
húúú de jóóó
beraksz egy ventit még? akkor ba..tod a passzív hűtést
de izlések és ponfonok(ez ismét csak az ÉN véleményem volt) de mindegy
-
Peet210
őstag
válasz
DeadMeat #2978 üzenetére
Köszönöm.
Akkor már csak egy kérdés.
Gigabyte PCIe GV-RX26T256H - 2600XT 256MB GDDR3 22 300 Ft
vagy
Sapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 FULL 24 600 Ft
vagy
MSI PCIe RX2600XT-T2D256EZ/DDR3 23 700 FtTehát megéri-e 2,3k-val többet kiadni egy Sapphire-ért a Gigabyte-hoz képest?
-
TasiA
senior tag
válasz
DeadMeat #2889 üzenetére
Aham! Köszi, de akkor nem értem nálam miért működik??? Ugyan az a gyártó, csak az enyám Black bix-os, az övé meg LITE verzió, bár nem hinném, hogy ez bármit is befolyásolna. Mindekttőnknek új WIN XP telepítve, minden progi ugyan az, driver is, de nálam megy, nála meg nem és ezt furcsálom. Azért köszönöm a segítséget!!!
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeadMeat #2786 üzenetére
Nekem 25%on is hangos volt, persze lehet azért, mert kicsi a házam és alapból 50-55 fok a mag, gondolom így a rivatuner már nem tartja 25%-on a ventit
Persze nem is biztos, hogy jó lenne az a kártyának, a venti közepét megfogtam, hogy megnézzem valóban az olyan hangos-e és sütötte az ujjamatEzzel kapcsolatos kérdés: Játék közben 70 fokig is felmegy a mag everest szerit, gondolom most még nem gáz, de mi lesz nyáron, hány fokon mehet tartósan károsodás nélkül egy ilyen kártya?
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
DeadMeat #1892 üzenetére
Kár
Más programot nem tudok, amivel lehetne buherálni a biost.
ATI Tray Tools 1.3.6.1066 Beta-t próbálta már valaki? Kíváncsi lennék, hogy működik-e a tuning (ma jelent meg
).
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
adalbert1
veterán
válasz
DeadMeat #1681 üzenetére
Pont a minél kevesebb venti minél kisebb fordulatszámon lenne a cél a házban, ezért gondolkozok passzív kártyán... Mondjuk 3d-t használó játékokat ha egy hónapban 60 órát játszok, már akkor sokat mondtam, 2d-ben meg csak bírja már ezzel is.
gaborbol : ez nem hangzik túl bíztatóan... A házad jól szellőzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged