- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Windowsos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Némi kompromisszummal a megfizethető árért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam éppen csak meg bírta tartani 72 fok alatt a vmoddolt 7300GT-met, és a ventije sem volt éppen hangtalan (hiába mondják annak, halk gépbe nem való ez sem, csak kis feszkón járatva). Na meg a lapátok törékenyek, 3-at is vissza kelett ragasztani, mert ugye szűk a hely, és néha beleütődött a hangkariba, és ilyenkor egy lapátnak nyek...
Na meg használtan kaptam, és a réz felületről soha sem lehetett eltávolítani az előző kari lenyomatát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2600XT-vel jol döntesz. 8600GT már 20-25K-t bukott negjelenése óta...

Xpertvision hűtése nem túl jó, addig elvan, míg ottvan rajta a kis venti, de az meg hangos, zavaróan sivítós fajta. Kiszedni ugyan könnyen ki lehet, de pl. a sugár irányú lamllák miatt nehéz értelmessen rátenni valami más nagy ventit. A gari matricát meg ugye pont úgy teszik rá, hogy ne tudd a hűtést leszedni. Persze erre léteznek megoldások... De az nem fórumtáma.
Ehh Vaniliásfagyi, már megint beelőztél...

-
éN79
addikt
Nem tudom mennyiért veszed, de pl. a Lord-ban (Bp) van asus ddr4-es elvileg olcsóbban mint pl. a sapphire ddr3-as.
Szerintem itt több embernek van sapphire-ja, az experten lévő hűtő mintha nem lenne olyan jó, de ez nem saját tapasztalat, én a sapphirerral messzemenőkig elégedett vagyok minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest