- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam éppen csak meg bírta tartani 72 fok alatt a vmoddolt 7300GT-met, és a ventije sem volt éppen hangtalan (hiába mondják annak, halk gépbe nem való ez sem, csak kis feszkón járatva). Na meg a lapátok törékenyek, 3-at is vissza kelett ragasztani, mert ugye szűk a hely, és néha beleütődött a hangkariba, és ilyenkor egy lapátnak nyek...
Na meg használtan kaptam, és a réz felületről soha sem lehetett eltávolítani az előző kari lenyomatát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2600XT-vel jol döntesz. 8600GT már 20-25K-t bukott negjelenése óta...
Xpertvision hűtése nem túl jó, addig elvan, míg ottvan rajta a kis venti, de az meg hangos, zavaróan sivítós fajta. Kiszedni ugyan könnyen ki lehet, de pl. a sugár irányú lamllák miatt nehéz értelmessen rátenni valami más nagy ventit. A gari matricát meg ugye pont úgy teszik rá, hogy ne tudd a hűtést leszedni. Persze erre léteznek megoldások... De az nem fórumtáma.
Ehh Vaniliásfagyi, már megint beelőztél...
-
éN79
addikt
Nem tudom mennyiért veszed, de pl. a Lord-ban (Bp) van asus ddr4-es elvileg olcsóbban mint pl. a sapphire ddr3-as.
Szerintem itt több embernek van sapphire-ja, az experten lévő hűtő mintha nem lenne olyan jó, de ez nem saját tapasztalat, én a sapphirerral messzemenőkig elégedett vagyok minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest