- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen monitort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellomi
tag
válasz
Bdanyy #213255 üzenetére
Mas baja volt az autonak a Golfnal is, csak most a valtorol irtam direkt....
Bar a legbetegebb ilyen szempontbol a Passat volt, evente egyszer valami nagy dolog leterdelt rajta, volt baj ott a porlasztokkal, turbot mar nem emlekszem pontosan, hogy 3szor vagy 4szer kellett felujitani, utolso alkalommal cserelve lett, azzal is adtuk el, klima kompresszort ketszer kellett cserelni, valami mindig akadt vele, de szuleim istennek se akartak megvalni tole. Aztan mikor le lett cserelve naluk es vettek helyette egy W212-es E classt, 1 evig hallgattam, hogy miert nem gyoztem oket meg hamarabb, hogy csereljek le. Na sebaj, en is vettem nemsokkal kesobb egy W212-t, belenyultam rendesen a szoporollerbe, nehany honapon belul meg is kellett valnom tole, mindene szar volt, allandoan szervizbe hordtam. Eletembe annyit auton nem buktam mint azon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- Elden Ring
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest