- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider97
csendes tag
válasz
Diamond500 #61 üzenetére
Xiaomi Mi9 Lite-ot váltottam, amit nagyon szerettem amíg a frissítések által meg nem utáltam. Első benyomásra nagyon tetszik, számomra elég gyors, alig nagyobb, mint a jelenlegim, ami kifejezetten tetszik, elég letisztult, csak a Honoros saját dolgok vannak rajta, nincs előre telepítve rá kb. semmi. Őszintén még várom hozzá a tokot, addig nem merem kivinni, mert nálam mindig olyankor pottyan a telefon, amikor még nem védi semmi, de amit itthon néztem az alapján nagyon tetszik. Telekomnál volt kirakva a Corvinba, ott meg tudtam nézni, az is segített a döntéshozatalban, ugye a Nothinggal szemeztem előtte de azt nem találtam sehol.
-
Diamond500
senior tag
válasz
umfrider97 #60 üzenetére
Köszönöm a fáradozásod! Nem tünik vészesnek...neked mi a tapasztalatod vele? Miről váltottál? P30-at kellene cserélnem
-
umfrider97
csendes tag
válasz
Diamond500 #47 üzenetére
-
-
Draun01
tag
válasz
umfrider97 #43 üzenetére
Ha zavar a Google, simán lehet rá Graphene OS-t dobni és még a képernyoido is jobb lesz, a kamera meg marad ugyanolyan jó
-
mhydas99
senior tag
válasz
grizlisandor #44 üzenetére
Lesz hamarosan. A felso kategoriaban. Magic 7 Mini.
-
umfrider97
csendes tag
válasz
Diamond500 #47 üzenetére
Ha nem előznek meg akkor holnap délután meg tudom nézni.
-
Diamond500
senior tag
Én erre a napfényben mennyire látható a képernyő dologra lennék kíváncsi valójában. A reklámba pont ezt emelik ki mennyire húha, mert beállitja stb..az itteni tesztben meghát.... valakinek akinek már van otthon, csinálna pár fotót a kijelzőről, nappali erős fényben? Talán ez az egy dolog tart vissza a vásárlástól.Tetszik,hogy van állandó AOD például.
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
umfrider97 #43 üzenetére
Az elmúlt hetekben jónéhány telefont megtapogattam, vettem is négyet: Oneplus, Sony, Pixel, Honor.
A Sony megy vissza a boltba, az OnePlus megmarad jó lesz GPS-t futtatni a kocsiban - de a mérete miatt nem tudom elképzelni hogy cipeljem magamnal.
A Pixel és a Honor között még vacillálok.
Amúgy csodálkozom azon hogy mindenki fotóművész és műértő, mindenki megkritizálja a kamerákat. Pedig a hétköznapokban nagyritkán kerül elő a kamera, akkor lő az ember egy gyors képet és annyi. Nagyképernyőn az emberek 90%-a nem nézi meg a képeket. Tapasztalataim szerint ezt mindegyik telefon kamerája tudja - és mindegyik csal a valósághoz képest, pedig igencsak drága mobil is volt a kezemben. Szóval nálam másodlagos a kamera tudása. Persze én nem az Instagramon, Tiktokon élem az életemet. -
grizlisandor
veterán
Szimpatikus telefon, hátha lesz kisebb méretű telefon náluk a későbbiekben és beruházok egy Honor-ra.
-
umfrider97
csendes tag
válasz
nagytalpu #41 üzenetére
Úgymond megnyugodtam a képekkel kapcsolatban, de közben mégsem, a tesztnél nem valami elégedettek vele, a 8a tesztjénél közel tökéletes képekről beszéltek (szerintem se voltak rosszak a képek) De ha úgy nézzük csak megerősítettél a bizonytalanságomban a tesztek iránt, mennyire nem konzisztensek a fényképek minősége, ez kíváncsi vagyok most már tényleg, milyen lenne a nothing 3a... A pixel 8a sajnos volt a kezemben, borzasztó jo fogni, az is apróság, de a kameraszigetnek köszönhetően nem billeg az asztalon se, nagyon szimpatikus kis telefon, főleg a mérete miatt, de az alacsony képernyőidő és a puszta tény, hogy Google, nem vett rá a lélek. A nothingnál meg aggasztott a 6,7"col ezért is örültem meg ennek a Honornak, úgy tűnt, hogy egy jó kompromisszum minden irányba. (De nem a leendő 170e Ft-os áron)
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
umfrider97 #39 üzenetére
Amúgy a Pixel összességében lassabbnak, komótosabbnak tünik egy hete használva, sokkal kevesebb az állítási lehetősége, nagyon rossz a képernyőideje és megszopatott mert külföldön 4 órán át nem csatlakozott semmilyen hálózathoz. De azt hiszem az marad meg mert olyan jó vaskos fogása van.
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
umfrider97 #39 üzenetére
Sorrendben:
Pixel 8a
Honor 400
És az utolsó kép a releváns részektől eltekintve homályosítva, csak hogy lásd honnan vágtam ki az első kettő képet. (Bal felső sarok) -
muszi0521
aktív tag
[kép] : Ennyit az Europai piacról !
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
umfrider97 #36 üzenetére
Kamerákról:
Pixel 8a, Honor 400
Egymás után készítettem két képet a két eszközzel, default beállításokkal.
Oké, eltelt közben pár másodperc amíg felkaptam a másikat.
Kitalálod melyik képkivágás melyik telefontól származik? -
umfrider97
csendes tag
Én nagyon sokáig a Nothing phone 3a-val szemeztem, de ahány helyen néztem róla tesztet, annyi féle eredményt láttam, az itteni tesztfotók pl. abszolút nem tetszettek. Aztán láttam egy videósnál, hogy nem igazán lehet vele "sorozatban" több képet lőni vele, hanem megáll gondolkozni, az előbb említettek, plusz a nem letiltható essential space gomb miatt nagyon meginogtam. Ekkor jött a Honor 400 ami számomra ígéretesnek tűnt, kicsit kisebb is, aminek én csak örülök, nagyjából hasonló tudás, szolgáltatótól kedvezőbb áron megrendeltem, valószínűleg annyit érni is fog, erre nézem a teszteket, és ennek se valami elégedettek a kamerájával, kíváncsi vagyok én mit fogok ebből tapasztalni, remélem nem bánom meg, hogy nem a nothing lett, bár ahhoz először vennem kellene egy olyat is.
-
nagytalpu
csendes tag
Jött egy hatalmas frissítés, megy a képből videó.
-
vence
aktív tag
válasz
Fuxosbömis #31 üzenetére
Egyébként is teljesen indokolatlan ez a hatalmas hype ennél a telónál ... még ez elődje is sokkal jobb vétel!
Nem is értem, hogy ez hogy maradhatott ki az összefoglalóból ?!
Amikor a Honor 200-as még a műszaki tesztek táblázatában is szerepel ... ?!
Persze akkor nehezen lehetne ez "ajánlott" ...Nem beszélve az egyéb érdekesebb ajánlatokról
- mint már mások is említették -
inkl. telekamera ... és 12 - 512 GB;
- USB Type-C 3.1 , ami alapból Dilplay-portot is jelent!
( esetleg még egy kb. 20 eFt értékű szuper-gyors töltővel is a dobozban).És az említett/ hiányolt, QI vezeték nélküli töltés sem elérhetetlen ..
jóval olcsóbban sem.
Mindezek, akár együtt, egy készülékben is.A leírtak figyelembevételével, akkor még a jóval olcsóbb előd is nagyon meggondolandó.
A már említett Edge 50 Neo-nak pl. nagyon jó értékelései vannak szinte mindenhol. 4,5+ * -okkal.
-
DJGABI
addikt
Az ajánlott plecsni azért tényleg durva
Tavalyi vasat eladják újra, legfejlebb annyi az előnye hogy ez olcsóbban kezd.... Meg talán annyiban szimpi még számomra, hogy kisebb és nem ívelt a kijelző.
A lassú kameraindítás itt is játszik, mint a 200-ason, vagy ebben a készülékben csodák csodájára javították?
A Honor 200-zal sem vagyok túl elégedett (ahogy szóvá is tettétek: gyenge maximum fényerő, a testreszabhatóság nevetséges - minimálisan tud többet mint egy nova 5t amiről váltottam, AOD hiába van részleges módban csak 5mp-ig mutatja, fóliával gyenge ujjlenyomat olvasó, stb.. csomó idegesítő apróság), megszokásból, aptX meg egy akció miatt esett rá a választásom, de nem az igazi. Nem csodálom hogy sokan elpártoltak a márkától, az USA ban óta nem találják magukat - szerintem. -
nagytalpu
csendes tag
Beregisztráltam.
Aztán elakadtam ott hogy max. egy szöveges visszajelzés küldésére van lehetőség a Galéria appban.
Most kezdjek el nyünyögni egy olyan funkció hiánya miatt ami két hónap múlva fizetős lenne?
Csak az bosszant kicsit hogy mindenhol erről beszélnek, ezt mutogatják miközben ez nincs a telefonban alapból. -
Fall-N
veterán
Külön köszönet, hogy kitértél rá, hogy milyen BT kodekeket támogat a telefon. Én is jóhiszeműen azt hittem, hogy a Motorola telefonom (G32) tudja kezelni az LDAC-t, mivel az Android Oreo 8.0 óta támogatja alapból. (spoiler: Közben kiderült, hogy nem, csak a drágább szériák.) Így vettem egy Redmi Buds Pro-t.
Utána jött az arconcsapás, hogy csak SBC-n csatlakozott és milyen szar a hang. Van egy Jabra Elite 3-am, így megszoktam az aptX minőségét. Köztes megoldásként, akartam egy FiiO BT11 Type-C-s BT adaptert, aminek a segítségével ment volna az LDAC. Csak közben megszűnt a gyártása. Két hazai webshop sem tudta beszerezni, gondoltam majd Alin lesz valamelyik Storeban. Hát ott is két refund lett a vége. Végül meguntam és vettem egy Realme C75-öt a Motorola meg ment eladásra (amúgy is szűkös kezdett lenni a RAM mérete). Csak itt szokott jönni a probléma, hogy sokszor a gyártó nem közli, hogy az adott telefon melyik hangkodeket tudja. Szerencsére a normálisabb gyártók ezt nem titkolják és alapból támogatott az LDAC. Ilyen a Realme és az összes BKK csoport tagjai, Xiaomi/Redmi/POCO és a Samsung. Bele sem merek gondolni, hogy az LHDC-t mi támogatja.
-
nagytalpu
csendes tag
Természetesen Honor 400. Médiamarkt.
Az egyik képet kiollóztam égy videóból amin bemutatják a cucc használatát, a másik kép a telóm képernyőfotója.
Kicsit más.
Ami az én telefonomban van az tud kis csicsergő rajzfilm-madarakat és bongyor felhőket rárakni a képre, áttűnéseket csinálni, stb. -
DS39
nagyúr
Motorola Edge 50 Neo olcsóbban jobb választásnak tűnik.
(Kivéve annak, akit ez az AI bohóckodás érdekel) -
nagytalpu
csendes tag
Gondoltam kipróbálom ezt a sokat emlegetett képből videót funkciót
Ebben a telefonban nincs ilyen. -
nagytalpu
csendes tag
A fényerő kérdéshez:
Csináltam rövid tesztet.
Pixel 8a vs. Honor 400
Mind a két telefon vadonatúj.
Mind a két telefonon kikapcsoltam az automata fényerőállítást, feltoltam maximumra a csúszkát.
Teszt helyszíne: szoba, szokásos nappali megvilágítás.
Youtube: https://youtu.be/jQWd_aPgpb8?si=cZsbWwo5I2KjI9So
A Honor sokkal határozottabban, nagyobb fényerővel jelenítette meg a világosabb részeket, élénkebbek voltak a színek.
Most hogy ez jó vagy sem az ízlésfüggő.
A Pixel jobban melegedett.Tudom, a Pixel az automata fényerővel sokkal világosabb tud lenni napsütésben mint kézi beállítással, de sokra megyek vele ha hamar visszavesz.
(Mivel a Pixel korábban volt meg, szomorúan tapasztaltam hogy valami rémületesen borzasztó a Netflix HDR filmjeinek a lejátszása. Sötét, élvezhetetlen. Azt hittem - és ebben a hitemben Reddit posztok is megerősítettek - hogy ez a Pixel szoftverének a baja, de most a Honoron is ugyanezt látom. Úgy tűnik ez Android bug.)
-
-
nagytalpu
csendes tag
Igazad van.
Két percig valóban nagyobb a fényereje a 8a-nak.
Aztán nqgyon durván elkezdi visszavenni.
Kivittem mind a két telefont a napra, öt perc múlva a honor olvashatóbb volt. Az is számít hogy a Pixel alapból melegebb színekkel dolgozik, szóval a fekete betűk kevésbé ütnek el a fehér háttértől napsütésben. -
nagytalpu
csendes tag
Egy órája kaptam meg, eddig barátságos.
Csak arra nem tudok rájönni hogy kell kikapcsolni. -
GalaxyS9
tag
Végre kezd visszatérni álruhában a Huawei. Nálam egy 200 tesz szolgálatot, zseniális telefon.
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok,
A tegnap előtt vettem telefont és e kozott illetve a Galaxy s23 között vacilaltam. Végül elmentem a Média Markt-ba kipróbálni a Honor 400at. Én egyedül a fogási ergonómiaban találtam kifogást, magyarán nekem nem állt kézbe, nagyon széles volt, és a nagyon szögletes élek csak robtottak ezen az élmenyen. Végül miatt az S23 lett. U.i nen szeretem a nagy telefonokat
Üdv
-
Bzs77
tag
Megint egy picit kissebb telefon. Remélem visszatérnek az "olcsóbb" kezesebb telók.
-
Hallosz
senior tag
Napfényben alig látható kijelző, gyenge fotózási képesség, nem időtálló - vérszegény - SOC és még csak nem is alkalmi vétel.
Ez pontosan kinek is ajánlott? -
Merovingi201
csendes tag
Nem vagyok Honor pàrti , de megfontoladó lesz.
Nekem a kamera annyira nem létszükséglet , a hardveres teljesìtmény nekem épp ideàlis lenne.
De tegyük hozzà , hogy a kamera nem az erőssége..... -
Wallasz
csendes tag
"Viszont ha nem egy nagy monitoron nézzük a fotókat, hanem a telefon kijelzőjén, ez nem fog feltűnni." Erre a célra mondjuk egy fele ennyibe kerülő telefon is tökéletesen megfelel.
-
saca23
aktív tag
Csak nekem olyan , mintha bizonyos pontokon ez a telo vissza lépés az elődjéhez( 200) képest. Abban volt tele fotó kamera és üveg volt a hátlap pl.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
kbyte1024
veterán
Hát azon képen kinti napfényben,fullra állítva nagyon gyenge!
-
Fuxosbömis
tag
Ajánlott?? Nagy jóindulattal is max egy tetszett plecsnit érdemelt volna.
Pl. Az éjszakai képek borzalmasak.
-
Farkas82
tag
Lehetne egy olyan álltalános kérésem a tesztelőkhöz,(nem csak ennél a tesztnél) hogy nem lehetne-e betenni a teszképek közé egy fotót egy aprónbetűs A4-es dokumentumról? Lehet másoknak is szempont, hogy mennyire lehet a telefonokkal dokumentumokat fényképezni, és sajnos az a tapasztalatom, hogy sok csúcsmodel is elvérzik ebben a témában, közelről a főkamerával nagyon erős field curvature jelenséget produkálnak.
-
tototos
addikt
Úgy néz ki jó választás volt tegnap megvenni a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest