- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
donjohnson #51179 üzenetére
Igen, gyári akku van benne, 2021.11 havi vétel.
Magasabb töltöttségi szinten kevésbé jön elő (de előfordult már) a dolog.
-
scream
veterán
Hali!
Adott egy ThinkPad P14s Gen2a és az a tünete, hogy ha nem adapterről megy, terhelés alatt fogja magát és se szó, se beszéd kikapcsol. Adapterre kötve sose jött elő ez a gond, így akkura gyanakszom, viszont Vantage szerint minden rendben van vele, 11% wear level.
Vajon egy akku csere megoldaná a gondomat?
-
mike1334
veterán
válasz
donjohnson #51174 üzenetére
Egy nyomorult csavart nem tudok kiszedni, a többit ment. Megpróbálom holnap újra.
-
donjohnson
addikt
válasz
mike1334 #51173 üzenetére
ha kiveszed az akksit akkor sem?
amúgy emiatt felesleges szervizbe vinni, ha nem akarjátok megjavíttatni.
lecsavarázod a hátlapján a 4-5 csavart. szétpattintod óvatosan egy régi bankkártyával a szélein benyúlva ha nehezen jön le a hátlapja és kiveszed az ssd-t, videó: [link]
árulnak 2,5" külső usb-s ssd/hdd házat, amibe belerakod az ssd-t és akkor másik gépen le tudod menteni az adatokat: [link] vagy [link] -
mike1334
veterán
Adott egy Lenovo ThinkPad T450s, ami egyszer csak kikapcsolt, és nem hajlandó újra elindulni. Azt hittem lemerült, és a töltő rossz, de másik töltő esetén sem történik semmi, sajnos a töltést jelző kis fény (az i betű pontja) sem ég.
Budapesten hová érdemes vinni, hogy legalább az ssd-n lévő adatot megmentsük? Zugló közelében van megbízható hely, ahol viszonylag gyorsan megcsinálnák?
Köszi! -
flash-
veterán
sziasztok
még annyit kérdeznék hogy a matt szerü notebook burkolatot mivel érdemes tisztítani? (kijelzőt gondolom bármilyen lcd-tft-tv- monitor tisztitoval lehet
)
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Kovetekezo problemaval fordulnek hozzatok:
Adott egy MS Surface Laptop 6 for Business, Intel Core Ultra 7 165H-val. Ez egy Acer Monitorhoz (CB342CK C) van kotve, ami USB C PD-n keresztul 65W-al tolti. Felhasznalast tekintve kizarolag irodai munkara van hasznalva (Teams, M365 es PS), igy agyonterhelve sincsen.
Minden szep es jo volt nagyjabol fel evig, amikor mindenfele elojel nelkul elkezdett ujraindulgatni. Kis keresgeles utan kiderult, hogy Event ID 41-et dob minden ujraindulas utan. Ebbol kiindulva tapellatasi gondokra gyanakodtam, igy lcsereltem a monitor usb c kabelet. Sajnos a helyezet igy sem javult. Utana megprobaltam egy kulon docking station-on keresztul (Dell – 90W), itt is sajnos ugyanugy tovabbra is ujraindulgatott. RMA bevetese elott kompletten wipe-olva lett a rendszer, es igy is ujratelepites utan nem valtozott a helyzet (Win11 24H2 - latest BIOS and Drivers) . RMA-ra alaphiba gyanuja miatt lett bekuldve.
RMA utan erekezett egy ugyanilyen masodik keszulek, telepites utan rogton hasznalatba is vettem. Meglepetesemre itt is 2 nap hasznalat utan kezdodott a moka elorol. Itt mar nem tudtam alaplap hibara gondolni, hisz a keszulek uj volt. Elkezdtem HW Monitort hasznalni, es a homersekleteket figyelni. Mivel a gepet tobbsegeben becsukva hasznalom, eleg magas ertekeket mertem, viszont kinyitott allapotban sem sokkal jobb a helyzet:En arra tippelek, hogy a hutessel lehet gond, es ennek koszonhetoen indul ujra, de egy ilyen friss gepnel ezt nem vartam volna.
Van esetleg barmifele tippetek, meg mit tehetnek?Koszi a segitseget elore is!
-
egil2
csendes tag
Sziasztok!
Asus UX325EA laptop, integrált videokártyával. Korábban semmi probléma nem volt vele, egy ideje viszont néha nagyon belassul. Tisztítás/újrapasztázás, BIOS és meghajtók firssítése megvolt. Azt vettük észre, hogy amikor a videokártyát terheljük, akkor lassul be a proci, leginkább videohívások során. Néha lemegy 0.4GHz-ig is.
Mit lehet még tenni?
Az első képen nincs terhelve a videokártya, a proci hasít, a másodikon terhelve van, fent látszik, hogy a proci tempója mennyivel visszaesett. A video szaggat, rémes az egész. pedig hetente többször használnám Teams, meets...stb hívásokra. -
totron
addikt
Analóg kapcsolódás esetén egy autoadjust rendszerint feloldja a problémát, de mi van olyankor, ha a laptop saját kijelzője moire-s? gyorsmozgású zsizsikes Tartalomnál nem látszik, csak ok nélkül fájdul a szem, hamar, de [link] 12. pontja egyértelműen mutatja a helyzetet.
-
teptep
senior tag
válasz
flash- #51161 üzenetére
Annak a LOQ-nak a dupla ventillátoros hűtése 100W fölötti TGP kártyákra van méretezve. A te 65W kártyádat lazán hűvösen tartja. 80 fok alatt bőven jó. A Lenovo Vantage alkalmazásban variálhatsz a ventillátor profilokkal, hogy csendesebb üzemet vagy alacsonyabb hőfokot szeretnél.
-
flash-
veterán
sziasztok
ha a Notebook-om videó renderlésnél a GPU 55 fokos, a CPU 70 fokos, az normális, alacsony, vagy magasnak számit? -
junior11
veterán
Sziasztok, melyik lenne jobb választás szerintetek?
Asus Vivobook 15 X1504VA-NJ015W vagy HP 255 G10 (AK9W7AT#BCM)
Asus: i3 1315U 8GB ram (ha minden igaz +8GB rammal bővíthető, egy szlot szabad)
HP: AMD Ryzen 5 7530U 8GB ram (2 szlot, egy szabad ha minden igaz)Internetezés (több ablakkal egyszerre, 1080p és 4K videók, filmek lejátszása), irodai munka, office és általános felhasználás mellett, semmi játék.
A két proci között is vacilálok melyik lenne a jobb... Vélemény? -
Üdv mindenki!
(Nem kifejezetten notebook téma, de az Office topik sajnos halott...)
2 db céges laptopra szeretnék Office csomagot vásárolni, de meglepődve tapasztaltam, hogy létezik olyan kulcs, amit 1x lehet felhasználni, a következő telepítéskor már nem fog működni (ugyanazon a gépen) - https://www.codeguru.hu/Microsoft-Office-2021-Professional-Plus
Viszont van itt az oldalon olyan is, ami "lifetime" licensz - https://www.codeguru.hu/Office-2019-LTSC-Professional-Plus
Légyszi segítsetek, mi ennek a lényege, egyáltalán miért jó az, ami újratelepítés után már használhatatlan? Én úgy gondoltam, ez is olyan, mint a Windows licenszek, hogy hozzátapad a hardverhez, és annak meghibásodásáig örökké használható marad.
Köszönök minden segítséget!
-
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Elengedem a dolgot, jól gondoltam akkor eredetileg is, hogy kamu.
Annyit nem ér meg nekem, hogy szétszedjem, hogy megbizonyosodjak róla. -
Tim82
félisten
válasz
fery02 #51135 üzenetére
Tehát létezhet ilyen valóban, hogy valójában csak díszként funkcionál a touchpad mellett?
Olyan létezik, hogy megvan a rés az ujjlenyomatolvasónak a palmrest-en, de egy műanyag lapocska van ott, nem a tényleges ujjlenyomatolvasó. Biztosra úgy tudsz menni, ha lecsavarod a fenéklemezt és megnézed.
Nálam egy HP EliteBook X360 830 G6-nál (ez 13,3", érintős, de amúgy ugyanaz a generáció és termékvonal, mint a 840 G6) pont így volt. Utólag rendeltem bele ujjlenyomatolvasót.
-
válasz
donjohnson #51140 üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
fery02 #51135 üzenetére
van ilyen az eszközkezelőben?
ha igen, akkor csinálj egy fingerprint reset-et a bios-ban: [link]
itt a srác megoldotta magának a lap alján: [link]
illetve még ez az infó is jól jöhet:
"To check your BIOS for biometric support and enable it: Press the Power button to start the computer, and press the F10 key to open the BIOS setup utility. Under System Configuration, look for a Biometric Device option; if it exists, enable it. Press F10 to save this setting and restart the computer." -
válasz
RandomName #51136 üzenetére
Őszintén fogalmam sincs, hogy volt-e valaha rajta Linux, mert innen vettem a gépet HA-ról, szóval bármi lehetséges.
De csak annyit ér meg igazából a téma számomra, ha ne kelljen miatta kompletten rendszereket telepíteni oda-vissza, nem ragaszkodom hozzá, hogy használható legyen, csak kíváncsiságból is érdekelt volna, hogy milyen lehet.——————————————
Pyttawrx: Nem tudom mennyit segíthet valójában, de ne múljon rajta.
[kép] -
RandomName
senior tag
válasz
fery02 #51135 üzenetére
Hülye kérdés.
Nem volt rajta esetleg linux?
Nagyon régen szívtunk azzal, hogy linux alatt pl wifi, bt ha kikapcsoltad az egyfajta bios hívást csinált, de magában a biosban nem volt menüpont arra, hogy visszakapcsold. És vissza kellett rakni a linuxot, vagy live rendszer kellett ahhoz, hogy visszakapcsold, és utána látta csak újra a win.
De ez kb Win8 idején volt inkább jellemző, mostanában azért nem hallottam ilyesmiről, de végső megoldásként ha nincs más én rápróbálnék..... -
Sziasztok!
Elvileg HP 840 G6 laptop rendelkezik ujjlenyomat érzékelő szentorral, enyémben is látszólag ott van.
Létezik olyan, hogy valójában csupán csak kamu és hardveresen nincs is benne?Win 11 szerint nem áll rendelkezésre Hello kompatibilis ujjlenyomat olvasó, illesztőprogram természetesen telepítve hozzá “Synology fingerprint”.
BIOS-ban sem találok sehol sem fingerprint bejegyzést, HP Diagnosztika progiban sem listázza tesztelhető funkcióként, Eszközkezelő sem listáz semmiféle “Biometrikus…” sort.Tehát létezhet ilyen valóban, hogy valójában csak díszként funkcionál a touchpad mellett?
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
SSD-t cseréltem és feltelepítettem a Win 10-t.
Eddig rendben is van. (Acer laptop)
Beállítottam magam rendszergazdának és a nejemnek is csináltam egy fiókot.
A párom simán be tud lépni, de én szívok.
Belépéskor küld egy kódot a hotmail-es fiókomba ami sosem ér ide. Rengeteget próbáltam, de nem megy.
Mi a megoldás?
Előre is köszi! -
ricsip
addikt
válasz
funkmester #51130 üzenetére
GPU ha videó dekódolást támogatja, és az engedélyezve is van a böngészőben, akkor az tud segíteni. Illetve youtube-nál meg kell nézni h. ha AV1-et használ, azt képes a GPU hardverből dekódolni, vagy sem. Lehet erőltetni az AVC-t browser extensiön-el, ha azt akarod kipróbálni. De a 4K videók már csak AV1-ben vagy VP9-ben lesznek, AVC-ben nem.
VLC meg egy kontár összegányolt lejátszó. A modern IT szégyene, h. egyeduralkodóvá tudott lenni windows-on, pedig nagyon ergya minőség. Egy Media Player Classic BE (MPC-BE) százszor gyorsabb. -
donjohnson
addikt
válasz
funkmester #51130 üzenetére
4 magos, 4 szálas vagy jobb proci kell, hogy akadásmentesen lehessen ma már youtube-ozni full hd-ban. mondjuk egy 20 mbit/s vagy afeletti internetsebesség sem árt.
mit akarsz lecserélni mire?
a vlc-hez kevesebb is elég. -
funkmester
aktív tag
Hello. Milyen hardvertol fugg a pc sebessege bizonyos feladatokbal? Video betoltese, folyamatosan, akadas nelkul lehessen a videoba beletekerni - legyen ez Vlc vagy youtube. Ram, processor? Cache, ram merete szamit ilyenkor?
-
Moretimer
aktív tag
Lőttem egy képet közben. Nem tudom mennyire vannak rendben a feszültségek. -
Moretimer
aktív tag
válasz
donjohnson #51123 üzenetére
A laptophűtő sajnos csak -2 fokot hozott, de a tesztek alapján amit említettél, nekem az jön le, hogy gyárilag hagyják olvadni ennyire. Köszönöm a segítséget.
-
donjohnson
addikt
válasz
Moretimer #51122 üzenetére
tegyél alá valami laptophűtőt, vagy emeld meg az alját hogy jobban szellőzzőn alulról.
notebookcheck tesztben ezek vannak: [link]PU Clock (GHz) GPU Clock (MHz) Average CPU Temperature (°C) Average GPU Temperature (°C)
System Idle -- -- 32 32
Prime95 Stress 4.4 -- 100 49
Prime95 + FurMark Stress 4.0 - 4.3 ~2025 90 - 100 69
Witcher 3 Stress (Balanced mode) 0.5 - 1.1 2250 79 62
Witcher 3 Stress (Performance mode) 0.5 - 1.1 2220 71 58a gamer notebook topikban is megkérdezheted, hogy ennek a gépnek mennyi a normális: [link]
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok,
Lenovo Legion Slim 5 gép 90-100 fokot produkál játék alatt, 20 fokos szobában.
Kicsivel több mint egy éves, gondoltam a por miatt van így, de a hátlapot leszedve finompor is alig akad. Jobban megnézve a hűtő szélét, a vga ramok és maga a vga és a porci alatt is hővezető lapkákat véltem felfedezni. Lehetséges, hogy ez a probléma forrása, és ha igen mit tehetek?
Köszönöm a segítséget előre is. -
INMOTEP
őstag
Sziasztok, adott egy Hp Envy 17 3D Notebook , olyan problèmàm van vele hogy ha megnyitok egy böngészőt vibràl a kèp full felbontàson .Ha lentebb veszem kisebb lesz a kèp úgy nem ! .Más módon nem vibràl ha nincs böngésző megnyitva , videokàrtya driver friss .Amd mobility 5850 videókàrtya van benne azthiszem , mi lehet a baj ? Nem mai gèp .. i7 es proci 8 gb ram van benne .Megnèztem a videokártya nem melegszik
-
Tim82
félisten
válasz
RandomName #51114 üzenetére
A hibaüzenet alapján valószínűleg nem maga a gép, hanem a (rendszerlemeznek használt) HDD vagy SSD adta be a kulcsot.
A T530 úgy 13 éves gép, azt hiszem, csak Windows 7 volt gyárilag az opció, de van rá hivatalos Win 10-támogatás is. Hivatalos Win 11-követelményeknek már nem felel meg.
Én megnézném külső házba téve, hogy másik gép egyáltalán látja-e a rendszerlemezt.
Ami a rendszerlemezt illeti, valószínűleg 2,5" SATA HDD vagy SSD lesz az (lehetne még mSATA SSD is, de az a kevésbé gyakori opció). A kiszedéshez: Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra megnyitja/letölti a böngésző), a doksi saját lapalji oldalszámozása szerint 70. oldaltól.
-
RandomName
senior tag
Sziasztok.
Ismerős keresett meg.
Lenovo T530-at használ, egyik este nézett a weben valami filmet, szabályosan leállította a gépet, másnap bekapcsolásnál "2100: Detection error on Storage Device HDD0" hibaüzenetet kapott.
Voltam ott futólag 5 percet két rohanás közben, nem sikerült érdemileg semmit csinálnom, Első körben azt hittem, hogy simán az ahci-t vagy uefi-t elállíította valami, de ezek nem segítettek.
Van ötlet, hogy lehet életre rúgni egy ilyen régi vasat?
Annyira userek, hogy az sem derült ki milyen windows fut rajta..... -
junior11
veterán
Sziasztok, van vkinek tapasztalata, mennyire "melegedős" fajta a AMD Ryzen 5 5625U proci? Tudom, a laptop "körítése" is fontos, mint a felépítés, hűtés, de úgy konkrétan magára a procira vagyok kiváncsi, általános felhasználás mellett (nem játék). Köszi.
-
-
Tim82
félisten
válasz
fery02 #51109 üzenetére
Lenovo Thinkpad T14s (Gen 2, Intel), T495, valamint HP EliteBook X360 830 G6, amiket használtam eddig a 45W-os Sjöss töltővel, szerintem elég hozzájuk. Mindegyik notiban U-s proci és integrált GPU van.
A 45W szerintem akkor nem lenne elég, ha pl. USB C-s portreplikátor/hub is lenne vele használva.
-
ricsip
addikt
válasz
fery02 #51109 üzenetére
Nos, ez a 45W inkább csak okostelefon gyorstöltés miatt jó, ha valóban 65W-ot kellene kivenni belőle, akkor tényleg nem biztos h. neked ez kell. Van más nem-ikea gyártónak ilyen 65W-os töltője, ami alkalmasabb laptopokat is meghajtani.
Valószínűleg a 45W-os is elviszi a laptopot, de pl. ha egy windows update elindul, vagy egy víruskeresés, az meg tudja növelni a fogyasztást, közel a felső határhoz. Bár ahhoz az is kellhet h. dedikált GPU is legyen benne.
Amúgy megveszed, aztán ha nem jön be, max. használod okostelefon töltőnek. Annyira nem drága szerencsére h. nagy veszteség lenne. -
válasz
ricsip #51108 üzenetére
Az említett laptop valójában semmi komolyabb munkát nem fog kapni, munkát tekintve szinte csak szövegszerkesztés fog majd róla történni, igazából a legnagyobb hardverigény olykor-olykor pár filmsorozat lejátszása lesz.
Ha így sem ajánlott a 45W-os töltő, akkor megspórolok holnap egy kitérőt és mégse megyek IKEA-ba.
Az alap elképzelés az lett volna, hogy ne az eredeti zömök adapterét kelljen használni, hanem csak ilyen csinosabb UBS-C végű “telefontöltőt”.Szerk: Akkor meg lehet veszek inkább Essager 67W GaN töltőt és elvileg úgy annyira nem teszek majd rosszat az akkunak azt használva.
Nekem igazából ez is új, hogy gyorsabb töltővel tudnak olyat a laptopok manapság, hogy ki tudják zárni az akksiról futást és csak az adapterről futnak.
Telefonok és táblagépek miért nem tudják ugyanezt a gamer telefonokon kívül? -
ricsip
addikt
válasz
fery02 #51106 üzenetére
Fogja tölteni a 65W-os töltővel árult laptopot a 45W-os töltő is, bekapcsolt állapotban is, és kikapcsolt állapotban is. Viszont esélyes, hogy bekapcsolt állapotban a windows fogja írni h. pl. gyenge a töltő, sokkal tovább tart majd teljesen feltölteni. Illetve előfordulhat, h. ha használat közben a laptop fogyasztása a 45W fölé megy, akkor az akku-ból fogja kipótolni a hiányt. Ami még mindig jobb, mintha a 65W-ot a 45W-os töltőből akarná kivenni, ami így overload protection-re fut, és lekapcsol. Ha viszont az akku-ból pótolja ki a hiányt, azért az hosszú távon nem tesz jót az akku állapotának, mert sok ciklusnyi terhelést jelenthet, jobban igénybe veszi.
Én 65W igényű laptopot 45W-os töltővel úgy használok, h. a laptop kikapcsolt állapotában töltöm fel vele az akkuját, és utána akkuról használom tovább a laptopot, a kihúzott töltő pedig elrakva. -
Kiteszteltem itthon és elvileg megfelelő lesz a 45W.
Két laptophoz is veszek, egy régi Xiaomi-hoz, aminek eleve pontosan 45W a gyári töltője, valamint nemrég került házhoz egy HP 840 G6-os noti is és annak a gyári, “régimódi” adaptere ugyan 90W, de kipróbáltam azt is a Xiaomi 45W töltőjével és végülis töltötte.
————————————
ricsip: Köszi szépen a bő informálást, a 100W-os RUNDHULT kábel lesz mellé, nem kísérletezek!
-
ricsip
addikt
válasz
fery02 #51103 üzenetére
Az olcsóbb kábel az csak 5V-20V x kb 3A-ig jó. Ez amúgy arra is rá van írva a dobozára is, van lillhut-om és sittbrunn-om is itthon. Az a kó az ikea olcsó kábeleiben, h. a speed (usb2 v. 3) és a power delivery (60W vagy 100W) rájuk van írva egyértelműen. Míg a noname olcsó szaroknál (régen) csak tippelhettél h. vajon usb3-at tudja-e? Mert a 100W PD az alapból felejtős volt a cérnavékony vezetők miatt. Meg azt hatalmas betűkkel írták volna rajta a csomagoláson mindenhol, ha tudta volna.
Az 5A-t csak akkor adja le a tápegység a céleszköz felé, ha az USB-C kábelben van e-marker csip. Beépítve a csatlakozóba. Ezt elméletileg csak olyan kábelbe építheti bele a gyártó, amelyik kábel vezetőinek keresztmetszete ("rézdrót vastagsága") alkalmas 5 Ampert folyamatosan elviselni. Az átlag usb-c kábel ezért 3,25A-nél szabvány szerint megáll. Azt a legócskább kínai hulladék kivételével minden nem-túl-gyanúsan-olcsó-szar kábelnek bírnia kell hiba nélkül.
-
válasz
ricsip #51102 üzenetére
Köszi mindkettőtöktől a választ!
Azt láttam igen az oldalon, hogy az a neve szerint is 100W-ig okés kábel, csak van közben 1000-essel olcsóbban “sima” kábel is ugyanabban a hosszban (amihez nincs írva, hogy mekkora teljesítményig jó), de végülis 1000 Ft-ért lehet nem szórakozom, hogy aztán vagy jó lenne vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpársportok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest