- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, MX-5 ön kívül van még reális árú jó kabrió? Tudom az mx5 rohad, de ezen kívül örök élet +1 nap, és olcsó. Van még ehhez hasonló? Az ilyen "csajos" kabriók azért nem érdekelnek mint pl peugeot 206 cabrio.
1,5M körül gondolkozom rajta, ez még csak ilyen álmodozás, ha ennyiért nem lehet vagy nem érdemes akkor inkább lemondok róla.Igazából már rohannék a pénzt lobogtatva MX5-öt venni mert imádom, de ez túlságosan élmény autó amit berakok a garázsba hétvégente előveszem és ennyi, a csomagtartójába jobb esetben belefér egy görögdinnye, szóval azért egy ~200 literes csomagtartó nem ártana, plusz 185cm vagyok, és meglehetősen kilógnék belőle.
Nézegettem ennyiért van Audi A4 cabrio, de én pont az a fajta vagyok aki inkább fintorog ettől a hatalmas BMW/Audi buzériától.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest