- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Akkor eldőlni látszik. De igazából itt pont a PRO-knak kellene áldozatot hozni. Nem pedig azoknak akik a játék kevésbé/ idő hiányában nem úgy megy.
MI nyafogunk a segítségekért. Ők nyafognak, hogy ne legyen. Igazából pofon egyszerű ma este megkéne nézni egy 50%-os futamon mekkora hátrányban szenvednének így. Megmondom kerek perec ráteszem a fél karomat. Hogy semmi előnyünk nem származna.
-
pepusos
senior tag
Szerintem is ez lesz a vége. Bár jó lenne/lett volna ott lenni, és küzdeni a hasonló képességűekkel. Mert akiknek megy segítség nélkül, azok úgyis el lennének egymással elöl, akinek meg nem megy még segítségekkel sem annyira, azok versenyeznének hátul egymással. Olyan szép és jó lenne így...
Xirtam: ez is fura, hogy ez áldozat lenne?! Úgyis sokkal jobbak, akkor miért áldozat? Még most sem fér a fejembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mercedes topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged