- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Elég régóta olvasom a topicot, és nagyon sok mindenre ráleltem itt. Nagyon jók az autó beállitások, és rendes azoktól akik ezt másokkal meg is osztják. Nagyon jár az agyan, hogy meglegyen eredetiben a játék mert szivesen indulnék a Ligában bár segitség nélkül nem menne sajnos. Ma kiprobáltam, hogy kikapcsolom a TC-t de még elindulni se tudtam... Igy ez felejtős számomra. Gumi és benzin szimuláció bevan kapcsolva, bár nem szoktam beállitani versenyre a benzin mennyiséget. 50%-os versenyeket megyek Carrier módban, Az AI Legendre állitva és hát elég sokat küzdök ellenük. De ez igy nagyon jó nekem, mert izgalmas a verseny. Természetesen kormánnyal játszok, bár nem a legjobb, de azért megteszi: Logitech MOMO Racing. Szóval ha meglesz eredetiben akkor szivesen jönnék veletek játszani. Röviden ennyi.
További szép estét.

Új hozzászólás Aktív témák

- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi