Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos
üzenetére
Bocsi emberek, nem akartam trollkodni...
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...Ha pl már a harmadik futamon van folyamatosan eső, az eléggé kiábrándító számomra...

Nekem is igazán mindegy, mivel én is sereghajtó leszek, tehát nem fogok beleszólni az élmenők küzdelmébe... Úgyhogy nekem hiányoznál!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Acer notebook topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Crimson Desert
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...