Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urzu_7
aktív tag
-
NvidiaRTX
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
Nálam a napszemüveg / sima szemüveg mindig is olyan kiegészítő volt a karakter build játékokban amiket nem használtam.

Még a valamiféle maszk is ritka volt.
Ha már egyszer dolgozok a karakter fején 1 órát ne kelljen már elrejtenem. -
Citrone39
tag
Ez az NPC úgy néz ki, mintha én szerkesztettem volna meg.
-
NvidiaRTX
őstag
-
Urzu_7
aktív tag
Osszátok a blueprintet nyugodtan
-
NvidiaRTX
őstag
Nálam így néz ki a termelés:

A Xira túl olcsó, sok mindent nem lehet vele kezdeni így én fel is használom mindet.
-
Citrone39
tag
Én múltkor 3 napig építettem újra. Már majdnem feladtam az egészet, de azért csak sikerült optimalizálni. A 210 Xironite termeléssel túlzásba is estem, csak a felét fogyasztja el.
-
NvidiaRTX
őstag
Ilyen az új fő bázisom.
-
NvidiaRTX
őstag
Ó itt az én karakterem.

-
NvidiaRTX
őstag
-
Citrone39
tag
-
emiki6
veterán
-
NvidiaRTX
őstag
Maradok nála srácok.
-
Cassi
őstag
A Mi Fu-s questeket befejeztem, aztán egyelőre ennyi. Sokkal jobb történetet lehetne írni ennél, mert adott a sci-fi környezet, de hát ez van.
-
NvidiaRTX
őstag
-
Urzu_7
aktív tag
-
emiki6
veterán
Valszeg a 2 1.4 karakter látható ebben:
Arcane meg valami mecha magical girl.
-
NvidiaRTX
őstag
Végre kaptunk pár hasznos frissítést.
-
Citrone39
tag
-
NvidiaRTX
őstag
Ahogy látom nem valami népszerű karakter, a 100 friends-emből eddig egynél láttam csak Mi Fu-t. (vagy csak ilyen rosszul esik)
Fagyi-ból ilyenkor már tömkelegével voltak. -
NvidiaRTX
őstag
Kipróbáltam Mi Fu-t a combat drill-be, hát nem az én világom.

20 pulls-ra sem adta be szóval nálam skip. -
NvidiaRTX
őstag
Téged is így fogadott a játék?
-
emiki6
veterán
elővettem a genshint. Megpróbálom ott is végigtolni a sztorit, ami felgyűlt majdnem egy év alatt.
Úhh, hát sok kitartást az átlag 7 órás story questekre, amikben többségében annyi cselekmény történik a képernyőn, hogy karakterek egyhelyben állva beszélgetnek egymással, te meg hallgatod őket skip gomb nélkül.
Hiába tud jól írni a Hoyo, ha nem tud alá izgalmas küldetéseket kitalálni. Ellentétben az Endfield főküldiknél sosem éreztem azt, hogy unatkoznék.Én mindig élveztem a genshin küldijeit és main story-t mindig érdeklődéssel végighallgattam.
Ha valamiért ez nem így lenne, akkor megint félreteszem. -
Citrone39
tag
A másik 10 free. Amiből 5-öt kapsz az első 3 napban és még 5-öt megvehetsz a shopban.
Amúgy egyetértek, nem érdemes túltolni a karaktergyűjtést.
Tangtang gilberta xaihi perlica a csapatom. De általában csak Tangtangot használom. Endgame combatot nem csinálok és farmolni sincs most mit, tehát csak overworldben mob ledarálás van és abban tangtang a legjobb. De minden másra is jó csapat.

Xaihi-t és perlica-t szívesen lecserélném valami másra, nem lenne rossz, ha jelenne meg a helyükre karakter, aki tetszik.
----
ZZZ-ben most uborkaszezon van még 2 hétig, szóval tegnap elővettem a genshint. Megpróbálom ott is végigtolni a sztorit, ami felgyűlt majdnem egy év alatt.
elővettem a genshint. Megpróbálom ott is végigtolni a sztorit, ami felgyűlt majdnem egy év alatt.
Úhh, hát sok kitartást az átlag 7 órás story questekre, amikben többségében annyi cselekmény történik a képernyőn, hogy karakterek egyhelyben állva beszélgetnek egymással, te meg hallgatod őket skip gomb nélkül.
Hiába tud jól írni a Hoyo, ha nem tud alá izgalmas küldetéseket kitalálni. Ellentétben az Endfield főküldiknél sosem éreztem azt, hogy unatkoznék. -
emiki6
veterán
De az free 10 ha jól tudom nem számít bele a pullokba nem?

Vagy az a másik free 10?"Ha valaki kell"
Akkor is csak akkor éri meg ha utána nonstop használod mint ahogy én Tang-ot.
Rossi esete a jó példa, hogy csak azért jó mert leüti az ellenfélről azt a mittudomén milyen pajzsot és ez eddig csak egyszer kellett (nekem) a játékban az is csak az Agony módban. (igen a tüzes bika mini boss-nál)Én egy olyan csapatot raktam össze ami mindenre jó, boss-ra és farmolásra is, én nem váltogatom a karaktereket szituációnak megfelelően mert minek?
Egyszer elég ezekkel megtanulni játszani azt kész.
Ha a rota perfect és az ellenfél sem ugrik ki a fix területi sebzésekből akkor nincs gond.Jelenleg milyen csapatod van amit mindenre is használsz?
A másik 10 free. Amiből 5-öt kapsz az első 3 napban és még 5-öt megvehetsz a shopban.
Amúgy egyetértek, nem érdemes túltolni a karaktergyűjtést.
Tangtang gilberta xaihi perlica a csapatom. De általában csak Tangtangot használom. Endgame combatot nem csinálok és farmolni sincs most mit, tehát csak overworldben mob ledarálás van és abban tangtang a legjobb. De minden másra is jó csapat.

Xaihi-t és perlica-t szívesen lecserélném valami másra, nem lenne rossz, ha jelenne meg a helyükre karakter, aki tetszik.
----
ZZZ-ben most uborkaszezon van még 2 hétig, szóval tegnap elővettem a genshint. Megpróbálom ott is végigtolni a sztorit, ami felgyűlt majdnem egy év alatt.
-
NvidiaRTX
őstag
De az free 10 ha jól tudom nem számít bele a pullokba nem?

Vagy az a másik free 10?"Ha valaki kell"
Akkor is csak akkor éri meg ha utána nonstop használod mint ahogy én Tang-ot.
Rossi esete a jó példa, hogy csak azért jó mert leüti az ellenfélről azt a mittudomén milyen pajzsot és ez eddig csak egyszer kellett (nekem) a játékban az is csak az Agony módban. (igen a tüzes bika mini boss-nál)Én egy olyan csapatot raktam össze ami mindenre jó, boss-ra és farmolásra is, én nem váltogatom a karaktereket szituációnak megfelelően mert minek?
Egyszer elég ezekkel megtanulni játszani azt kész.
Ha a rota perfect és az ellenfél sem ugrik ki a fix területi sebzésekből akkor nincs gond.Jelenleg milyen csapatod van amit mindenre is használsz?
-
emiki6
veterán
Nem tudom miért vagytok oda azért a 120-ért mikor a legtöbb esetben 20-70-ből meg van az új karakter.
Ezért Gacha ha jól tudom, hogy rejtély mit húzol ki.
120-at elpazarolni egy karakterre túl sok.
Egyetlen egyszer kellett ennyit elköltenem, de az is TangTang miatt aki kellett a csapatba és azóta is aktívan használom.
Szóval ő mondhatni megérte a 120-at.Heh ilyen az én mázlim is, aki nem kell az pár pull alatt kiesik aki kell az meg betikkelődik 120-ba...

De pl Rossi nem ért volna meg annyit meg Fagyi sem.
Legalább is számomra.Azért 120, mert ha elmegyek 80-ig, nem esik ki, akkor elpazaroltam 80 pullt. Ha valaki kell, azt vagy tudom garantálni és biztosan kihúzom vagy neki sem állok kihúzni. Ez amolyan gacsa veterán bölcsesség.
Valójában igazából csak 110, mert 10 pull jár alapból.
-
NvidiaRTX
őstag
Nem megy. Megcsináltam a main questet, de azon túl nincs kedvem játszani. Úgy tűnik elég volt nekem exploration-re és hasonlókra az 1.0 content. Még megcsináltam az 1.1 factory bővítést, de kb ennyi.
A napi, heti gameplay loop és az eventek nem igazán mozgatnak meg. Az állandó content meg olyan, hogy jó ha van, mert ha néha kedvet kapok, akkor rá tudok menni, főleg a sztorira. Az a baj, hogy így sose lesz meg a 120 wish, hogy tudjak bármilyen karaktert garantálni és ha nem tudom garantálni, akkor nem fogok húzni sem.

Az 1.2 sztorit szerintem leginkább Ardashir és Arcane vitte a hátán, ők voltak érdekesek számomra. Még az ostrom is viszonylag jó volt, aztán a rift lezárás olyan sidequest-esre sikeredett.
Jó gém, csak kialudt a tűz, ami a launch-kor megvolt. Az 1.0 nagyon adta, de mintha az "elég" is lett volna. Aztán csak lehet még pihentetnem kell és egyszer megint rákapok.
Nem tudom miért vagytok oda azért a 120-ért mikor a legtöbb esetben 20-70-ből meg van az új karakter.
Ezért Gacha ha jól tudom, hogy rejtély mit húzol ki.
120-at elpazarolni egy karakterre túl sok.
Egyetlen egyszer kellett ennyit elköltenem, de az is TangTang miatt aki kellett a csapatba és azóta is aktívan használom.
Szóval ő mondhatni megérte a 120-at.Heh ilyen az én mázlim is, aki nem kell az pár pull alatt kiesik aki kell az meg betikkelődik 120-ba...

De pl Rossi nem ért volna meg annyit meg Fagyi sem.
Legalább is számomra. -
emiki6
veterán
Nem megy. Megcsináltam a main questet, de azon túl nincs kedvem játszani. Úgy tűnik elég volt nekem exploration-re és hasonlókra az 1.0 content. Még megcsináltam az 1.1 factory bővítést, de kb ennyi.
A napi, heti gameplay loop és az eventek nem igazán mozgatnak meg. Az állandó content meg olyan, hogy jó ha van, mert ha néha kedvet kapok, akkor rá tudok menni, főleg a sztorira. Az a baj, hogy így sose lesz meg a 120 wish, hogy tudjak bármilyen karaktert garantálni és ha nem tudom garantálni, akkor nem fogok húzni sem.

Az 1.2 sztorit szerintem leginkább Ardashir és Arcane vitte a hátán, ők voltak érdekesek számomra. Még az ostrom is viszonylag jó volt, aztán a rift lezárás olyan sidequest-esre sikeredett.
Jó gém, csak kialudt a tűz, ami a launch-kor megvolt. Az 1.0 nagyon adta, de mintha az "elég" is lett volna. Aztán csak lehet még pihentetnem kell és egyszer megint rákapok.
-
emiki6
veterán
Na végre belekezdtem az 1.2 sztoriba, így abszolút meg tudom érteni. Arcane / Li zhiyan dizájnra kiváló, pont azt hozza, amit azt a stílust hozza, amit az endfieldben kifejezetten szeretek, noha még nem sikerült megfogalmazzam mi is az pontosan.
Nagyon jó az endfield dizájnok anyaghasználata, a stílus a színek, nagyon jól hozza a high-tech textil ipar + tacticool sci-fantasy jelleget.
Az meg hogy a teal szín köré van építve a dizájn (kabát belseje, hajvég) különösen kedves, mert az egyik, ha nem a kedvenc színem.
Illetve az egyik legszebb szemdizájn és színezés, amit eddig láttam:
-
Mifu-n amúgy még elgondolkodtam volna, ha Tangtang-gal lett volna szinergia, mert amúgy őt is kedvelem, viszont így... Túl sokat invesztáltam tangtangba és gilberta-ba ahhoz, hogy teljesen más irányba menjek el, ha nem abszolút kedvenc a karakter.
-
Citrone39
tag
Azt is hozzátenném, hogy bár "széles hálót vet", mégis van egy meghatározó egyénisége. Egyszerre nyújt játékmenet sokféleséget és nem különösebben kényszerít rá, hogy a neked nem tetsző aspektusaival túl sok időt tölts.
Én amúgy egy pár hete már nem játszottam vele, hagyom ülepedni, jól fog még jönni később. Egyszerűen nem tudok 2 gacsát párhuzamosan játszani.
Én nálam töretlen a lendület.
Inkább a Genshin Impactet hagytam ehelyett abba végleg, 5 év után. Ha az Endfieldben utolérem az aktuális tartalmat, akkor pedig megyek valami single playerre. A következő patchtől szerencsére a napi tennivalók is rövidebbek lesznek. -
emiki6
veterán
Kivágtad a mondatom első felét, amiben leírtam, hogy valóban több címből szedtek össze dolgokat. DE a végeredményt nézve nincs olyan játék, ami hasonlítana az Endfieldre.
Például a Satisfactoryban hiába építhetsz hasonlóképp, abban nincsenek waifuk, nincs benne gacha, nem ilyen a harcrendszere, nem ilyen a felfedezés benne, nem ilyen a környezet, stb.
A Wuwa, Genshin és a többiben meg hiába vannak waifuk, meg gacha, azokban nem lehet építeni, nincsen tower defense, nincsen futárkodás, nem ilyen a harcrendszerük, stb.
Sok különböző dolgot pakoltak össze benne, amiket csak különböző játékokban látsz. Ezért különleges az Endfield, és számít innovatívnak.

Innováció vagy nem míg így is tele van ostoba döntésekkel mint az időlimites dolgok amik mellől nem akarnak tágítani
Ez nem innováció, hanem ez a live service modell része. Rengeteg folyamatosan frissülő játékban találkozhatsz időlimittel, nem ez a játék találta fel őket. Ezzel akarják ösztönözni a játékosokat arra, hogy figyeljenek a megszerzett dolgaikra és játszanak továbbra is, ha nem akarnak semmiről sem lemaradni.Azt is hozzátenném, hogy bár "széles hálót vet", mégis van egy meghatározó egyénisége. Egyszerre nyújt játékmenet sokféleséget és nem különösebben kényszerít rá, hogy a neked nem tetsző aspektusaival túl sok időt tölts.
Én amúgy egy pár hete már nem játszottam vele, hagyom ülepedni, jól fog még jönni később. Egyszerűen nem tudok 2 gacsát párhuzamosan játszani.
-
Citrone39
tag
"de még egy ilyen játék, mint amilyen az Endfield, nincs"
Aki jó ideje a játék iparban van az semmi innovációt nem talál ebben a játékban. Csak annyi történt, hogy fogott pár játékot és egybegyúrta a dolgokat.
Helyesen így hangzik a kijelentésed:
"de még egy ilyen gacha játék, mint amilyen az Endfield, nincs"
Innováció vagy nem míg így is tele van ostoba döntésekkel mint az időlimites dolgok amik mellől nem akarnak tágítani.
Persze lehet mondani, hogy mert ez az egyedisége a játéknak.
Sztem csak egy idegesítő baromság aminek nincs értelme ugyan is miért "párologna" el bármi is pár óra után egy játékból.
Ennyi erővel az élelem amit lekraftolunk is lehetne idő limites hisz megromlik az inventory-nkban.Kivágtad a mondatom első felét, amiben leírtam, hogy valóban több címből szedtek össze dolgokat. DE a végeredményt nézve nincs olyan játék, ami hasonlítana az Endfieldre.
Például a Satisfactoryban hiába építhetsz hasonlóképp, abban nincsenek waifuk, nincs benne gacha, nem ilyen a harcrendszere, nem ilyen a felfedezés benne, nem ilyen a környezet, stb.
A Wuwa, Genshin és a többiben meg hiába vannak waifuk, meg gacha, azokban nem lehet építeni, nincsen tower defense, nincsen futárkodás, nem ilyen a harcrendszerük, stb.
Sok különböző dolgot pakoltak össze benne, amiket csak különböző játékokban látsz. Ezért különleges az Endfield, és számít innovatívnak.

Innováció vagy nem míg így is tele van ostoba döntésekkel mint az időlimites dolgok amik mellől nem akarnak tágítani
Ez nem innováció, hanem ez a live service modell része. Rengeteg folyamatosan frissülő játékban találkozhatsz időlimittel, nem ez a játék találta fel őket. Ezzel akarják ösztönözni a játékosokat arra, hogy figyeljenek a megszerzett dolgaikra és játszanak továbbra is, ha nem akarnak semmiről sem lemaradni. -
NvidiaRTX
őstag
"de még egy ilyen játék, mint amilyen az Endfield, nincs"
Aki jó ideje a játék iparban van az semmi innovációt nem talál ebben a játékban. Csak annyi történt, hogy fogott pár játékot és egybegyúrta a dolgokat.
Helyesen így hangzik a kijelentésed:
"de még egy ilyen gacha játék, mint amilyen az Endfield, nincs"
Innováció vagy nem míg így is tele van ostoba döntésekkel mint az időlimites dolgok amik mellől nem akarnak tágítani.
Persze lehet mondani, hogy mert ez az egyedisége a játéknak.
Sztem csak egy idegesítő baromság aminek nincs értelme ugyan is miért "párologna" el bármi is pár óra után egy játékból.
Ennyi erővel az élelem amit lekraftolunk is lehetne idő limites hisz megromlik az inventory-nkban. -
Citrone39
tag
Jogosan nyerte el az innovációs kategóriát. Ugyan több címből szedett össze ötleteket, de még egy ilyen játék, mint amilyen az Endfield, nincs!
Azért kicsit várhattak volna, mert kíváncsi lettem volna, hogy az NTE-t hovà teszik a listán. Bár én azt 4-5 óra után otthagytam.
-
Cassi
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
Nagyon menő ez a vámpír csávó, ő már biztos wish!

Mi Fu viszont skip. Már így is fizikai karakterből van a legtöbb a játékban. Nem fogom miatta szétbontani a Pogra-Chen-Endmin-Amber csapatomat.
Csomó javítás is lesz, amik közül a legjobb a tartalék energia és a könnyebb napi küldik lesznek.
Én valszeg mind2-t skip-elem mert rá várok:

De aztán ki tudja, Mi Fu fekete pöttye miatt lehet nem bírom ki.

-
Citrone39
tag
Nagyon menő ez a vámpír csávó, ő már biztos wish!

Mi Fu viszont skip. Már így is fizikai karakterből van a legtöbb a játékban. Nem fogom miatta szétbontani a Pogra-Chen-Endmin-Amber csapatomat.
Csomó javítás is lesz, amik közül a legjobb a tartalék energia és a könnyebb napi küldik lesznek.
-
NvidiaRTX
őstag
Az ember aszinné már mindent megcsinált, erre:

-
NvidiaRTX
őstag
Ez az idő limit gyerekek...
-
NvidiaRTX
őstag
Mai napig nem értem mire jók ezek a régió specifikus feloldások.
Van olyan videó ahol a csávó már az összes Aurylene gömb lokációját mutatja be az új Test Area területen nekem meg még csak fel sem oldotta a területet.

Ez miért jó a világnak? Ez miatt csak úgy érzem, hogy én nem érdemlem meg azt amit más ember holott már én is jó pár Ft-ot azért elköltöttem a játékban.
Nagyon kezd elegem lenni ebből az egész mocskos játékiparból. -
NvidiaRTX
őstag
Hát ti mondtátok anno, hogy a karakterek kimaxolása Endgame kontent, az Agony mód meg pont az.
Ilyenkor minden kis százalék jól jön.
De gondolom az sem mind1 milyen ruha van a karaktereken mert többféle szett bónusz is van.
A karaktereim ruhája sem mind maxos csak Yvonne meg Tang-é.
-
Citrone39
tag
De igen, ez az!
Haver is ezzel szenvedett a legjobban a 6-ból.Ezek szerint nálam nem elég erősek ehhez. Yvonne és Tantang lv90, a talentjeik maxon, az esszenciájuk viszont csak 3-as. A fegyverük is caak battlepasszos. A többiek lv80.
-
NvidiaRTX
őstag
Mutatom hogy csináltam, vettem fel neked vidit:
Szerintem ez kifejezetten könnyű volt én az utolsónál haltam a csapattal, szerencsére meg lett másodikra.
De biztos ezt akartad írni? Itt nem is támad az ellenség csak mennek a kavics fele.
-
Citrone39
tag
-
NvidiaRTX
őstag
Yvonne csapat előtt nincs lehetetlen és Tangi is maxos.

-
NvidiaRTX
őstag
Valóban sok guideban ajánlják így, de én Xaihit azért vettem ki a csapatból, mert egyszerűen nincs elegendő SP pont ahhoz, hogy mind a 4 karaktert ki tudd használni a csapatban. Kezdetnek kapsz 2-t, ami hamar elfogy, majd egy kicsikét ütögetsz, hogy meg legyen a harmadik, és kb ennyi. Ha csak Xaihi + Gilberta buffra koncentrálok, akkor nem marad SP arra, hogy Tantangot is használjam, ami az ő részéről DPS kieséshez vezet. Szóval lehet, hogy Ivanneval 10K-t sebzel, de cserébe Tangtang fog magatehetetlenül csapkodni harc közben.
Vagy te nem tudom, hogy hogyan csinálod, de én ezért rakom össze úgy a csapataimat, hogy abból csak 3-nak használom a skilljét, a 4. pedig egy combo támadásból healelő tag, akire nem kell SP pontot költenem (ilyen Amber és Snowshine).
De lehet én gondolom rosszul.
Azért ez nem ilyen egyszerű, ezeket a karaktereket szituációnak megfelelően kell használni. Legalább is én úgy csinálom tehát teljesen más a használatuk egy boss során mint mobozás során.
Boss:
Xaihi ulti és combo, harc előtt nyomom el a szkilljét ami visszatölt egyből.
Gilberta ulti és combo.
Tangtang ulti, combo és a skill-je az egyik damage amit mindig nyomkodok, hogy triggereljem Yvonne skill-jét.Sima mobozás:
Xaihi harc előtt nyomom el a szkilljét ami visszatölt egyből és combo.
Gilberta ha tömeg van összerántom a skill-jével és combo.
Tangtang a skill-je az egyik damage amit mindig nyomkodok, hogy triggereljem Yvonne skill-jét.De a sima mobozás sem mind1 mert ha csak 1 ellenfél van nem kell Gilberta összehúzó skill-je akkor kezdem Tang-al ami triggereli Yvonne skill-jét.
Majd csinálok róla egy vidit, sztem ez az egyik legütősebb csapatösszeállítás ha gyors mobozásról van szó.
Tényleg, két gomb és mindenki fekszik aki nem extra erős ellen. -
Citrone39
tag
Valóban sok guideban ajánlják így, de én Xaihit azért vettem ki a csapatból, mert egyszerűen nincs elegendő SP pont ahhoz, hogy mind a 4 karaktert ki tudd használni a csapatban. Kezdetnek kapsz 2-t, ami hamar elfogy, majd egy kicsikét ütögetsz, hogy meg legyen a harmadik, és kb ennyi. Ha csak Xaihi + Gilberta buffra koncentrálok, akkor nem marad SP arra, hogy Tantangot is használjam, ami az ő részéről DPS kieséshez vezet. Szóval lehet, hogy Ivanneval 10K-t sebzel, de cserébe Tangtang fog magatehetetlenül csapkodni harc közben.
Vagy te nem tudom, hogy hogyan csinálod, de én ezért rakom össze úgy a csapataimat, hogy abból csak 3-nak használom a skilljét, a 4. pedig egy combo támadásból healelő tag, akire nem kell SP pontot költenem (ilyen Amber és Snowshine).
De lehet én gondolom rosszul.
-
NvidiaRTX
őstag
Gilberta sem alap, ő az egyetlen 6 csillagos karakter, akit kezdek bánni, hogy wisheltem rá.
Snowshine, Ivanne és Tangtang mellett használom, de a nagylétszámú ellenfelek ellen Tangtang már önmagában is elég, buffok terén pedig jól helyettesíthető Xaihival is. Talán majd később több hasznát veszem.Xaihi + Gilberta ulti buff ha jól vannak gear-elve akkor nagyon sokat dobnak.
Egyik harc során megnéztem, 10k damage volt Yvonne-nak 43%-os crit rate-el.
És akkor azon még nem volt kaja buff.
Közben gyűlnek az értékek mert nincs mire kőtteni.
-
Citrone39
tag
Inkább ilyen bugok legyenek a játékban mint amitől most a Nikki szenved.
Folyamatosan kifagy, ki crash-el és van rá példa, hogy az egész gépet újraindítja a játék... hát ilyet még nem is láttam.
És nem csak nálam, rengeteg a panasz ezekre a hibákra.Teljesen mind1 milyen géped van.
Van hogy órákig semmi baja a játéknak van hogy 10 percenként kifagy.
Pedig Leviatán-nak olyan alap karinak kéne lenni a csapatodban mint Gilberta-nak.
Gilberta sem alap, ő az egyetlen 6 csillagos karakter, akit kezdek bánni, hogy wisheltem rá.
Snowshine, Ivanne és Tangtang mellett használom, de a nagylétszámú ellenfelek ellen Tangtang már önmagában is elég, buffok terén pedig jól helyettesíthető Xaihival is. Talán majd később több hasznát veszem. -
NvidiaRTX
őstag
Inkább ilyen bugok legyenek a játékban mint amitől most a Nikki szenved.
Folyamatosan kifagy, ki crash-el és van rá példa, hogy az egész gépet újraindítja a játék... hát ilyet még nem is láttam.
És nem csak nálam, rengeteg a panasz ezekre a hibákra.Teljesen mind1 milyen géped van.
Van hogy órákig semmi baja a játéknak van hogy 10 percenként kifagy.
Pedig Leviatán-nak olyan alap karinak kéne lenni a csapatodban mint Gilberta-nak.
-
Citrone39
tag
Nincsen Leviatánom. Jó tudni, hogy másoknak ennyi idejük van bugokkal hülyéskedni.
-
NvidiaRTX
őstag
Nincs ebben semmi csalás, már hónapok óta rájöttek arra, hogy kell kihasználni a játék hibáit ami inkább exploit mint csalás.
Te is kipróbálhatod:
Nem tudom, hogy azóta javították-e, én nem próbáltam ki még.
-
Citrone39
tag
Nálam megszaporodtak a más játékosok által lerakott, alapból megközelíthetetlen helyeken lévő Zip-linok.
Ezek mind különböző játékosoktól vannak, és kizárt, hogy ezt csalás nélkül meg tudják csinálni. -
NvidiaRTX
őstag
Meg nem mondanád, hogy milyen játékból van ez a kép.
Végre valami értelmes ruha a Nikki-ben. (final evo) -
NvidiaRTX
őstag
-
Cassi
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
Végre ez az Essence is kiesett.. már napok óta farmoltam.
-
NvidiaRTX
őstag
Közben befutottak az első tesztek, mert Kínában már elindult, de úgy tűnik, átlagos nagyon a karakterdesign, a sztori és a harc is. Na mindegy, azért ki lesz próbálva, de a jelek szerint az Endfield minőségét nem éri el. Akkora a választék, hogy ha egy játék semmilyen irányban nem tud kitűnni, biztos elsüllyed.
Bőven van már róla videó napok óta és engem sem győztek meg a látottak.
Olcsó karakter animációk, a karakterek unalmasak, az AI kb olyan mint a Cyberpunk 1.0-ában és a grafika sem nyűgözött le.
Igen az Ananta lesz valszeg itt a "perdöntő". -
Citrone39
tag
Közben befutottak az első tesztek, mert Kínában már elindult, de úgy tűnik, átlagos nagyon a karakterdesign, a sztori és a harc is. Na mindegy, azért ki lesz próbálva, de a jelek szerint az Endfield minőségét nem éri el. Akkora a választék, hogy ha egy játék semmilyen irányban nem tud kitűnni, biztos elsüllyed.
Főleg miután megjelenik az Ananta, és kiderül, hogy az majd jobb lesz nála. Az Endfieldre még szabadságot is kivettem, de ezzel az NTE-vel már úgy vagyok, hogy lesz amilyen lesz.
-
Cassi
őstag
-
Cassi
őstag
A launcher már teljesen standardizált az összes hasonló játékban:
A billentyűparancsok teljesen egyformák, ami természetesen nem baj, mert így könnyen lehet váltani oda-vissza. Az Unreal Engine is eléggé fix. A fél- és egész éves évforduló megünneplése is elvárás majdnem mindegyikben. Érdekes módon az NTE is 35 millió előregisztrációt ért el, biztos nagyrészt ugyanazok játszanak mindegyikkel. -
NvidiaRTX
őstag
-
Cassi
őstag
-
emiki6
veterán
Egy kis gyárépítős sakuga

Előzmény (jujutsu kaisen utalás elvileg):
-
emiki6
veterán
-
NvidiaRTX
őstag
Na, mindennel végeztem a játékban és még 1 hónap van a következő verzióhoz.

Hát addig Nikki meg másik géjmek. -
NvidiaRTX
őstag
Az is ritka, hogy elsőre meg lesz.

A szokásos Yvonne csapattal csináltam, sajna Fagyi-ra nincs meg a full support-om még. -
NvidiaRTX
őstag
Így néz ki nálam a Xiranite termelés jelenleg:
-
NvidiaRTX
őstag
Én eddig sosem néztem tutorialt hozzá, vagy töltöttem volna le más blueprintjét, és ehhez most is tartom magam.😁 Tegnap már elkezdtem kiépíteni, csak félbemaradt. Ma majd folytatom. Egy idő után úgyis rájövök, hogy mit és hová érdemes kötni, olyankor pedig az eufória sem marad el, ha már minden működik.

Az elején én is így voltam ezzel, de most már túl bonyolult lett az egész és inkább fárasztó mint szórakoztató.
Összeállítani össze lehet mert van hozzá ingame recept de, hogy én azt úgy rakjam össze, hogy az helytakarékos is legyen meg ne is egyen több matit mint amennyit ki tudok termelni...
Biztos nem fogok erre napokat rászánni.
Leszedek egy előre kiépített bázist és azt mókolom kicsit aztán kész.Mint mondtam, ha annyira gyárazni akarok akkor Factorio meg Satisfactory nem gacha game.
Nem mellesleg ez a bázis rész is csak addig kell amíg ki nem szedem a ruha matikat aztán állítom is le.
Sajnos az Outpost-ok nem tudnak olyan gyorsan pénzt visszatermelni mint ahogy én termelem az eladnivalót.
Amúgy pár nap múlva nagyon vagány 5 csillagos ruha érkezik az Infinity Nikki-be.
-
Citrone39
tag
Mondjuk most kivételesen nem volt valami alapos, egy csomó cuccot átkötögettem és így még effektívebb lett.
Amúgy vannak olyan apró trükkök mint a maradék "szennyezett" folyadékok megtisztítása majd a kapott folyadék vissza vezetése egy működő egységbe és ezáltal felgyorsul a termelés.
De aztán ember legyen a talpán aki ezt átlátja utána, hogy a föld alatt mi hogy van összekötögetve.
Én eddig sosem néztem tutorialt hozzá, vagy töltöttem volna le más blueprintjét, és ehhez most is tartom magam.😁 Tegnap már elkezdtem kiépíteni, csak félbemaradt. Ma majd folytatom. Egy idő után úgyis rájövök, hogy mit és hová érdemes kötni, olyankor pedig az eufória sem marad el, ha már minden működik.

-
NvidiaRTX
őstag
Mondjuk most kivételesen nem volt valami alapos, egy csomó cuccot átkötögettem és így még effektívebb lett.
Amúgy vannak olyan apró trükkök mint a maradék "szennyezett" folyadékok megtisztítása majd a kapott folyadék vissza vezetése egy működő egységbe és ezáltal felgyorsul a termelés.
De aztán ember legyen a talpán aki ezt átlátja utána, hogy a föld alatt mi hogy van összekötögetve.
-
NvidiaRTX
őstag
Ezt a videóst ajánlom, nagyon jó bázisokat épít és már az új verzióhoz is van mellék bázisa.
-
NvidiaRTX
őstag
Nekem ez már a sima animációknál is szemet szúrt. Ha csak sétálsz, futsz is, Last rite segge mint egy merev, de üreges váz.
A zzz-t sokan szapulták a játékosok közül is, hogy túl van tolva a fizika, mindenki, mintha zseléből lenne, ami eleinte tényleg furcsa volt (főleg hogy még akkor kísérleteztek vele), de aztán ahogy hozzászoktam + láttam valós példákat (skeleton racing
) a testfizikáról, úgy kezdtem belátni, hogy nem annyira természetellenes amit a zenless csinál, sőt!
A zenless után amúgy a wuwa boob jiggle-t látva is beüt, hogy a fizika nem olyan jó ott (a régi genshin jiggle-re emlékeztet), sőt láttam videót is ahol panaszkodtak, hogy wuwában egy mellpáncél miért "torzul", mikor annak meg pont merevnek kéne lennie.Mindenesetre beláttam, hogy az endfield ilyen,próbálom figyelmen kívül hagyni, főleg, hogy extrém ritka, hogy egy bármilyen játék zenless szintű animációkat hozzon.
Ha már mell fizika.
A mozgások is elég smooth-ak. -
emiki6
veterán
Amúgy egy észrevétel, hogy a fejlesztők nagyon visszafogták magukat már ami a "mell fizikát" érinti.
Az átvezető videókban Fagyi melle egyáltalán nem mozog míg ha a karakterrel játszol akkor látni, hogy mozog.Egy ZZZ-hez képest iszonyat milyen szinten vissza van fogva ez a dolog, már már bántja az ember szemét és most itt nem a gúnerkedésről van szó hanem csak szimplán fizikáról.
Egyik karakter melle mint a puding, a másiké meg meg sem moccan és nem azért mert "páncél" van rajta.
Nem kell belőle 18+-os játékot csinálni nyilván.

Mi Fu óriási mellei szintén betonkeménynek látszódnak holott sima ruha van rajta.

Nekem ez már a sima animációknál is szemet szúrt. Ha csak sétálsz, futsz is, Last rite segge mint egy merev, de üreges váz.
A zzz-t sokan szapulták a játékosok közül is, hogy túl van tolva a fizika, mindenki, mintha zseléből lenne, ami eleinte tényleg furcsa volt (főleg hogy még akkor kísérleteztek vele), de aztán ahogy hozzászoktam + láttam valós példákat (skeleton racing
) a testfizikáról, úgy kezdtem belátni, hogy nem annyira természetellenes amit a zenless csinál, sőt!
A zenless után amúgy a wuwa boob jiggle-t látva is beüt, hogy a fizika nem olyan jó ott (a régi genshin jiggle-re emlékeztet), sőt láttam videót is ahol panaszkodtak, hogy wuwában egy mellpáncél miért "torzul", mikor annak meg pont merevnek kéne lennie.Mindenesetre beláttam, hogy az endfield ilyen,próbálom figyelmen kívül hagyni, főleg, hogy extrém ritka, hogy egy bármilyen játék zenless szintű animációkat hozzon.
-
NvidiaRTX
őstag
Amúgy egy észrevétel, hogy a fejlesztők nagyon visszafogták magukat már ami a "mell fizikát" érinti.
Az átvezető videókban Fagyi melle egyáltalán nem mozog míg ha a karakterrel játszol akkor látni, hogy mozog.Egy ZZZ-hez képest iszonyat milyen szinten vissza van fogva ez a dolog, már már bántja az ember szemét és most itt nem a gúnerkedésről van szó hanem csak szimplán fizikáról.
Egyik karakter melle mint a puding, a másiké meg meg sem moccan és nem azért mert "páncél" van rajta.
Nem kell belőle 18+-os játékot csinálni nyilván.

Mi Fu óriási mellei szintén betonkeménynek látszódnak holott sima ruha van rajta.

-
NvidiaRTX
őstag
-
emiki6
veterán
Ha nem posztolsz róla észre sem veszem, hogy lett update.
Gyorsan elröppent ez a 1,5 hónap.
Látom kaptunk egy monthly pass-t. Pedig most pont nem akartam belépni minden nap.
-
NvidiaRTX
őstag
Én még ott nem tartok, délelőtt munka volt, délután fűnyírás, aztán ivászat az ország győzelmére, aztán alvás mert elnyomott a pia és nem rég keltem.

Eddig 2 órát toltam bele nekem Arcane mint karakter nagyon bejön valszeg őt ki szedem majd ha lehet.Fagyi ruha és fegyó nélkül egyelőre a Dijiang-ban várakozik.
-
Cassi
őstag
Nefi lecsapva, de még nincs vége aaaah.
Grandiózus mozit rendeztek, le a kalappal előtte. -
NvidiaRTX
őstag
Ilyen nincs és mégis van. 20 pull volt.

Igaz azt írtam, hogy nem próbálok rá, de adta a 10 ingyenes izét az meg lejár 35 nap múlva szóval muszáj voltam elnyomni.
Fegyója sajna nem esett ki.
-
emiki6
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- Eladó újszerű Samsung A57 8/256 GB független készülék, dobozában garanciával.
- Eladó eredeti Noblechairs EPIC / ICON / HERO párna több színben
- Eladó eredeti Noblechairs EPIC , HERO, ICON kiegészítők
- AKCIÓ! MSI Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA EVGA 450W
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix Z790-F Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Ha valamiért ez nem így lenne, akkor megint félreteszem.

A billentyűparancsok teljesen egyformák, ami természetesen nem baj, mert így könnyen lehet váltani oda-vissza. Az Unreal Engine is eléggé fix. A fél- és egész éves évforduló megünneplése is elvárás majdnem mindegyikben. Érdekes módon az NTE is 35 millió előregisztrációt ért el, biztos nagyrészt ugyanazok játszanak mindegyikkel.