Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Ron Swanson #28109 üzenetére
A fogyasztóvédelmi problémák nem tartoznak a chargeback alá...
[link] -
-
ACE-
addikt
válasz
Ron Swanson #28107 üzenetére
Na de mire indítottad? Csak mert erre nem lehet...
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ron Swanson #28105 üzenetére
Ilyenkor nincs apelláta. 3 munkanapon belül nincs vizsgálat nincs semmi, kötelező kicserélniük. Nem tudom ezen mit nem értenek meg? Ilyen xar xemét boltokat öregem. Velem is szívózik épp egy zöld 4 betüs tetű cég....
Amúgy a bevizsgálással is ők szívnák meg, mert a házon belülit nem vagy köteles elfogadni, csakis a független szakvéleményt, amit nekik kell fizetni és az sztem nem olcsó... -
válasz
Ron Swanson #28103 üzenetére
E-mailben egy generikus válasz jött vissza, hogy ha szeretném kérjem a bevizsgálását hogy valóban hibás/selejtes volt a termék amikor megvettem, és ha megállapítják hogy igen, akkor visszafizetik…
Revolut chargebacket megpróbáljam? -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ron Swanson #28100 üzenetére
Nem, mert a jogszabály szerint 3 munkanapon belüli meghibásodásnál kötelező a csere.
-
shteer
titán
válasz
Ron Swanson #28100 üzenetére
Szerintem igen
-
Sziasztok!
Csütörtökön vásároltam egy márkás melegítőnadrágot egy sport üzletben az egyik plázában. Pénteken kimostam, szombaton vettem fel először… majd este észrevettem hogy van rajta egy lyuk, a varrásnál szétjött..
Ma visszavittem hogy akkor levásárolnám az árát, de nem jártam sikerrel, az üzletvezető erőltette hogy ez még bőven javítható.. 15 munkanapon belül javítják..
Ez normális eljárás szerintetek? -
Gézengúz
addikt
válasz
Lackooo84 #28095 üzenetére
Ki akarják szúrni a szemem másik termékkel, ennek meg nyeljem be az árát, nem tudom, hogy gondolják.
Másik cuccra 20% kedvezményt akarnak adni.....🙄Na majd fogalmazok egy levelet, csak meló van, nem érek rá.
Hétfőn vettem át a rendelést, gondolom időm van még ..Köszönöm srácok
-
shteer
titán
válasz
Gézengúz #28094 üzenetére
“Bár a 10 ezer forintnál olcsóbb terméke nincs kötelező jótállás, ezekre a Polgári Törvénykönyvben szereplő kellékszavatosság vonatkozik, ami két év alatt évül el. A másik fontos szabály, hogy a vásárlás után 6 hónapon belül meghibásodik a termék, akkor arról azt lehet feltételezni, hogy a vásárláskor is megvolt a hiba, azaz eleve hibás volt, így a vásárlónak nem kell bizonyítania, hogy rossz a termék.”
-
Gézengúz
addikt
-
chopin42
őstag
Üdv!
Kicsit (talán nem annyira) közérdekű kérdésem lenne!
Tényállás:
Vettem egy 7800xt-t a Német Mindfactory-ból. Eddig oké is a dolog. Megjött, használtam kb 1 hónapig, aztán visszaküldtem, mert sokak szerint az enyém hibás volt (nyikorogtak a ventik). A garis ügyintézés kicsit nyögvenyelős, a lényeg, hogy elvileg cserélik a cuccot. Hétfőn jön hozzájuk a cseredarab, akkor küldik. Elvileg 2 év a gari (gyártó és bolti is), az EU-s fogyasztóvédelmi törvény ennyit határoz meg.
Ha cserélik, akkor onnan számít a két év? Vagy az eredeti vásárlás a mérvadó? Úgy kérdem, hogy mire hivatkozzak, ha szerintük nem indul újra...Eddig hogy is mondjam, harapófogós a dolog, szóval fel vagyok készülve lelkileg, hogy nem megy minden simán.
Ha esetleg a cserélt kártya "véletlenül" használt, visszaküldött darab lenne, vagy ugyanaz lenne a baja, akkor mik a lehetőségeim?
Ha valaki ért hozzá, nagyon örülnék -
asdf_
veterán
Igen, de most jó az neked?
Méretéből adódóan tömegközlekedéssel nem szállítható, így úgyis futáros/helyszíni garis szerviz lesz. Nem milliószor egyszerűbb felhívni az LG ügyfélszolgálatot és bejeleteni a hibát, mint elbaktatni a MM-be, bejelenteni ott, ahol az ottani ember megcsinálja halál ugyanazt, amit te is megtehettél volna, felhívja az LG ügyfélszolgálatot, bediktálja az adataidat, aztán majd a megadott számon csörög a szerelő. Akkor persze érteném a dolgot, ha az LG szerviz rendszeresen nem szerelne időben és ezzel lenne tele az internet, és úgy kéne védenie az embernek a saját seggét, hogy egyenesen az MM-nél jelenti be a hibát, mert rajtuk számonkérhető, de szerintem nem ez a helyzet.
Félreértés ne essék, az MM természetesen nem hajthat el senkit, csak én nem értem, hogy hogy jutunk el oda egyáltalán, hogy valaki egy gyártói szervizes tv esetén náluk jelentkezne a hibával. Miért tenne ilyet bárki? -
Jester01
veterán
válasz
Superhun #28084 üzenetére
Viszont: "A fogyasztó a jótállás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti."
Tehát ha olyan szervízbe vitte ami a jótállási jegyen van, akkor olyan mintha a boltba vitte volna. Papírt pedig mindenképp kellett volna kapni.
-
Szia. Nem egyszerű a dolog. A bolt, ahol vásárolsz, jótállásra kötelezett. A jótállás kötelezően újraindul csere esetén, ha a bolt cserél.
A gyártó ad gyártói garanciát, amit márkaszervizben vagy megbízott szervizben érvényesíthetsz. Ha a szervizbe viszed, ők a gyártói garancia feltételei szerint fognak eljárni, és tudomásom szerint a legtöbb esetben nem indul újra a garancia gyártói csere esetén. Ha nem volt bevonva a bolt a folyamatba, akkor nem indult újra a jótállás, mert nem is tudtak a dologról, nincs lepapírozva. -
BaLee
addikt
Sziasztok!
Van arra valami általános rendelkezés, hogy garanciális cserénél újra kell-e indulnia a garanciának?
Helyzet a következő : Philips elektromos fogkeféink vannak de sajnos annyira szarok, hogy 4-ből eddig 4 lehelte ki lelkét garanciaidőn belül.
Ami akkor bosszantó, ha a csere fogkefe is kileheli a lelkét csak ez mondjuk már garancia időn túl történik.
Ezeket nem javítják, cserélni szokták, most voltam a szervizben, megkaptam az újat, rákérdeztem, hogy újraindul-e a garancia ilyenkor. A válasz az volt, hogy nem, az folytatólagos. De tényleg, egy papírt nem adtak a cseréről egyik alkalommal sem.Ez így valid, vagy tegyek egy kört a Philips-nél a kérdéssel szerintetek?
-
-
Dare2Live
félisten
Vettem egy monitort a régi helyett. Két géppel használom a sajátommal és a céges notival.
Mindig mindkét gép rá volt kötve a régire és hibátlanúl működött.
Amióta megvan az új napi szinten fagy, ill újraindul mindkét gép. Elég abszurd volt, hogy a monitor miatt van de ha visszakrakom a régit újra atomstabil mindkét gép. Ha újra odarakom az újat újból napi szinten újraindulnak.A monitort 03.12.én vettem. Alzas vásárlás, élhetek még ma a 14 napos elállással vagy a hétvége is beleszámít és kifutottam az időből. Sajnos mindenre is gondoltam de arra nem, hogy az új monitor okozza az újraindulásokat....
Gondolom célszerübb lenne az elállás mert a gariztatás erősen problémásnak tűnik... -
-
luciferc
őstag
-
st6969
őstag
"De nem értem, miért kell eddig eljutni?"
Minden egyes levélváltáskor az idáig vezető úton esélyük van arra, hogy feladod, nincs időd, nem akarod végigcsinálni, sőt legtöbb esetben nem is tudatos annyira a vevő, hogy ismerje a lehetőségeit, jogait.
Véleményem szerint a hasonló esetek apró töredéke jut el idáig, azokat "elbukják", az összes többit viszont nyerik. Bőven megéri nekik ezt csinálni. -
ACE-
addikt
Papírforma lett... (csak nem értem akkor ennek az egésznek mi értelme)
Elmondom az indokaimat, a kihallgató hölgy közli hogy ebből semmit nem értett, és közben mosolyog (teljesen normális volt).
Az Aqua képviselője meg szokásos marketing duma hogy mi azt szeretnénk ha a vásárlóink elégedettek lennének, bla-bla, és ha szeretném cserélik, vagy másra cserélik ráfizetéssel, vagy visszaadják az árát...
De nem értem, miért kell eddig eljutni? -
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #28071 üzenetére
Gondolhatod hogy most már én sem fogok, csak addig nincs gond a náluk vásárolt dolgokkal, amig nincs garanciális probléma. Ráadásul a levelezésből levezethető, hogy még én érezzem magam megtisztelve, ha végrehajtják a törvényben foglaltakat. Remélem a békéltető is látja majd a hozzáállásukat.
-
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #28069 üzenetére
25-én lesz a békéltető Teams-es meghallgatás. Ezt a békéltetőnek írta az Aqua képviselője. Természetesen nincs semmilyen szakvélemény... így az sem bizonyított hogy Windows-al egyáltalán tesztelték-e, hogy csinálja-e a sűrű BSOD-t.
Itt egy screen hogy milyen sűrűn volt windows fagyás.
Ilyen sűrűek voltak, amikor nincs napi szinten olyankor vagy be sem volt kapcsolva a gép (kisfiam gépe) vagy nem játszott rajta így nem volt jelentős adatforgalom az SSD-n. Karácsonykor meg nem is voltunk itthon. Kb. minden windows indításkor volt egy kék halál, de volt hogy több. És ez kizárólag ezen SSD behelyezése UTÁN kezdődött, és amióta visszaraktam a Samsung-ot, megszűnt... de biztos nem annak van baja... Szeretnek a gyártóra hivatkozni, hogy az a SAJÁT szoftverét fogadja el. Hát néztem azt a szoftvert, kb. annyit csinál hogy kiírja hogy OK, és ennyi. Nyilván a saját SSD-jét nem fogja ilyen kis hibával hibásnak ítélni. -
Lackooo84
nagyúr
Az oké, de azt, hogy mindig kifagy a windows mivel magyarázzák? Ez a program jelez hibát? Neked is azt tudom tanácsolni, hogy vidd vissza, és ragaszkodj a FÜGGETLEN szakértői véleményhez, ehhez jogod van, és az eladónak kell állnia a cehhet. Ha nem akarják bevizsgáltatni, akkor békéltető, ott úgyis nyerni fogsz.
-
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #28019 üzenetére
Na a válasza az Aqua-nak előzetesen:
"Vállalkozásunk álláspontja szerint a termék hibátlan, a fogyasztó által jelzett hibát melyet a HD Sentinel programban detektálta, nem SSD típusú termékekhez lett fejlesztve. Valamint a Kingston mint gyártó ezen külső program által adott eredményt nem ismer el, így nekünk sem áll módunkban. Amennyiben a fogyasztó a termékét hibásnak véli, kérjük tesztelje a gyártó által kiadott hivatalos Kingston SSD Manager programmal.
Társaságunk az ügyet lezártnak tekinti, a termék a fogyasztó birtokában van, annak ellenőrzése során hibát nem találtunk." -
GAbre
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy vettem egy Tom Tailor cipőt 2 hónapja.
Ma észre vettem,hogy az orrán lejött a talprész,majd láttam,hogy rendesen meg van kopva talp része is,holott kb alig használom.
Így most kivizsgálásra küldték,mert garanciában így nem cserélték.
Csak én gondolom úgy,hogy akár éjjel nappal volt rajtam akár nem, egy olcsó cipőnek se kéne elkopnia ilyen rövid idő alatt?Nem,hogy ennek.Ilyenkor mik a lehetőségek?
Mert érzésem szerint ezt így szokásos szöveggel visszadobják.,, -
luciferc
őstag
válasz
Tikakukac #28061 üzenetére
"majd akkor te fogod az Emag szintű nem létezú supporttal ezt megcsinálni"
Ez általánosabb kérdés, de az emagnak pont azért lehet olyan supportja amilyen van, mert a tisztelt magyar vásárlónak pont annyi a jogtudatossága, mint egy adag fagyott kutyaszarnak, és amikor az emag lepattintja, akkor nem veszi a fáradtságot, hogy írjon egy 5-8 soros panaszt a kormányhivatalnak és a gvh-nak. Amikor megkapják az ezredik ilyet, biztos lépni fognak. De igazából már jóval hamarabb is.
-
asdf_
veterán
válasz
Tikakukac #28061 üzenetére
Mindenre sikerült válaszolni, csak magára arra nem, amiből a "vita" kialakult és ami annak tárgya. Hogy felkent hivatalos kereskedőnek KELL lennie valakinek ahhoz, hogy a Samu szerviz saját garisként fogadja el és kezelje a Samsung Mo. jótállási jeggyel javításra beérkező terméket. Sokat haladtunk előre...
-
Tikakukac
titán
Egyrészt jogszabály alapján a jótállási jegy át nem adása nem mentesít a jótállási kötelezettség alól (más kérdés persze, hogy természetesen az eladó a jótállásra kötelezett, nem a márkaszerviz)
A Samsung szerint pedig ha nincs papír akkor takarodj a felállás
de miért ördögtől való, hogy az eladó szerv fog egy -megfelelő évből való- biankó garjegyet, kitölti, lepecsételi (pótolja azt) és készen vagyunk?
Egyfelől full felesleges kör, másfelől igen, fogja, lepecsételi és kész. Ez az elmélet gyakorlatban pedig majd akkor te fogod az Emag szintű nem létezú supporttal ezt megcsinálni, oksi?Olvasom a topikot, nagyon sok éve óta, semmi ilyen nem rémlik, hogy Samsung Mo. jótállási jegy birtokában valakinek is visszautasították volna a garis ügyintézését, azon indokkal, hogy az eladó szerv nem volt rajta valami Samsung által felkent hivatalós eladói listán.
Akkor nincs miről beszélnünk, köszönöm a lehetőségetRészemről lezártam.
-
asdf_
veterán
válasz
Tikakukac #28056 üzenetére
Mi van akkor ha nem kaptál Samsung garipapírt, pedig elvben hivatalos viszonteladótól vásároltad?
Egyrészt jogszabály alapján a jótállási jegy át nem adása nem mentesít a jótállási kötelezettség alól (más kérdés persze, hogy természetesen az eladó a jótállásra kötelezett, nem a márkaszerviz), de miért ördögtől való, hogy az eladó szerv fog egy -megfelelő évből való- biankó garjegyet, kitölti, lepecsételi (pótolja azt) és készen vagyunk?
-
asdf_
veterán
válasz
Tikakukac #28057 üzenetére
Olvasd már vissza a topikot vagy más Samu márkatopikot könyörgöm
Olvasom a topikot, nagyon sok éve óta, semmi ilyen nem rémlik, hogy Samsung Mo. jótállási jegy birtokában valakinek is visszautasították volna a garis ügyintézését, azon indokkal, hogy az eladó szerv nem volt rajta valami Samsung által felkent hivatalós eladói listán.
vagy más Samu márkatopikot könyörgöm
A legnagyobb tisztelettel, ez az ilyen benne van a szabványban/jogszabályban, olvasd már el kaliberű érvelés. Linkelj légy oly kedves.
-
qltsar
veterán
válasz
Tikakukac #28056 üzenetére
2023 Március óta Samsung.com-os rendeléseknél nincs garipapír. Kinyomtatott számlával lehet leadni garanciáztatásra a telefonokat, okos eszközöket.
Ezzel szemben SES pl. ad, és ki is tölti, természetesen lepecsételve, de ők a Bravophone / Strong & Unique Kft., nem Samsung.com.
-
Tikakukac
titán
válasz
luciferc #28055 üzenetére
Mi van akkor ha nem kaptál Samsung garipapírt, pedig elvben hivatalos viszonteladótól vásároltad?
Esetemben például az S23 ilyen. És hiába van számlád, hiába van ott kitől van és hiába tudják rendszerszinten, hogy igen, valid a dolog és hiába nem kérhetnének papírt ha van számla, mégis csuklóztatnak vele mindenkit.
-
asdf_
veterán
válasz
Zsolt,72 #28053 üzenetére
Vezethetne, ha bármivel is alátámasztanád a mondandódat. A Samsung webolodala és a termék mellé kapott forgalmazói jótállási jegy is azt írja, hogy az úgy frankó, de serial alapján is látják, hogy a saját cuccuk, ők hozták az országba, így a forgalmazó jótállást vállal rá. Mi alapon dobná ezt vissza jogszerűen a mészárszék? Elfogadok én bármit, csak tessen érvelni, mert eddig ez nem történt.
-
asdf_
veterán
válasz
Zsolt,72 #28047 üzenetére
hogy a gyártói jótállásuk kizárólag az onnan származó termékekre vonatkozik.
Tökre nem. Az általuk forgalmazott termékre vonatkozik:
Tehát halálmindegy, hogy rajta vagyok-e bármilyen listán (aminek a léte is nonszensz, amikor szabad kereskedelem van), ha olyan nagykerből vásárolom a terméket, amelynél a termék a Samsung Electronics Magyar Zrt. forgalmazásából származik, akkor arra a termékre vonatkozik a gyártói jótállás (hiszen a termékhez adott jótállási jegyen vállalja ezt a Forgalmazó
).
-
Ebben tévedtél (ami nem probléma, velem is előfordul). Nem gondolom, hanem tudom. Nincs ezres nagyságrendű hivatalos viszonteladó, (miként azt tévesen idekeverted), ezért nem is szükséges ekkora listát kezelni.
Ha nem értesz egyet, akkor célszerű utánaolvasnod, hiszen maguk a gyártók teszik közzé a hivatalos viszonteladók listáját, s azt is, hogy a gyártói jótállásuk kizárólag az onnan származó termékekre vonatkozik.
-
asdf_
veterán
válasz
Zsolt,72 #28043 üzenetére
Amelyik üzlet nincs a hivatalos listán, az csak bolti jótállást kínál (hiszen a gyártó nem tekinti az ott vett telefont hivatalos beszerzésűnek).
Ez azért nem igaz, mert én (nem telefonboltosként) bármikor bemegyek az illetékes nagykerbe és veszek egy Samsung garjegyes frankó telefont (de még iPhone-t is) és eladom neked. Egyáltalán nem kell semmilyen listán rajta lenni, nem gondolod, hogy naprakészen tartanak majd ezres nagyságrendű kereskedőt... A beszerzési forrás határozza meg, nem az, hogy meg van-e áldva a kisker a gyártó által.
Megemeli az ember a telefont vagy dob egy mailt, megkérdezi a kiskert, hogy kap-e Samsung Mo. garjegyet hozzá vagy sem. Ha nem, akkor sétapálya.Az ár mondjuk árulkodó szokott lenni, ha Emag, Alza, MM háromszög 240-250e Ft-ért ad valamit, akkor ha máshol199-ért látod, ott azért adja magát, hogy valószínűleg kérdezni sem kell, hanem szürke cucc.
-
válasz
Mauro812 #28042 üzenetére
Szia!
Jellemzően az határozza meg a gyártói jótállás meglétét, hogy hivatalos viszonteladótól veszed-e.
Ezek listája megtalálható az adott gyártó oldalain, pl az Apple és a Samsung megfelelő webcímén, illetve bármilyen olyan gyártó is elérhetővé szokott tenni ilyen listát, amelyik hivatalosan forgalmaz itthon telefont.
Amelyik üzlet nincs a hivatalos listán, az csak bolti jótállást kínál (hiszen a gyártó nem tekinti az ott vett telefont hivatalos beszerzésűnek).
Nagyobb gyártók esetén hivatalos hely pl a három szolgáltató, plusz többnyire MM, ALZA stb. De az a biztos, ha megnézed a kiszemelt gyártó hazai oldalán. -
Mauro812
tag
Sziasztok! Honnan lehet tudni, hogy egy mobilra gyártói vagy bolti garancia ad egy webáruház?
-
omfgk
veterán
válasz
sinick #28039 üzenetére
Igen, csak ez a része nem is volt kérdés.
Csak elmentünk ebbe az irányba. Fura is volt. Egyszerűen nem így számoljuk a napokat. De sehol.Ez egyértelmű.
Hétfői vásárlás - 3 napos cseregari - az csütörtök. Nem szerda.
Hétfői vásárlás - 14 napos elállás - az szintén hétfő, 2 héttel később. Nem vasárnap.Csak az volt a kérdés ,hogy 14 napon belül jelzem nekik és akkor a lényeg ,hogy a jelzéstől számítva 14 napon belül érkezzen meg hozzájuk. Na ezt nem tudtam tutira. Mert ha vissza kellett vinni néha valamit, akkor azt személyesen tettem, 14 napon belül. Csak most a március 15-ei hétvége megviccelt.
-
omfgk
veterán
Igen, ez volt az egyetlen dolog, amibe én magam is biztos voltam.
És ez mindenhol máshol is így van. Hétfő - 3 nap - az csütörtök, stb.
Legyen az 3 napos cseregari, 14 napos elállás...De közben kikerestem.
14 napon belül értesítem és onnantól 14 napon belül vagy megérkezik, vagy legrosszabb esetben a bizonyítékot elküldöm ,hogy feladtam a csomagot.
Mondjuk ez utóbbi már elég pofátlan lenne részemről. Kedden berakom a gls automatába aztán onnantól az övék.Csak ráfutottam az ünnepi hétvégére.
-
asdf_
veterán
Ha vasárnap vetted át, akkor ma állsz el. A vasárnap az első nap volt, így holnap már a tizenötödik lesz, amikoris már kicsúsztál az elállásra nyitott időszakból.
-
omfgk
veterán
Üdv,
Egy gyors kérdés.
14 napos elállás.Holnap van a 14. nap (március 2-án vettem át személyesen, tehát 2 hete vasárnap).
Ha ma vagy holnap megküldöm nekik az elállási nyilatkozatot email-ben (illetve a csomagba is beleteszem) és a GLS kedden jön a csomagért ,hogy elvigye, akkor az rendben van, ugye?Tehát úgy szól a szabály ,hogy 14 napon belül kell jeleznem feléjük és onnantól 14 napon belül kell megérkeznie, ugye?
Nyilván ez GLS-el már jövő héten megtörténik, tehát a jelzéstől számított 3-4 nap. Vagyis 14. napon jelzem nekik, 18-on megérkezik legkésőbb.
Csak eredetileg úgy terveztem ,hogy még tegnap visszaviszem nekik személyesen, de máshogy alakult a napom, így a személyes visszaviteles határidőből kicsúsztam. -
Jester01
veterán
válasz
Dinter #28024 üzenetére
Igaz.
6. § (1) A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket – a járművek kivételével – az üzemeltetés helyén kell megjavítani.
(2) Ha a kijavítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a vállalkozás, vagy – a javítószolgálatnál közvetlenül érvényesített kijavítás iránti igény esetén – a javítószolgálat gondoskodik. -
Dinter
addikt
Sziasztok.
Az új forgószékem mechanikája 3 hónapot bírt. A bolt azt mondja, vagy el kell vinni hozzájuk vagy a futárt a vásárlónak kell fizetni. A jogszabályok alapján én viszont úgy látom, hogy a szállítást is nekik kéne. Igaz ez az utóbbi állítás?
-
ACE-
addikt
válasz
Fox Mulder #28012 üzenetére
Garis ügyintézés, rámondták egy SSD-re hogy jó, de én két gépben tesztelve is rossznak láttam a tesztek alapján. Persze semmilyen független szakértői véleményt nem adtak, csak hogy tesztelték és megfelelő.
-
-
ACE-
addikt
Volt már valakinek Teams-es békéltető testületes meghallgatása? Mi várható?
-
qltsar
veterán
válasz
Baleszmode #28007 üzenetére
Ha kifizeted nekik - es van kapacitasuk termeszetesen, ha nem, max elhajtanak, es akkor megrendelheted a TMX-et fizetosen ugyanugy, vagy bevallalod a webshopos gariztatast.
En, ha ebben a szituacioban lennek, biztosan hivatalos szervizzel csereltetnek akkumulatort, de ezt mar neked kell eldontened.
-
qltsar
veterán
válasz
Superhun #28005 üzenetére
A linkelt bolt nem hivatalos forgalmazo, garanciajegy pedig nem mindig van Samsung telefonok melle. (Samsung.com pl. nem ad, csak szamlat, es azzal tudod a szerviz igenyt bejelenteni.)
TMX szervizeli hivatalosan (nagy ritkan, ha szemelyesen beviszed akkor az Oktogon, de van, hogy innet is tovabbkuldik Budaorsre a TMX-nek), ok ingyen viszik haztol hazig, ha ervenyes, hivatalos garid van, TMX oldalan lehet inditani a szervizfutar igenyt.
Elmeletben, ha nem hibas keszuleket kuldesz el nekik, akkor kiszamlazhatjak a futarkoltseget, nekem meg ilyen nem volt, pedig kaptam vissza javitatlanul eszkozt toluk - mas kerdes, hogy valojaban hibas volt.
Mar a sufnibolt szerviz menupontjabol is leszurheto, hogy nem gyari gari van: "VIP szolgáltatás nélkül az oda-vissza szállítás költsége 7 780 Ft."
-
válasz
Baleszmode #28004 üzenetére
Szia! Van a telefonhoz hivatalos Sasmsung garanciajegy? Ha nincs, akkor "szürkeimportos" és csak a boltba viheted vissza.
-
Baleszmode
csendes tag
Sziasztok!
A kötelezők:
Termék gyártója és mivolta: Samsung Galaxy S21 FE 5G
Vásárlásának helye, időpontja: xre.hu, 2023.10.16.
Eladási ára: 173.980 Ft.
Magánszemélyként vagy cégnévre vetted-e: magánszemélyként
Hiba jellege: életkorból adódó akkumuléátorproblémák (nem bír annyit, mint anno)
Sem szervizeltetve, sem más garanciális ügyintézésen nem volt eddig
Nem használtan vettem
A kérdés: ha az xre.hu-n vettem, akkor csak a visszaküldéses szerviz játszik, vagy bármelyik Samsung boltba/szervizbe bevihetem és garisan kicseréltethetem az aksit?
Mert a weboldalon azt írják, Iphoneoknál lehet ilyet, de a Samsungoknál nem tudom, mit lehet ilyenkor, meg mit nem.
Illetve a telefon már eltűnt a weboldalról, így csak reménykedek benne, hogy tényleg 24 hónap a garancia
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! -
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni
Apósom Vásárolt egy LG hűtőt az euronicsban pontosan 02.07-én
Ma lett teljesen kicsomagolva és az ajtón van egy horpadás
A karton sértetlen volt, semmi ütés nyom nem látszik rajta
Ilyenkor lehet valamit tenni hogy legalább az ajtót ki cseréljék ?
A segítő válaszokat előre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest