Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Na úgy látom szépen lassan dűlőre jutottunk
Akkor all assist on és mindenki úgy megy, ahogy akar
De azért remélem a full törés be lesz kapcsolva és az SC is
(Bár én személy szerint örülnék hogyha a benzin szimuláció ki lenne kapcsolva, kellemes amikor lenyomsz egy 50%os versenyt és az utolsó körben elfogy az üzemanyag, a gumi szim mindenképpen legyen bekapcsolva)
Versenytáv: Sztem 50% elég vagy max 75%, már az is elég hosszú, sztem a 100% fárasztó és felesleges is, már az 50% is pont elég, mivel már ott szét fog hullani a mezőny, a végén egyedül körözget majd mindenki.
De majd ez kiderül az első futamokon, és aszerint lehet változtatni mindenen.Időjárás: Én nem ajánlom az esőt, tapasztalataim alapján esős versenyen több mint a mezőny fele ki fog esni, és ott is nagy lesz a szétszakadás, mindenki az esővel fog küzdeni, és nem egymással, egyetlen rossz pillanat és már meg is forogtál, bár segítségekkel lehet vezethetőbb, ezt is meglátjuk.
Félre értés ne essék én túlzás hogy szeretem az esőt, de ha lesz, nem lépek ki miatta, de sztem jobb szárazon.
Javaslat, legyen dinamikus az időjárás, de ha esővel kezdünk újraindítjuk, az tényleg izgi, amikor száraz futamból átmegyünk esősbe azt támogatnám.Csapatválasztás: Sztem HOBO / Motion_Blur / makkai / mcsaba80 / elsőként választhassanak csapatot, Hobo az oldal szerkesztésért fáradozásért, Motion, Makkai, Mcsaba pedig a közzétett Setup-okért.
A többiek meg küzdenek egyet a maradék helyekért.
Időmérő: Ha a patch nem javít azon hogy a versenyen nyoma sincs az időmérőn elért helyezéseknek és össze-vissza keveri a rajtrácsot, illetve továbbra is beadja a 0%os gumit, akkor hanyagoljuk az időmérőt.
Így hirtelen ennyi, ez az én véleményem lehet megvitatni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest