- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Na úgy látom szépen lassan dűlőre jutottunk

Akkor all assist on és mindenki úgy megy, ahogy akar
De azért remélem a full törés be lesz kapcsolva és az SC is 
(Bár én személy szerint örülnék hogyha a benzin szimuláció ki lenne kapcsolva, kellemes amikor lenyomsz egy 50%os versenyt és az utolsó körben elfogy az üzemanyag, a gumi szim mindenképpen legyen bekapcsolva)
Versenytáv: Sztem 50% elég vagy max 75%, már az is elég hosszú, sztem a 100% fárasztó és felesleges is, már az 50% is pont elég, mivel már ott szét fog hullani a mezőny, a végén egyedül körözget majd mindenki.
De majd ez kiderül az első futamokon, és aszerint lehet változtatni mindenen.Időjárás: Én nem ajánlom az esőt, tapasztalataim alapján esős versenyen több mint a mezőny fele ki fog esni, és ott is nagy lesz a szétszakadás, mindenki az esővel fog küzdeni, és nem egymással, egyetlen rossz pillanat és már meg is forogtál, bár segítségekkel lehet vezethetőbb, ezt is meglátjuk.
Félre értés ne essék én túlzás hogy szeretem az esőt, de ha lesz, nem lépek ki miatta, de sztem jobb szárazon.
Javaslat, legyen dinamikus az időjárás, de ha esővel kezdünk újraindítjuk, az tényleg izgi, amikor száraz futamból átmegyünk esősbe azt támogatnám.Csapatválasztás: Sztem HOBO / Motion_Blur / makkai / mcsaba80 / elsőként választhassanak csapatot, Hobo az oldal szerkesztésért fáradozásért, Motion, Makkai, Mcsaba pedig a közzétett Setup-okért.
A többiek meg küzdenek egyet a maradék helyekért.
Időmérő: Ha a patch nem javít azon hogy a versenyen nyoma sincs az időmérőn elért helyezéseknek és össze-vissza keveri a rajtrácsot, illetve továbbra is beadja a 0%os gumit, akkor hanyagoljuk az időmérőt.
Így hirtelen ennyi, ez az én véleményem lehet megvitatni

Új hozzászólás Aktív témák

- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest