Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- ASUS ROG Ally
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Na úgy látom szépen lassan dűlőre jutottunk

Akkor all assist on és mindenki úgy megy, ahogy akar
De azért remélem a full törés be lesz kapcsolva és az SC is 
(Bár én személy szerint örülnék hogyha a benzin szimuláció ki lenne kapcsolva, kellemes amikor lenyomsz egy 50%os versenyt és az utolsó körben elfogy az üzemanyag, a gumi szim mindenképpen legyen bekapcsolva)
Versenytáv: Sztem 50% elég vagy max 75%, már az is elég hosszú, sztem a 100% fárasztó és felesleges is, már az 50% is pont elég, mivel már ott szét fog hullani a mezőny, a végén egyedül körözget majd mindenki.
De majd ez kiderül az első futamokon, és aszerint lehet változtatni mindenen.Időjárás: Én nem ajánlom az esőt, tapasztalataim alapján esős versenyen több mint a mezőny fele ki fog esni, és ott is nagy lesz a szétszakadás, mindenki az esővel fog küzdeni, és nem egymással, egyetlen rossz pillanat és már meg is forogtál, bár segítségekkel lehet vezethetőbb, ezt is meglátjuk.
Félre értés ne essék én túlzás hogy szeretem az esőt, de ha lesz, nem lépek ki miatta, de sztem jobb szárazon.
Javaslat, legyen dinamikus az időjárás, de ha esővel kezdünk újraindítjuk, az tényleg izgi, amikor száraz futamból átmegyünk esősbe azt támogatnám.Csapatválasztás: Sztem HOBO / Motion_Blur / makkai / mcsaba80 / elsőként választhassanak csapatot, Hobo az oldal szerkesztésért fáradozásért, Motion, Makkai, Mcsaba pedig a közzétett Setup-okért.
A többiek meg küzdenek egyet a maradék helyekért.
Időmérő: Ha a patch nem javít azon hogy a versenyen nyoma sincs az időmérőn elért helyezéseknek és össze-vissza keveri a rajtrácsot, illetve továbbra is beadja a 0%os gumit, akkor hanyagoljuk az időmérőt.
Így hirtelen ennyi, ez az én véleményem lehet megvitatni

Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest