Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
Kezd alakulni a dolog, már egész tűrhető. Driverben Overall-t levettem 30%-ra, játékban FFB 20%, így pont jó is, csak furcsa hogy nagyobb kanyarban egy idő után elmegy az erő a kormányból. Vagy ez mindenkinek így van? Esetleg azt jelzi hogy nincs tapadás? Csak mert a '10-ben akkor éreztem ilyet amikor forogtam az autóval. A fékek még nem az igaziak, rögtön satut nyomok
Driverben a Spring és a Damper csúszkák 0-án állnak, mert '10-hez azt írták vegyük le, itt is maradhat 0-án? (igazából fogalmam sincs ez a kettő mit állít). A centering spring is nulla, de azt legalább értem mit jelent
Profiler-hez még nem nyúltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Driverben a Spring és a Damper csúszkák 0-án állnak, mert '10-hez azt írták vegyük le, itt is maradhat 0-án? (igazából fogalmam sincs ez a kettő mit állít). A centering spring is nulla, de azt legalább értem mit jelent