- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz vm93hun #8891 üzenetére
F.B.S. Amíg meg nem köt, addig picit szúrós szaga van, mert talán egyik hatóanyaga ecetsav. Viszont elég rugalmas anyag. B tipp a sima szilikonpaszta, de szerintem az FBS tartósabb, és rugalmasabb. Meg azt lehet kapni kisebb kiszerelésben is.
Egyébként nem direkt erre van, de olyan mint a WD 40, meg a purhab. Mindenre is jó.
Használat előtt azért alkohollal, vagy sebbenzinnel (vagy azzal, ami kéznél van, és oldja a zsírt) lezsírtalanítanám a felületet, hogy tuti ragaszkodjon.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
Sony MDR-XB650BT-hez vettem új fülpárnákat, mert a régi el is használódott és már vált le a ragasztásnál. Az újak passzolnak, azonban a rajtuk levő kétoldalú ragasztó nem tartja meg sokáig. Van olyan folyékony cucc, ami direkt erre a célra van, vagy jó ide a pillanatragasztó is?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
martin66
senior tag
Megéri 60k-ért vadi új, garis SteelSeries Arctis Pro Wireless ?
-
galocza
aktív tag
válasz ThorsHUN #8852 üzenetére
...s nem is alkalmaztam eddig másra, mint pont fejhallgatóra. első anc fhallgatóim közül 3at küldtem vissza. sony késett, px7 kiszívta az agyvelőmet, denon brutál tompa volt 8(.
erre találták ki: HA nem tudod élőben megnézni-megfogdosni-meghallgatni a terméket.
a dologhoz hozzátartozik, h aki mediamarktos 10 perces "meghallgatás" után dönt, eléggé hibázik.
ha semmi másra, de erre télleg való az elállás. nem arra, hogy a porszívó mégsem pont olyan piros, mint a képeken... -
Sonja
nagyúr
#8878rekid: Neked válaszoltam volna, csak félrenyomtam.
Elméletileg a fejlesztő beállításokban lehet elérni ezt, ha a fejhallgató csatlakoztatva van. Ha csatlakoztattad a fejhallgatót, akkor a fejlesztői beállítások -> Bluetooth hang - Kodek opciót kiválasztod, és benne ami nem szürkével van írva, na azt támogatja!
Ha nem tudod, akkor így kapcsolhatod be a Fejlesztői beállításokat Androidos telefonodon.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
rekid
addikt
Pár screenshot.
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Az app teljesen oké, leszedtem rögtön frissítette is a füles firmware-ét, tehát van támogatás. Az EQ nem nagy cucc van kismillió profil de te magad is babrálhatod az EQ-t és el is mentheted a sajátod. Kérdés, hogy mi van akkor ha a zenelejátszóban is állítottál már EQ-t..
Ez a theatre mód.. hát klasszik parasztvakítás semmi extra.
Van külön Game mód ami kisebb késleltetést ígér cserébe instabilabb lehet.
Egy új feature amire véletlen jöttem rá: A kagylók nem csak 90 fokkal fordíthatók el hanem be is hajthatók mint a hordozható füleseknél szokás.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
-
rekid
addikt
válasz bostone #8873 üzenetére
Koszi az infot!
Eddig igen az, hangzas alapjan nem erzem azt, hogy ezert kar volt fizetni. Holnap meghallgatom ennek a lossless verziojat de igy youtubeon nem kaptam fel a fejem, hogy szuzmariam... es hat tobbet hallgatok youtuberol zenet mint losslesst.
Az appot meg nem toltottem le szoval ugy hallgatom ahogy a dobozbol kiesett.Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Megjött, valóban egy napon belül ahogy ígérték. A csomagautomatából kiszedés után rögtön jött mailben a használati útmutató és a garanciajegy is. (Doboz tartalmazza a használatit.)
A csomagolás igényes semmi nem utal arra, hogy gagyi kínai lenne. BT kapcsolat elsőre összejött.
Tömegre nem érzem nehezebbnek mint a hyperx cloud alphamat. Nem álltam még neki fej fej mellett losslesst hallgatni de szintén az alphához képest nem érzem rosszabbnak. (No, nincs magasan a léc.)
Mély van, magas van, tök jól körbeveszi a fülem és nem nyom.
A párnás rész 90 fokban elforog így le tudod rakni rendesen a fülest az asztalra.
Ami pozitív és egyben negatív is, hogy a fej és hangszórópárnák bevonata nagyon "finom" műbőr így nem tudom meddig bírja majd.Én azért kerestem ilyen fülest, mert a hagyományos "agyba dugósok" jellemzően 1 éven belül "eltömődnek" nálam fülzsírral vagy a t"kom tudja mivel és rendszerint átmennek monoba. (Több tízezrem ment már így kukába sennheiser, akg, stb vonalon. ) Az egyedüli ami bírja a sima régi jack-es Iphone füles de az egy idő után már kényelmetlen.
Szóval 20K úgy gondolom eddig, hogy nem kidobott pénz. Persze majd a puding próbája a hosszú evés.
-
bostone
addikt
Sosem értettem vagy én vagyok a hülye, de sportoláshoz ezek a fülesek nagyon “melegek”, nem? Vagy az egy külön pont, ha a füled extra mennyiségű nedvességet termel?
Na, de.
Az earfun tune pro nem kapható a saját oldalán, de nálunk már igen, hogyan lehetséges ez?
Azon csodálkoznék, ha többet nyújtana vagy közel annyit, mint egy csúcsragadozó, töredék áron. Lehet, hogy lehetséges, de mégis nehezen hiszem el, hogy egy pár éves cég ki tudja kísérletezni a tökéletes elegyet, azokkal szemben, akik évtizedek óta az iparban vannak.
Hm… autó gyártás…
Bog CES-en készült beszámolója szerint a tune pro most érkezik és ez lesz az earfun legdrágább készüléke, de nálunk már van készlet is, és olcsóbb is, mint az air pro. -
addikt
válasz ThorsHUN #8868 üzenetére
Körbenéztem persze én is a Sony-nak az app-jában, de mindent kb alap beállításon hagytam.
Profilokat lehet állítani az ANC-hez, meg az Ambient Sound, hogy mikor és milyen szintű hatékonysággal dolgozzanak, meg látom én is, hogy sok egyéb extra funkciókat lehet kapcsolgatni, amik valakiknek biztosan fontosak és nekik jól jöhet minden fentebb felsorolt.Nekem az lenne a legfontosabb, hogy bekapcsoláskor ne ANC, hanem normál módban induljon a füles, bezzeg ezt nem lehet kapcsolgatni az app-ban…
Kezdetben olyan is működött, hogy ha levetettem a fejemről, szüneteltette a zenét és használaton kívül automatikusan kikapcsolt egy idő múlva, mostanra már egy ideje egyik funkció se működik és az app-ban pl látom, hogy az automatikus kikapcsolást be és ki lehet kapcsolni, de természetesen be lenne kapcsolva pedig.Mostanában a régi kedvenc, vezetékes Xiaomi agybadugós fülesemet használgatom leginkább, ami egy akksis BT receiver-re van dugva a pulcsi zsebében és az tökéletes nekem a mindennapokban.
Nem tudom finomhangolni, app sincs hozzá (se a füleshez, se a receiver-hez), valahogy pont a preferenciáim alapján szólnak vele a zenék, de amúgy azt egyáltalán nem mondom, hogy kifinomult hallásom lenne. -
ThorsHUN
őstag
Pedig a Sony és a Soundcore is ezt leutánozva használ hasonló módszert arra, hogy a te hallásod és preferenciád alapján finomhangolja a fülest egy általános EQ beállítással.
A JBL is csinál valamit, de én úgy láttam, hogy az nem az EQ-ba nyúl bele, csak a füleig közötti halláskülönbséggel játszik (de ezt nem értem pontosan).Szóval BT fülesek tekintetében azért van bőven szerepe az applikációnak, szolgáltatásoknak.
(Én ide tenném a zajszűrés, szélzaj csökkentés, külsö zajok felerősítése, mikrofon zajcsökkentése okosságokat is, valamint az esetleges és appban beállítható multipoint connection, codec használat, "easy chat" azaz beszédre hangerő levesz, külső zajokat felhangosít okosság, adaptív ANC illetve transparency beállítások, viselésérzékelés, gombok, érintőpanel parancshozzárendelés funkciók beállításait, irányítását, kezelését is)[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
gretzky77
veterán
Nyilván helyén kell kezelni a fejest, szolgáltatásban biztos nem veszi fel a versenyt a Sonyval, ami a hangzást illeti már nem lennék benne olyan biztos. A Sonynak sem a hangja ami miatt veszik sztem!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
rekid
addikt
Megrendeltem, meglátjuk milyen.
Így, hogy lehet madzaggal is használni nekem oké.
Pozitív, hogy rögtön elérhető az ügyfélszolgálati szám.
(Simple payes fizetés nyilván nem ment elsőre, de ez nem az ő hibájuk eddig mindig megszívtam, ha simple payjel akartam fizetni online bárhol..)Gyáva népnek nincs hazája!
-
addikt
válasz ThorsHUN #8860 üzenetére
Jóisten 120 órás üzemidő, kb teljesen szokatlan lenne számomra, hogy töltőre kell tenni a fejhallgatót.
Ráadásul gondolom alig lehet érzékelni a súlyán, hogy valszeg nagyobb (és nehezebb) akksi van benne és nem húzza a fejet jobban, mint egyébb BT fejhallgatók.Mostanában gondolkodom, hogy meghirdetem minden korábbi hordozható hangkeltőmet, mert alig használom őket és csak elavulnak és eszi őket az idő, de ez most felkeltette az érdeklődésemet ennyi pénzért.
Bár hangzásban valószínűleg nem lehet egy XM4 szinten, mégiscsak egy Earfün. -
ThorsHUN
őstag
Udv!
Javaslom, hogy mindenkeppen csak kiprobalt fejhallgatot vegyel es sajnos innentol kezdve problemas az ugy, mert nem tudni neked melyik lesz az ami eleg erovel szoritja a fejed, hogy ne essen le de ne tul erosen, hogy azert sokaig hordhato legyen.
Most jott ki az Earfun Tune Pro ami 20K es hazai webshopban mar kaphato (így elvileg, de ehhez át kell bongészni az ÁSZF-et) él az elállási jog.
Azt olvastam, hogy Kardiora vagy on ear, vagy ez a fulet korbeolelo fülhallgató az ajánlott. -
atika88
senior tag
válasz Gzula[HUN] #8857 üzenetére
Köszönöm! És ezt halandó ember is könnyedén cseréli?
-
Gzula[HUN]
addikt
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
Van egy pár éves (nem használt, lényegében új) Sony MDR-XB650BT fejhallgatóm. Amit azonban a nem használás ellenére is, utolért a tipikus széria szépséghibája: a fülpárnája elvált, nem vészes ugyan, de azért ez így ugye nem is jó. Számla, garipapír is megvan. De garancia már ugyebár nincs...
A Sonynál van esetleg visszahívás program erre Vagy egyszerűen így (pórul)jártam.... -
Gzula[HUN]
addikt
válasz bukottangyal #8854 üzenetére
-
bukottangyal
tag
Feltűnően olcsó Barracuda X-et ne vegyetek emagból.
FAKE-et kaptam, most írom a köszönőlevelet és megy vissza. -
rekid
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani max 40K-ig olyan fejhallgatót mely az alábbi kritériumoknak megfelel?Kialakítás: Zárt, fület körbeölelős
Felhasználás: Filmnézés, kardio edzés közbeni zenehallgatás (jellemzően basszus orientált vagy metál), podcast hallgatás
Nem árt ha hosszabb az üzemidejeNem kell high end egyrészt mert úgy is "hót" izzadság lesz naponta, másrészt van otthon egy 3 éves aki bármire is képes.. ennél fogva nincsenek "audiofil" igényeim most. Legyen valami ami jobban szól egy sokol rádiónál de nem kapok agyérgörcsöt amikor "hirtelen" cserélni kell.
Köszi!Gyáva népnek nincs hazája!
-
ThorsHUN
őstag
válasz galocza #8851 üzenetére
A visszaküldésnél halkan jegyezném meg, hogy tényleg nem egy kedves dolog, de én is éltem már vele. Mondjuk ahol lehetett az újracsomagoltat rendeltem be.
Ugyanakkor érdemes utánanézni, hogy - és ez pedig a másik oldalról nem szimpatikus - nem kezeli-e a bolt higéniai termékként a fejhallgatókat... (mint pl az AQUA), mert azokra nincs elállási lehetőség. -
galocza
aktív tag
tudom, utálni fogsz, hogy csak a problémákat hozom elő 8(.
a feltételeidnek egy rakás füles megfelel, ELVILEG, még az olcsó kategóriából is.
-késés: zenénél nem gond egyik sem, filmnézésnél lehet h kell egy civilizált lejátszó, amiben lehet hang késést állítani.
-mikrofon: mindnek van. a bt füleseket részben ezzel adják el.
-2 eszköz: na itt már voltak gondjaim. nem próbáltam ki minden fülesemmel (mert korábban bedobtam a türcsit 8( ), nomeg a telefonom occó kaki droid (előtte ms), de ha 2 eszköz volt csatlakoztatva (tel+pc), egyik, vagy másik, vagy egyik sem szerette.
-anc: újra, a lentebb tárgyaltak ilyenek. de a zajszűrés fura állatfajta utazás közben: ha vmit szeretnél mégis hallani, általában vagy kikapcsolod az anc-t (de lehet, h a párna miatt mégsem hallasz semmit), vagy nyomsz egy gombot, ami a mikrofon hangját beletolja a füledbe (pl szeretnéd hallani, mit mond astewardessbocsi, flight attendant). lehet, h egy jó, passzív, izolációssal többre mész.
itt van egy lista, persze a rengeteg márka rengeteg terméke +csájníz eszközök mellett távolról sem teljes.
nem minden füles jó minden tartományban. tessék megnézni: ha pl te rohadtul utálod a repülő mélyét - tessék olyat választani. asszem pl sonyk kifejezetten jók voltak mélyben.
-pc-mikrofon: ezt nem teljesen értem. ha pc-n pl játszanál is, vagy +egy madzagos line-in mic, vagy faststream, ld lejjebb.
[link]
-vezeték: ezt a többség tudja. a kérdés, h tudják-e lemerült állapotban is. a mai akkuidők (s mindenhol - pl vonaton, rgépen - meglevő usb csatolók) mellett ez nem igazán szempont már.
de megjegyzendő: a fülesed valszleg máshogyan fog szólni anc-vel, mint nélküle, madzagosan, stb!...
-textil. van ilyen állat? 8) nekem a meglehetősen drágák is pu/faux leather dologgal voltak bevonva (s lerohadtak max 1 év alatt). lehet, h ha ez tényleg fontos, fordítva kellene keresned? keresni olyat, amihez van textil utángyártott, megnézni spec, s ha tetszik, megvenni?EDIT: én ugyan csöppet ellenzem, de pont erre találták ki netes vásárlás esetén a visszaküldési lehetőséget.
ja, s újra: minden füles hangjának adj minimum 3 napot![ Szerkesztve ]
-
galocza
aktív tag
normálisan az összes fejlett kodek az a2dp profilra épül. a többnyire kaki sbc, az itt olvasott aptx-ezmegaz, ldac, ésakárhogyishívjákasonyét.
ezek jó minőségűek, de nincs, csak egy irány -> eszközből fejedbe.
a kétirányú hangátvitel a handsfree profilhoz tartozik, ami kaki minőség (ami játéknál tán nem is lenne gond), DE borzasztó késés!de van menekülési út, ha TÉLLEG úgy gondolod, hogy neked márpedig biztosan bt füles kell (szemben egy jobb rf-fel, ami fele gond): a faststream.
nincs saját tapasztalat, plusz rohadtul le vagyok maradva, de ahogy nézegetem, még mindig avantree és creative cuccok tudják.
kétutas, késés elhanyagolható (~40ms), hang - ha nem is csoda, de nem rossz.télleg kérdezz a játékosfüles topikban, ott, remélem, több a tapasztalat.
-
kormo1
csendes újonc
Sziasztok, milyen vezetéknélküli ANC-s fejhallgatót tudtok ajánlani? Nem kell semmi extra, nincsenek nagy igények Külföldi rendelés is ok. Ezt néztem ki alapból: edifier w820nb van ennél olcsóbban jobb vétel?
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Bármelyik vezetékesen is használható Bt fejhallgató jó lehet erre. Pl. Focal Bathys, de DAC nélkül is van simán csak jack bemenetes Bt fejes. Külső mikrofont is használhatsz, ha ez kritikus szempont.
A többiek biztosan tudnak a hitvány kínai kútból is meríteni, de ezek alapján biztosan találsz magad is.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
malacka87
őstag
Van valami értelmes minőségű fejes most? Tegnap az arctis nova 7 x fulesem a tövében elengedte magát… Mondjuk már akkor megbántam amikor megvettem! Nagyon kényelmetlen egy füles! Nyikorog recseg ropog a sok műanyag rajta… és itt a vége
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
ThorsHUN
őstag
válasz Gzula[HUN] #8843 üzenetére
Szerintem ez a buktató:
Használható legyen PC-vel mikrofonnal ellátott vezetékkel is, hogy a hangminőség jó maradjon. -
norbre
tag
válasz Gzula[HUN] #8843 üzenetére
na ebbe nem gondoltam bele, jogos
-
Gzula[HUN]
addikt
-
norbre
tag
Futnék még egy kört
Tudnátok még ajánlani a Turtle Beach Stealth 600 gen3 és Oneodio Pro-M-en kívül fejhallgatókat? Az alábbiakban átgondoltam hogy mire volna szükségem..
Szóval Bluetooth fejhallgatót keresek, aminek viszonylag jó hangzása van, lehet használni zenehallgatásra és filmnézésre BT üzemmódban.
Van beépített mikrofonja, így használható konferenciahívásokra és képes egyszerre két eszközhöz csatlakozni.
Van beépített zajszűrése, hogy pl tömegközlekedési eszközön, repülőn is lehessen használni.
Használható legyen PC-vel mikrofonnal ellátott vezetékkel is, hogy a hangminőség jó maradjon.
A fülpárna nem bőr vagy műbőr hanem textil vagy valami hasonló anyag.
köszi -
norbre
tag
köszönöm mindenkinek az infókat!
-
Gzula[HUN]
addikt
Vagy választasz egy olyan BT-set, amihez adnak ilyen vezetéket. Ilyen pl. az Oneodio Pro-M.
A linkelt Behringer kábel is tud opció lenni, bár a vezetékes fejhallgatós topikban 1 fórumtársnak volt vele csak tapasztalata, de az nem volt túl tartós. V-Moda Boompro-t szokták még ajánlani, de az meg ár/érték arányban nem a legjobb. De ali/ebay is tele van ilyen vezetékekkel.
-
norbre
tag
Ha jól értem akkorez a két opció van, hogy megfelelő hangminőséget tudjon a fejhalklgató mikrofon használat mellett:
- Rádiós 7.1 füles -> megnézem a topikot
- BT füles + olyan vezeték amiben van beépített mikrofon -> pl ilyen? https://www.muziker.hu/behringer-bc12?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4fi7BhC5ARIsAEV1YiZq5qgMpdC6v6mcYOd1LEEy2t-qUw3IhEdCnieiWZVsxFS3jniFsSAaAokBEALw_wcB -
ssj81
aktív tag
-
veterán
válasz Gzula[HUN] #8821 üzenetére
Köszönöm!
-
norbre
tag
válasz Gzula[HUN] #8833 üzenetére
Mivel úgyis le kell cserélnem, akkor már olyan fülest vennék aminél nem kell mókolni, hanem működik "normálisan"
-
norbre
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy JBL T720BT mikrofonos fejhallgatóm van, amit sikerült eltörnöm sajnos, ezért szeretném cserélni valamire.
Hangminőség tekintetében elégedett voltam vele, ami zavart, hogy BT csatlakozás esetén ha a mikrofon is használatban van a hangminősége gyengébb mint vezetékkel. Vezetékkel viszont nem használható a mikrofonja.
Az új fülesnél jó volna, ha ez a két dolog nem ütné egymást, vagyis vagy BT üzemmódban is rendes hangminősége legyen, vagy vezetékkel működjön a mikrofon is.Próbáltam utánanézni ennek a kettősségnek a neten, de nem igazán találtam ezt így leírva, még a JBL hivatalos termék oldalán sem reklámozzák ezt.
Amire használnám: zenehallgatás, konferenciahívás, játék.
Árban 40e környékére gondoltam.
Kialakítás tekintetében olyat keresek ami körülöleli a fület.
PC-vel és Androidos telefonnal használnám.
Egyéb funkciók terén nincs különösebb igény, ha tud aktív zajszűrést az nem hátrány, de nem feltétlenül követelmény.
Köszönöm előre is, ha tud valaki segíteni merre érdemes indulni. -
Speeedfire
félisten
válasz Gzula[HUN] #8829 üzenetére
910-em volt, én szerettem. Meg jól lehetett EQ-zni.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Speeedfire #8828 üzenetére
Bassheadeknek ajánlott inkább.
-
Speeedfire
félisten
válasz Gzula[HUN] #8827 üzenetére
Köszi, ránézek.
Esetleg a sony 1000 xm3-4?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Gzula[HUN]
addikt
Első nekifutásra álláspontom szerint túlárazott. Kicsit több infó jó lenne majd róla.
# OneOdio Studio Max 1#8826Speeedfire: Sajnos nem hallottam még, de az Edifier WH950-essel jók a tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
kb 50-60e körül tudok ajánlani nekem vezeték nélküli fejhallgatót, amiben van NC is? Akár használtan is.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Sir81
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #8824 üzenetére
Köszi! Rendelek is ilyen pántot, forrasztani meg szoktam. Találtam olyan biszbaszt is ami összefogja mind a két oldalon a fém pántokat.
-
Gzula[HUN]
addikt
"Köszönhetően sokmindennek" a Cloud széria egy elég tartós szériának számít. Ha mégis van vele valami, a fejpántjára lehet rendelni gyári jellegű fejpántot (ha valaki szeret barkácsolni, mert forrasztani azt tudni kell), vagy egy ilyen cizárosat. De ki is lehet takarítani, és akkor se lesz totál igénytelen. Fülpárna van hozzá tonna szám mindenféle minőségben és fajtában. A kiszakadt dugót meg tudod előzni, ha Alpha-t vagy Alpha S-t veszel, mert ott cserélhető a vezeték.
A megjelölt Sony meg JBL töredékét nem fogja bírni. A JBL tuti nem, nálam 510-es volt jack dugó cserén, egy harmadába kerülő Sony ZX110-es jobb minőségű. Úgy, hogy utóbbi is ilyen 3-5ezer Ft kb.
Vezeték nélküli fejhallgatóban nálam az Oneodio A30-as bírja évek óta, de ott is kellett már fülpárnát cserélni. Mivel nincs hozzá gyári, így méret alapján kellett rendelni. És ez még egy tartósabb darab, már nem is lehet kapni.
És sajnos offolni kell, ha csak a tartósság számít. Ha nem kell mikrofon, akkor az Omnitronic SHP-600-as (vagy máshol ISK HF2010, esetleg Freeboss HF2010) nagyon jól bírja, ha meg kell a mikrofon, akkor ez a Fidelio X2HR. Az még anyagból van. A fülpárnához kell ruha tisztító henger a szöszt leszedni, oszt csá. Cserlhető vezetékes, így vezetsz hozzá egy V-moda boompro, vagy más olcsóbb mikrofonos vezetéket, és kész a headset.
Viszont mind a kettő nyitott fejhallgató ennek előnyével és hátrányával.A helyedben szoknám a gondolatot, hogy ebben a 20-30ezer Ft-os ársávban vezeték nélküli fejesből tartósat nem fogsz találni. És akkor még nem került szóba az akkumulátor, meg az egyéb elektronikai alkatrészek, ami, az csak abban tud bedögleni, amiben van is.
[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #8821 üzenetére
Nem a hangjával volt gondom hanem az anyaghasználattal. 6 évet bírt. A műbőr borítás lefeslett róla a fehér műanyag besárgult és megrepedt a jack dugónál meg kiszakad a vezeték.
-
ssj81
aktív tag
#8820Sir81: Ha használod a mikrofont bt-n akkor leromlik a hangminőség nagyon sajnos. Rádiós 2,4ghz-es fülesen szoktak játszani, adnak egy sticket hozzá amit a gépbe dugsz.
Gondolom a mély nem elég neked, mert amúgy azért az árért nagyon is jól szól a Cloud2.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
Gzula[HUN]
addikt
Az elmúlt pár évben én kb. 3 tucat párnát rendeltem már Kínából, és 1-2 volt, ami nem felelt meg, ebből egyik pont a legdrágább (Brainwavz) volt. Szóval szerintem nyugodtam keress rá utángyártottra.
#8820Sir81: A BT csúzik. Attól, hogy van rajta jack, nem biztos, hogy jobb lesz a hangminőség vele. Bár nem említetted mi nem tetszik a Cloud 2 hangjában, a Sony és JBL se biztos, hogy jobban fog tetszeni.
-
veterán
Sziasztok!
1000XM3-hoz keresek cserepárnát, mert elkezdett szétesni. Látok egy csomó utángyártottat mindenfelé. Ezek vajon jók vagy igyekezzek gyárit keresni - ha van?
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok! Két fejhallgató között vacillálok...
Pc-hez használnám leginkább. Eddig egy HyperX Cloud 2 volt, de nem voltam elragadtatva tőle...
Szóval a két versenyző:Sony wh-ch720n és Jbl tune 710bt. A Sony dupla annyi, nem tudom hangzásban tényleg ennyivel jobb-e... Köszi!
-
tinygoblin
csendes tag
válasz Gzula[HUN] #8815 üzenetére
Köszönöm az ötelet - ez nem is rossz terv. A fülrészt kicserélve ezzel végülis tovább használható az amúgy tök jó fejhallgató..
Szopás útján terjed a tudás.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz tinygoblin #8814 üzenetére
Ha végképp nem találsz sehol, esetleg egy fejpánt védő huzatot tudsz rendelni. Nekem (többek közt) ILYEN (is) van. Temuról lehet még olcsóbb. Fejhallgatón IGY néz ki.
Segíthet, ha megtisztítod valahogy. Szebb lehet, hogy nem lesz, de legalább nem fognak potyogni a fekete műbőr darabkák. Én pl. a Cloud Alpha-mmal csináltam ilyent.
[ Szerkesztve ]
-
tinygoblin
csendes tag
válasz Gzula[HUN] #8812 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos infó!
Néztem én is, de nekem ez a fejhallgató van, de fejpántot nem láttam - már - hozzá Alin (sem)..
Nincs véletlen ötlete valakinek, merre érdemes nézelődni?
Köszönöm a választ előre is!
-
Gyikoc
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy JBL Tune 760NC-t nyúzok... vagyis nyúznék mert úgy döntött egy héttel a gariidő lejárta előtt hogy akkor ő egy 8 órás műszak alatt tölt kemény 10%-ot.
Már leadtam szervizelésre, viszont igazából két kérdésem van;
- Más is tapasztalt hasonló hibát a JBL-nél, vagy úgy en bloc fejhallgatóknál?
- 30-50e környékén milyen fejhallgatót ajánlotok, amiben van ANC, és több basszust tol mint a JBL? (A skullcandy-n gondolkodtam személy szerint)Fenyveske, hogy ennéd meg a karácsonyfák tűleveleit!
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz tinygoblin #8811 üzenetére
-
tinygoblin
csendes tag
Kedves tagok,
Tud valaki olyan szervízt vagy mestert, aki ki tud cserélni / tud alkatrészbeszerzésben segíteni egy Sony Playstation Gold fejhallgatóm esetében?
Sajnos megette a nap, és mállik a fülpárna és a fejpánt is..Köszönöm előre is!
-
galocza
aktív tag
válasz gretzky77 #8800 üzenetére
beléjed is!
nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést!
(utóbbiról legalább tudjuk, h igazi: negatívat csak az-én-jobban-tudom-nálad kölkök adnak).az, h "mások" szerint kevés a basszus, ne érdekeljen. kultúrembert a semleges hangzás vonz.
a fülesed bírja a LEGJOBB bt codeceket: aptx, aptx hd és aptx adaptive. ha van mi leadja ezeket, s a fülesed vissza is tudja adni - nincs miért szégyenkezni.lehet, h a testerek bassheadek voltak.
lehet, h buti iphone-nal, vagy sony ldac marhasággal rendelkeztek.
aptxet egyik sem tud.
ne aggódj: a tied a jó! 8) -
galocza
aktív tag
róka és farkas megy az erdőben.
-verjük meg a nyulat!
-node mé' verjük meg?
-ha van rajta sapka azé', ha nincs rajta, azé'!meglátják a nyulat, nincs rajta sapka, össze-vissza verik...
másnap:
-verjük meg a nyulat!
-nodemámé'?
kérünk tőle cigarettát. ha füstszűrőset ad azé', ha nem füstszűrőset, azé'!odamnnek a nyúlhoz:
-adj egy cigarettát!
-füstszűrőset, vagy nem füstszűrőset parancsoltok?-nédd' mán' a hülye nyúlon már megint nincs sapka...
a magam részéről sokat kellene fizetni, h legyen rajtam sapka, szóval... 8)
-
galocza
aktív tag
köszi, és bocsi.
ritkán járok erre már.
HA nagyon módos vagy, KLEER képes a, sok pénzért, s nem is igazán (könnyen) hordozható:
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sennheiser/rs-175-u-505563-p262357201/
oszt ott vannak a sonyk, előnyök-hibák, mint leírtam:
https://www.sony.hu/headphones/headband?headbandHeadphoneFeatures=home-wireless&cpint=headphones_product_finder_medium-ProductFinder-en_GL-responsivegrid_initial_productfinder_copy_2de persze a nagy kérdés (nem csak neked!), hogy mit szeretnék madzagmenteset, bluetooth, magamnak vagy gyermeknek.
ha telefon zenehallgatás, kb nincs gond. modern android telefonok mint támogatnak egy rakat codecet.
ha telefon filmnézés, az sem igazán gond: civilizált lejátszóban lehet késést állítani.
ha pc játék: NNNA, az gond lehet.
úgy általában a küldő- s fogadóeszköznek is uazt a codecet kell támogatnia.
van már egy csomó ilyen (aptx ll, aptx adaptive).akárhogy is, ha kölöknek szeretnék madzagmentest, én még mindig egy jól szóló rf (radiofrekvenciás) fülest mondanék.
az idő 98%ában jól szól (illetve úgy, ahogy a füles engedi), nincs tech macera, párosítás, miazmás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Fx 706H Gamer laptop, 2 év garancia, makulátlan dobozával együtt
- Crucial P3 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 22.000.-
- GARANCIÁS Tamron SP AF 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro Canon EF
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest