Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
tag
Bocsi nem PC 360 hanem PC 350 Xense Edition...
[2010]
Évekig nagyon jól elvoltam velük! -
roseA580
tag
Szinte lehetetlen találni olyan terméket amiről csak pozitív tapasztalatokat írnak.
A legjobb a saját tapasztalat!
JBL, JVC, SONY megtapasztalása után újra Sennheiseres lettem, előtte volt már PC 360
hangkártya kombóm is ami akkor bevált! (BT akkor még nem létezett)
"https://ipon.hu/magazin/cikk/minosegi-hangzas-asus-es-sennheiser-modra" -
roseA580
tag
válasz
NightGT #9043 üzenetére
Szia!
BT hangkártyára nem igen van szükséged, inkább csak BT adapterre.
Természetesen arra is csak akkor ha a PC-d nem tartalmazza (az én alaplapom szerencsére igen).
BT adapternek a legtöbb mostanában kapható USB-s BT adapter egyébként megfelel.
Amire inkább szükséged lehet az egy program:
[Alternative A2DP Driver]
Fizetős program de 7 napig ingyen is tesztelhető! (én is megvettem) -
joeetm
tag
Sziasztok,
Tudnátok adni egy tippet fejhallgatóra, az adott kritériumok szerint:
-Mikrofonos/meetingképes
-Erős zajban is jól működik a zajszűrése
~20 órát kibír egy töltéssel
-Robosztusság nem hátrány
Játék és zenehallgatás is lenne, de nem vagyok vájtfülű
Hirtelen 60k-ig mondanám a keretet rá.
[Ahogy időm engedi, próbálom a topikot is visszaolvasni, hátha találok vami hasonlót] -
NightGT
senior tag
Sziasztok,
A hangkártya topic sajnos kihalt, illetve ellentétes információkat találtam redditen a win 10 bluetooth támogatásáról - így kérlek engedjetek itt kérdezni.
Bose QC Ultra-t szeretnék asztali PC-hez csatlakoztatni bluetooth-al, milyen eszköz lehet jó hozzá? BT-ről fogalmam sincs, ez a fejes az első hogy használom a technológiát. Megvehetek bármilyen random BT hangkártyát, vagy érdemes lenne valami komolyabb/specifikus eszközt?
Hálás lennék a helpért
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Ununqatrium #9040 üzenetére
Szia!
Próbáljátok meg a Soundcore Q45-öt esetleg, vagy a JBL-ből a Live 770 nc-t.
Dave™
Van ott EMAG által forgalmazott is, csak nem tolják az arcodbaA noname forgalmazónak 80 az ára az emagosnak 84
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Páromnak szeretnék egy BT fejhallgatót, csak kicsit körülményes a helyzet. Ami elvárt, hogy vezeték nélkül legyen az átlagtól hangosabb, ne tartson lazán és valamilyen szinten mindenképp mélyorientált legyen.
A plafon kb. 100 euró (40 ezer). Sikerült meghallgatni párat, és csupán egy felelt meg az elvárásoknak. A mindenhol megtalálható JBL-ek halkak és nagyon doboz hangúak, míg pl. az én Audio-Technica M50 fejesem neki már túl éles és fülsértő, sok a közép és a magasak is.
Egyedül a Koss Porta Pro Wireless volt, ami azonnal megfogta, de a párnázatlan fejpánt egy idő után nagyon tud "vágni". Ahhoz, hogy jól tartson, elég szorosra kell állítani és az élei nyomnak, emiatt másnap visszavittük. Valami hangban nagyon hasonló, telt mélyekkel megáldott, de párnázott pánttal akad valami a piacon ennyiért?
Zajszűrés nem fontos, csak otthoni használatra lesz. Hogy supra vagy circum, szintén mindegy. Minden tippért hálás vagyok.
-
roseA580
tag
Így van!
Egyébként a román EMAG oldalon egész jó árak vannak:
[947 RON újonnan, 700 RON visszazárva]
Ui:
Én is visszazártat vettem (akkor még 880 RON volt), és nem láttam/éreztem hátrányát.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, Hyperx Cloud2 fülest használok amivel teljesen meg vagyok elégedve hangzásilag és kényelmileg is. Viszont ki szeretnék próbálni egy vezeték nélkülit. Melyik az ajánlott ami hasonló tulajdonságokkal bír, mint a Cloud2? köszi
-
galocza
aktív tag
válasz
pulutodurumo #9033 üzenetére
végre beüzemeltem a kb 1 éve (baráti áron) vett momentum 4-emet.
gyorsan kikapcsoltam mindenféle taperolós dolgot. csak ki/bekapcs.nem véletlen, h közönségkedvenc. télleg nemtok beszámolni az appos dolgokról, appot addig tettem fel, amíg kb mindent kikapcsoltam.
DE VAN sennheisertől elvárható, közel semleges hang, támogatás, fülpárna...
anyagminőségben engedtek (?) talán. teljesen műanyag, nincsenek az elitnek ható fémpántok, mint momentum 3 esetében.
de míg sok full műanyag füles esetében lehetett érezni-hallani nyekegést-nyikorgást (igen, SONY, P&W, pl ti, sok pénzért!), sennheiseréknél nem.korábban részletesen írtam alsó-felsőközép kategóriákban szerzett tapasztalataimról.
aki régóta jár ide, tudja, h volt egy kedvencem, a definitive technology symphyony 1.
régóta nem működik (2015--ös típus), de azóta ez adta a legjobb zenei élményt, jobb anc-vel.verdikt: ha vki meg tudja fizetni, vegye ezt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #9031 üzenetére
A Shure már elég réginek tűnik. De olvasgatva három lehetséges jelöltet találtam: Fidelio L4, PX7 S2, Momentum 4. A Philipsnél a szoftver mindig problémás (legyen szó bármiről), és kicsit félek is ettől az oldalától. A Bowers régebbi, a jobb S2e már túl drága, a Momentum 4 viszont eléggé közönségfavoritnak tűnik, tetszik a Harman tuning is, csak itt meg az Amazon "sűrűn visszaküldött" címke aggasztó. Árban egyébként emagról 83, ami így a legolcsóbb a háromból, külsőre is tetszik, és ennél tuti nem lesz gond a párnacsere, ami a Philipsnél nem ennyire biztos. Örülnék egy legalább AKG K371 hangminőségnek, ezt látatlanban a Bowersben meg a Sennheiserben látom, mivel ezek áltlában hasonlóan vannak hangolva.
szerk: A Momentum jobbnak tűnik, ha ezek pontosak.
-
Gzula[HUN]
addikt
Ralatíve magasabb árkategóriában ha nem akarsz mélybombát, akkor Fidelio L3, L4, vagy Shure Aonic 50. XM5-ről nem sokat tudok, de vannak kritikák, hogy az XM4 jobb. Mind a kettő mélybomba tudomásom szerint. Biztosat nem tudok én sem, mert nem hallottam ezeket, csak az infó maradt meg.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #9029 üzenetére
Ez elég izgalmasnak tűnik, csak két dolog aggaszt: egy helyen írtak kapcsolatbontási problémákról, illetve két helyen is az XM5-öt jobb hangúnak írták, amiről nekem az rémlik, hogy bár ANC-ben etalon, de a hangminőségben távolról sem, és a Sony house sound is erősen mélytúlsúlyos, tehát nem tudom hol az igazság. Persze nem egy árkategória, de annyira nem is olcsó, hogy érezhetően rosszabb legyen, mint az erősen túlárazott Sony. Azért olvasgatok róla, mert sok szempontból szimpatikus, köszi az ajánlást!
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Egy 1more Sonoflow (sima) fejesről váltanék valami jobbra, árban nincs igazi elképzelés, mondjuk 40-70 ezer körül (vagy több ha olyan), LDAC és stabil kapcsolat legyen, a legfontosabb pedig, hogy ne a szokásos V profil legyen, hanem minél természetesebb, kiegyensúlyozottabb. A sonoflow-t pop profillal használom ami kompenzálja a V karaktert, így egész jó, de korábban jobb vezetékesekhez szoktam (K371, K702, MSR7 stb.) A legjobb az lenne, ha alapból jól szólna, de az eq is opció, ha megfelelő a végeredmény. Az ANC másodlagos szempont, tehát nem gond, ha ki kell hozzá kapcsolni. Mit javasoltok?
-
F.B.I.
veterán
Earfun Tune Pro
A legfontosabb: kényelmes. Nagy fejem van, fülem sem kicsi, kopasz is vagyok, szemüveges is és jó. Anyaghasználat szerintem nagyon rendben van, főleg ha az árát nézzük.
Hangminőség: szerintem teljesen vállalható. Ami hiányzik a fülhallgatókhoz szokott fülemnek az CSAK a hangerő. Nem azt mondom, hogy kevés de a Soundpeats fülesem vagy a NOVA 7X fejesem mellett, hogy ugyanazt a hangerőt produkálja, ami azoknál már az elég kategória, az itt már a 90%.
Mélyek vannak, a közepekkel sokat kellett játszani, magas el tud menni zavaró irányba de az applikáció nagyon jó. Nagyon szépen lehet EQ - al játszani.
Nagyon tetszik, hogy sound profilt is lehet létrehozni, teszt hangok hangolásával. Utána már azzal elég könnyű az EQ-t finomhangolni.Szóval, most 18K- ért, ajánlom.
-
roseA580
tag
Szia!
Nem tűnik rossznak!
Egyébként a Momentum 4-hez jött új firmware (hibajavítások), és új szoftver is (Smart Control Plus App), valamint leesett az ára az EMAG-on.
999 RON, a magyar oldalon azért drágább... (hacsak nem partnereladót választ valaki Franciaországból, de ilyet nem szabad tenni!)
-
F.B.I.
veterán
Aki olcsón szeretne egy aránylag korrekt, Earfun Tune Pro-t, most az oldalukon, automatába rendelve, kuponnal (az oldalukon), 18.000,- Ft - ból megoldható. Én már várom.
-
BMS
őstag
50-60.000Ft körül keresnék egy fejhallgatót. A mostanim egy vezetékes Kingston HyperX Cloud 2( volt
). Játékra lenne használva(Hétköznaponként 5-6 óra minimum,hétvégén akár 10+ óra is).
Nincsenek extra igényeim,csak üsse meg a vezetékes elődje szintjét. Mikrofon nem prió.
[link] Én a netes kereséseim alapján erre gondoltam. Vélemény? -
martin66
senior tag
Vettem egy Logitech PRO X 2 LIGHTSPEED, megnyertem a bloetooth szakadozást a TV-mel használva így ment vissza. Így vettem helyette egy Audeze Maxwell akinek van kérdése ezzel kacpsoaltban nyugodtan írjon (privátban, hogy lássam).
-
Gzula[HUN]
addikt
Én a 810-esen (van belőle 2) már vagy 10 éve úgy használom, hogy csak szabvány AAA-s akkut rakok bele, ha meg lemerül, cserélem egy másik párra. 850-esnél dettó. Tökmindegy milyen AAA-st raksz bele. Olyan 1,18-1,2 V-nál lesz lemerült, a frissen feltöltött 1,3-1,33V-os akkukkal használat függően több hétig, akár hónapokig bírja. Elnyűhetetlen.
Szerk.: Ha szétszeded a keretéből a gyári akkuját, akkor is 2 db szabvány méretű AAA-s akkut "kapsz".
IMO zenére nem kell használni, de a lakástól/háztól 100m-re is hallod mi van a TV-ben. -
Vettem használtan egy Sony MDR-RF811MK-t. Alig használt a gyári nejlonokban és dobozában érkezett.
Az aksit viszont beletették kipróbálni és - gondolom - régen benne áll. Szabványos AAA méret, mert elemmel is működik a cucc.
A kérdésem, hogy más típusú Ni-MH aksival is lehet használni (azt írja, hogy Ni-MH az aksija)? Valaki esetleg próbálta?
A leírás szerint csak elem vagy a belevaló Sony aksi, de ez lehet csak az alkatrészpiac fellendítése miatt van így. -
rajzol01
tag
Sziasztok,
fejhallgató + internetes vásárlás esetében el lehet állni a vételtől 2 héten belül vagy ez "intim" terméknek számít?
köszi -
roseA580
tag
válasz
tomazin #9013 üzenetére
Szia!
Sajnos a BT headset mikrofonjának engedélyezése a hangminőség csökkenésével jár még ma is.
Évek óta ígérgetik hogy megoldják, állítólag már van is ilyen headset forgalomban...
De amikkel én már találkoztam azoknál mind romlik a hangminőség mikrofon használata esetén -
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Aki Sennheiser Momentum 4 fejest használ segítene az alábbiakban? ( jöhet privátban is )
- iphone/tv-re van csatlakoztatva, de idővel mindig átvált utóbbira ha mindkettő aktív (hiába csak a telefon van beállítva alkalmazásban ), tv-nél nem érzékeli azt sem ha leveszem a fejemről, ez a telefonnál hibátlanul működik
- egy jó Equlaizer beállítást is megköszönnék, nem igazán értek hozzáEgyebekben szerintem szuper fejhallgató, aki ebben gondolkodik ajánlom!
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #9013 üzenetére
Na most közben volt is rögtön egy rövid meetingem.
Ahogy nézem az történik, hogy a2dpről ha bekapcsolom a mikrofont, akkor átlöki hfpre és amiatt lesz a zene potato.
Kicsit még játszok, mert a meetingen azt mondták sokkal jobb a hangom, mint az eddig. Érdekes módon (bár azt írták,h csak vezeték nélkül), de vezetékesen is megy a mikrofon.
Még arra kellene rávenni valahogy, hogy ne a youtubeon indítsa a zenét ha megnyomom a gombot, hanem a meetinget némítsa. -
tomazin
veterán
Megjött a oneodio pro c-m. Felcsatlakoztatom, szól is szépen. Viszont ha beállítom, hogy a mikrofon is róla menjen akkor a hangszóró része átvált monora (vagy legalábbis ezt logikáztam ki, de megváltozik a hang minősége). Ennek így kell működnie? (linux alól próbálom)
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Primary92 #9009 üzenetére
Ezt ajánlom
Vezeték nélküli fülhallgatók -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 10-20000 forint körül egy olyan bluetooth fülhallgatót, ami alkalmas futás közbeni zenehallgatáshoz vagy podcasthez, illetve zajos környezetben telefonálásra.Le vagyok maradva, hogy milyen máskák, típusok vannak. Sokáid egy ATH-IM50-et használtam egy mikrofont tartalmazó csiptetős bt modullal, de most egy egyszerűbbet keresek.
Szempont, hogy ki lehessen fordítani a fülemből, vagy nyakamba akasztani, vagy hasonló. Tehét ilyen fülmögötti pántos lenne jó, esetleg olyan, ami össze van kötve.
Fontos a hosszú üzemidő.
Mit ajánlotok, akár külföldről rendelve?
-
gretzky77
veterán
Bluetooth mindegyik eszközödben van így elég sok a lehetőség. Mennyit szánnál rá az is kérdés, illetve mi volna az elvárás? Az Edifier Stax sztem egy jó kis fejes, nagyon minőségi és jó a körítés, igényes széles kiegészítő kínálattal! Én szeretem jónak tartom, de ugye ez nem tudja a zajszűrést, így ha pl az kell neked akkor nem lesz jó, illetve az applikációja is kissé szegényes, de ami kell az benne van!
-
válasz
gretzky77 #9005 üzenetére
Sejtettem, hogy túl szép lenne.
Tudnál ajánlani valamit ami az összes eszközhöz jó lenne? Van egy SoundMagic P23BT fejesem amit csak nyaraláskor használok laptopról vagy tabletről nézem a videókat. Az minden eszközömhöz simán kapcsolódik, de mivel fülre ülő ezért nagyon megfájdul a fülem. Otthon nem is használom. Ez helyett kéne valami nagyobb, ami körbe veszi a fülem. Otthon vezetékes Sennheiser HD 599 SE fejest használok, annak nagyon jó a párnája.
Az Edifier STAX SPIRIT S3-at ajánlanád ilyen célokra? -
Ununqatrium
aktív tag
Hello mindenki!
Van köztetek olyan személy, aki M50XBT2 tulajdonos (volt) és rendelkezett valaha sima spirálkábeles, 2012-2013 körül gyártott M50 v2-vel, ahol sok forrás szerint visszavettek a mélyből? Egy ilyen büszke tulajdonosa vagyok immár bő 10 éve, és egyre gyakrabban áll fenn az a helyzet, hogy a hosszú és nehéz kábel bizonyos tevékenységek közben zavar. Sokat olvasgattam tegnap a topikban, és leginkább az M50X verzióval kapcsolatban találtam összehasonlításokat, amit sose volt alkalmam hallani.
Érdekelne a hangképe a BT v2-nek a sima M50 v2-höz képest, főleg mélyekben, mivel ha sokkal több vagy sokkal kevesebb, felejtős.
Valamint vezetékmentesen hangerőben mit tud? Van egy egész minőségi BT fülesem és a hangereje nekem kevés, nem szeretnék egy 200 eurós termékkel lyukra futni. Ha nem tud többet annál, mint mondjuk a vezetékes verzió simán egy jobb telóról meghajtva mindenféle külső DAC nélkül és végül kábellel kéne használni, akkor felesleges vétel lenne.
Bocsánat a regényért, de nekem ennyi pénz egy fejhallgatóért nem kevés, és nem szeretnék értelmetlen vételt csinálni. Az esetleges válaszokat előre is köszönöm. -
somé
őstag
Sziasztok, úgy 40-45e-ig keresek olyan fejhallgatót, ami az LDAC-ot is tudja és vezetékkel is használható. (Az Earfun Tune Pro igazából megfelel(ne), de csak a Wave Pro LDAC képes, azt viszont nem szeretnék.)
Mi most a Best Buy?
Köszi! -
gaborino986
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy az alábbi általam nézet fülesek közül melyiket ajánlanátok inkább?
Earfun Wave Pro
Earfun Tune Pro
Earfun Wave Life
Ami igazából érdekelne, az a hangzása, hogy szerintetek melyik szólhat szebben?
Jelenleg egy Blitzwolf BW-HP5-ös vezetéknélküli fejhallgatóm van, amivel amúgy elégedett vagyok, de mivel már rendelkezem egy Earfun Air Pro 4-es fülessel, így megfordult a fejembe, hogy a fejest is frissíteném Earfun-ra.
Köszi! -
ThorsHUN
őstag
válasz
magyargyerek #8996 üzenetére
Ha sietsz a hivatalon honlapon elég jó áron van
-
magyargyerek
tag
válasz
zsole84 #8995 üzenetére
Hello! Én ha most venném azt hiszem a (Q35-öt sehol sem kapni már) az újabb [Soundcore Space Q45 link] -öt venném, van tokja is. Soundcore Space One Pro-nak meg nincs tokja, hova teszed ha vinni kell? Hangban nem sok különbség van, lehet lerontottam nagyon a véleményemet a XM4-el kapcsolatban, az biztos hogy mint minden!!! Sony termékre igaz, túl vannak árazva, úgy mint a Sennheisen bármiben. Mert a NÉV az atyaúristen meg a marketing. Csak azért a sokkal több árért jobban kéne hogy szóljon. Viszont a soundcore-n nyomkodni kell a gombokat a Sony meg "söprögetös", dizájnos pld. a hangerő növelése, kinek hogy tetszik. Viszont a soudcore negatívja (az árukeresőn is írta valaki,) ha véletlenül hozzáérsz bárhol a füleshez azonnnal elhallgat,megáll, ez zavaró ha aludni abban akarok mondjuk asmr-t halgatok, valahol a menüben lehet le lehet ezt tiltani, ez engem is zavar.
-
zsole84
senior tag
válasz
magyargyerek #8994 üzenetére
Szia!
Ha a zajszűrés nem lényeges és csak otthoni használat lenne melyiket ajánlanád? A Soundcore Space one pro/Sony Xm4-et nézegetem, az általad írtak alapján előbbi jobb lehet nekem.
-
magyargyerek
tag
Nekem megvan a Q35 és a Sony XM4 is. Nem igaz hogy a Soundcore-nak nem jó a zajszűrése, buszon hazafelé előveszem és remekül leveszi a motorzajt ha hátul ülök a csuklós hátuljában. Olyan 90 százalékra tippelnék amit levesz a külső hangból, nyilván nem mindet de ez már okés. Viszont a Sony fülesben maga a füles anyaga is úgy érzem jobban szigetel mint zajt, tehát maga amiből a fejes van + még hang szigetel, egyszerűen jobb anyag,és erre jön az ANC ami teljesen jó ott is. Viszont az XM4 hangminőségben lehetne jobb...főleg hogy kétszeres az ára de a kis soundcore kenterbe veri hang minőségben szerintem. Mindkettőt megfogva a Sony valahogy jobb mint anyag, olyan jobban megcsinált, mindkettőnek van saját tokja. Már maga a doboz tok is jobb a Sony-nál...a Q35 tokja olyan vérszegényke, vékonyka, hajlik kicsit ide-oda. Olyan műanyag, a Sony tokban több a szövet, a Q35 tok meg belül olcsó, kínai műanyag, kívül olyan bársonyos plüss.
-
Sisi2442
csendes tag
Sziasztok!
Sokfelé keresgéltem, de nem igazán találtam rá releváns infókat, így kis segítséget kérnék itt is.
Adott egy Sennheiser Momentum 4, amely napi használatban van zenehallgatásra nap közben utazva és munkában, este pedig youtube-ra/gamingre PC-n, USB-s Bt adapterrel, Voicemeeteren keresztül mert egyébként néhány játék használni akarja a mikrofont az pedig lecsapja a hangminőséget.
Namost!
1. Minden használati formában tapasztalom, hogy a fejes időközönként pattog, kattan egyet, körülbelül mintha hőtágulás miatt helyreigazodna a műanyag, akkor is amikor már jó ideje egy helyben vagyok, tehát a tényleges hőtágulás kizárható.
2. PC-n használva néha teljesen levág a hang 1-2 mp erejéig, néha olyan mintha hirtelen megszűnne, majd próbálná bejátszani 1 mp alatt a kimaradt 2-t, néha pedig szimplán csak szakadozik. A BT dongle csere után, illetve voicemeeter-rel és nélküle is fellép a hiba.
A PC-s hibákat betudom annak, hogy sok eszköz van, valamelyik nem akar dolgozni, akár windows, akár PC-m van elátkozva, de a kattanásokat nem tudom hova rakni, valakinek tipp, hogy ezeket mi okozhatja?Előre is köszönöm!
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8988 üzenetére
Emagnál csak 20k most, de én biztosan nem vennék ilyen megvett logós kínai kacatot. Amikor 38k körül volt, olvastam róla pár tesztet, hátha jó lesz a feleségemnek, de azok alapján már meghallgatni sem volt kedvem.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ez jó vásár lehet ~24e ft-ért? (olvastam soundguys-t, Q45 jobb, stb. de nem tökéletes a hallásom, és a TWS állandó mazsolázásával kivagyok, a Marshall itthoni árát sokallom)
Marshall Major IV BT (1005773/1006127) -
Narandil
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy vezetékes HyperX Cloud 2-m van. Viszont elkezdett bomlani a "borítás" róla. Lehetne javítani, ami a későbbiekben meg is történhet, de amúgy is szerettem volna előbb-utóbb egy vezeték nélküli fejesre váltani. Ahogy elnéztem az árakat 30-50k között kell keresgélnem (50k a Cloud 3 vezeték nélküli).
Van esetleg, amit a Cloud 3 helyett tudnátok ajánlani ebben a tartományban?
Köszi!
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Szeretnék idős Édesanyámnak egy wireless fejhallgatót (olyan rendes zajkizárót) a TV hallgatáshoz. Szerintem nincs a TV-n bluetooth csak vonali kimenet. Nem kell HiFi csak a beszéd legyen érthető.
Esetleg jó lenne egy töltő állvány is az egyszerű töltés miatt.
Van ötletetek mit nézzek meg, hogyan keressem? -
HaZsolt
őstag
Milyen új vezeték nélküli fejhallgatót ajánlotok 30 ezer forintig? A feladata, hogy PS5 és Pc gamingre tökéletes legyen, chaten beszélni a többiekkel.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
tomazin #8981 üzenetére
Tudod tunningolni a gyári Pro-50 párnával, vagy gyakorlatilag bármi más 95mm átmérőjű párnával tudod, de a sima textillel nagyon gagyi hangja van. Ezzel a fajta hibrid jellegűvel valamivel kevesebb basszus lesz benne, és több magas, de nem nagy az eltérés, és nagyon kényelmes.
Sajnos pont a vezeték nélküli változatot nem ismerem, de az "alapjából" volt/van már Pro-10-esem meg 50-esem is. (Meg a Monitor szériából 60-as meg 80-as.) -
tomazin
veterán
Koszi mindkettotoknek.
Most megneztem alaposabban. Jol gondolom, h lehet muteolni a gombbal?
Illetve mennyire kell ra masik earpad az eredeti helyett? Mert eleg mubor kinezete van. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
tomazin #8975 üzenetére
A Pro-C alapja, a Pro-10-es. Annak a hangzása nagyon hajaz a 681 EVO-éra. A csuklójára kell figyelni, mert egyik szögben 90, másik irányba 10 fokban fordul a kagylója, és ha ennél jobban fordítod, akkor elpattan a határolója, és onnan már csak napok, max hetek, és lifegni fog.
Ár/érték arányban elég jó cucc. -
roseA580
tag
válasz
tomazin #8978 üzenetére
Nekem sohase szakadt meg a BT.
Szinte mindig multipontban volt használva egy Androidos mobillal valamint egy PC-n (alaplapi Wi-Fi és BT).
Hallanak e rendesen?
Csak kevesen panaszkodtak. (kábé 50 hívásból kétszer)
32 USD?
Annyiért nagyon jó vétel. (még ha jön rá is valami)Ui:
A codec típusát elírtam, helyesen: SBC, AAC -
roseA580
tag
válasz
tomazin #8975 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalatom alapján:
Nincs zajszűrése, de nagyon jól működik, hosszú akkumulátor üzemidő.
Hang minősége:
Az olcsóbb BT fejhallgatók közül a jobbakba tartozik.
Természetesen a hangminősége nem éri el a Sennheiser Momentum 4-ét.
A multipontos kapcsolódás is rendben.
Tartóssága:
Sajnos összecsukható, így nálam hamar megsérült már kettő is belőle.Codec: SBC, ACC.
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Rakeresgelve a topicban olcso meetingelos fejhallgatonak a oneodio pro-c-t ajanlottatok (meeting az elsodleges cel, de amennyi zenet hallgatok munka kozben azt is errol tennem)
(Hogy legyen elkepzeles az "igenyessegemrol" jatekra egy superlux hd681evo meg egy hd 668-om van)
Viszont ahogy nezem ez egy kinai cucc, igy ertelmes leirast nem nagyon talalok. Tehat kerdes az, h van-e ennek zajszurese illetve mennyire jo.
Ha nem akkor van-e masik alternativa. Illetve linuxot hasznalok.
Elore is koszonom az utbaigazitast. -
roseA580
tag
Igen, végül nálam is a Sennheiser Momentum 4 lett a nyerő, mivel a hangminősége jobban tetszett mint amit a Sony WH-1000XM5 nyújtani tudott.
Valamint nem kell olyan sűrűn töltögetni.
Minhárom kapcsolódási lehetőségét is leteszteltem:
USB C kábelen keresztül is jó hangja van, miközben töltődik is!
Maximális felbontás 2 csatorna, 16 bit, 48000 Hz. (jelenleg ez az alaplapom korlátja, újratelepítési után változhat)
Persze a gyártó által mellékelt kábel csak töltésre alkalmas.Az analóg kábeles kapcsolat egyelőre a PC-men nem működik, újra kell telepitenem az alaplapi USB-s hangot, gagyi külső USB hangkártyával letesztelve ez is jól működik.
A Windows alapú BT kapcsolathoz nem árt telepíteni a [Alternative A2DP Driver] programot (7 napig ingyenes), amivel jobb minőségű BT CODEC kiválasztása is lehetséges.
Többpontos kapcsolat is könnyedén működik, a Sony-nál nem ment ennyire simán a váltás.
Valamint még egy számomra fontos szempont:
A DTS Sound Unbound is hajlandó működni vele!
Igaz a Logi G533 hatékonyságát semmi nem éri el.
De mivel az meg nem BT-s, inkább hanyagolom.Persze semmi sem tökéletes:
A zaj csökkentés nem annyira hatékony mint a SONY-nál és mikrofon használata esetén ki is kapcsol!A Sony-nál akkor is működött! (persze a M4-ben "csak" 4 mikrofon van a Sonyban meg 8)
Összesítve:
Végre nem kell a fejhallgatókat cserélgetnem attól függően hogy mire akarom használni őket.
Persze erre más jóval olcsóbb BT fejhallgatók is megfelelhetnek, de nekem az összecsukható fejhallgatók mindig hamar eltörtek, mivel aludni is fejhallgatóval megyek. (tudom hogy nem kéne, de én ilyen ember vagyok)
Szerencsére ez a fejhallgató sem csukható össze ez a "hátrány" számomra előnyt jelentetett a választásnál! -
zsole84
senior tag
Sziasztok! Vezeték nélküli fejhallgatót vennék, erre szeretnék javaslatokat tőletek.
- zajszűrés nem fontos
- akkuidő nem lényeges, mivel otthon használnám
- fenti okokból hordozhatóság/méret sem releváns
- részletgazdag hang legyen, filmnézésre/zenehallgatásra használnám
- keret 80 k, ha nagyon megéri lehet kicsit többKöszönöm!
-
Kapanyél
őstag
Ó, de az… Nyitottál már ki olyat? Mint egy szemetes és még halszagú is belül. Utána meglátod, hogy hirdetnek 200+-ért is aktív "pc" hangszórókat és potyognak a könnyeid. Nem kell egy Adam Audio mellé tenni, elég csak egy 100k-s Yamaha-t hallanod, ami szintén nagyon nem a csúcs
De azok, akik nem hallottak még jót, csak azt hiszik egy extreme audio szalonlátogatás után, vagy nincs fülük hozzá, azok letérdelhetnek simán az edifier nevű mosléktól. -
arpivw81
tag
válasz
Gzula[HUN] #8969 üzenetére
Köszönöm szépen! Elég jónak tűnik. Sztem rendelem is. Mégegyszer köszi!
-
arpivw81
tag
Sziasztok! Gyermekemnek szeretnék vásárolni egy jó kis fülest,ebben esetleg tudnátok tanácsot adni? Lány(nem feltétlen lányos szín),9 éves,sportos,vezeték nélküli. Max 20000.- lehet,hogy néha mi is felvesszük,azért jó lenne ha állítható lenne. Köszi
-
.DLL
veterán
válasz
bukottangyal #8854 üzenetére
Tudtam, hogy a PH. fórumra számíthatok, Bose Quite Comfort fejeseket nézegettem, és szembejött az emagon ötöd árért, mondom mi a fene. Vagy használt cucc, vagy hamis, vélemények nem voltak róla de valami noname forgalmazótól van. Mondom fenézek PH-ra, beírtam a keresőbe, hogy Emag, és nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Sjanálom :/
Akkor nem lesz ötöd áron QC fejesem:'(
-
-
IO.sys
őstag
válasz
Kapanyél #8959 üzenetére
Én csak egy olyan cuccot keresek, amit nem fáj hordani és nem fáj hallgatni. Audiofil én vagyok, a célszemély csak nonstop hallgat zenét. Eddig egy műanyag telefonos fülesen. Innen azért nem annyira nehéz továbblépni a prémium alatti kategóriába szeringem. Magneplanart is nézegettem, de járja csak ki a szamárlétrát, attól tanul a füle.
-
Kapanyél
őstag
Ha minőségre van igény, akkor minőséget gyártó márkák között keresgélj. Számomra egy olyan kínai cég, mint az edifier is, teljesen hiteltelen a filléres cuccai mellé állított sokszázezres próbálkozásaival. Biztosan van olyan bestbuy cucca mindegyik ilyen gagyinak, amelyiket szeretik, de fényévekre vannak a minőségi hangtól…
Most már 200 alatt kaphatók prémium cuccok. De ha elég egy 100k-s Denon vagy Dali fejes minősége (ezek speciel pont bénák), akkor bőven jók lehetnek a kínai nevű olcsóbb valamik is. Fejlett már annyira a technológia, hogy az anyagminőségben, ergonómiában és az élettartamban lesz csak kompromisszum, nem hangban. -
IO.sys
őstag
Sziasztok! Zeneszerető barátnőm megkért, keressek neki wireless fejest. Nekem vezetékes vonalon komoly cuccom van, vezetéknélküli vonalon szeretnék kérni tippeket.
ANC nem kell, sima zenehallgatásra kell. Circumaural és zárt fejest keresek. Tudom, hogy BT-tól messze nem várható az a minőség, mint egy madzagostól, de most a vezetéknélküliség a lényeg.Elsőre a beyerdynamic Amiron Wireless-t néztem, de a 260.000 Ft-os árával nem szimpatikus mégse. Tudtok valami jót, ami hasonló és ötödennyibe kerül?
Az Edifierről mi a véleményetek? Én a kezdetekkor vettem egy W800BT-t tőlük, akkor az volt a véleményem, hogy bár circumaural, nagyon kicsi volt a párnája és a hangja meg épphogy elment. De most látom, lett náluk bőven kínálat. A WH950NB-t nézegettem. Ezzel kapcsolatban a kérdésem az, hogy mennyire maszatolja össze a párnát az ember bőre, mert van munkahelyemen olyanom (Sennheiser PXC-II), borzasztó...
-
asdf74
tag
Sziasztok!
Kifejezetten sportolásra keresek jól szóló BT fejhallgatót. Az agybadugós füleseket használtam sokáig, de megutáltam őket és szétment belül a fülem. ( Biztos én voltam a béna de mindegy)
Szóval van egy QCY H3 BT fejhallgatóm amit otthon hallgatok zenehallgatásra. Ez nekem tökéletes hangzást ad, ANC is van rajta meg minden ami nekem kell, ez egy számomra tök jó füles. ( Rock, basszus amit tud nekem okés)
Egy hasonlót keresek árban is, (KB 15000HUF) amit nyúzhatok. Az lenne a fő szempont hogy minél fejhez állóbb legyen, laposabb legyen, könnyű, ne álljon el a fejemtől mint a legtöbb fejhallgató ami otthon nem zavar csak most mozgáshoz kéne.
2-3 variációt elfogadnék hogy választhassak ha tudtok ilyent.
Elfogadnám a segítséget mert most nincs időm kutakodni a netet. Előre is köszi -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Desmond0901 #8955 üzenetére
-
Desmond0901
csendes tag
Sziasztok! Leadtam egy wh-1000xm4-et javításra Budapesten - fülpárnát cseréltetnék + a jobb ANC mikrofon elkezdett gerjedni és gyakran hangosan sípol - mire küldtek egy 50k-s javítási árajánlatot. Ez normális?
Akkor már lehet hozzádobok 25-öt és veszek egy újat a zöld manónál (épp akciós).
Vagy keressek inkább egy másik, nem certified szervizt?
Előre is köszi! -
Adikosa
tag
Sziasztok, szerintetek a hamarosan megjelenő earfun wave life ami 16ezer elővásárlási akcióban, lesz bármiben jobb/rosszabb mint mondjuk a már 20ezerért kapható tune pro? Főleg a hangminőség és ANC szempontjából kérdezem. Köszi
-
galocza
aktív tag
válasz
Wolfskin #8949 üzenetére
nekem sennheiser 458 bt-vel van tapasztalatom ebben a(z ár)kategóriában.
a pízért nem rossz, szokásos sennheiser - viszonylag semleges hangzás.
bassheadeknek nem való.de kollegák biztosan tudnak szebbet-jobbat ajánlani, jbl-t, vagy vmi most épp menő kínait (amit NEM kell feltétlenül megvetni!)
-
galocza
aktív tag
szuper.
elméletileg kellene jelentkezzen késés (180-250ms), ami zavaró lehet játéknál (filmnél is), de ha nem fps, vagy ilyesmi, nem biztos, h számít.
de láttunk már fura állatfajokat, pl bose qc35 1/2, ahol kutya kötelessége lett volna késésnek lennie - de nem volt. vmi okosat csináltak a mérnök bácsik.
szóval örülünk 8). -
Wolfskin
őstag
Sziasztok, ismerős keres fiának vezetékmentes (bluetooth), zárt fejhallgatót, ami zajszűrős. Cél: zenehallgatás zajos környezetben is. Lehet akár over ear is. Ár olyan 30 ezerFt (vagy valamivel több, ha nagyon megéri)
-
marquuard
veterán
-
marquuard
veterán
Megjött a Tune 770NC, pontosan olyan hangja, hangereje van mint a 720BT-nek. Nekem nagyon rendben van.
-
galocza
aktív tag
válasz
szildavid90 #8918 üzenetére
utálatos, s nem illik visszaélni vele - de erre való a 14napos visszaküldés.
-
galocza
aktív tag
háhhh, végre villoghatok 8).
https://logout.hu/cikk/madzagmentes_zajkeltes_i_bluetooth_dongle-k_pc_es/teljes.html
a hayloud nem támogat szebbet-jobbat, mint bt5.2.
ELMÉLETBEN csökkentett bvitrátával tud alacsonyabb késést.
de amennyire én tudom, ehhez kell egy civilizáltabb bt kodek (apx adaptive, ll), amit a haylou nem tud.
a hírdetett low latency-ben én nem bíznék, de persze lehet szerencséd.
végy ebayről/aliexpressről egy 5.2bt-t. hátha azzal jó lesz.
ha késés nem ciki (mert csak zenét hallgatnál/filmet néznél vele), a legolcsóbb usb bigyó is megfelelhet! -
galocza
aktív tag
válasz
bostone #8895 üzenetére
biztosan elkéstem, de
px7: hiába dícsérik agyba-főbe, nekem borzasztó volt. szítta ki az agyamat a főmből, s nem tetszett a hangja (több idő valszleg mind2n segített volna!)
momentum 4: most már egészen baráti pízért meg lehet kapni egy ilyet. most is ilyen van a fejemen.
ha büdzsébe belefér, ne végy mást! -
mcs
veterán
válasz
TheMartin03 #8930 üzenetére
61 euróért szerintem szuper vétel a JBL Live 770NC.
Nekem is van, és kedvelem. A hangján saját igények szerint sokat lehet finomítani, de ugyanúgy durvítani is. Az alap hangzása, igen, basszusok terén kissé elfajzott, de az app eqjával egészen kellemesre lágyítható. Azt leszámítva, hogy a váza hajlamos kicsit nyekeregni mozgatásra, más kivetnivaló nincs benne. A lehető legfeszesebb felhelyezéssel nagyon pici mértékűre minimalizálható ez.
Az ANC hatékonysága ha nem is felső kategóriás, de átlag feletti. Az akksi üzemideje pedig gyilkos. -
ThorsHUN
őstag
válasz
csgabee #8934 üzenetére
Sajnos ugy tudom - legalabbis az oldalt bongeszve valahol felugrott - hogy mar spanyol a gyarto.
TheMartin03Én tuti instant megvenném mondjuk 61 EUR-ért a live 770-et.
Itthon 55 körül van úgy meg 24,5.
De a Q45-nek is jó ára van.Ha rám hallgatsz fogod és megrendeled mindkettőt az Alzarol.
Aztan elallsz a vasarlastol... tudom nem szimpi modszer, de - fokent ha tudsz rendelni hasznaltat is - akkor mukodik. -
csgabee
tag
-
-
csgabee
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek 90 éves idős embernek vezeték nélküli,és TV-hez csatlakoztatható fejhallgató ajánlással. Sajnos a TV készülék hangszóróját már nem hallja rendesen.
Én az alábbi linken lévőt ajánlottam a családnak.De szeretnék nagyjából a feléből megúszni.Most nem a hangminőség a mérvadó,inkább az,hogy hallja.
[link] -
ThorsHUN
őstag
válasz
TheMartin03 #8930 üzenetére
Hát szerintem a Q45-nek jobb az ANC-je, de ezek nem játékra tervezett fejhallgatók.
Szamomra a JBL minőségibbnek hatott, de sokkal kevésbé volt tiszta a hangképe, brutál mély orientált volt. Plusz a vászon anyagú fejpánt azért számomra érdekes volt.
A Q45 sokkal kiegyensúlyozottabb, jobb az ANC, simább a hangképe, az EQ személyre szabható, a mikrofon ANC-je is jobb és van kemény hordtáskája is.
A JBL latency értéke jobb, de egyik sem jó játékra. -
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Legfőképp itthonra, de akár utazáshoz is nézegetek vezeték nélküli fejhallgatót multimédiára, zenehallgatásra, esetleg filmnézéshez TV-hez vagy géphez, ha van olyan ajánlás, ami játékra is jó lenne, akkor szívesen növelném az árkategóriát, de ez kevésbé szempont most szerintem és valószínűleg nincs is ilyen metszet.
Soundcore Q45-öt nézegettem akcióban az eredeti oldaláról, jelenleg ~108 eurós áron, illetve JBL Live 770NC-t Harman-os kedvezménnyel tudnám megvásárolni ~61 euróért.
Ezek közül melyik lenne ajánlottabb az árt figyelembe véve?
Illetve van-e még hasonló árkategóriában (kb. 50e, jogos esetben picit fejlebb) ajánlott fejhallgató a felhasználásomra?Szeretem a mindenféle ANC meg hasonló feature-öket, szóval ezek is szempontok.
Eszközökből lenne minden... Windows, Mac, iOS, Android, AndroidTV... -
Sziasztok,
ajándékba szeretnék vásárolni párom részére egy fejhallgatót Anker Soundcore Life Q30 helyett. Kedvelte ezt a típust, azonban a gari lejárta után nem sokkal több ponton eltörött a fejpánt része, amit próbáltam flexibilis pill. ragasztóval orvosolni, de nem rég a korábbi két másik mellett egy harmadik helyen is elfáradt. Továbbá a puha részen lévő borítás anyaga is elkezdett mállani, azt egy utólagos huzattal orvosoltuk, a párnákat is kétszer kellett cserélni, egyszóval szerintem megszolgálta már az idejét.
Tudnátok ajánlani
- jó ár-éték arányú,
- fül körüli párnával rendelkező,
- zajzáras fejest,
- cserélhető fülpárnával
- tartós kivitelben, (az se baj ha szervizelhető, pl ha eltörik)
- lehetőség szerint összehajtható, fül része elfogatható, hogy hátizsákban kevesebb helyett foglaljon, nyakba lógatva is hordható legyen.
- Apple ökoszisztémával passzoló darabot keresnék, ami bírja a napi gyűrődést.
- Márka preferernciám nincs, de Ankert kevésbé szeretnék, látva redditen is, ogy sokaknak törik a pánt akár az újabb modelleken is.
Árkategóriát nem tudom pontosan, de mondjuk nem volna baj ha 50e-be beleférne. -
marquuard
veterán
Köszönöm, pedig nem sok választott el az Edifier-től. Mindaddig azt választottam volna, amíg a 720BT-be nem hallgattam bele. Innentől az Edifier lutri lett volna, a JBL hangja már meggyőzött. Ha megérkezik a Tune 770NC, akkor összevetem a 720BT-vel. Nagy csodát nem várok (remélem).
-
marquuard
veterán
-
hkari
őstag
válasz
marquuard #8922 üzenetére
Nem rég vettem egy 770NC-t. Hangerőben sajnos nem túl acélos. Az az egy szerencse, hogy saját szerverről hallgatok zenét, és annak a lejátszója engedi hogy ezen valamennyire segítsek. Viszont szerintem ez is eszközfüggő, mert iphone-ról relatív halk, mac miniről pedig hangos.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, nehezemre esik dönteni. A lényeg egy ~20k környéki, összecsukható fejhallgató.
Amiket néztem:
JBL Tune 720BT
JBL Tune 760NC
Edifier W800BT Pro
Edifier WH820NB720BT-t ismerem, tetszik a hangja, számomra megfelelően hangos is. A 760NC lényegében ugyanaz, csak van zajszűrés, vagy hangzásban eltérhet? Ha csak zajszűréssel gazdagabb de amúgy meg ugyanaz, akkor a 760NC-t ki is zárhatom, nekem nem kell a szűrés.
Edifier látatlanban/olvasva szimpatikusabb, bár több helyen is olvastam róluk, hogy halkak (nyilván relatív dolog ez). Van bármilyen paraméter, ami alapján "ki lehet olvasni", hogy melyik a halkabb vajon? A fenti JBL-ek vagy Edifier-ek? 720BT max. hangerőn nekem pont olyan, ahogy szeretek zenét hallgatni, nem szeretnék ennél nagyon lejjebb menni.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Van egy JBL quantum 910 fülesem. Szeretnék hozzá erősítőt, vagy hangkártyát, (nem tudom melyik hozna ki belőle többet)
Mit javasoltok? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
szildavid90 #8918 üzenetére
Akkor valami textil/plüss vagy hibrid párnásat (széle műbőr, közepe textil) keress inkább.
-
szildavid90
aktív tag
Soha nem volt még fejhallgatóm, de most szeretném kipróbálni. A Sony Wh 1000xm5-öt néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire melegítik ezek a fejhallgatók a fület? Olvastam, hogy sokakat zavar így most tanácstalan vagyok. Nem lenne jo, ha melege lenne a fülemnek és állandóan le kéne vennem. Kb. napi 6-7 órát használnám.
-
ThorsHUN
őstag
Az MX4-ről olvass vissza kicsit. (Keress rá a topikban)
Hangminőségben nagyon szapulják.Sajnálom, hogy nem jött be a cucc, beállítottad a maximális ANC-t?
Mert, ha adaptive-on van akkor lehet az a baja. Nézz majd rá.#8907
hkari
Ha az ANC nem fontos, akkor en audiotechnikára lőnék.
Mondjuk az nem mély orientált.
Ha mélyeket keresel, akkor nézd meg a SONY WH-XB910N-t, mondjuk ilyet már csak használtan kapsz.
A JBL-ek amik még rámennek a basszusra.RTINGS
vagy
SoundGuys
ahol érdemes körbenézni tesztekért, összehasonlítva másokkal.
A Q45-ről van hangteszt a youtube-on. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Kapanyél #8910 üzenetére
nem tudom.
csak arra tudok gondolni, hogy a céges pool (közös) kocsiban van egy lista az összepárosított mobilokról, ha ez tele van és más is akarja használni a kihangosítót, akkor egy meglévőt kell törölni. És az a szerencsés, akit töröltek, annak a mobilja nem csatlakozik automatikusan az autóhoz (hiába a mobiljában ott az autó felvéve), újra kell párosítania és ki kell törölnie valaki mást a listából.
Tehát van egy kapacitása a kihangosítónak. Erre voltam kíváncsi, hogy a fejhallgatónál ez mennyi, hátha tudja valaki. -
hkari
őstag
válasz
gretzky77 #8908 üzenetére
Space One-ról azt olvastam hogy hangban a Q35 alatt van. Nem tudom ez igaz-e. Ezért is gondoltam rá hogy ha a Q30 csak az LDAC miatt "kevesebb" mint a Q35, akkor lehet hangban még az is jobb mint a Space One?
Kb olyan max 35-40-et gondoltam rá, és használt is szóba jöhet. Persze más márka is
-
Hali.
Erről vélemény?
Azért a 2020-as verzió lett mert ebben állítólag nagyon jó mély hang van és nekem az elsődleges használata az éjszakai játék/film/sorozat jó minőségben.
Rengeteg fejest kipróbáltam már, de mindig csalódtam a mélyhang hiányában.
A mikrofon minősége nem igazán érdekelt mivel single player vagyok.Mondjuk úgy is lesz 14 napom kitesztelni.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Szeretnék itthoni használatra egy fejhallgatót. ANC nem fontos ezért, és mivel iPhone, vagy mac miniről használom gondolom az LDAC sem, mert ha jól tudom nem is tudják ezek. Soundcore Q35 öt néztem, de elég nehéz már kapni. Q45-ről azt olvastam hogy hangban inkább visszalépés a Q35 höz képest. Mit ajánlanátok? Vegyek csak egy Q30at?
Alapvetően szeretem a dinamikus, mély orientált hangzást.Köszi a segítséget!
-
Sanyi.mTs
addikt
Sony WH-CH520 fejhallgató mennyi eszközzel párosítható össze? Persze nem egyidőben. Amiket jó lenne ha megjegyezne: otthoni-, munkahelyi számítógép, mobil, TV, PS5. Meg tud ennyit jegyezni?
Leírásban nem nagyon találtam erre vonatkozó részt. -
Sinu
senior tag
válasz
ThorsHUN #8904 üzenetére
Anker Soundcore Space Q45
Volt rá 55k kuponom, szóval 10k-t költöttem rá ténylegesen, ennyiért nyilván jó vétel, de lehet visszaküldöm és rendelek XM4-et -
Sinu
senior tag
válasz
ThorsHUN #8900 üzenetére
Ma vettem át reggel, most volt rá időm, hogy megnézzem, kipróbáljam.
Vegyes érzéseim vannak. A hangminőség az én botfüleimnek teljesen megfelel, de az ANC-től többet vártam. Nem sokat tudok a technológiáról, ezért lehet, hogy irreálisak voltak az elképzeléseim, de kicsit több csendre gondoltam. Elmentem a Lidl-be, ott azért elég zajos a környezet, és hát nem ájultam el. Hangosbemondó pl tisztán átjön, de a vásárlók beszélgetése, szöszmötölése is hallható. Itthon sem tökéletes, a gyerek ha TV-t néz, simán hallható, hacsak nem üvöltetem a zenét.
A Normal ANC mód meg egyenesen használhatatlan, olyan mintha egy dobozban lennék.
Lehet meg kellene nézni egy XM4-et? XM5 már nagyon túlmegy a kereten. -
ivcsi86
tag
Sziasztok.
Van egy BlitzWolf AirAux AA-ER3-am. Sajnos megreccsent a fejpánt müanyag része.
Ahogy kerestem ezekhez nincs pótalkatrész.
Sajnálnám nyugdíjba küldeni.
Gondolom ti is találkoztatok más fejesnél ezzel.
Van valami házilag kivitelezhető módszer a megtákolására ami költségarányos (a fejes ugy 10e Ft, de megszerettem, m árértékben fain) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest