Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
tomi_mod
üzenetére
Én úgy jártam, hogy már indításnál kifagyogatott, (de nem egyszer) ezért a korábban említett AUTOSAVE mappát visszamásoltam ide: C:\Documents and Settings\....\My Games\Codemasters F1 2011\Autosave A baj csak az volt, hogy az utolsó leállítás előtt nem másoltam ki az aktuálisat, ezért a legutolsó Carrier-es mentésem nem volt meg, így újra kellett mennem Kínában... (de így legalább javítottam egy helyezést is
) Ettől eltekintve minden megmaradt.Javaslom, hogy másold ki minden egyes KILÉPÉS előtt az egész mappát, mert ha az autó-beállítások nem is, de a Carrier-es mentések megmaradnak, ha ilyen van...
{Alt+Enter (kis ablak) -> mappa másolása -> Alt+Enter (full screen) -> Exit Game}
-
makkai
aktív tag
válasz
tomi_mod
üzenetére
Tegnap este nekem is ugyanezt csinálta, eddig betöltéskor nem fagyott le a játék, csak néha játék közbeni töltésekkor. Tiz indításból tízszer fagyott le. Szerintem az online "mentés szervernél" lehetett gond, de lehet, hogy sületlenséget beszélek.
Szerk.: MC HOBO: Igazad van. Én is amikor online mentem és nem volt vonalvezetés, általában mindíg túl késön fékeztem, vagy pedig túl hamar.
Kár, hogy nincs olyan lehetőség, hogy csak a vonalvezetést mutassa, a sebességre utaló színjelzés nélkül. Akkor tényleg csak arra lenne jó, hogy az ember megtanulja az ideális íveket.
Új hozzászólás Aktív témák

- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Ettől eltekintve minden megmaradt.