- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
sz_abika #7911 üzenetére
Nekem most ESS lett helyette, viszont már megint nem megy a game...
Ugye végre elindul a játék, erre amikor az átvezető képernyő (ahol statisztikák mennek) átváltana a pályára ott befagy az egész játék. Valami halk hang még megy a háttérben, de amúgy kész. 1.2-es patch van rajta, azon kívül semmi mod. Most is próbáltam már mindent újrarakni, vírusirtót kikapcsolni, de semmi haszna. Úgyhogy várom ismét a segítséget. Remélem most meg nem az lesz, hogy az ESS kavar bele...
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
sz_abika #7909 üzenetére
A védelmi rendszert azért iktattam ki, mert azzal próbálgattam, hogy mi okozhatja az exe kilövődését. Itt max. fél perces kiiktatásokat kell érteni. Egyébként köszi a tippet, most másik védelmi rendszerrel "dolgozom", de ha úgy döntök, hogy visszateszem a CIS-t, akkor legalább fogom tudni, hogy mit tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest