- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma tuti nem, az asszony minden másnap melózik éjfélig, így max minden másnap tudok játszani ha nem jön közbe semmi. Viszont bevállaltam egy firmware frissítést egy elég ritka nason itt a forumon kért meg egy srác, ma jött meg postán, holnap valszeg azt csinálom amikor hazaérek Pestről, pénteken meg szerintem újratelepítem a gépem, így szombat lenne még jó, de ha jó idő lesz, pecázás lesz, valszeg csak délelőtt fogok tudni játszani, ha bármi változna akkor úgyis itt jelzem
. Egyébként tegnap sikerült becsatlakoznom egy külföldi brigád játékába, úgyhogy tutkó nem nálam van gáz, csak a kvali után befagytam :SSS
-
polonic
félisten
Másik csapathoz való átigazolásért, ha jól tudom, jár egy achievement. És itt a baj. Ha achievment megszerzése után lépsz ki, akkor elszáll a mentés. Achievement megkapása után nem szabad egyből kilépni, újabb olyan dolgot kell csinálni, hogy mentsen a játék.
A dirt 2-nél is emiatt szálltak el a mentések, jó párszor, mire rájöttem. Aztán a végén direkt kipróbáltam, aztán tényleg. -
Steady74
addikt
A motorerő állítására nem mindig lenne szükség, de ez is bug a játékban. A setup során hiába állítod be a motorvezérlést fast-ra sokszor standard módban indulsz el. Ezt, ha nem felejtem el, mindig beállítom a verseny elején valamikor. Kár, hogy a startnál állva ezt nem lehet megtenni, mert az első kanyarig ritkán van erre idő...
Az, hogy ez neked hol van beállítva azt nem tudom, nekem a g27 botváltó konzolon lévő gombokra van kitéve alapértelmezésben. Ebből a gyorsmenüből éred el a menet közbeni első szárnyállítási lehetőséget, illetve itt tudod megadni, hogy az adott boxkiállás alkalmával milyen keverékű gumit tegyenek fel.Nézd meg a beállítások között, hogy melyik gombra van neked kitéve, biztos meg fogod találni.
-
Steady74
addikt
Köszönöm szépen
JoceeHunt: Milyen kormánnyal mész? Nálam 300 fokra van a Logitech game profiler beállítva, de gondolkodtam rajta, hogy a 330 vagy a 360 lehet jobb lenne, talán picit még lehetne finomítani rajta.
Este nem voltam, egy kisebb láz leterített, nem tudom mikor leszek olyan állapotban, hogy tudjak gurulni, remélem péntek estére már igen. Steady74 HUN vagyok a GFLW-ban, vegyél fel barátnak, és akkor látjuk egymást.
Mondjuk az szívás, hogy ha nincs racing line, ha nem ismered a pályát, de szerintem nem feltétlen kell egy szezont végigcsinálni ahhoz, hogy megismerd a pályákat, sőt meg merem kockáztatni, hogy aki átlagos időt tölt el a gammával, nem is ismeri az összes pályát. Pl. Singapur, Rolly-n kívül majdnem mindenki eltéved rajta -
fagy53
nagyúr
Igaz, nem vagyunk egyformák ráadásul nem azonos feltételekkel vezetünk / különböző vezérlők /. Szerintem is mindenki maga állítsa be az autóját az adott pályára, megéri már a begyakorlás szempontjából is. Nemcsak a versenyzés okozhat örömet, hanem az előkészületek is...
-
Steady74
addikt
de legalább látni, hogy van hová fejlődni és van kitől tanulni. egyik srác sem olyan, hogy megtartja a titkokat, ftomi rendszeresen kiteszi ide a setup-jait, onnantól kezdve már csak ügyesség és gyakorlás kérdése az egész.
TT-ben be kell tenni a ghost car-ját és menni utána. ennyi.
-
Steady74
addikt
hát nem tudom, de ma megint az történt, amit leírtam. Indítom a gammát, kiírja, hogy ha nem lépek be a live-ba, akkor nem lesz automentés. mivel utána történik meg a live bejelentkezés, így nem lesz automentés. ha nem figyelek, nem lesz tényleg. Ma még faragok majd az időből, szeretnék bemenni 1:18 alá, utána kis lépésekkel 17 eleje. ftmoihoz képest már az is nagyon jónak számítana
-
--Lorant--
aktív tag
A kedvenc csapatommal
minden körülmények között! de az nem lényeg ,az első hozzászólásom azon alapszik hogy kb 4 mp-vel gyorsabb lehetsz TT-n mint GP-n. nem akarok róla többet témázni. (nálam ez így van, ugy látszik csak nálam)
(olyat hogy manual váltó a kormányom nem játsza,vagy is bekreppolt)
-
benjemin1994
tag
Akkor az lenne jó hogyha mindenki aki itt PH-n szokott lenni megírja a LIVE-ID-s nevét!
Hogy be tudjam rakni freind listámra!
És itt mindíg megbeszélni időpontokat hogy ki mikor ér rá stb!
(Én se most kezdem ám azért az f12010-ezést csak most szántam rá magam a jogtiszta megvételéhez!) -
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
igen, szoktunk. bár mostanában annyi a hülye az esti futamokon, akik szándékosan kilöknek, neked mennek, hogy inkább maradok a TT -zésnél, vagy úgy szoktam AI-k ellen 20%-os versenyt futni, hogy utolsó helyről, a leglassabb autóval mit tudok elérni. Átalában az 1-5 hely valamelyike megvan legend ellenfelekkel és minden segítség kikapcsolva, gumiszim pedig on.
-
Steady74
addikt
egyszerű.. Ha nincs bekapcsolva a gumiszimuláció, akkor a tapadás minden körben 100%, ha viszont be van kapcsolva, akkor nyilván ennél rosszabb.
Monza TT-s időm 1:19 valemennyi, kikapcsolt gumiszimulációval multiban 1:18:775, bekapcsolt gumiszimulációval 1:22 körül van. Korea TTben 1:34:006, gumiszimmel 1:39 valamennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest