Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Mármint milyen hibákra gondolsz? Nem játszottam konzolos verzióval, nem tudok véleményt mondani erről, csak a PC-s verzióról. Voltak hibák a pc-ben?
Ezt orvosolta a patch?!
Nekem nem nagyon jön be a játékban a motorhang, sokszor egy újszülött felsirására emlékeztet, pedig egy élő T-kamerás felvételnél én nem hallok soha ilyet!!!
Megvárom a 2011-et, azt pedig nem értem miért nem lehet GFWL-ben több játékos.
GTA4-ben lehet akár harminc emberke is egy pályán, és ugyanúgy GFWL-en keresztül!!!
Nem értem a kivételezést a codemasters felől!Nektek bejön ez a játék 100 %-ra, nem láttok benne semmi hibát, vagy csak én vagyok flúgos?
-
JONAS77
aktív tag
Tud valaki közelebbit az új 2011-es évadról?
Mikor adják ki, nekem egy kicsit csalódás volt ez a játék, hangulatilag, meg multilag is.
Az oké, hogy az új rész PS3-ra XBOX-ra, meg mit tudom még mire, (nem is nagyon érdekel), lessz még kiadva. Jó lenne ha összekapnák magukat már, és csinálnának egy élvezhetőbb játékot!!!!!!Ezen változtassanak már végre:
Multiplayer 22 fő!
Boxból is lehessen követni a másik idejét, sőt nézni is a vezetési stilusát!
SafetyCAR, tudom ez lessz!
Kicsit a motor hangon is javithatnának
Grafikailag, kidolgozottab gumik, gumikopás, törés, fizika!!!!
Meg ne legyen árkád jellegű a konzolok miatt, mert akkor nem egy rajongót elveszitenek, velem eggyütt!
Ébredjetek fel basszus- CODEMASTERS!!!!Vagy átpártolok az rFactor2-es részéhez.
ui.: juhtúró
-
JONAS77
aktív tag
Nem tudni még semmi közelebbit javitásokról, már vannak tudom, de hivatalos mikor jön ki? Valaki használ ezekből a T-cam, kocsi fényhatás, gumiabroncsok, belső kamera nézet, törés, tapadás javitásokból? És ha igen jól működik? Nem merem felrakni, amig valaki nem tapasztalta milyen és, hogy érdemes-e!
Új hozzászólás Aktív témák
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest