Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
polonic #3765 üzenetére
Ha Te is elolvastad volna, hogy mit írok ( q elkezdődik és már kint is vagyok a pályán) akkor olyan időt generált amit nem lehetne! Nem arról van szó, hogy nem generálhat, de könyörgöm, felvezető kört sem lehetett lemenni és már idő már van. Erre azért figyelni kellene, mert elég illúzió romboló!
-
kircso13
senior tag
Volt régen arról szó, legalább is a codemasters kijelentette, hogy az autók versenyeznek a pálán és nem csak időket generál a játék. Ez tegnap bebukott!. Vettel felvezető körön , Én mögötte, szal mind a ketten azon vagyunk, hozzáteszem akkor kezdődött a Q1, szal senkinek semmi köre nem lehetett. Megkezdjük a gyors kört Vettel seggében benne vagyok szorosan és egyszer csak kiírja , hogy fettel mért ideje az 1 lett
. De hogyan ha elöttem van és mért kör még sehol Neki????? Valaki tapasztalt ilyet? A másik meg, hogy össz időt mér a pályán mikor teszed meg a köröket!
-
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3696 üzenetére
Akkor bug lehet :S . Én most kezdtem az elejéről, elfelejtett menteni
. uninstall és install és most jó megint
-
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3689 üzenetére
Elolvastam, mikor írtam. Azt nem írtad, h mennyivel előzted meg, lehet hogy orr-orr mellett haladtatok!
-
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3687 üzenetére
nem csal, ha 20% menetidőn vagy , akkor ha beérsz ha nem első vagy akkor a különbséget megszorozza 5-tel. így jött ki a 2mp
-
kircso13
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááá. szingapurt kivittem szenvedések árán. szuzuka P1 megvolt és erre betöltöm a játékot és mi fogad? Szingapur
ACE
ohhh neeeeeeeeeee
-
kircso13
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3674 üzenetére
Gondoltam
, azt elfelejtettem írni , hogy szingapur volt és végig esett az eső!
-
kircso13
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3664 üzenetére
igyekszek nem unatkozni ( szabin vagyok )
-
kircso13
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3658 üzenetére
. Igaz, h tiszta ideg vagyok vagy voltam, de nem ítélem el a készítőket. Formula one 2010 nálam az év s*zopása, de bízom benne, hogy ezeket a hibákat orvosolják és a formula one 2011 -ben már ilyen hibák nem lesznek. Magyar ember erre is talál trükköt ahogy eddig is!
1.02 patch reméljük már több mindent fog orvosolni ( ha lesz) -
kircso13
senior tag
Mostani futamon kiakadtam. Mindegy, hogy ki vezet az élen és ha elbukik az élre törnek és mindegy h ki!
Szitu:
Rajt (5. helyről) 2. lettem a kanyar után. Hamilton és buton ütközik, szárnyak letörnek. Webber éln 2. Én vagyok 3. alonso. Alonso belémrongyol így leszakad. Webber élen jövök Én és jön sumi. Webber elhúz nagyon , követem de nem látom. sumi elfékezi magát, nekem jön szárny letört ( hozzáteszem sumi mögött a térképen senkit nem lehet látni!) jön hirtelen villám gyorsan sutil a semmiből 3. és szorosan mögöttem. Webber hibázik , kiesik és hirtelen megjött PETROV! Petrov élre áll, sutil ütközik velem , letörik a szárnya és hirtelen megjött kubica . Így megint a 3. helyen vagyok. Sutil boxutcába megy. Élen ,petrov, kubica ,és én. Boly mögöttünk bőven. utolsó előtti kör. Kubica kicsúszik a 2. helyről, keresztben az úton, kikerülöm, lehagyom, és hirtelen megjött SUTIL , mint a rakéta fél körön belül. Sutil leelőz, harmadik lettem, nem gond dobogó (legend fokozaton) és hirtelen megjelenik Kubica és bersze megelőz és megy mint a golyó, így 4. lettem.Tanulság: Mindig lesz jobb, ha kiesik a prém akkor még kicsi senna is lehet az első!!! Szal ez is bug!
-
kircso13
senior tag
új patch hírek:
Update: Can confirm that the patch has now been released by SCEE (Sony Europe) & SCEJ (Sony Japan), I'll update asap when I can confirm patch ETA's for SCEA (Sony America) and Xbox 360 & PC users.
Full patch notes will also be released early this week for the PS3, with Xbox 360 and PC patch notes to be posted when we hear word that the patch for those two platforms has passed submission with Microsoft.
-
kircso13
senior tag
ha 20% futammal mész akkor körönként 5 x van az időben! Bug van ebben is! Ha Te vagy az első és mögötted ott van hamilton és egy fél autó hosszal nyersz akkor azt írja ki, hogy +0,025 hamilton, ugye 2. hely. De ha te érsz be így hogy le vagy maradva 1-2 kocsi hosszal akkor a Te neved mellett mint 2. hely +3-6mp ír, hogy annyival késöbb értél be! Pont ezt figyeltem meg ma és tegnap!
-
kircso13
senior tag
válasz
ALONSO11 #3152 üzenetére
azért kérdem , mert eddig guniszimulációval nyomtam a játékot. Örültem ha 15-16 helyre kvalifikálom magamat. Gumiszimulációt kikapcs és 1 lettem. Sokat számít nagyon. igaz most én is kikapcsoltam a boksz bug miatt, de remélem patch után újra használható! Szal a gumiszimulácio nélküli idők nem nérvadóak, könnyítés az is.
eddig 2x kaptam defektet futam alatt, időmérő 1x. sosem tekertem eddig vissza időt. Taktikáztam a boksz kiállásokkal. keménnyel indúltam és a végén lágyat raktam fel és így a bokszban nem kellett senkit várni, hogy a nyalókás kiengedjen. -
kircso13
senior tag
egy hiba előjött megint, szerintem
. 5. pályánál tartok és valahogy nem fekszik a pálya 1,28 as időket futok ( vördzsinnel )ami éppen elég a 20-21 helyre, a gép meg 1.26-os időket. 2. legnehezebb fokozaton van a játék. Na akkor rárakom amatőr fokozatra és erre meg a kis csapatok is 1.24-1.26 időket futnak. Könyítek a játékon erre meg jobb időket fut a gép. Holnap ráteszem legendre itt hátha már 1,30-as időket megy a gép
-
kircso13
senior tag
jópár bug van a játékban még, remélhetően a patch javítja! Nálam előfordúlt, hogy használt gumikkal indúltam a versenyen , de még csak 10-15% ot kopott és a kerekek 2 kör után kezdtek besárgúlni. Összetörtem az autót és nyomtam egy race restartot és lám már 3 kerék volt sárga az induláskor, de nyomtam még 1 race restartot és akkor már csak 1 volt sárga és így lehetett szórakozni egy kicsit. Szal vannak még hibák a játékban amit orvosolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest