Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap nyomattuk barátnőmmel a játékot... egyre élvezetesebb még a gagyi controllerrel is úgy, hogy azért minden segítség be van kapcsolva
kezdek félni tőle, mert pár kör alatt láthatóan fel tud fejlődni
sao paulo-ban pl simán levert, mert azzal a rihadék force indiával folyamatosan kicsúsztam és normális köröm sem volt 5 próbából... (egyszerűen irányíthatatlan volt itt-ott a gép) viszont abu dhabi-ban (<-rühellem ezt a pályát) és monzában (egyik kedvencünk) én voltam a király
2 dolog zavar minket:
- nem lehet kikapcsolni az "invalid lap"-ot a beállításokban és itt-ott apróságokért is durván bebüntet...
- time attack party módban idegesítő a sok töltés... pl. 2 személynél és fejenként 5 próbálkozási lehetőségnél ez 10 töltés... holott be van már egyszer töltve a pálya és csak a kocsikat kell "cserélgetni", nem hiszem el, hogy nem tudták jól megoldani, mert race-nél több, mint 20 kocsi van a pályán és ott is ugyanennyit tölt... na, mindegy... töltés alatt legalább lehet beszélgetni, lehet, hogy arra gondoltak a fejlesztők, hogy a "szociális kapcsolatok se romoljanak a játék miatt"de ezeket azért lenyeljük és bízunk 1-1 patch-ben, amivel ezeket talán megoldják
ma is szerintem küldeni fogjuk ezerrel és várom a fizut meg az xbox360 controllert...
ui: jah, szerintetek van arra esély, hogy a "fun" kedvéért megcsinálják plusz tartalomnak a 2002 előtti hockenheim-i pályát? az valami brutál volt régen és szvsz. kár volt ennyit faragni rajta... szívesen mennék ott is pár kört
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest