- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Ááhhh kva szerkesztési idő és kva agyam
. Elnézést a két "gyors" hsz-ért, de még lenne egy kérdésem
.
Melyik drivert ajánljátok HD5670 alá, hogy ne legyen túl sok gondom F1-ben majd
? Jelenleg 10.4 van fent mivel ez volt a gépen lementve.
Köszöntem és respect mindenkinek
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Rototti #1936 üzenetére
Köszöntem az infót
. "Demo-t" majd beszerzem (próbáltam googleban keresni, hogy: "F1 2010 demo Rototti ajánlásával", de nem dobott ki semmit
. Asszem máshogy kell keresnem
. Egyenlőre csak a kártya van betéve a gépbe. Haveromnál próbáltam amúgy bill-el és hát asszem ide a bill. nekem kevés lesz, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.
Mégegyszer kösz az infót
.
Barthezz2: Köszi neked is
. Nekem a HD vagy Full HD felbontás nem játszik, mivel a monitorom max 1280x1024-et tud. De nagy segítség amiket írtál
(ment egy pü. Ha majd tudod csekkold már le
).
Rolly: Nagy a szád, mint mindíg
. Gyakorlj és gyakorolj, mert hamarosan birtokomban a gém és lesz neked nemulass
.
-
Ventur@
senior tag
Hola!
Egy gyors kérdés: AMD Athlon II X2 240 (nincs tuning, 2800 Mhz @ 1.1V) + 2 Gb RAM + HD5670 (512 GDDR5), 1280x1024-ben mire számítsak? Ebben a felbontásban legalább egy medium fokozat vállalható
(többet nem tud a monitor, de nekem ez is elég
)?
Mert október közepe felé tervezem, hogy megveszem a játékot, csak hát ha ebben a felbontásban medium-ot nem vinné (nekem ilyen 2-4-8-16xAA meg ien baromságok nem kellenek meg nem is érdekelnek
), hát akkor erősen gondolkozom, hogy talán még sem kellene eröltetnem az F1-es karrieremet
.
Rototti, Rolly, Steady, Guru, kpal. Ti mocskos GRiD-árulók. Na várjatok csak adok én nektek majd F1-ben (is
). Addig gyakoroljatok, mert a full alap Logitech bill-emmel elkenem a szátok. Főleg neked Rolly-robot
. Na maxi tisztelet nektek, csak viccelkődtem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
BalaNce87 #256 üzenetére
Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).
3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
.
Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk
?
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #230 üzenetére
bandiie: Elszomorít a hír, hogy nem lesz belőle demo
. Köszöntem az infót!
Rolly: Én gondolkodtam, hogy leszek csapattársad, de őszintén megmondva nem akarlak lealázni csapaton belül
(persze billentyűzettel játszom
). Szóval, ha összefutunk online csak is ellenfél leszek
)
Rototti: Nagyon jó a felvetésed, hogy az autók között lesz-e különbség. Én remélem, hogy ha online nem is jön ez össze (szerintem értelmetlen lenne, hogy valakinek csak a Lotus, Hispania stb autók jutnak és van különbség az autók között, mert soha a büdös életben nem lesz top3, de még top10 sem
), de karrier módban lesz ilyen lehetőség pölö olyan módon, hogy teszem fel kiválasztod a Lotus-t és cél, hogy bejuss a Q2-be, vagy éppen a versenyen legyél a 15 között, ezáltal kapsz teszem fel valamilyen fejlődés pontokat és mehetsz erősebb csapatba. Legalábbis véleményem szerint egy karrier módnak így lenne értelme (lásd TOCA sorozat vagy akár ugye a GRiD)
.
Unbaised-Ben: Videó király és tetszetős
...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt
.
Én egyenlőre megvárom majd az itteni véleményeket a játékról, aztán ha odab*szós akkor megvevős
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
werszomjas #206 üzenetére
Na ezeket eltaláltad
. Az elöző sorozat az bizony nem nyert
. A gumidefektes tetszik. Hamilton-os is elmegy, a 3. viszont nekem valahogy nem tetszik. Bár remélem több fokozatú ütközési-rendszer lesz benne (nehézségi fokozathoz mérten állítható pölö
).
Más:
Lehet páran feltették a kérdést, de most ebből akkor lesz demo vagy nem lesz. Ha igen csak konzolra vagy pc-re is?
Előre is köszöntem a választ bárkitől
!
Rolly te itt is itt vagy
? Na akkor online én nem jáccosodom veled mer mindíg csalol és nem hagyol másokat is nyerni. Te kis robot
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest