Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

Ááhhh kva szerkesztési idő és kva agyam :((( . Elnézést a két "gyors" hsz-ért, de még lenne egy kérdésem :B .

Melyik drivert ajánljátok HD5670 alá, hogy ne legyen túl sok gondom F1-ben majd :) ? Jelenleg 10.4 van fent mivel ez volt a gépen lementve.

Köszöntem és respect mindenkinek :R .

• Ventur@

senior tag

válasz Rototti #1936 üzenetére

Köszöntem az infót :) . "Demo-t" majd beszerzem (próbáltam googleban keresni, hogy: "F1 2010 demo Rototti ajánlásával", de nem dobott ki semmit :D . Asszem máshogy kell keresnem ;) . Egyenlőre csak a kártya van betéve a gépbe. Haveromnál próbáltam amúgy bill-el és hát asszem ide a bill. nekem kevés lesz, mint árvaházban a szülőiértekezlet :B .

Mégegyszer kösz az infót :R .

Barthezz2: Köszi neked is :) . Nekem a HD vagy Full HD felbontás nem játszik, mivel a monitorom max 1280x1024-et tud. De nagy segítség amiket írtál :R (ment egy pü. Ha majd tudod csekkold már le :K ).

Rolly: Nagy a szád, mint mindíg :D . Gyakorlj és gyakorolj, mert hamarosan birtokomban a gém és lesz neked nemulass :D .

• Ventur@

senior tag

Hola!

Egy gyors kérdés: AMD Athlon II X2 240 (nincs tuning, 2800 Mhz @ 1.1V) + 2 Gb RAM + HD5670 (512 GDDR5), 1280x1024-ben mire számítsak? Ebben a felbontásban legalább egy medium fokozat vállalható :B (többet nem tud a monitor, de nekem ez is elég :) )?

Mert október közepe felé tervezem, hogy megveszem a játékot, csak hát ha ebben a felbontásban medium-ot nem vinné (nekem ilyen 2-4-8-16xAA meg ien baromságok nem kellenek meg nem is érdekelnek :D ), hát akkor erősen gondolkozom, hogy talán még sem kellene eröltetnem az F1-es karrieremet :D .

Rototti, Rolly, Steady, Guru, kpal. Ti mocskos GRiD-árulók. Na várjatok csak adok én nektek majd F1-ben (is :D ). Addig gyakoroljatok, mert a full alap Logitech bill-emmel elkenem a szátok. Főleg neked Rolly-robot :D. Na maxi tisztelet nektek, csak viccelkődtem :R .

• Ventur@

senior tag

válasz BalaNce87 #256 üzenetére

Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban :Y . Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára :D ).

3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2 :R . De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban :D .

Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global :B ? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk :B :D ?

• Ventur@

senior tag

válasz dugojancsi #230 üzenetére

bandiie: Elszomorít a hír, hogy nem lesz belőle demo :( . Köszöntem az infót!

Rolly: Én gondolkodtam, hogy leszek csapattársad, de őszintén megmondva nem akarlak lealázni csapaton belül :D (persze billentyűzettel játszom :D ). Szóval, ha összefutunk online csak is ellenfél leszek :DD )

Rototti: Nagyon jó a felvetésed, hogy az autók között lesz-e különbség. Én remélem, hogy ha online nem is jön ez össze (szerintem értelmetlen lenne, hogy valakinek csak a Lotus, Hispania stb autók jutnak és van különbség az autók között, mert soha a büdös életben nem lesz top3, de még top10 sem :D ), de karrier módban lesz ilyen lehetőség pölö olyan módon, hogy teszem fel kiválasztod a Lotus-t és cél, hogy bejuss a Q2-be, vagy éppen a versenyen legyél a 15 között, ezáltal kapsz teszem fel valamilyen fejlődés pontokat és mehetsz erősebb csapatba. Legalábbis véleményem szerint egy karrier módnak így lenne értelme (lásd TOCA sorozat vagy akár ugye a GRiD) :B .

Unbaised-Ben: Videó király és tetszetős :) ...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt :D .

Én egyenlőre megvárom majd az itteni véleményeket a játékról, aztán ha odab*szós akkor megvevős :D .

• Ventur@

senior tag

válasz werszomjas #206 üzenetére

Na ezeket eltaláltad :) . Az elöző sorozat az bizony nem nyert :B . A gumidefektes tetszik. Hamilton-os is elmegy, a 3. viszont nekem valahogy nem tetszik. Bár remélem több fokozatú ütközési-rendszer lesz benne (nehézségi fokozathoz mérten állítható pölö :) ).

Más:
    Lehet páran feltették a kérdést, de most ebből akkor lesz demo vagy nem lesz. Ha igen csak konzolra vagy pc-re is :B ?

Előre is köszöntem a választ bárkitől:R !

Rolly te itt is itt vagy :D ? Na akkor online én nem jáccosodom veled mer mindíg csalol és nem hagyol másokat is nyerni. Te kis robot :D !

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés