Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
"Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb?"- nem ezt azért én sem gondolom így, mert mint írtam, sok gyakorlás után rá lehetett érezni. Nálam nyilván vannak sokkal jobb pilóták, akiknek ez sokkal gyorsabban is ment volna. Az életben pedig a közvetítésekben látható pilóták profik, ez a munkájuk és persze, hogy nem pörögnek össze-vissza.
Stabil autók az igaz, hisz a kanyarsebességük és ezzel együtt a pilóta testére ható oldalgyorsulási együttható a legnagyobb, de a nagyon magas fordulatú motor, melynél a nyomatékmaximum is magas fordulatra esik egy rövid fokozatú váltóval viszi a nyomatékot az aszfaltra és így nagyon érzékeny a hirtelen gázadásra, elvételre, vagy akár a rossz visszakapcsolásra. Ez az ami szerintem a leírtak alapján kicsit sántít ennél a játéknál és ez teszi árkáddá, mert könnyebb mint a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest