- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
heihachi #1989 üzenetére
"Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb?"- nem ezt azért én sem gondolom így, mert mint írtam, sok gyakorlás után rá lehetett érezni. Nálam nyilván vannak sokkal jobb pilóták, akiknek ez sokkal gyorsabban is ment volna. Az életben pedig a közvetítésekben látható pilóták profik, ez a munkájuk és persze, hogy nem pörögnek össze-vissza.
Stabil autók az igaz, hisz a kanyarsebességük és ezzel együtt a pilóta testére ható oldalgyorsulási együttható a legnagyobb, de a nagyon magas fordulatú motor, melynél a nyomatékmaximum is magas fordulatra esik egy rövid fokozatú váltóval viszi a nyomatékot az aszfaltra és így nagyon érzékeny a hirtelen gázadásra, elvételre, vagy akár a rossz visszakapcsolásra. Ez az ami szerintem a leírtak alapján kicsit sántít ennél a játéknál és ez teszi árkáddá, mert könnyebb mint a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest