Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi hangfal építés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@
üzenetére
Adatlapomon lévő konfig, kb. megfelel a kérdésedhez csak a vga 5770-es, viszont csak 4x a Pci-e slott tempója a lapomnak. Egyik hardver, sincs húzva.
Minden medium ill. on akkor átlag 25 fps tud 1650 x 1080 -ban.(#1937) Motion_Blur
Hát ez az, sokan mondják, hogy a 30 fps milyen jól fut, de ha jobban megnézzük akkor az még igencsak szaggat. Engem legalábbis,néha nagyon zavar.
Akárhova állítom a beállításokat, nem lesz sokkal több fps-em.Ez a játék, szerintem egy elkapkodott, "erős beta" verzió jelen állapotában.

-
Rototti
senior tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Az én konfigommal (a proci 2,8 Ghz-re van húzva) 1280-ban high-on tudok játszani 30 fps körül, ami ebben a játékban elegendő. Sajna nem tom, hogy az 5670 hol van a 88gt-hez képest, de gondolom rosszabb biztos nem lehet.
Tudom, hogy nem szabad ilyet tanácsolni, de sztem szedd le a "demó"-t ha érted mire gondolok.
Kipróbálod, graf megy, mehetsz is a boltba nyugodt szívvel. 
Na meg persze az sem utolsó, hogy az irányítást is ki tudod próbálni, nem mindenkinek jön be billel.
"Ti mocskos Grid-árulók"
Ez tetszett. Nekem már most is itt a szám, kenheted. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rolly Dy07
senior tag
Na ez a demo hiány szerintem nem tesz jó a játéknak. Azt várják biztos, hogy mivel 8 éve nem volt PC-re ilyen játék, úgyis megveszi mindenki. Szerintem meg pont az ellenkezőjét váltja ki. "Nincs demó? Akkor nézzük csak hoppá itt egy virágbolti! Hát úgy látom nem rossz ez(vagy nem tetszik), de pont ezért marad ez a verzió!"

Egy bajom van ezekkel a videókkal, hogy az a szerencsétlen Davidson nem tud egy normális kör menni! Hol itt hagyja el a pályát hol ott. Idegesítő. Igazából se tudott versenyezni, főleg nem vízen! Úgyhogy inkább ne erőltesse, ami nem megy!
Inkább Alonso Vettel emberkéket kéne leültetni kipróbáltatni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- EAFC 26
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Képregény topik
- iPhone topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbálod, graf megy, mehetsz is a boltba nyugodt szívvel.