Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
válasz
JONAS77
üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék hogy miért hiszed úgy hogy a konzolok miatt lett árkádosabb jellegű a játék? Játszottál ezzel egyáltalán konzolon? Pl fele annyi hiba nem volt, mint amit itt a pc-sek leírtak. (Eszem ágában sincs pc vs konzol vitát szítani, csak leírtam a tényeket).
-
munky
őstag
válasz
JONAS77
üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.

szerk: off
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.