Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
válasz
JONAS77
üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék hogy miért hiszed úgy hogy a konzolok miatt lett árkádosabb jellegű a játék? Játszottál ezzel egyáltalán konzolon? Pl fele annyi hiba nem volt, mint amit itt a pc-sek leírtak. (Eszem ágában sincs pc vs konzol vitát szítani, csak leírtam a tényeket).
-
munky
őstag
válasz
JONAS77
üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.

szerk: off
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.