Új hozzászólás Aktív témák
-
NOD
senior tag
Heló. Beirom ide hátha tudja valaki a megoldást.
Alapbeállított kocsival megyek (illetve automata váltó, pit limiter on).
A boxból való kiálláskor igy semmi gond nincs. Felgyorsit jo tempóban 100-ra majd kiérve a pályára már ahogy én nyomom. De ha megváltoztatom a kocsi beállitást erre (más nem változik) Csak példának, egy azok közul ahonnan én probálgattam.
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size: Small
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 7
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 5
Rear Spring Stiffness: 6
Gear 1: 124 kph / xxx mph
Gear 2: 152 kph / xxx mph
Gear 3: 182 kph / xxx mph
Gear 4: 213 kph / xxx mph
Gear 5: 246 kph / xxx mph
Gear 6: 280 kph / xxx mph
Gear 7: 318 kph / xxx mph
Throttle map: Fast
Fuel: N/A
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.00
Toe front: 0.09
Toe rear: 0.35Na ha ezt állitom be akkor szenved a boxban és gyök 2-vel tud csak kimenni a boxból. (100-ra is alig tud felmenni) olyan mintha fölöslegesen pörgetné. (nem váltógond mert minden beállitásnál ahogy az alapnál is, a 100 még benne van az 1-es tartományban.
-
NOD
senior tag
válasz
Barthezz2 #3598 üzenetére
Lassan visszatér a cm a Dirt 1-es idökhöz (kevesebb fps volt minimumon mint full maxon). Holt mindegy hogy milyen gép van alatta. Nekem 470 gtx-el meg 4 magos procival (mind2 rendesen megrántva) és 50 fps körul megy(ami nekem zavaró). Proci megy 50%-on a vga meg jó ha 70en.
-
NOD
senior tag
Ez szánalom...40 körös verseny és a gép a végén megint elfelejt kiállni boxba. 6.ik lettem elöttem : Trulii , Kobayashi, stb retkek.
-
NOD
senior tag
Az szokványos hogy a szezonba a gép "elfelejt" kimenni a boxba
Most mentem egy Spa-t. Kovalainen 23.ikról 1. -
NOD
senior tag
Gondolom még mindig nincs megoldás az f1 2010 appcrash (executable has stopped working) tipusu problémára.
Azért leirom a mikéntjét hátha valakinek lesz ötlete. Belépek a játékba és olykor félora olykor 1-2 perc után kidob ezzel a gondal. Minden driverböl a legujabb van fönt, de probáltma már 197es nv driverrel is illetve gépreinstallal. Semmitöl nem lett jó. -
NOD
senior tag
Ki lehet valahogy nyomni azt hogy ne vegyen replay-t nekem a játék vagyis hogy ne mentse le a vinyora nekem?
-
NOD
senior tag
Amugy fasza hogy megint ugyanazokat a hibákat dobálja az f1 2010 mint a dirt2. Executable/alkalmazás hiba exe leáll. Valakinek van valami megoldása erre? Dirt2nél átkellett irni a directx-et 9re azt tudom de itt alapon ezen van és se igy nem jó se nem 11-en.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest