- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Senki sem fogja tudni szerintem neked megmagyarázni, ez olyan mint hogy valaki mindig megveszi a csúcs okostelefont, pedig egy gyengébbel is lehet telefonálni meg netezni, vagy a legtöbb magos procit, a legújabb vga-t, pedig egy gyengébbel is ugyan úgy elfut minden, vagy vesz egy drága órát, pedig az olcsóbb is ugyan úgy mutatja az időt.
De látom vannak fotós cuccaid, egy átlag embernek sztem ugyan olyan képet készít egy fele annyit érő gép is.
Ha beülsz egymás után egy 70LE-s meg egy 150LE-s autóba, csak annak mind1, hogy melyiket vezeti, akit teljesen hidegen hagy a vezetés, és neki az autó tényleg csak arra kell, hogy eljusson A-ból B-be, más meg szereti ha az autópályán 130-nál odalépve ugrik az autó 160-ra.
Szóval nincs jó válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest