Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Ennek fényében lehet nem bonyolódok bele, megvárom a GTA6-ot, majd ott.
-
Plata
félisten
válasz
arcitec #18129 üzenetére
Semminél több,de sokáig nem köt le.
Egy újoncnak most még rosszabb mint kezdéskor,mindenki más sokszézas szintű és hülyére kereste magát.
Plusz a kezdésnél még online sok Ph-s játszott és együtt toltuk az eladásokat meg egyebet,de mindenki hamar feladta mert azért elég sovány az Online,meg főleg a GTA Online után nagyon karcsú,plusz kicsit olyan mintha nem a Rockstar csinálta volna hanem valami ócó kínai alvállalkozó.
Férfias,na ne viccelj.
Age of Empires ?
Jobb nem jutott eszedbe? -
Plata
félisten
Online alapból jobb mint sztori, a sztori is jó benne.
Csak a rockstar sok éve tesz rá magasról.
Plusz sok degenerált csaló van.
De jó lett volna ha foglalkoznak vele, szerintem már vagy négy éve nemjött hozzá tartalom.
Nekem a trader role volt a kedvencem, bounty Hunter unalmas volt, moonshine gyártás és vadászat jó. Naturalista meg idegesítő.
Kincskeresés is lefoglalt egy ideig. -
arcitec
addikt
Jó az online nagyon is - többségi vélemény szerintem - ott is vannak küldetések bőven, pláne ha most kezded el. Azon túl vannak célok többféle, valamint csapatban is lehet
ügyködni, küldetésekben részt venni, tagként vagy vezetőként.
Szóval ki kell próbálni mindenképp .... -
Winne
nagyúr
válasz
bobalazs #18118 üzenetére
Ennek jó sok klónja van, akik mindig a fellógatott emberekkel próbálnak tőrbe csalni, nem túl 5letesek.
Én csak éjjel tudok játszani és sokszor van, hogy elalszok ülve játék közben. Volt egyszer egy ilyen, hogy benyomtam a táborverést, majd közben elaludtam és arra ébredtem, hogy ezek a d*bilek ütnek, hát azt se tudtam hol vagyok.
-
Murfree Brood nevü csávók
éppen fegyvert fogott rám az egyik, miközbe a tanyát vertem fel, hogy ez az ő kifizetett helyük, úgyhogy vegyem már a lapot, én városi ne zavarjam ott a légkört. -
-
Plata
félisten
válasz
perge666 #18110 üzenetére
Nem,az RDR2-ben nem lehet nőkhöz közeledni,sanda gyanúm hogy Artúr tökre szivárváyos ipse.
Az egyik küldiben mikor rányit egy enyhén alul öltözött hölgyre úgy menekül mint egy beszari kutya.
Amikor pedig egy nő kikezdene vele szintén frászt kap.
De azt hiszem moddal lehet csajozni.Mikor végig játszottam a játékot,nekem végig az volt az érzésem hogy artúr nevét eltolták,hiányzik belőle két betű,az F és az ó.
Ezért tartott öt évig a végig játszás. -
perge666
veterán
-
homerhamm
addikt
A svédasszony és a a helyi terrorista. A Kis Kürt borozó csárda hősei.
-
NasCa
tag
75%-os akcióban van a hétvégén steam-en, akinek még nincs meg.
-
Winne
nagyúr
Single playerben keresgélek egy frankó fekete lovat, a YT-on találtam egy betörhetőt, amire azt írták bika, max közeli értékekkel. Megkerestem, betörtem, de nekem meg feles, felnyergelve is talán 3-4 négyzet hiányzik. Hogy lehet másnál erősebb uez a ló, ha nem hack?
-
Winne
nagyúr
Azzal mit szoktatok csinálni, amikor valaki belétek köt és fegyvere van? Ha lelövöm én vagyok a köcsög, ha nem lövöm, akkor meg Ő próbál lelőni / elkapni.
-
Werkly
őstag
Kérdésem lenne, hogy valamiféle RTX mod van rá vagy nem érdemes foglalkozni vele? Kösz!
-
Winne
nagyúr
Dragon Ball már ebben a korban is letette védjegyét?
-
-
-
-
VTom
veterán
Hát, én nem szoktam ámokfutni, de így is volt olyan, hogy St.Denis-ben odamentem egy kérdőjelhez, ahol egy afroamerikai söprögetett, de véletlenül nekimentem, mire rámtámadtak vagy tizen. Egyet kénytelen voltam lelőni, mire jött vagy száz rendőr, szerintem az egész megyét kivezényelték.
Szóval bele lehet futni.
-
Winne
nagyúr
válasz
30z.Samu #18075 üzenetére
Én meg pont az ilyeneket várom. A múltkor a susnyán vágtattam keresztül és bent voltak, mintha trafiznának.
Hát nem köszönték meg, sőt még volt egy járókerlő is, aki be akart mószerolni, mert éppen raboltam ki a hullájukat, ha Ő sem árul be már senkit.
@ #18076 VTom : nálam nem volt még durva helyzet, azzal a lassítással nem tudom mekkora tömegnek kell jönni, hogy el tudjanak rakni. Gondolkodtam is, hogy a nehézségi szintet kellett-e állítani és csak átsiklottam rajta, vagy nem is lehet, nemtom.
-
Winne
nagyúr
Oh értem, köszi. A vérdíjat nem fizetem ki, mi abban a móka?
-
Winne
nagyúr
Amúgy olyan 35% körül járok, tele vagyok pénzzel, a tábort felfejlesztettem. Mire kell itt a pénz, hogy ennyit ad?
-
negyven2
veterán
válasz
30z.Samu #18063 üzenetére
Nem hinném, mert ezek nagy része inkább ilyen
négyárnyékolásos
(foreshadowing) dolog. Ez nem lesz spoiler, de nekem pl. az első részben mindig is kicsit furcsa volt, hogy John, miért is vette el feleségül Abigel-t, amikor az RDR1-ben nagyon nem érezni köztük a kémiát. Mondjuk ez pont olyan, hogy így, hogy az előzményt játszottad elsőnek, azért már alapból más lesz az egész helyzett.
De van nagyon sok apróság, amit lehet nem fogsz észrevenni (pl. amikor Arthur elviszi a kis Jack-et pecázni... nos az ott történt dolgok egy elég erős foreshadowing volt nekem.
Ami talán zavaró lehet majd az első részben az játék kezelhetősége, mert bár hasonló, azért látszik, hogy 2010-es.
btw. Amúgy mivel nem hosszú (olyan max 20-25 óra), ezért ha egy hónap alatt végig tudod vinni, akkor lehet érdemesebb 2 999 Ft-ért előfizetni a gta+-ra, mert ez is benne van. -
negyven2
veterán
válasz
30z.Samu #18053 üzenetére
Mondjuk ezért szoktam azt javasolni, hogy ha az ember megteheti (és igaztából most már megtudja tenni, mert "minden" platformon is elérhető), akkor az RDR1-el kell kezdeni, függetlenül attól, hogy az időben a 2 után játszódik, mert szerintem sokat hozzáad nem csak a 6 fejezethez, hanem az epilógushoz.
.Vagyis John tettei és az epilógusban való saját és családi szerepe is felértékelődik... legalábbis nekem jobban kiegészítette az egész jellemét -
perge666
veterán
válasz
30z.Samu #18053 üzenetére
Én a gyorsutazást egyszersem használtam.
Az elején Arthur után fura volt Johnal menni,de az se volt rossz. Én sajnálom hogy a végére értem,nálam az 1.része lement 2X is.
CP2077-et az RDR2 előtt kezdtem el,de 2-3 óra játék után abbahagytam,nem fogott meg.
Vasárnap a Silent Hill2 remaket kezdtem el,na az sem rossz szerintem,meg a Kingdom Come Deliverance II-vel szemezgetek nagyon. -
30z.Samu
félisten
Egy idő után van fast travel is.
Én délelőtt értem a végére ennek a kalandnak, személy szerint nekem nagyon tetszett.
John-nal valóban érdekes volt a vége, ahogy új életet kezd és hogy láthatjuk milyen nehezen tudja feladni a régi életét. Nekem azért nem volt meg az az érzés, hogy ez a rész jobb, mint az Arthur story-ja. Nekem az is nagyon tetszett.
Összességében nem bántam meg hogy belevágtam, mert nagyon jó játékot dobott össze a Rockstar. Végig fogom tolni az 1-et is, de most kicsit elég volt a vadnyugatból. Next stop CP2077. -
VTom
veterán
válasz
A_Papa #18051 üzenetére
Arra készülj fel, hogy ez lassú játékmenetű, sokat kell lovagolni A-ból B-be két küldetés között. Gondolom direkt csinálta ilyenre a Rockstar, hogy átjöjjön a vadnyugati hangulat, illetve az úton milló dolog érhet, megtámadnak, Te támadsz meg valakit, segíséget kérnek, találsz valami ritka vadat, találsz valamit, amit elkezdesz nyomozni, stb.
Én nem játszottam sem a Falloutokkal, sem a CP77-tel (CP 77 demo-t kipróbáltam mondjuk) de a Witcher 3, az open world Assassin's Creed-ek, Horizon-ok, Tsushima, mind megvoltak, szeretem az open world-öt, de a RDR2 í]y is teljesen beszippantott, és a világ részletességét, kidolgozottságát tekintve egészen más liga, mint bármi más.
Én mindenképpen ajánlom.
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Winne
nagyúr
válasz
A_Papa #18048 üzenetére
Szia,
Én is ebben voltam, régóta toltam magam előtt, de nemrég megvettem és nem bírtam ki azt sem, hogy a vga-t upgradeljem, pedig az volt a terv. Itt nem zavar a kis fps, a story elvisz, nem kell összevissza szaladgálni, ahol fontos lenne és a textúrákat így sem alapra állítottam. A különbség a 2 verzió között 5 euró, nálam még annyi sem volt, a normális ló a legfontosabb különbség talán.
1. Tartalomkülönbségek: Alapkiadás (Standard Edition): Az alapjátékot tartalmazza, tehát a történet módot és az alapvető online funkciókat (Red Dead Online). Ultimate Edition: Az alapjátékot tartalmazza, de további bónusz tartalmakat is kínál: Story Mode bónuszok: Különleges házikedvenc: A játékos egy extra házikedvencet kap (egy kutya) a történet módban. Különleges kosztümök: Az Ultimate Edition extra kosztümöket és egyedi ruhákat ad a főhős, Arthur számára. Különleges ház és bónuszok: A játékos kap egy exkluzív házat, valamint bónusz eszközöket és egyéb jutalmakat. Red Dead Online bónuszok: Különleges karakterek és küldetések a Red Dead Online multiplayer módhoz. Extra pénz (gold bars) és egyéb online előnyök. Extra állatok és járművek a multiplayer részhez.
2. Képességek és extrák:
Az Ultimate Edition több exkluzív tartalmat biztosít a játékosoknak, ami segíthet gyorsabb fejlődést elérni a történet módban és az online multiplayerben is. Az extra bónuszok például az edzettebb karakterek, több pénz, különleges fejlesztési lehetőségek, amelyek segíthetnek az élmény fokozásában.Vedd meg bátran, tetszeni fog.
-
Plata
félisten
válasz
A_Papa #18048 üzenetére
Nem tudom mennyi az árbeli különbség most a steamen a verziók közt,de csak pár dolgot adnak,lovat meg fegyvert ha jól emlékszem,bár a fegyver jó mert egyből hozzájutsz a sztoriban,a sztoriban a jó fegyverekhez eleinte úgysem férsz hozzá,ez meg jó.
Nekem nem sima hanem a franc tudja milyen változat van meg,nem a legjob de nem is az alap.
A sztori öcsik és az online öcsik totál külön vannak szerintem,nem tudok öcsit sztoriban amihez online kellene.
Sztori és online nem is egy időben játszódik.
Online-t ha jót akatsz inkább konzolon tolod.
Ha az én véleményem is érdekel az RDR2 fényévekkel jobb mint a cybergagyi,valamint bár megvannak a fallout játékok goty változatai,epicen steamen és egyéb platformon,egyiket sem tudtam végigjátszani.
De nem azért mert rosszak,csak a zombis dolgok tőlem nagyon távol állnak.
Bár az RDR2-t is öt évig tartott végig vinni,de a világa ezerszer jobb,szeretnivalóbb,plusz nagyon sokat játszottam online is.
Csak ott a sok hacker tönkre tette a játékot sokszor.Ui:Steam öcsiket megtudod néni steamen.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Láttam, hogy a játék elég erős akciót kapott a Steam-en és már egy ideje ott van a kívánságlistámon.
Abban kérném a segítségeteket, hogy a Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition-t érdemes megvenni, vagy elég az alapváltozat (Red Dead Redemption 2)? A Steam-en nem látom a kettő közötti különbséget. A multi - ha van - totál nem érdekel.Továbbá javasoljátok nekem ezt a játékot, ha az összes Fallout (kivéve F76) és a CP77 megvan és teljesen kiacsiztam őket? Azokat a játékokat nagyon szerettem.
Illetve magyar nyelven játszanám a játékot.
Végül, van esetleg olyan acsi a játékban, ami multihoz kötött?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Papa -
Plata
félisten
válasz
30z.Samu #18042 üzenetére
Szerintem az a játék legjobb része,főleg a legvége.
Kár hogy nem ez volt a fősztori.
Nem akarom elspoilerezni hogy mi lesz de hidd el hogy jó lesz.
A vége felé ments sűrűbben,a hülye vadállatok megehetik a társaidat átvezető videóban.
Jó ha van mentés hogy újra megnézhesd. -
30z.Samu
félisten
Lassan a végén vagyok a story-nak.
Már John-al vagyok, hát Arthur-al jól ki lett b@szva, csóri így meghalni...John story-jában pedig ott tartok hogy ott hagyta a család. Amit egyébként sejtettem, hogy idővel be fog következni. (Nem játszottam az 1-el, annak a story-ját nem ismerem. )
-
perge666
veterán
válasz
Morphus101 #18040 üzenetére
“ Itt rátesz egy lapáttal az angol nyelvtudás hiánya is,mert ezt egyébként élném. “
-
Winne
nagyúr
Na volt egy kis időm játszani, még új vagyok. Az miért van, hogy jóformán senkit nem lehet szájbaverni, mint a GTA-ban? Itt valakire csúnyán nézek aztán már köröznek kb.
Az egyik küldetésnél volt egy shoti a falon, felvettem, ott mutatta meg a játék, hogy hogyan kell karbantartani a fegyvert, aztán az addigi puskám láttam a földön volt, mert nem lehetett nálam még egy, aztán egyszercsak hopp felszívódott. Ez normális?
-
perge666
veterán
Délután beleraktam majdcsak 3 órát,csak ámulok-bámulok mennyire szép lett.
Én automata mentést használok,szerintem teljesen jól működik.
Úgy vettem észre hogy minden interakció után ment,minden apró előrelépés után gondolok itt arra hogy valakivel csak beszéltem,vagy az út mentén segítettem valakinek vagy hasonlók.
Én küldetés közben sosem kapcsolom ki a játékot,ha belekezdek addig csinálom amíg be nem fejezem,vagy ha kevesebb időm van akkor olyan mellékesbe kezdek ami tudom hogy nem hosszú de tervbe van.Szerintem nagyon fogom sajnálni ha a végére érek,de szerencsére ez a veszély még nem fenyeget,45%-nál tartok.
Witcher3-nál voltam így annó,a sztori után,jött a 2 kiegészítő,aztán próbáltam minél több mellékküldetést csinálni,utána pedig még 2X végigvittem.
Days Gone is nagyon adta,de azt csak 1X vittem végig. -
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18028 üzenetére
Na ezt jó látni, én is a fejlesztéssel vártam, de mondom mindegy, megnézem hogy fut ezen, aztán majd mikor lesz belőle valami max jobban fog futni. Hát nem rossz ezen sem, a chapter 1 végéig toltam, de nem ehhez az 50 körüli fpshez vagyok szokva, semmit se játszottam nagyon 100 FPS alatt. A játék tetszik, van amihez hozzá kell szoknom, pl a gombok, bindek, hogy hosszan kell nyomni a gombokat, így nekem nem annyira direkt, de gondolom majd megszokom.
A mentés fura még nekem, nem tudom van e értelme manuálisan menteni, mert látom, hogy sokszor nem enged, de mikor nincs már időm vagy kedvem, de nincs még vége valami küldetésnek, akkor ha enged is menteni, nem onnan tölti vissza, ahol voltam, vagy azt kérdezi, hogy kikapcsolom-e az automata mentést. Ezt hogy érdemes használni?
-
negyven2
veterán
Most, hogy háromszoros szorzó van a BH küldetéseken, úgy döntöttem, hogy pár év után újra aktiválom magam, és az egyik célkitűzésemet megvalósítom... nos, bár még mindig szeretem ezt a játékot, de azért nehéz volt rávenni magam, hogy az utolsó kb. $40 000--át összeszedjem, hogy meglegyen az $1 millió... de hetek alatt csak meglett:
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #18026 üzenetére
Na összeállt a számomra új konfig,idő volt átköltözni,de ez a játék valami brutál szép lett rajta.
Minden ultrán,maxon 4K-ban....... / eddig 1 szűk órácskát játszottam csak /
Kár hogy mennem kell apósnak segíteni,de hátha a délutánom szabad lesz.A mentéssel kicsit megkinlódtam mire átraktam,de megoldottam azt is.
-
perge666
veterán
válasz
30z.Samu #18025 üzenetére
Na én kicsit elmaradtam a játékkal,azóta sajnos nem volt időm/energiám játszani pedig lenne hozzá kedvem!
Még ez a hét húzós,a szombat meg a vasárnap is aztán hajrá………Most fejlesztem énis a gépem,nem a legújabb hardverekkel,de fényévekkel jobb lesz,jövőhétre az is összeáll szerintem.
-
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18018 üzenetére
Én is megvettem ebben a leárazásban, kis túlzással mióta kijött a játék rajta van a szemem, csak vagy más játék volt, vagy a gyerekek jöttek sorban és nem volt rá idő, de mondom ez jó akció, csak kerítek rá időt. Egy VGA upgrade lesz egy pár hónapon belül, azon még gondolkozom, hogy lehet megvárom az újat, hogy fullosabban tudjam inkább játszani, ez a 2060 nem tudom mennyire vinné szépen 2K-ban.
-
perge666
veterán
Igen AI.
Hogwartsba belekezdtem,de valamiért nem szippantott be,pedig nagyon szeretem a Harry Potter világát!
Nem adtam fel,csak szüneteltetem mert a VGA-m sem a legjobb hozzá,FHD low-medium beállításokon picit zavarja a szememet........ / lehet emiatt is nem fogott meg úgy / -
Plata
félisten
válasz
perge666 #18018 üzenetére
Gondolom azért mert gépi magyarítás.
Nagyon nagy hülyeségeket raknak bele egyik másik játékba.
Mikor a Hogwarts legacy-t még gépi magyarítással játszottam sokat nevettem a játékon,meg csodálkoztam néha.
Nem értettem hogy az 1800-as években tizenéves diákok miért használnak olyan alpári szavakat.
Bele lehetett futni olyan párbeszédbe ahol lányok az f és a p betűs szavakkal illették a társaikat.
Majd jött a rendes magyarosítás és kiderült hogy valójában nem is beszélnek így.
De a sátoraljaújhely nevű virág hiányzik,azon mindig jót nevettem. -
perge666
veterán
Na szépen lassan haladok a történettel,a héten majdcsak minden nap játszottam 2-3-4 órát.
A 3. táborban vagyok,már itt is megcsináltam jópár küldetést,szuper ez a játék.
A történetben 29%-nál tartok,annak idején PS4-en is elvittem 20% körülig,de magyarítással sokkal jobban élvezem. / oké vannak feltűnő elírások de akkor is lehet érteni az egészet /Jövőhéttől nem hiszem hogy lesz kedvem/energiám munka után,család mellett minden nap játszani,de szépen lassan haladok majd vele,amúgy sem egy kapkodós játék. / Nem GTA V /
-
Z.m.Z
aktív tag
Megvan a baj! Nem a játék volt a hibás, amiben kb. teljesen biztos voltam. Amikor bekerült az új SSD, kapott egy kis optikai tuningot is gép. Bekerült egy vertical stand, ami miatt a VGA túl közel került az alaplaphoz és a többi játéktól eltérően, kizárólag az RDR2 túlságosan felmelegítette a kártya hátulját. Ez a jelenség több óra Indi, vagy Stalker 2, vagy más egyéb játék alatt nem fordult elő. Az is lehet, hogy a virágbolti egy régebbi verzió volt, azért nem melegítette. Most visszafordítottam a VGA-t és újra megy.
-
Plata
félisten
-
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Teljesen letakarítottam a virágboltit, és bekerült egy 2TB-os SSD csak a játékoknak, hogy ne a rendszer SSD-n foglalják a helyet. A megmaradó játékokat áttettem, és hivatalos RDR2-t már eleve oda telepítettem. Mára odáig jutottam, hogy lépten-nyomon fagy. Újratelepítés is megvolt, a régi mentéseket is töröltem mindenhonnan, mégis szopat. A config se egy gagyi, nem értem. Soha semmilyen játék nem fagyasztotta le, még a virágboltiak se. Giga Z790 GamingX+13700K+32GB DDR5+6900XT+Samu 980pro 1TB+2TB SSD.
-
Z.m.Z
aktív tag
Én bevallom töredelmesen, hogy PS-re megvettem rendesen bótban lemezen, de PC-n a tört verzióval játszottam eddig. De most, hogy így rákattantam és pont akciós is lett a Steamen, megvettem. Na azóta folyton kifagy, ha egy-két percnél hosszabb időre szüneteltetem a játékot, visszalépés után pár másodperccel megáll, majd rákérdez, hogy várok, vagy zárja be? Ha várok semmi, egyszer úgyhagytam lefeküdtem, reggelig se oldotta meg. Ha azt kérem, hogy zárja be, akkor bezárja, de a win fagy le olyannyira, hogy csak áramtalanításra áll le a gép. Ma elkezdte azt, hogy belépés után kis lovaglás és crash. Éppen azon töröm a fejem, hogy visszakérem az árát és visszateszem a kajlit, mert az ment hiba nélkül full-fullon.
-
Plata
félisten
válasz
fasirTTT #18009 üzenetére
Ilyne problémám még nem volt,de hasonló igen,csak epic-en.
Az egyik EPIC-es játékomat most a téli osztogatáskor ingyen meg lehetett szerezni,csak hogy emiatt én napokig nem játszhattam a sajátommal,már azt hittem hogy valamiért eltűnt,aztán kiderült hogy az kavart be hogy ingyenes lett. -
fasirTTT
őstag
válasz
arcitec #18008 üzenetére
tegnap még kerestem infókat aztán nem egyedi eset volt az enyém, tele volt a steam RD2 téma ezzel a problémával + Rediten is találtam.
a lényeg, hogy hirtelen túl sokan vették meg a játékot és nem volt legenerálva elég kulcs, vagy ezt a folyamatot intéző szerverrel volt a gond, de most reggel ránéztem és hiba nélkül indult (többieknek is akik hasonló problémával szenvedett) -
fasirTTT
őstag
Sziasztok én is megvettem most steamen a játékot és 2 órája szenvedek ezzel a hibával
esteleg valakinek nem volt hasonló ?
agyvérzés kerülget -
Plata
félisten
Mivel most nagyon olcsó az RDr2, a steamen tegnap rekordot döntött.
Jelenleg 75%-os akció van rá.
Tegnap 86717 játékos tolta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Last Epoch
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest