Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Houston, we have a problem!
Lassan gurulok (lovagolok) a vége felé és gondoltam eljátszom az Aberdeen Pig Farmnál a jelenetet, hogy kiraboltatom magam és biztonságba helyezem a 20 ezer dodómat. Igen ám, de rájöttem, hogy én ezt már eljátszottam egyszer és bizony ez a tanya már üres.
Mi a francot csináljak most, hogyan tudom biztonságba helyezni a pénzecskémet? -
Geryson
addikt
Jajj, és még valami, csak lekéstem: akkor az összes növényes, állatos, dinoszauruszos feladatot el se kezdjem/folytassam, mert ezeket el fogom veszíteni és kezdhetem előlről?
-
Geryson
addikt
A fotós mesternek St. Denisben mi az értelme?
Plata: ígérem, gyakorolni fogom!
-
.LnB
titán
válasz
Albigator
üzenetére
Amúgy az nagyon durva ha minden küldit aranyra csinálsz meg. Én csak az achihoz elegendőt csináltam golrda, azokat is külön videózás meg leírások alapján. És az egyik legnehezebb achi volt. De az összeset?! Az eszméletlen sok szívás és idő szerintem.
Szal' le a kalappal elötted!
-
Plata
félisten
válasz
Geryson
üzenetére
Nem mindegy hogy hol milyen csalival pecázol,na és csak bedobod és várod vagy bedobod baromi messzire és szép lassan húzod magad felé,na persze ezt ne kukaccal vagy hasonlóval csináld hanem pergető csalival.
Én imádok pecázni a való életben is,vagyis imádnék ha hagynának.
-
Geryson
addikt
Lehet majd belejövök, de most nagyon untam. Ugye mentem volna folyamatosan tovább a missziókkal, ez meg totál feltartott (anno is és most is). A végén még annyira segíteni akart nekem a játék, hogy tulajdonképpen magam elé közvetlenül bedobtam a horgot, rákapott és nagy nyögések között kiszedtem a halat. De ugye a cutscene tök hibás volt, mert a hal konkréten 1 méterre volt tőlem és ő meg úgy csinált, mintha nagy erőfeszítéssel húztam volna be, a távolból.
A lényeg, hogy megvan! -
Geryson
addikt
Komolyan mondom, hogy leszedem az arcomról a bőrt. Rohadtul untam eddig is a horgászatot (vagy ugye ez a misszió, amikor hárman kimentek), de most a végefelé is van egy ilyen, esküszöm 1 órája kűzdök már és mindig elmegy a hal én meg szó szerint nem tudok kilépni a misszióból. Ha horgászni akarnék, akkor nem is tudom, leszedem a Fish Simulator 2025-öt, vagy akármit, de ennél unalmasabb dolgot életemben nem csináltam még és az, hogy ez még kötelező is, az csak a hab a tortán. És ráadásul még el is rontom állandóan...
-
Albigator
őstag
válasz
xFreex
üzenetére
No értem, akkor még egy "trükk" amit eddig nem tudtam a játékban (mivel nem replayeztem idáig), köszi.
Nyilván elsőre, történet alapon törekszik az ember az aranyra de vannak kivételes esetek (lesz ilyen később is bőven, már tudom) amikor egyszerűen nem lehet vagy nem ésszerű akkor így megcsinálni.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Albigator
üzenetére
Igen. Lényegében így müködik. Viszont van küldetés amit szinte lehetetlen megcsinálni goldra visszajátszásból, mert olyankor nincs meg az összes felszerelésed, értsd potik stb... és olyan követelménye van a küldinek hogy potik nélkül esélytelen. pl ölj meg 20 embert dead eye-al....
-
Albigator
őstag
válasz
xFreex
üzenetére
Akkor ha jól értem meg lehet csinálni "2 részletben" a dolgot.
Tehát először a cél a fegyver megszerzése (bronz/ ezüst medál) majd manuális mentés.
Aztán visszajátszás és ha meg lett a Gold medál és utána viszarakott a korábbi állapotra, ekkor nem szabad újból betölteni a korábbi manuális mentést, hanem menteni egy újat és azt már be lehet tölteni. Ezzel megmarad mégis a speckó fegyver de a Gold medál lép érvénybe?Mert én Chapter 2-ben eddig mindig "valós időben" törekedtem a küldetések teljesítésére, ahogy nekem tetszett ÉS a Gold medálra, csak azután mentettem mindig ha sikerült a 2 részlet egyszerre.
Viszont ha jól értem ezt a mechanikát és vannak olyan küldik amit pl időlimitre kell teljesíteni és ezért nincs pl idő lootolni /szétnézni / egy lovat behúzni, ezért NEM érdemes elsőre az aranyra törekedni hanem szépen komótosan lootolgatni, szétnézni, hiába lesz csak bornz / ezüst, mert utólag mission replayből úgyis meg lehet oldani aranyra a küldetést és ezzel talán végeredményben több zsákmány, jutalom lehetséges?

-
xFreex
aktív tag
válasz
Albigator
üzenetére
Hali.
Igazából nem kell trükközni. Megszerzed a fegyvert és miután a küldetést megcsináltad van lehetőség újrajátszani a küldetés és megcsinálni gold-ra. Ilyenkor lényegében kivesz a játékból és a küldetés létezik csak, majd miután végeztél a küldivel csak az új eredmény fog módosulni a küldetés eredménytábláján és visszarak oda ahol voltál, mindennel amit korábban megszereztél. Az újrajátszás során megszerzett tárgyak (lootolás, stb) elvesznek. -
Albigator
őstag
Hali!
Főleg rutinos végigjátszókhoz lenne kérdésem. Akik gold medalra is megcsináltak a küldiket.
Kis felvezető:
Anno kb 5éve már játszottam a játékkal de az elején abba maradt bizonyos okból…Most nem régiben kezdtem újra az elejétől, de csak lazán. Így még nem érdekeltek a medálok sem.
Chapter 1 vége is lett vegyesen ezüst / bronz medálokkal végezve.Aztán egyre jobban megtetszett a játék Chapter 2-ben már direkt Gold Medálra csináltam az összes küldetést és csak azután mentettem, manuálisan mindig (auto save off). Legendás Kelet Táskája is meg van pl, 40% környékénél járok. És most jön az a küldetés ahol utána mehetnék Chapter 3-ba.
De mivel picit hiányérzetem volt, neten nézelődtem és annyi mindent nem csináltam, vagy másként csináltam volna amire csak utólag jöttem rá (pl elhalasztott különleges paci, miket kellett volna felszedjek stb) hogy megint lett kedvem a legelejétől újból kezdeni, nyilván Chapter 1-ben is a küldiket aranyra csinálnám egyből.
Viszont már nyilván Chapter 1-ben is van egy olyan dolog amit jó lenne elérni ) de emelett nem tudom Gold medálra is megcsinálni a küldit.(Old friends: MICA revolverét trükkösen megszerezni Szóval a kérdésem, ha megcsinálom trükkösen de csak ezüst / bronz medálra hogy elérjem a célomat azután utólag visszajátszva a küldetést elérem a Gold medált, majd visszatöltve a manuális mentésemet amiben a trükkös dolgot elértem, hogy marad meg a Gold medál? Hogy lehet ezt a 2öt összemosni?
-
Geryson
addikt
Jogos, attól féltem, hogy az autosave majd jól rá-ment a karrieremre, aztán én meg tehetem rendbe a dolgokat. Csinált egy kis fekszót a fiatal úr a fővárosban, de nem volt semmi extra vészesen gáz. De igen, a gépemnél ült le és gyakorolt egy kicsit.

Mondjuk azt nem értem, hogy a Leymone megyei és van horni balhék után dead or alive-ot kaptunk és nem is tudom kifizetni, hogy esetleg ezek eltűnjenek, szóval vigyázhatok magamra a túrázásaim során, hogy ne legyen körözésem.
-
Geryson
addikt
Látom "bekattant" a játéknak, hogy legyen minél rosszabb idő, konkrétan egész nap vihar van már. Kiszúrtam vele, mert vagy hotelben, vagy egy házban vagyok, de iszonyat cudar idő van. Kicsit uncsi, de gondolom ez kell a sztorihoz.
-
Geryson
addikt
Nem-nem, azért nem "mindig". Valami 80%-os rátát olvastam pár napja (1880 körülre kerestem rá), szóval volt azért némi esély. De - by the way - milyen komoly lenne az, hogy ha úgy lenne megírva a játék, hogy megfelelő ruházattal, alvással, pia és cigi nélkül már lenne egy karakter karrierje, mint ha nem így teszel. Apááám...
Kellene ellenben egy pro-játékostól: egy ismerősöm ki szeretné próbálni a játékot, hogyan tudom neki úgy odaadni a karakterem, hogy ne az én bountymat, megítélésemet és hasonlókat "tegye tönkre". Küldjem be online-ba? Nem tudok második sztorit indítani, ugye? De mondjuk ezt is úgy kellene, hogy ne a téli pályákkal kezdjen, hanem valami free roam.
-
Epic-en úgy tűnik ingyen behúzható lesz a játék

Aki nem akar lemaradni, iratkozzon fel erre a topikra
-
arcitec
addikt
Újból elkezdtem a storyt és nem tudok biztosítást kötni a lóra. Miért is?
Még csak Valentine-ban van a banda.
-
Geryson
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Igazából még mindig nem értem, amit ír.
A TBC akkoriban valóban gyakran halálos betegség volt, de nem 100%, szóval bármi lehet, nemde? De nem ez volt a kérdésem... 
A kérdésem továbbra is az, hogy a meleg hotelben, figyelve az egészségre, melegen felöltözve javul-e valami, avagy sem? 62%-nál még azt hiszem bőven van karrier előttem. -
Geryson
addikt
Direkt nem akarok utánanézni, sem olvasni annak, hogy a betegségemnek mi lesz a végkimenelete, de van egy sejtésem, konkértan csak kritikát kapok a kinézetemre már.
A kérdésem, hogy jót tesz, ha az esős időben inkább fürdőzéssel és hotelekben, finomakat kajálva és aludva töltöm az időt, vagy tökmindegy? -
Geryson
addikt
Anélkül, hogy túlzottan spoilereznék, de vasárnap belefutottam a szigetes-kalandba és sikerült egymás után az összes szövődményes-missziót megcsinálni folyamatában. Hiszen egyszerűen közben nem tudsz menteni, pedig én baromira le akartam lépni.
Nekem ez valami baromi unalmas volt, kiosztottam vagy 50 headshotot, szaladgálsz, lövöldözöl és rommá lootolod magad. Nem tudom, hogy az utolsónak volt-e értelme, de nemsokára elmegyek a orgazdához és kiderül. Szóval remélem, hogy sok ilyen nem lesz már, mert én igen-igen szenvedtem. -
xFreex
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Az elrabolt pénzt úgy tudod visszaszerezni a probléma nélkül, hogy utána rohansz és elkapod/ testel földre viszed a delikvenst, majd a nyakát szorongatva a megfelelő opciót választva önként visszaadja.
Tipp: banditia kihívás 7-es szintje így teljesíthető egyszerűen, gond nélkül. Videó is erről szól. -
Plata
félisten
Jobb, mint egy DLC: Mexikóval bővül a Red Dead Redemption 2
A Fallout London szintjét célozza meg az RDR2 új rajongói bővítménye.
A Red Dead Redemption 2 rajongói évek óta várnak valamire, amiről már szinte mindenki lemondott: egy tartalommal megtöltött, lenyűgöző Mexikóra. A játék ikonikus világának déli része mindig is egy rejtély maradt, és bár el lehetett ide látogatni, de csak egy üres, kihasználatlan terület fogadta az embert. Ez az űr amellett, hogy frusztrált egy csomó játékost, még egy keserédes nosztalgiát is hagyott maga után, mivel a Red Dead Redemption 1 egyik legemlékezetesebb fejezete éppen Mexikó volt, és amikor először léptünk át a határon a legendás Far Away dallamaira, piszok jó érzés töltött el. Most azonban eljött az idő, hogy mindezt újra átéljük, sőt, még többet is kapjunk. Egy Rixus nevű modder ugyanis fogta az első játékból ismert Nuevo Paraisót, és egy olyan bővítményt készít belőle, ami simán elmenne hivatalos DLC-nek is. Új sztori, új küldetések, új háttértörténetek és egy teljesen új élmény, mindezt RDR2-minőségben. Ha eddig azt hitted, a Rockstaron túl nincs élet, akkor jobb ha felkészülsz, mert ez a rajongói mod most megmutatja, milyen is lehetett volna Mexikó, ha nem vágják ki a játékból. A trailer videó megtekintéséhez olvasd el bővebb cikkünket is
-
Geryson
addikt
Sokadszorra van az, hogy a nagyvárosban kirabolnak. Éppen a fegyverboltba akartam bemenni, erre lenyúlták közel 1.000 dodómat. Utánafutottam, elkaptam, megkötöztem, a pénzem visszaszedtem ERRE kaptam egy körözést, emberrablásért. De mindig ez van. Hogyan kell visszaszednem a pénzemet másképp?!? Legszívesebben leszedném egy headshottal, de gondolom az még "drágább" sztori lenne...
Más kérdés: néha elkezd villogni a képernyőm egy-egy pillanatra, aztán sok órán át semmi, néha meg baromira sokáig. Gondoltam 4K-ról visszaveszem a grafikát. De 2K-nál a képernyő összeugrik - hiába választom ki a full screen opciót. Kilépek, visszalépek, kiválasztom, néha visszaugrik a window mode-ba, de ha nem is ugrik vissza, akkor is a képernyő "kicsi" marad. Miért?
Mike:
-
Plata
félisten
Ha online-t kicsit jobban összerakták volna még ma is játszanék vele,csak cset kelett volna és hogy ne engedjék a csalókat elszaporodni.
Mert PC-n az online néha eszméletlen szánalmas volt amiatt hogy szétbarmolták a játékot modderek.
Dota 2-vel akkor játszottam amikor még teszt volt.Akkor sokat.
De sokat toltam régen EVE online-al,LOTRO-val,WoW-ban fogalmam sincs hány ezer órám van,főleg mert a legelső accom elhagytam.
Plusz nem is tudom hogy lehet megnézni hirtelen. De WoT és WoWs-ban is van pár ezer órám,Star Trek Online-ban meg asszem 15k+.
Utóbbiból legalább 4k óra csak cset.
-
.LnB
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jó, de nézd a jó oldalát, hogy annyi idő alatt már maxolni is lehet a játékot.
-> [link]
Igaz, korábban már PS-en is végigjátszottam mielőtt Xbox-on maxoltam.Ne lepődj meg az óra számokon, ha egy ilyen régi játéknak még ilyen aktív a topikja, ott egyértelmű, hogy rengeteg óra van benne a fórumtársaknak. Nekem nem. Én olyan 400 óra alatt megálltam szerintem. Pedig maxolva van minden, még online is megvan azthiszem minden. (Bár Xbox-om már nincs). Nemrég megvettem PC-re is, de még nem játszottam végig. Lehet majd most télen.
ui.: És a 3k Dota 2 igen is sok. Én csak 1k aljáig jutottam anno..
-
poszmetpeti8
csendes tag
Sziasztok.
Végső elkeseredésemben (már vagy 4 órát szenvedtem vele) segítséget szeretnék kérni.
Adott egy PC:
Ryzen 5 5700G
16GB Dual channel DDR4 3200mhz ram
1TB M2-s SSD
RTX 3060TiA szitu a következő. Játszottam vele 3-4 órát, minden hibamentes volt, szép grafika, jó teljesítmény. Aztán mivel kontrollerrel játszom hozzá adtam a steamhez a játékot (rockstar launcherből van meg), hogy ne kelljen használnom a külsős appot. És itt kezdődtek a problémák.
Bárhogy is állítom a grafikát, akkor sem tölti be a távoli textúrákat. Konkrétan kockásak a hegyek. DX12-Vulkan oda-vissza váltogatva, system fájlban átállítva az lodscale se segít. Nem tudom, hogy kavarhatott be a steam, de konkrétan utána kezdődtek ezek a problémák.
Már csak abban bízok, hogy van valami megoldás ami ezt tudja orvosolni.
-
Geryson
addikt
Volt az a task, hogy Mollynak kellett egy kistükör. Néztem egy kis "tippet" Youtubeon, elmegyek a házhoz (amit amúgy már kipakoltam egyszer, látszott is a nyoma), de nincs ott a tükör. Hogy lehet ez? Lehet, hogy eltűnik ez a pótcselekmény, hogy ha nem teljesíted időben?
-
Plata
félisten
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Én is úgy voltam a sztorival,hónapok teltek el két küldetés közt,eleinte még lelkes voltam és belevetettem magam,csak aztán a főszereplőt idővel kiismertem és onnantól elszállt a lelkesedésem és inkább hanyagoltam.
Online-ban jó volt játszani amíg jött ki tartalom,de kb két év után lehalt az egész és mindenhol modderek lettek akik tönkretették a játékot.
Utólag belegondolva az online-t jobb lett volna konzolon kipróbálni,de konzolon mindig bénázok,GTA-ban is megöltem magam már attól is ha telefonálni akartam.
Online-ból egyébként nagyon hiányzik a cset.Anélkül lófingot sem lehet csinálni rendesen.De az egész online-on nagyon konzolosan fapados.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Arch Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macrodroid
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mi a francot csináljak most, hogyan tudom biztonságba helyezni a pénzecskémet?

Utóbbiból legalább 4k óra csak cset.